Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudom perzsa (5 db)

Perzsa macska becsomosódott szőrét mivel tudom könnyen kifésülni?

Minden nap fésülve van fésüvel kefével.De combnál nagyon nagy csomó van:S nem tudom egyszerüen kifésülni mert nem teccik neki és ficánkol:S

Legjobb válasz: Kozmetikus? Nem csak kutyusokat lehet vinni, cicákat is ápolnak. Vagy nercolajos spray vagy sampon. Próbáld meg valamelyiket. Bár a macskák nem szeretnek fürödni. De lehet persze kivétel.

Kozmetikus? Nem csak kutyusokat lehet vinni, cicákat is ápolnak. Vagy nercolajos spray vagy sampon. Próbáld meg valamelyiket. Bár a macskák nem szeretnek fürödni. De lehet persze kivétel.
Hát igen...nercolajos spray (elsõ válaszoló voltam)
nercoljaos sprayt vegyél. azzal jó, olyan mint nekünk a balzsamok :)
Mézbe mártott fésû.
A kérdező hozzászólása: A méztöl csak összeragadna nem?
Azért könnyen azzal sem fog menni...
Jó de mézzel teljesen csak összeragad a szõre. Azzal nem szabad. Kozmetikushoz elkell vinni ha végképp nem megy.

Mivel tudom lenyirni perzsa cicám bundácskáját a nyári hőség miatt? Sima hajnyiroval?

Legjobb válasz: ïgen én is csinàltam màr,igaz lehet elöbb megfog ijedni(elektromosnàl) de van àllatkozmetika,ott is elvégzik,szerintem nagyon dràga nem lehet

ïgen én is csinàltam màr, igaz lehet elöbb megfog ijedni(elektromosnàl) de van àllatkozmetika, ott is elvégzik, szerintem nagyon dràga nem lehet
Állatkozmetika a legjobb. Én sem magam nyírtam a cicám. Pszichésen sem jó, mert magát a nyírást nem szereti (utána a rövidszõrûséget annál inkább:) , s ne kössön hozzád rossz élményeket, ne féljen tõled! A hajvágó sem sokkal olcsóbb, mert külön hajvágó kell a cicusnak, külön nektek:)
Szerintetek vélteln az hogy nyáron is olyan rohadt sok szõr van rajta, mert szerintem nem! A szõre valamennyit szigetel, ha lenyíratod megég a bõre meg kitudja még mi történik

Egy fajtiszta perzsa cica mennyibe kerül? És honnan tudok venni? És miket kell még vásárolnom? Körülbelül milyen árakban?

Legjobb válasz: Szia. FAJTA tiszta perzsa kiscicát én eddig 80 ezer forint alatt nem láttam,ami tényleg rendelkezett a megfelelõ papírokkal. De a macska.lap.hu-n mindent megtalálsz,plusz érdemes a google segítségéért folyamodni,beütve hogy perzsa cicák,vagy perzsa cicát vennék,és meg is van a válasz. 'Fû alatt' találhatsz 10 ezerért is,de az nem fajtatiszta,vagy ha valaki annyiért adja,akkor minõsíthetetlen ember,minekünk tenyésztõknek pedig felkopik az állunk.

Szia. FAJTA tiszta perzsa kiscicát én eddig 80 ezer forint alatt nem láttam, ami tényleg rendelkezett a megfelelõ papírokkal. De a macska.lap.hu-n mindent megtalálsz, plusz érdemes a google segítségéért folyamodni, beütve hogy perzsa cicák, vagy perzsa cicát vennék, és meg is van a válasz. 'Fû alatt' találhatsz 10 ezerért is, de az nem fajtatiszta, vagy ha valaki annyiért adja, akkor minõsíthetetlen ember, minekünk tenyésztõknek pedig felkopik az állunk.
Perzsa cicát hírdetésoldalakon ingyenesen tudsz böngészni.Pl: expressz.hu , startapro.hu Ez a két oldal, ahova a legtöbb hírdetést adják fel.Törzskönyv nélküli cicákat általában 20-40.000ft-ért vehetsz, de ki lehet fogni szerencsével, hogy 10.000ft-ért árul valaki fajtisztát. Sok sikert!
80 tól fölfelé


Valaki ezt letudná fordítani, mit jelent ez? Azt tudom, hogy perzsául van, de egyik fordító sem adja ki a jelentését érthetően.

lécci aki tudja, hogy mit jelent az írja le, és kérlek ne írjatok bunkóságokat. el?re is nagyon köszönöm:)))

Legjobb válasz: de mit?

de mit?
??? Egy link lemaradt, vagy valami.
A kérdező hozzászólása: jaajjjj bocsi, ne haragudjatok, iszonyatosan figyelmetlen vagyok, ezt kellene lefordítani: manam doset daram azizam. elõre is köszönöm, annak aki lefordítja:)
Gondolom másfél év alatt meglett a válasz, de tessék :) منم دوست دارم عزیزم. Én is szeretlek, drágám.

A perzsa macskáim bolhásak. Nem tudom, hogy honnan gyûjthették be, talán a szomszéd cicától. Vettünk rájuk Frontline flakonos szórófejes bolhairtót, de sajnos semmit sem ér. Mivel tudnám kiirtani belõlük?

Legjobb válasz: Próbáld meg a bolhanyakörvet, hátha bejön. Mondjuk az én macskámnál mindig használt a Frontline nyakbacsöpizõs fajtája.

Próbáld meg a bolhanyakörvet, hátha bejön. Mondjuk az én macskámnál mindig használt a Frontline nyakbacsöpizõs fajtája.
Vegyél rá Neostomoson ampullát azt hiszen ez a neve. Felkel higítani egy liter vízben és ráfújni. Mivel vastag és hosszú a macsek szõre ezért egy 10 perc múlva bele is fésülheted. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!