Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudom hogy a (10122 db)

Tisztelt Doktor úr! Rendszeres hüvelyváladékom van, amit viszketés is kísér és az orvosom szerint szexuális úton kaptam el ezt a fertőzést, így íratott fel nekem kúpot. Mivel tudom, hogy a páromtól kaptam el, így érdeklődni szeretnék, hogy milyen kenőcsöt

Tisztelt Doktor úr! Rendszeres hüvelyváladékom van, amit viszketés is kísér és az orvosom szerint szexuális úton kaptam el ezt a fertőzést, így íratott fel nekem kúpot. Mivel tudom, hogy a páromtól kaptam el, így érdeklődni szeretnék, hogy milyen kenőcsöt ajánlana neki?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Nem tudom milyen kórokozóról lehet szó, így nem tudok erre javaslatot tenni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Nem tudom milyen kórokozóról lehet szó, így nem tudok erre javaslatot tenni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Rendszeres hüvelyváladékom van, amit viszketés is kísér és az orvosom szerint szexuális úton kaptam el ezt a fertőzést, így íratott fel nekem kúpot. Mivel tudom, hogy a páromtól kaptam el, így érdeklődni szeretnék, hogy milyen kenőcsöt

Tisztelt Doktor úr! Rendszeres hüvelyváladékom van, amit viszketés is kísér és az orvosom szerint szexuális úton kaptam el ezt a fertőzést, így íratott fel nekem kúpot. Mivel tudom, hogy a páromtól kaptam el, így érdeklődni szeretnék, hogy milyen kenőcsöt ajánlana neki?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Nem tudom milyen kórokozóról lehet szó, így nem tudok erre javaslatot tenni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Nem tudom milyen kórokozóról lehet szó, így nem tudok erre javaslatot tenni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mikor tudom hogy a tengeri malacom jól érzi e magát?

3napja vettem egy nagyon aranyos 7 hetes tengerimalacot, mostmár egész jól viselkedik. Azaz, sokkal elevenebb mint el?ször, futkározik ha kiveszem a ketrecéb?l, eszik a kezemb?l, néha oda is megy hozzánk. Megcsikiztük ?t és hangot adott ki, kicsit vakaródzott is, most nemtudjuk h ez most jó neki e vagy nem, és a hátát is dögönyöztük de persze óvatosan ( akkor is adott ki hangot ). Most mikor letettük ?t nagyon fürgén szaladgált - és kuncogott folyamatosan kb fél percig aztán mikor meg akartuk fogni akkor nagyon fürgén szaladgált.

Legjobb válasz: Hát szerintem igen=) De ezt így látatlanba nem tudom megmondani. Mert vagy a félelemtõl adott ki hangot, vagy azért mert örült nagyon.De mivel odament hozzátok,ezért gondolom inkább jó kedve volt, mint sem félt. OLvasgasd a tengerimalac.gemon oldalt, hogy minél jobb gazdi lehess.Vannak fent malachangok,hogy melyik mit jelent elvileg, meg különbözõ jó információk!!!=)

Hát szerintem igen=) De ezt így látatlanba nem tudom megmondani. Mert vagy a félelemtõl adott ki hangot, vagy azért mert örült nagyon.De mivel odament hozzátok, ezért gondolom inkább jó kedve volt, mint sem félt. OLvasgasd a tengerimalac.gemon oldalt, hogy minél jobb gazdi lehess.Vannak fent malachangok, hogy melyik mit jelent elvileg, meg különbözõ jó információk!!!=)
Szerintem örül. Az enyémek is hasonlóan viselkednek, de még boldogabb lenne, ha kapna egy azonos nemû társat, de legalább 1 évest, hogy ne legyen köztük a dominanciáért harc.
A második válaszoló tanácsával 100%-ban egyetértek. Rengeteg gazdira váró tengerimalac van, és õk társaslények, egy egyéves, vele azonos nemû malacka nagyon feldobná az életét :) A hangokat pedig itt tudod meghallgatni: http://www.gemon.ro/viselkedes3.htm Ez alapján be tudod azonosítani, hogy kb. milyen érzelmet hallottál :)


Mikor tudom, hogy a feladat Ismétlés nélküli permutáciò, Ismétléses permutáciò, Ism. Nélküli variáciò vagy Ismétléses variáciòk?

Legjobb válasz: permutációnál mindent felhasználsz, variációnál meg van amit kihagysz az hogy ismétléses, vagy ismétlés nélküli az meg benne van a feladatban... pl.: sári, kati, juli, mari. hány féleképpen ülhetnek le egymás mellé hárman. 1. variáció 2. ismétlés nélküli, mert nem tudod kétszer leültetni ugyanazt az embert. pl. lottó 1. variáció 2. ismétlés nélküli, mert nem rakja vissza a golyót pl.: lottó JOKER számok 1. variáció 2. ismétléses, mert visszarakja amit kihúzott

permutációnál mindent felhasználsz, variációnál meg van amit kihagysz az hogy ismétléses, vagy ismétlés nélküli az meg benne van a feladatban... pl.: sári, kati, juli, mari. hány féleképpen ülhetnek le egymás mellé hárman. 1. variáció 2. ismétlés nélküli, mert nem tudod kétszer leültetni ugyanazt az embert. pl. lottó 1. variáció 2. ismétlés nélküli, mert nem rakja vissza a golyót pl.: lottó JOKER számok 1. variáció 2. ismétléses, mert visszarakja amit kihúzott
A kérdező hozzászólása: Miért raktátok át humor-ba?Akkor tudjátok mit!Felrakom mégegyszer a kérdést....
A kérdező hozzászólása: szánalmas egy a gyakorikérdések...
Sztem azért mert nem nagyon van értele. már bocs !!
Vagy a D nekik egy vogyorgó fej akkart lenni
Attól csak a Doktor tudna megvédeni minket.

Párom miért mindig azt teszi ellenem, mivel tudja, hogy a legjobban megbánt? Nem érzi, hogy így magának tesz rosszat? Mindez lehet az apósom hatására? Miért nem hagyják, hogy a fiúk boldog legyen?

Párom miért mindig azt teszi ellenem, mivel tudja, hogy a legjobban megbánt? Nem érzi, hogy így magának tesz rosszat? Elfogy az összes jó tulajdonsága. Vajon mindez lehet az apósom hatására? Mert ő sajns nagyon befolyásolja. De anyósom és apósom boldognak látszk, de miért nem hagyják, hogy a fiúk is boldog legyen?

Legjobb válasz: Ne keress ellenséget! Ülj le a pároddal és beszéljétek meg. Ha ez nem megy, vagy nem segit, akkor meg hagyd ott.

Ne keress ellenséget! Ülj le a pároddal és beszéljétek meg. Ha ez nem megy, vagy nem segit, akkor meg hagyd ott.
Sajnos nem tudok neked tanácsot adni, mert én is ilyen kapcsolatban éltem, és válással végzõdött. Mai napig nem tudom, hogy mit kellett volna lépnem, hogy megváltoztassam a helyzetet. Azóta már van másik kapcsolatom, gyermekünk is van, és nagyon boldog vagyok, és így utólag örülök, hogy kiléptem abból a pokolból.
Nekem is volt hasonlo kapcsolatom. Mi nagyon sokszor hosszan beszelgettunk, amikor belatta, hogy a viselkedesevel csak taszit. Ennek ellenere ujra es ujra megismetelte. En az gondolom, a viselkedese mogott lelki dolgok alltak (pontosan a zuros csaladi hatter).
Nekem is volt ilyen kapcsolatom és számomra érthetetlen, hogy egy férfi hogy rendelkezhet ilyen kevés intelligenciával. Bár a családi háttér nem ugyanaz, mert ott már a családja szólt rá, hogy viselkedjen már velem rendesen. De csak hétrõl hétre rosszabb lett. Nálunk nagyon sok volt a veszekedés. Egy halálig tartó mészárlás volt ez a kapcsolat. Örülök, hogy vége. Azt javaslom, hogyha nem tudjátok megbeszélni sokadik próbálkozásra se, akkor ne erõltessétek.

Mikor tudod hogy a szíved diktál? Mit érzel olyankor? Vagy ezt csak beképzeled?

hogyan lehet megtudni hogy mit diktál a szív?

Legjobb válasz: Privát EKG + dekóder :) Egyébként pedig a hormonok bolondítják meg a szervezetet, csak épp a szívre fogják rá :)

Privát EKG + dekóder :) Egyébként pedig a hormonok bolondítják meg a szervezetet, csak épp a szívre fogják rá :)
amikor tudom, hogy nem ezt kéne tennem, de azért a valakiért mégis habozás nélkül megteszem
amikor az ellenkezõjét mondja mint a józan eszem (pl mostanság is)
ja

Miért nem kérdezi meg soha a barátnőm, hogy hogy vagyok, mikor tudja, hogy 3 hete vetéltem el?

Már félidőn túlvoltam. Tervezett és nagyon várt baba lett volna. Én nem akarom ezt megkérdezni a barátnőmtől, ha magától nem jut eszébe...

Legjobb válasz: Hidd el, nem azért mert nem jut eszébe. Csak ilyenkor nem tudja az ember, hogy mikor tesz jót. Lehet, hogy azt gondolja, hogy nem akarsz róla beszélni, és azt várja, hogy majd te hozd fel. ha készen állsz rá. És nagyon, nagyon sajnálom, ami veled történt! :(

Hidd el, nem azért mert nem jut eszébe. Csak ilyenkor nem tudja az ember, hogy mikor tesz jót. Lehet, hogy azt gondolja, hogy nem akarsz róla beszélni, és azt várja, hogy majd te hozd fel. ha készen állsz rá. És nagyon, nagyon sajnálom, ami veled történt! :(
Minden bizonnyal nem meri szóba hozni, mert tudja mennyire fájhat neked errõl beszélni. Vár, hogy behegedjen kissé a sebed. De ha te szeretnél róla beszélni, említsd meg nyugodtan neki, biztosan meghallgat és beszél veled errõl. Most mit mondjon, hogy hogy vagy? Hogy lennél, hát nagyon [email protected] Ezért nem is feszegeti a témát.
Nagyon sajnálom ami veletek történt! Lehet fél, hogy feltépi a sebeket, vagy nem akarsz errõl beszélni. Szerintem ilyesmi lehet.
Szerintem fél, hogy felszakítja a sebeket. Nem tudja, hogy kérdezzen, és fél a reakciódtól. Szerintem rád akarja bízni, hogy mikor tudsz már beszélni róla.
Mert nem olyan helyzet amiben az embernek lennének kész paneljei a diskurzusra, mindenki máskép gyászol, lehet, hogy úgy gondolja, hogy neked fájna errõl beszélni. Vannak dolgok amiket a barátok elmondanak egymásnak akkor is ha a másik nem kérdezi... Részvétem a babáért.
Nagyon sajnálom, ami veletek történt. Ha szeretnél errõl vele beszélni, neked megkönnyebbülés lenne, akkor te hozd szóba, beszéljetek errõl. Az õ helyében én sem tudnám, mivel teszek jót, nem mernék kérdezni semmit. Nekem is volt vetélésem, de egy darabig még a saját férjem sem mert velem beszélni, pedig jólesett volna, mindig csak sírtam, õ meg nem kérdezgetett. Azután kiderült, attól félt, hogy még jobban kikészülök, ha beszélünk is róla. Azóta nekünk sikerült a baba, ezt kívánom nektek is, minden rendben legyen!

Egy rövid kapcsolatom volt egy nővel, és szeretném újra megtalálni. Nem tudom hogy a kapcsolatnak volt e következménye. Nem sokat tudok róla. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Milyen következményekre gondolsz? Telefonszáma nincs meg? Nevét tudod? Közösségi oldalakon próbáltad már keresni?

Milyen következményekre gondolsz? Telefonszáma nincs meg? Nevét tudod? Közösségi oldalakon próbáltad már keresni?
Közösségi oldal, közös ismerõsök, ilyesmi
A kérdező hozzászólása: mivel egy gyenge pillanatban intim viszonyban voltam vele ezért ennek lehet következménye, bár védekeztünk, de 100% bizonyosságot szeretnék. a közösségi oldalakat már megnéztem de nincs kiindulópont csak az hogy egy tetoválás volt a hátán (kígyó) Nincs valamilyen praktika amivel bevonzhatnám az igazságot, választ, vagy a nõt?

Mit tudok tenni a depi ellen és hogyan jöhetnénk össze?

Beleszerettem egyik osztálytársamba. (fiú vagyok). És nem merek err?l még beszélni senkinek még a legjobb barátaimnak sem. Néha-néha a szerelmem és én egymásnak kisírjuk egymásnak a szerelmes gondjainkat. Az ilyen beszélgetések nagyon nehezek nekem. Õ nem szerelmes belém, de még én se mondtam el neki hogy szeretem. Nem merek lépni, nem merem elmondani neki, még korainak érzem. A suliban játszom a jókedv?, vidám srácot, azért mert ha látják hogy szomorú vagyok elkezdenek kérdez?sködni hogy mi bajom van. Otthon meg tök depis leszek, és nem tudom hogy mit csináljak.

Legjobb válasz: Ha tényleg sokat jelent Neked Õ, akkor próbálj neki kedveskedni, hívd el sétálni, mozizni, v erre-arra, és amikor már elég sok idõt töltöttetek együtt, sor kerülhet arra is, hogy bevallod neki, amit érzel(tudom, h nehéz, de vmit vmiért :))Ki tudja?! lehet, h neki is tetszel, csak õ is fél kimondani...hajrá:)

Ha tényleg sokat jelent Neked Õ, akkor próbálj neki kedveskedni, hívd el sétálni, mozizni, v erre-arra, és amikor már elég sok idõt töltöttetek együtt, sor kerülhet arra is, hogy bevallod neki, amit érzel(tudom, h nehéz, de vmit vmiért :) )Ki tudja?! lehet, h neki is tetszel, csak õ is fél kimondani...hajrá:)
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogyha elhívom mondjuk sétálni, szerintem elkezd gyanakodni. Meg az a helyzet hogy merszem sincs nagyon hozzá :S
Ismerem a helyzetet, h nehéz döntés...és talán gyanakodni is fog, de az nem baj, ha télleg szereted akkor meg kell érte tenned vmit, máskülönben nem sok esély van h viszonzásra találj nála!
A kérdező hozzászólása: Azért jó érzés tudni hogy 2 ember biztosan szurkol nekem :)
Lehet, hogy gyanús, dehát éppen ezt szeretnéd, nem? :) Ha nem szeretnéd, hogy egybõl kettesben legyetek, szervezz az osztályból pár (ha lehet, ne sokkal) haveroddal és lányhaveroddal mozit (hogy õ is pletyizhessen a lányokkal, ne csak te a fiúkkal). Ami fontos, hogy >te< hívd el a lányt :) Mondd, hogy páran elmennétek a hétvégén megnézni az xy filmet, és ha nincs programja, akkor csatlakozzon. Ha nem ér rá, ajánlj fel egy másik idõpontot (ezért célszerû lenne legelõször õt elhívni). Ha gyalog mentek (vagy vonattal, nem tudom:) ), akkor beszélhetsz hozzá, mozi után megkérdezheted a véleményét. Aztán mondhatod, hogy megismételnétek, ha tetszett azért, ha meg nem tetszett neki a film, akkor azért, hogy kijavítsd ezt az "égbekiáltó hibát" :) Nem jöhetsz belõle ki rosszul :) Sok sikert :)
Fura másfél év után válaszolni erre de én is ebben a cipõben járok, azzal a különbséggel, hogy még csak megszólítani sem merem a lányt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!