Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudom hogy a hajam (92 db)

Crysis ban mit csináljak most? A hajón vagyok és azt írja jelöld meg lézzerel hogy oda tudjanak találni vagy mi, mivel tudom oda rakni a lézert?

a hajón, vagyok és a küldetés az hogy ki kell iktatni a knh hajót. lézzerel kell oda vezetni valamit .

Legjobb válasz: Melyik hajón? A kikötõs küldetésben? Ott elõször fel kell menni a hajóra és megkeresni a zavaróberendezést, és kikapcsolni. Utána spuri lefelé a hajóról és kicsit messzebbrõl nézz rá a binokulárral. Elég ha berakod a hajót a közepébe.

Melyik hajón? A kikötõs küldetésben? Ott elõször fel kell menni a hajóra és megkeresni a zavaróberendezést, és kikapcsolni. Utána spuri lefelé a hajóról és kicsit messzebbrõl nézz rá a binokulárral. Elég ha berakod a hajót a közepébe.

Hogyan tudom minnél hamarabb megnöveszteni a hajam? A fodrász nagyon rövidre vágta le. Minél hamarabb meg akarom növeszteni.

Legjobb válasz: várj vagy hajhosszabítás nem tudsz mit csinálni hogy gyorsabban nõjjön...esetleg vegyél haj és körömerõsítõ tablettát, hátha az csinál vmit...mást nem tudok...remélem azért tudtam vmi hasznosat is mondani ;)

várj vagy hajhosszabítás nem tudsz mit csinálni hogy gyorsabban nõjjön...esetleg vegyél haj és körömerõsítõ tablettát, hátha az csinál vmit...mást nem tudok...remélem azért tudtam vmi hasznosat is mondani ;)
Volt egy idõ, hogy a mûtétem miatt rákényszerültem, hogy a következõ módon mossak hajat: odaálltam a kád mellé és belehajoltam tehát a fejem lefele logott igy mostam a hajam. A lényeg az, hogy 2 naponta mostam a hajam és rohamosan nagyon sokat nõtt...mivel vér ment a fejembe sokkal több, ezért gyorsbban nõtt..olvastam, hogy a fejenállás is segit napi 1-2 perc. Lehet viccesen hangzik de télleg bejött. Legalábbis nekem. Unokatesóm fodrász azt mondta, hogy a sok zöldség gyümölcs is segit. És ha maszirozod a fejed. Hajrá én is ezt csinálom:) gyúrok a fenékig érõre.:D
1-2 ??? ház az r.hadt kevés...! nekem 20-30 szál kb.. ne vasald és akkor nem töredezik.
A kérdező hozzászólása: waxtól vagy hajlakktól nem hullhat ?
számolod hogy mennyi esik ki? amugy az nem sok... de nyugodtan használd a waxot (maximum késõbb nem lesz mire ha egyenként kihullik a hajad)


Keratinbõl van a hajad, egy bonyolult láncú fehérje. :D
Sok hajápoló spray-ben, habban, balzsamban, samponban van keratin. Szerintem nagyon jók pl. a Gliss Kur termékek. (Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit csináltál bioszon, amikor a hajról tanultatok :D )
A kérdező hozzászólása: köszönöm :DD nem tanultunk a hajról...vagyis én nem emlékszek rá hogy tanultunk volna.tehát szerintem nem :D de köszi a segítséget:D

Azt tudom, hogy a minednnapi hajmosás ártalmas. De mit csináljak, ha minden reggel az edzőteremben kezdek és ott az izzadságtól vizes lesz a hajam. Utánna megyek dolgozni. Csak nem hagyhatom úgy izzadtan?

Vagy esetleg az kevésbé ártalmas, ha csak vizzel lemosom és nem samponozok? Persze száritani akkor is kell, f?leg most, hogy már hideg is van.

Legjobb válasz: vegyél ilyen homlokpántot az felfogja az izadságot ja és közsd fel a hajad ne lógjon, ha csak vízzel mosod meg akkor bekorpásodik szerintem próbálj ki vmilyen pakolást, ja és akkor ártalmas ha hajszáritot használsz de mivel ilyenkor muszály nem tudsz mást tenni mondom szerintem használj pakolást fodrász tuti tud ajánlani vmit

vegyél ilyen homlokpántot az felfogja az izadságot ja és közsd fel a hajad ne lógjon, ha csak vízzel mosod meg akkor bekorpásodik szerintem próbálj ki vmilyen pakolást, ja és akkor ártalmas ha hajszáritot használsz de mivel ilyenkor muszály nem tudsz mást tenni mondom szerintem használj pakolást fodrász tuti tud ajánlani vmit
Szerintem igen ártalmas :S Többet ártasz vele, mint használsz, ez egy ilyen rossz beidegzõdés sok embernél... Szerintem ha ilyen sokszor kell mosni szerinted akkor használj vagy fodrász sampon, vagy wu2 vagy valamilyen gyógynövény boltban kapható sampont. Semmiképp se head & shoulders-t vagy társait, mert nagyon roncsolják a hajad! Moshatod simán vízzel is, mert egy idõ után megszokja a fejbõr, tapasztalat elég sok van nálam ilyen téren :) Ha gondolod írj privátot, ha még kérdésed van ;)
Szerintem cool, hogy ilyen igényes vagy. Úgy gondolom, hogy azért a munkahelyen jól kell kinézni, szóval, nyugodtan mosd a hajadat, de persze valami olyan samponnal, ami nem károsítja, vannak természetes alapú termékek, vagy jó dolgok vannak a Lush-nál is. (Én pl. olyan terembe jártam, ahol nem voltak konnektorok a hajszárításhoz, mondjuk 15 percre lakom, de akkor is gáz volt.)
L vagy F vagy?
A kérdező hozzászólása: Nagyon fontos lenne, elõre is köszönöm!!
A tescoban lehet kapni egy olyat, hogy szilikonos hajápoló.egyszerû, átlátszó üvegben van, kb ezer forint és elég hatásos.
A kérdező hozzászólása: és attól erõsebb, dúsabb lesz?

Az ugy nevezett BARTENDER milyen feladatokat tölt be egy luxus hajón? Vagyis van ez a szakma kör, de nem igazán tudom hogy a BARTENDER-nek mi tartozik a munkakörébe.

Segítségeteket előre is köszönöm !! :)

Legjobb válasz: Nem tudod, hogy mit csinál egy csapos? Elnézést, CSAPOS.

Nem tudod, hogy mit csinál egy csapos? Elnézést, CSAPOS.
A pult mögött áll és italokat ad ki, koktélokat készít.

Mit ajánlotok kerek archoz? (annyit tudok, hogy a frufru nem jó. Jelenleg hosszú, barna hajam van 14/L)

Legjobb válasz: Én lépcsõzetesen vágott fazont javasolnék, ahol az elsõ tincsek kb. áll alá érnek vagy picit rövidebbek és befelé vannak szárítva, mert így keretezni fogja az arcodat, és optikailag keskenyíti is.

Én lépcsõzetesen vágott fazont javasolnék, ahol az elsõ tincsek kb. áll alá érnek vagy picit rövidebbek és befelé vannak szárítva, mert így keretezni fogja az arcodat, és optikailag keskenyíti is.
Inkább kifelé, vagy teljesen egyenesre szárítsd, vasald, ha befelé kerekíted a hajad az nem keretezi hanem kerekíti az arcod.
Az egyik ismerõsöm nagyon kerek arcú, de amikor a fodrász megtépte a haját, és kivasalta, az nagyon jól állt neki, pedig pár tincs még a homlokába is lógott. Amúgy pirosító segítségével is lehet keskenyíteni az arcot:)
Minimum vállig érõ haj, a választékod ne legyen túlságosan oldalt, féloldalas frufru jól állna az arcodhoz, ne göndörítsd be a hajad, hanem törekedj arra, hogy egyenes legyen. Ennyit találtam :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. Csak van egy kis gáz: nincs hajvasalóm(és a szüleim nem is engedik, mert szerintük tönkreteszi a hajat.), és beszárításra se nagyon van idõm a hétköznapokba.

Mivel tudom elősegíteni hogy a hajam gyorsabban nőjön?

Mivel tudom el?segíteni hogy a hajam gyorsabban n?jön?

Legjobb válasz: Semmivel. Kb. 1 cm-t nõ havonta.

Semmivel. Kb. 1 cm-t nõ havonta.
ricinus vagy mi a neve.

Mit kezdhetnék a hajammal? Tudom, hogy a fiúknak nem sok miindent lehet csinálni, de már annyira unom ezt a snassz egyhangúságot.

Legjobb válasz: akármit, csak NEEE azt, hogy oldalt rövid, felül feláll, elöl-hátul meg lenyalt, mert az G*CIRANDA... nem tudom, miért hiszik sokan, hogy jól áll nekik, mert olyan ember egyszerûen NINCS, akinek ez jól állna :S és mégis minden második srác ilyennel szaladgál :S azok a legviccesebbek, akiknek lapátfülük van, szóval nekik ez az oldalt kiborotválás duplán szarul áll, de azé' úgy hordják, mer' divat... xD

akármit, csak NEEE azt, hogy oldalt rövid, felül feláll, elöl-hátul meg lenyalt, mert az G*CIRANDA... nem tudom, miért hiszik sokan, hogy jól áll nekik, mert olyan ember egyszerûen NINCS, akinek ez jól állna :S és mégis minden második srác ilyennel szaladgál :S azok a legviccesebbek, akiknek lapátfülük van, szóval nekik ez az oldalt kiborotválás duplán szarul áll, de azé' úgy hordják, mer' divat... xD
Az attól függ h most milyen a hajad.De az én barátom úgy hordja h oldalt tövid középen meg egy sávban hosszú és azt felzseléziés ilyan punkos lesz de én nagyon imádom mert sztem tök vagány:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!