Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudom a páromat (834 db)

Nyaraláson közel kerültünk egymáshoz, valahogy összekovácsolt minket ez a pár nap. Nem hiszem, hogy csak én éreztem a bizsergést belül. Most mégis más lánnyal ment randizni. Szerintetek lehet csak szórakozott? Vagy ő maga sem tudja mit akar? 22/L

Legjobb válasz: Hát nem akarlak elkeseríteni, de attól hogy jól érezte magát veled pár napig, még nem jelenti hogy hosszútávra tervezne veled. Lehet hogy az a lány akivel randizni ment sokkal jobban tetszik neki. Önámítás ilyeneket belemagyarázni hogy maga sem tudja mit akar.

Hát nem akarlak elkeseríteni, de attól hogy jól érezte magát veled pár napig, még nem jelenti hogy hosszútávra tervezne veled. Lehet hogy az a lány akivel randizni ment sokkal jobban tetszik neki. Önámítás ilyeneket belemagyarázni hogy maga sem tudja mit akar.
A kérdező hozzászólása: Ja, ez egy régebbi ismeretség, nem most ismertem meg. :) És tudom, hogy tetszem neki, mert már mondta többször.
Hát te ismered:) Akkora döntésképtelen lúzernek tartod hogy x idõ után se tudja hogy akar-e tõled komolyabbat vagy nem?:) Ha igen, akkor lehet benne valami. De ahogy a kérdésed olvasom, bármit kinézel belõle. Ha egyértelmû jeleket adtál felé és vette a lapot, akkor lehet hogy csak kihasználta a helyzetet. Ha már mondta is hogy tetszel neki, akkor pláne téged kellett volna randira hívnia. De õ másik lányt hívott, tehát nem biztos hogy az elkötelezõdéstõl fél. Ha csak nem egy megrögzött puncivadász.:D De ezt én megint csak nem tudhatom:S Nos? Milyen emberrõl van szó?
A kérdező hozzászólása: Szerintem egy végtelenül bizonytalan emberrõl... Aki nem akarja, hogy a gyenge pontjai felszínre kerüljenek. Engem nagyon szeret, állítása szerint - barátként -, és igazából azért nem akar többet tõlem, mert nem mindig passzol össze a véleményünk.

Mit csináljak a párommal, ha olyan nem tudja mit akar típus és én sem tudom mit akarjon?

amúgy a gyermekem apja, csak épp külön vagyunk, de nem vészes

Legjobb válasz: Egy ilyen emberrel házasodni baromság.Ha megteszed,baromi nagyot hibázol!

Egy ilyen emberrel házasodni baromság.Ha megteszed, baromi nagyot hibázol!
Ha viszont szerinte minden úgy jó, ahogy van, és tõled vár irányítást, semmiképp se jöjj vele újra össze!!!
A kérdező hozzászólása: most amolyan "vízválasztó" van szóval ebbõl alakulhatnán összefelé a "vándoréletre a nem tudjunk mit akarunkba", vagy külön utakon folytathatjuk az életünket, nagyon ritka találkozásokkal, ez utóbbi esetében tényleg zéró apja lenne a gyereknek. társat meg most sem találok. a legtöbb pasi olyan szerencsétlen idióta. pl egy srác akart tõlem valamit, de 38, ismétlem, 38 évesen sincs se jogsija, nem tanult semmit tovább, sem gyakorlati tapasztalatok, egy másiknak baja van a nõi nemmel, folyamatosan lenézi, szidja õket, pedig ügyes okos, jól keres, helyes, az értelmesebb része meg csak "arra" megy alkalomszerûen.
Tudom, hogy most már úgyis mindegy, de azért engem baromira érdekelne, hogy minek szültél ennek az embernek gyereket???
A kérdező hozzászólása: mert az exek nem akartak, nem szülhettem nekik..
Szóval erre az emberre te ne akarj építeni, mert nem fog sikerülni.Jobban jársz, ha inkább elfelejted.Egyébként nem tudom, miért szültél neki, nincs is hozzá közöm, de remélem, ebbõl azért tanultál.
" minek szültél ennek az embernek gyereket???" " mert az exek nem akartak, nem szülhettem nekik.." Remélem egy percig sem élvezted a szexet a spermadonoroddal. Hányok tõled, undorító vagy! És az ilyenek miatt nézik le a nõi nemet....
Aha, világos. Tehát tökmindegy, kinek, csak szülni akartál gyereket. Gondolom az esetbe se jutott, hogy esetleg kereshetnél értelmes pasit, és szülhetnél neki. Akkor most edd is meg, amit fõztél. Sõt, tudod mit? Szülj neki még vagy hármat! Az lesz csak a jó móka!
A kérdező hozzászólása: szerelembaba úgyhogy nem talált :)
Szakemberhez nem akar menni? A feltáratlan lelki sérülések több bajt okoznak, mint hinné az ember, szóval ha "családosdit" akartok játszani, nem ártana elõbb önmagával képbe jönni, szerintem.
" amúgy a gyermekem apja, csak épp külön vagyunk, de nem vészes" leírtál mindent ezzel. Max. ennyi legyen köztetek!
Fuss az ellenkezõ irányba amíg teheted! Egy szerencsétlen férfi mellett, aki mindig másoktól várja a megoldást sosem lesz jó életed. Borzalmas az ilyen ember, egyhez már volt "szerencsém".
A kérdező hozzászólása: én úgy érzem, hogy papírral, vagy anélkül ugyanott lennénk, vagy ugyanitt szóval azzal nem változna semmi max a nevét felvenném és új személim lenne, amúgy is le van járva
Ha összeházasodtok, akkor a te gyerekednek sem lesz apamintája. Õ egy nagy gyerek. Én egy ilyenre nem tudnék férfiként tekinteni. Mellesleg, ha Mo.-n sem tud mit kezdeni magával, akkor Oroszo.-ban majd tud? Akkora lebõgés lesz, hogy csak na.
A kérdező hozzászólása: múltkor még Csehország volt a menõ.. szóval gondolom Oroszt is elfelejti, csak kell egy újabb haver, újabb nagy ötletekkel... ha házasodnánk, ha nem, a gyerekemnek így is azt érzem nincs apja, tehát hogy a gyerekbõl is mi lesz...bele se gondolok.
Nem tudom, hogy mennyire szereted a párod, írtad is, hogy ppen külön vagytok, de nem gondoltál arra, hogy nyiss valaki más felé? Egy új kapcsolat, új szerelem, valakivel, aki elfogadja a gyerekedet is, és apja helyett apja lesz, és apamintát mutat neki.
Keress valami normális(!!!) pasit, szerencsétlen gyereknek legalább egy felelõs, mind fizikailag, mind szellemileg felnõtt személy legyen az életében.
Egy párkapcsolatban a párodnak (lehet, hogy neked is) domináns partnerre van szüksége, mellette kiteljesedhet. Ha ezt nem, tudod neki mevadni, akkor csak gondjaitok lesznek. Nagy tervekbe sok energiát ölni és eldobni. Nem ez a sikeres élet titka. Ha van egy párja, aki az ötleteket megrostálja, az elkezdett projekteket kereszthajtja, az hatékony és harmonikus lehet. (Felvállaltan) domináns nõt nehezebb találni, mint férfit, de megoldható
Ne a kifogásokat keresd neki, a bátyám is apa nélkül nõtt fel, mégis megállja a helyét mindenhol. Ehhez az emberhez minek mennél hozzá? A gyereketeket nem neveli, légbõl kapott ötletekkel kábít. Persze, mert külföldön biztos megállja a helyét, aki itthon se tudja. Szerintem keress egy normális társat.
Az biztos, hogy ilyen emberhez nem mennék hozzá. Ugyan ma azt mondják, hogy a házasság csak egy papír... mégis utána a vagyonközösség miatt te is felelõs vagy az õ anyagi dolgaiért. Ami egy olyan embernél, akinek ha azt mondja a haver, hogy tedd be az összes pénzed ebbe a tuti bizniszbe, belerakja, veszélyes. És a gyerek miatt felelõtlenség is. Jobban jársz szerintem, ha a jó viszonyt megtartjátok, de te a tõle való függetlenséged is. És ha megtalálod az igazi párod, akkor inkább vele élsz majd. Mert az elég egyértelmûnek tûnik, hogy nem a gyermeked apja az.
Csakhogy a szerelem marhára nem elég a gyerekvállaláshoz, azért annál jóval több dolognak meg kellene lennie, például felelõsségtudat, kötelességtudat, felnõtt gondolkodásmód, biztos háttér, családcentrikusság. Ez a párodból egytõl egyig hiányzik a leírásod alapján. Az "épp külön vagyunk", "mindig másba viszik bele a mindig újabb haverok", az pont arról árulkodik, hogy nincs meg vele az a stabil háttér, amit egy gyerek igényelne. Egyszerûen alkalmatlan az apaszerepre, nem tudom, hány évesek vagytok, lehet, hogy a kora miatt van így és kinövi, de az is lehet, hogy õ az a soha fel nem növõ fajta. Szerintem te is látod, hogy ezt elszúrtad, ha nem így lenne, akkor boldogan hozzámennél, és nem itt kérdezgetnéd, hogy mit tegyél a gyerekes pasiddal, akinek szültél.

Mit gondoltok? A párom exe még mindig nem tudja elfogadni, hogy anno a kapcsolatuk vége lett (ezt a párom is mondta, h mentálisan problémás a hölgy) és tegnap a lépcsõházunk melletti uton sétálgatott, pont akkor indultunk vásárolni a párommal.

Fogalmam sincs honnan tudja, hol lakunk. A párom is meglepõdött, én kiakadtam és megkértem hogy hivja fel és kérdezze meg mit akar.Azt mondta szeretné megismerni a közös kisfiúnkat?!!9 hós. Term. a párom elhárította a kérését, engem ez az egész eléggé felzaklatott, mert tudomásom szerint a nõ idõnként felhivja. A páromra meg azért vagyok mérges, mert miért nem lehet leépíteni a hölgyeményt..

Legjobb válasz: Akármilyen mentális sértült a nõ(Ami szerintem nem olyan biztos, hisz Te nem ismered )biztos tudtára lehetne adni vagy szépen, vagy csúnyán!De úgy gondolom, hogy a párod még sajnálja..illetve nem teszi meg azt a lépést,hogy akár rá förmedjen feljelentéssel fenyegetõzni!

Akármilyen mentális sértült a nõ(Ami szerintem nem olyan biztos, hisz Te nem ismered )biztos tudtára lehetne adni vagy szépen, vagy csúnyán!De úgy gondolom, hogy a párod még sajnálja..illetve nem teszi meg azt a lépést, hogy akár rá förmedjen feljelentéssel fenyegetõzni!
Ne haragudj a párodra. A leírtak alapján nem tett semmi rosszat, nem üzenget állandóan a nõnek, nem hívja át. Vége lett a kapcsolatnak, és mivel a másik nõ beteg- ahogy írtad- ezért lehet, hogy sajnálja, és azért nem "hajtja el", ha véletlen összefutnak, vagy hébe-hóba ráír a másik. persze, zavaró. Kicsi babával vagy otthon, naná, hogy veszélyeztetve érzed magad az extõl, aki kavar, és megjelenik. De amíg semmi kirívót nem tesz a párod, addig ne felejtsd el: veled van, tõled van gyereke, nem a másik nõtõl. Nyilván üljetek le, és mondd meg a párodnak, hogy ha volt minimális kapcsolattartás eddig, akkor ez után legyen szíves hanyagolni. Tudasd vele, hogy sajnálod, amiért ilyen helyzetbe van ( akkor is, ha igazából pont leszarod a lelkiállapotát), de kéred, hogy a Te, a gyerek, és legfõképp a saját nyugalma érdekében határozottan közölje a nõvel, hogy nem kívánja tartani a kapcsolatot vele. Legyél te az okosabb. Nyugodt hangon magyarázd el neki, hogy nagyon zavar a nõ.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is úgy gondolom hogy sajnálja. A párom egy megfontolt, nyugodt személyiségû ember, az emelt hang nem jellemzõ rá. Hónapokkal ezelõtt is írt a hölgy neki, nem egyszer, párom nem is válaszolt rá. Viszont tudom hogy a hölgy idõnként felhívja, és ez zavar.
A kérdező hozzászólása: Kedves Netnori! Köszönöm, teljesen egyetértek. Errõl már beszéltünk régebben és körülbelül a Te ajánlásod szerint jártam el. Megnyugtatott, hogy nincs okom féltékenykedni, velünk van, minket szeret, be is avatott a történetükbe (ez a hölgy nem is játszott nagy szerepet az életében, nem is éltek együtt, szeretõ féle státuszban volt, hölgy gyereket is szeretett volna tõle, csak õ)de annyira meglepõdtem, hogy a lakás elõtt láttam, hogy elgondolkoztam miért nem képes tudomásul venni egy 40-es nõ két év után..most már tudja hol lakunk, ez is zavar. Szegény páromnak estem, hogy mi van már, mit keres itt és honnan tudja hol lakunk. Õ se tudja, viszont elõtte 15 perccel ért haza kocsival és biztos látta az autót. A nõt egyébként nem ismerem, a facebookon jelölt be ismerõsnek!? (természetesen tudomást sem vettem róla)és a képe alapján ismertem fel. Szóval a véletlen találkozásnál felismertem, és az volt a furcsa, hogy kb 5-6 méterre mentünk el egymás mellett és a párom is láthatóan meglepõdött, és nem vett róla tudomást, nem szólt oda neki, nem is köszöntek egymásnak. A bevásárlás után, mivel én még mindig zaklatott voltam kértem hivja fel. A párom egyébként utólag mondta, hogy õ sem járt el helyesen, már sajnálja, mert oda kellett volna menni hozzá a kis családunkkal és bemutatni egymást és jó napot.
A kérdező hozzászólása: és még valami, ami nekem nagyon rosszul esett :( a bevásárlás alatt éppen nyugtatott meg, átölelt és a hölgy nevén szólított!! teljesen kiakadtam. Megijedt és azt mondta nagyon sajnálja, nem tudja miért mondta, azt akarta mondani hogy nyugodj meg, nincs okod féltékenynek lenni Zsura. de az õ nevén szólított! Ezt nem tudom elfelejteni :( Miért hívott az õ nevén? ezen kattogok, hogy higgyek neki, hogy botlás volt, vagy van okom féltékenykedni?
A kérdező hozzászólása: az események után tudtam mit fogok tenni. Elég drasztikus lépésnek tartom, de a nyugalmam miatt muszáj volt megtennem. Megkértem a páromat, hogy belenézhetek e a telefonjába. Közösen a hivásnaploba es sms-ekbe. A reakcióra voltam csak kiváncsi. Azonnal ment a telefonért és megmutatta. Nem volt benne semmilyen aggodalomra okot adó sms, viszont a hivásnaplóból ki volt törölve már a hölgy neve, - másik kettõ szerepelt - pedig elõtte két órával felhivta, hogy mit keres errefelé amire én kértem meg.(akkor mondta hogy szeretné megismerni a gyermekünket)Megkérdeztem, miért nem látszik az a hívás. Azt mondta idõnként törölgeti a hivásnaplót, így szokta meg. Nos nem tudom.. én mindig magamból indulok ki. Szeretnék hinni, mert szeretem a párom, vajon nem e azért törölte ki mert tudja hogy mit váltana ki belõlem..
A szituból ítélve sok dolog kavargott a fejében, elõbb járt a szája, és utána érte utol magát az agya, ezért lehet, hogy más néven hívott. Az én párom is járt így velem. Nem volt kellemes, haragudtam is rá. Jogosan, mert az én fejemben akármilyen káosz lehet, nem szólítom az exem nevén a pasimat. De tudomásul veszem, hogy a férfi agy másként mûködik. Hogy miért törölte ki, ezt már valóban nem tudom... lehet tényleg megszokás, és így csinálja mindig. Lehet, hogy csak a nõt törölte ki, mert látni se akarja a nevét. Vagy nem akarja, hogy te véletlen meglásd, és rosszul essen neked... annyi magyarázat van rá. Elég értelmesnek tûnik a pasid, és, mint tisztáztuk, veled van, szóval talán most nem az a szomorú helyzet van, hogy megcsal, és titkolja. :) Én bízok benne, hogy a lehetõ legjobban alakul a sorsotok, és hamar elfelejtitek ezt a kellemetlen közjátékot. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm kedves utolsó! :)
Miért teszi ezt, azt tudod?
Kérdezd meg, lehet tényleg szégyell valamit, nekem is volt ilyen idõszakom hogy nem akartam rövid ujjút felvenni, mert azzal voltam elfoglalva hogy kijött 2-3 kisebb pattanás és másnak meg egy sem...igaz, 16 éves voltam, de lehet õt valami komolyabb zavarja.Ha meg nem szégyell semmit, csak így érzi jól magát akkor hagyd, elvégre õt szereted, úgy ahogy van, és ez nem olyan nagy gond.
én sem veszek fel rövidnadrágot soha, mert szerintem idétlen és nem szeretem. még boerbe is szivesebben vagyok mint rövidnadrágba, nemtudom az okát, de nappal 35 fokba is melegitöbe vagyok..kint is.ha igy érzi jól magát, nem is értem milyen indittatásból zavar ez téged, elvégre öt szereted, nem a ruhakollekcióját
Zárkózott lehet.
Heroinista?
vékony a keze?
Õ ezt szereti. Te meg õt. Ha a te szereteted irányába nagyobb, mint az utálatod a hosszú ujjú felsõk iránt, akkor semmi gond. Ha nem így van, akkor búcsúzz el, és keres rövid ujjú felsõben járókat.
Öcsem is ilyen volt par eve. Mi mar reg egy szal topban meg kisnadragban voltunk, ö meg hosszu farmer, hosszuujju felsö. Aztan kiderült, hogy csak szegyellte a szörös labat meg a feher karjait. :D Kerdezz ra az okara.
Lehet nincs rövid ujjúja
Ha neki így jó akkor hagyd. Rajtam is mindig van kardigán. Még 35fokban is. Nem tehetek róla, egyszerûen úgy érzem jól magam, hiába van meleg. Elengedhetetlen kellék.
Megkérdezted tõle, hogy miért teszi ezt? Szerintem így akar eltakarni valamit magán, amit szégyell.
Ha egyszer õ abban érzi jól magát, nem értem, miért zavar ez téged.
" Nem tudok rá hatni. " - Ahhoz, hogy hassál rá, elõbb tisztában kellene legyél azzal, hogy mi áll a dolog hátterében. Ha tudod, hogy milyen oka van rá, akkor írd le ide is, mert a kérdésedbõl még nem sokat lehet kikövetkeztetni. Ha nem tudod, hogy milyen oka van rá, akkor viszont sötétbe tapogatózol.
Mindent megad anyagi téren
Exrõl tudok nyilatkozni: ha nem volt velem, csak úgy tettem vettem, csináltam a dolgom, de még ha vidám is voltam, mindig éreztem, hogy valami hiányzik, vagy várok valamire, mint mikor izgulsz egy fontos vizsga elõtt. Aztán megérkezett...és a helyére került mindent. Egyszerûen csak megadja azt a jól esõ tudatot, hogy minden rendben körülötted.
Buboréklány, nagyon szerelmes voltál akkor igaz?:) Ismerõs volt ez az érzés:)
Én arról a srácról tudok csak nyilatkozni, aki iszonyatosan bejön most nekem, akivel járni szeretnék, akivel a jövõmet tervezném. És annyit mondanék róla, h azért vagyok szerelmes belé, mert teljesen tökéletes...
Támadó Kobold: igen, nagyon nagyon .... Te a mostani párodnál érzed? Vagy neked is ex?
Szintén ex, most nincs senki sajnos (hála neki különben, hosszú sztori) Bár már igazán lehetne valami:D

Mit tehetnénk ilyen helyzetben? Már lekileg és anyagilag is a padlón vagyunk, nem tudjuk a párom szüleit tovább támogatni, de ők ezt nem veszik tudomásul.

Nem akarjuk, hogy utcára kerüljenek, de eltartani sem tudjuk ?ket. Munkanélküliek (anyósom néha dolgozgat), még néhány évük van a nyugdíjig. Egyszer?en nem tudjuk, mihez kezdjünk velük. Mondtuk, hogy már nekünk sincs pénzünk, de folyamatosan kérnek, kérnek és kérnek.

Legjobb válasz: együtt laktok vagy külön?miért nem dolgoznak?az apukám is ilyen,nem hajlandó dolgozni mert neki nem tettszik a kapitalizmus,tõlem kér mindig de mivel született egy kisfiam most rá megy el minden sajnos nem tudok neki adni így most öcsémet pupmpolja:(

együtt laktok vagy külön?miért nem dolgoznak?az apukám is ilyen, nem hajlandó dolgozni mert neki nem tettszik a kapitalizmus, tõlem kér mindig de mivel született egy kisfiam most rá megy el minden sajnos nem tudok neki adni így most öcsémet pupmpolja:(
Tõlem a fatermék kéregetek folyton... aztán egy idõ után nem adtam. Mert nincsen, másra kell, a saját dolgainkat kell intézzük, már nem keresek annyit, stb. Szépen leszokott a kéregetésrõl. De nyugodtan lehet drasztikusabban is intézni, és egyszerûen nemet mondani, . Ha felnõttek elfogadják, ha éretlenek megsértõdnek, de az békél aki haragszik. Ti csak felszabadulhattok végre és csak nyerni fogtok rajta, mert kiderül, hogy a szülõk szeretnek-e titeket, vagy csak az érdek miatt kerestek titeket.
Legközelebb ha kérnek mondjátok meg hogy nincs és kész.
Sajnos némileg hasonló helyzetben vagyunk mint ti, csak tõlünk az én testvérem kéreget folyton. Mindig ígéri, hogy visszaadja, de sosem tette, ezért én úgy döntöttem, hogy nem adok többet. Valahol kellemetlen érzés volt, azt mondanom, hogy bocs, de nem megy! Nekünk is két kisgyerekünk van, hitel a nyakunkba.... Ezt a dolgot nagyon hamar tegyétek a helyére, mert nem fogtok tudni kimászni ebbõl a körbõl. Kerek perec mondjátok meg, hogy hiába jönnek kérni, nincsen pénzetek. Ne csak néha járjanak el dolgozni. Legyetek határozottak, és ne törjetek meg, ha csak egy kis pénz kell, erre -arra...hidd csak el nekem, így kényelmes nekik, és kihasználnak benneteket! Ha rá lesznek kényszerülve, meglátod, hogy el fognak menni dolgozni!
Esetleg mégis valamilyen munka nincs?Napszámos meló vagy valami?Vagy lenne munka csak õk nem akarnak dolgozni?
Ezt elég nehezen értem meg. Az ember támogatja aszüleit, de ne várjanak már el lehetetlent... gondolom, akkor most az van, hogy nem mertek pl. gyereket vállalni, mert nnem jut akkor a szülõkre- ezt õk is megérthetnék. Nem tudnak semmiféle munkát vállalni, elvállani? Vagy nem akarnak?
Bocsánat, de vakegér vagyok! Természetesen a párodnak kell a sarkára állnia, mert az õ szülei! Teljesen beleéltem magam a történetbe, fel sem tûnt, hogy anyóst emlegetsz... :) ))
Egyik ismerõs mondta nemrég egy az õ családjában kialakult helyzet kapcsán, hogy erre csak egy megoldás van: adsz nekik, és megmondod, hogy ez az utolsó, nem kell visszaadni, de ne is kérjenek többet.
9/9 Szerintem ez nem megoldás, mert aki kér állandóan, annak hiába mondod, hogy ez az utolsó. Ha kap, megint kérni fog: ez a helyzet a fiammal (23): meg van róla gyõzõdve, hogy mindig lesz legközelebb, így nem strapálja magát, hogy melóhoz jusson...

Mit vegyek a páromnak karira? Max.200-250ezret tudok rászánni.

Gondoltam egy crossmotorra mert azt már ilyen kategóriában is lehet venni de ha már crossmotor akkor lehet többet kéne áldozni rá..de amíg nem kapom meg a prémiumot addig nem akarnám megvenni, azt meg lehet csak januárban utalják ki.

Legjobb válasz: Szerintem ennyi pénzbõl már bõven lehet jó ajándékot venni. Pl.: ha szereti az ékszerket akkor arany karlánc, vagy nyaklánc, vagy adhatsz neki élményt, versenyautót, vagy motort vezethez versenypályán. Videocamera, ha jó minõségût veszel hosszú évekig kiszolgál titeket. Majd ha még eszembe jut valami irok! :)

Szerintem ennyi pénzbõl már bõven lehet jó ajándékot venni. Pl.: ha szereti az ékszerket akkor arany karlánc, vagy nyaklánc, vagy adhatsz neki élményt, versenyautót, vagy motort vezethez versenypályán. Videocamera, ha jó minõségût veszel hosszú évekig kiszolgál titeket. Majd ha még eszembe jut valami irok! :)
Bérelj fel valakit, aki kitalálja helyetted...
hidd el az igazán nagy dolgokra elég 4-5 ezer forint. persze az észt és a kreativitást nem pénzért adják...
Sajnállak tényleg!nekem igaz nincs pénzem, nem tudok se a páromnak se a kislányának pénzbeni ajándékot venni, viszont én a világ legcsodálatosabb ajándékát kapom mégis: a szeretetüket!És nemsokára a közös családot.Te meg mit vegyél neki, nincs szüksége semmire nem, hát akkor semmit sem.A szeretethez pénz nem kell.
Hát nekem is kéne egy HD TV!
ó de sajnállak hogy csak ennyi pénzed van... szegénykém... :'( mindjárt sírok. Ennyi pénzbõl egy családnak belehet karácsonyra vásárolni meg még a rezsit is kifutná!
szanalom :D énis megdugnalak parszor akarmien rusnya lehecc
22.20-as vagyok, és mint látod ilyen a magyar mentalitás... az emberek irigyek!!!
Karira? hát az meg mi? már magyarul sem tudunk? miért kell mindig minden szóból kiharapni? gyümi, szuri stb...
Tudod mit? Menjetek el ezzel a pénzzel az éhezõ és beteg gyerekeket segítõkhöz, vagy még jobb, vegyetek egy nagy csomó játékot vagy ennivalót és adjátok oda ti magatok azoknak a gyerekeknek! Szerintem attól jobb érzés nincs, hogy segíthettél annak aki rászorul, vagy csak örömet szereztél neki. Ha nem vagytok érzéketlenek akkor ez nektek is legalább akkora örömet fog okozni.
na ugye, megmondtam, hogy kamu :)
Én voltam az aki kiírta a Daganatos gyermekekért alapítvány számlaszámát. Nézd nem az a baj a gazdagokkal, hogy van pénzük hanem az, hogy kérkednek vele de úgymond hasznos célra nem fordítanak belõle.Akinek sok van az még többet akar és csak magának!De aki kicsi pénzbõl él az meglátja azt aki rászorul mert õ is az és a kicsibõl is ad.Tisztelet a kivételnek!!!!!Itt a karácsony és sok családban még fa sem lesz nem, hogy ajándék.Örülnek majd ha tudnak mit enni és ez a szörnyû!Nem a gazdagokat kéne szegénnyé tenni hanem a szegényeket gazdaggá!
07:26 - Látod, a mi családunkkal is ez a baj, ha valaki 100ezres ajándékot vesz valakinek, akkor ugyanilyen összegût vár vissza akkor is, ha a másik ezt nem teheti meg, mert nem él olyan jómódban. Kérdezõ, nálam az verte ki a biztosítékot, hogy "igazán nagy dolgokra meg nem elég pár százezer forint"... Nem irigység, hanem ez a stílus, hogy amikor a legtöbb ember egyre nagyobb anyagi problémákkal küszködik, valaki, aki sokkal jobban él az átlagnál, annak még az a rengeteg is kevés, amije van, vagy hiába van valakinek, mégse tud bánni a pénzzel, más meg gondolatban az egész családját megörvendeztette és még maradt... Vagyis a sors igazságtalanul osztogat néha, akinek lenne ötlete, nincs mibõl, akinek lenne mibõl, annak nincs ötlete... Szóval nekem ez a tehetetlenség okozta a fennakadást. Irigység? Nem tudom, amit én legjobban szeretnék, az nem vehetõ meg pénzen. :-)
Jajj, tipikus magyar mentalitás! Szánalmasak vagytok! Magasról teszek rá, hogy kinek mennyi pénze van, ugyanis nekem attól nem lesz se több, se kevesebb ha lefikázom a csórót vagy a gazdagot! Irigyek és buták vagytok! Bocs az offért, de nem állhattam meg ezt szó nélkül!
Uccsó vagyok. Nem olvastam végig, csak az 1. oldalt. Szóval kamu. De teljes mértékben egyetértek veled!
Elég furcsának találom, hogy ennyi pénzbõl nincs ötleted, mit vehetnél.... Azt elhiszem, hogy valaki pár száz vagy ezer forintból nem tud mit venni, ami értelmes is és itt keres jó tippeket, de több százezerért? Ékszer, autójára valami értékes dolog (új alufelnik pl), vegyél neki egy csillagot, vidd el repülni, ennyi pénzbõl számtalan ötlet jöhet. Ha meg mindene megvan, akkor csak add magadat. Ha jó ember, akkor értékelni fogja. Én azt érzem a kérdésednél, hogy nem komoly és csak hergelni jöttél az embereket, akiknek a megélhetésük is alig biztosított. :(
Kedves kérdezõ. Én is hozzászóltam, bár nem bunkó módon, csak annyira, hogy nem kell kérkedni a pénzzel. Az állításomat most is fenntartom.Aki ilyen nyilvános fórumon kér tanácsot az ügyben, hogy mit vegyen ennyi pénzbõl, arról csak egy szegénységi bizonyítványt tudok kiállítani.Nem vagyok irigy, mert ha nem is ennyi pénzért, de én is meg tudok venni, egy nagyobb értékû ajándékot páromnak, családomnak.De ez nem volt mindig így. Anyám egyedül nevelt fel és nagyon nem kaptam karácsonyi ajándékot. Max 1-2 ruhát. Talán a különbség az, hogy megtanultam becsülni a pénzt. A kérdésed amúgy érdekes volt, minden hsz elolvastam. És bocsánat, de inkább azokkal értettem egyet, akik ezt kissé túlzónak tartották. Szép, békés karácsonyt.
A kérdező hozzászólása: Igen, aki azt sérelmezte hogy a saját páromnak nem tudom mit vegyek, az korrekt hozzászólás volt, azzal nincs is gondom, csak elfelejtettem leírni az imént. De tény, hogy felüdülés volt az elszórt pár normális hozzászólás a többi között, és örülök, hogy más is van aki nem látja értelmét a pénz miatt bántani a másikat. Most mennem kell iskolába, de délután jövök, addig is ne tartsátok magatokban amit gondoltok errõl a témáról!
Látom kedves kérdezõ, már nem is válaszolsz, de azért lehet, hogy figyelemmel kíséred a válaszokat. Nem azzal van baj, hogy nem vagy szegény, hanem hogy összekevered a szeretet ünnepét az anyagiakkal. Lehet, hogy a párod annak örülne, ha karácsonykor szépen feldíszítenétek együtt a fát, együtt megcsinálnátok a vacsorát, és együtt, meghitten, nyugodtan elfogyasztanátok azt, és közben egy nagyon jót beszélgetnétek az élet nagy dolgairól. Aztán az jándék már nem is lenne ezek után fontos, de azért egy kis apróság a szimbólum kedvéért, (ami mondjuk a Te ötleted, egy csodás nyári fotó, emlék egy saját készítésû keretben... pl-ul, de amit Te gondolsz.) Nem tudom hány évesek vagytok, de gondolom, ha ilyen sok pénzetek van, nagyon nagyon sokat dolgoztok, rohantok, nincs elég idõ a másikra, hát most ez legyen az ajándék, hogy egymásra szánjátok az idõt. Hisz ha pénz van, akkor úgyis bármit megvehettek egész évben amire csak szükségetek van! Remélem egy kicsit segítettem, és én nem vagyok rád irigy! Voltam én is jobb módban, most egy kicsit kevésbé, de ilyen ez a világ, 1x fennt, 1x lennt, és aki 1x fennt van, az le is eshet, úgyhogy vigyázz!!! Szép karácsonyt!
Nem tudtam szó nélkül elmenni, nem a kérdés, hanem a válaszok mellett. Az én családom is olyan, hogy sokat költ karácsonykor. "Szegények vagyunk, de jól élünk", ezt szoktuk mondani. Ha én százezrekért kapok ajándékot, nem adhatok egy saját magam által készített ajándékot. Furcsán néznének rám. Errõl ennyit. Kedves Kérdezõ! Neked csak annyit szeretnék mondani, hogy vigyázz a motorral! Én is azt vettem a páromnak nyáron a szülinapjára. Mikor bejárkáltam hozzá a kórházba, akkor meg szidhattam saját magamat, hogy mért vettem ilyen veszélyes ajándékot? Inkább valami biztonságosabbat vegyél, nehogy úgy járj, mint én! Valaki ajánlotta az aranyat, szerintem jó ötlet. Hiába van neki, az cserélhetõ, lehet váltogatni és mindig van egy szebb...
Én négy új felnit veszek a terepjárójára, bár az 280ezer. :P
Azokkal a válaszolókkal értek egyet én is, akik a kérdés stílusán akadtak fenn! Egyáltalán nem vagyok rád irigy a pénzed miatt, mivel gondolom, nem loptad, hanem megkerested, így, hát, meg is érdemled. DE!!! azt kikérem magamnak, hogy "igazi ajándékra nem elég pár százezer Ft"! Sok ember kölcsönt vesz föl csak azért, hogy meg tudjon venni egy bútort az otthonába! Én 55.000 Ft-ot keresek irodai munkával. Ha nekem is lett volna olyan szerencsém, hogy olyan helyen dolgozhassak, ahol annyit keresnék, mint te, akkor összetenném a két kezem. De nekem még az osztálykirándulásokat is mellõznöm kellett, mert nem volt rá pénzük a szüleimnek. Ha annyi pénzem lenne, biztos, hogy jótékony célokra használnám! Nemcsak Karácsonykor, hanem egész évben! Ha mindenetek megvan, ez a legésszerûbb ötlet!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Mielõtt leírnám a mondanivalómat, kikötöm: azért nem válaszoltam az írásokra, mert éjszaka aludni szoktam :) Látom rengeteg válasz jött, jó sok alpári, de normális válasz is hál istennek. Akkor leírom az igazságot: Ez a kérdés valóban fake. Ezt általában észre is szokták venni a válaszadók, de itt jobban elnyomta ezt az érzést az irigység és a bántás, szidalmazás kéje, ezért senki nem vette észre (1 válaszoló csak, az elején...) Egyetemista lány vagyok és a páromnak mágneses derékmasszírozót vettem karácsonyra 10ezer forintért, mert sokat fáj a dereka. És úgy tudtam kifizetni ezt az ajándékot, hogy eladtam a játékkonzolomat, amire egész évben gyûjtöttem a pénzt, és még alig volt 1 hónapos. Diákmunkázok, a szüleim fejenként 80ezer forintot keresnek. Szerény családban élek :) A kérdésemet azért tettem fel, mert kiváncsi voltam mennyire veri ki a biztosítékot, mert láttam, hogy ezen az oldalon a felhasználók nagyon utálják azokat akiknek jobban megy a soruk. Ha valaki bemeri írni hogy pl minden hónapban 10ezret költ szépségápolásra, vagy 100ezer felett keres fizetést, egybõl vérmes hiénaként ugrik a torkának mindenki. Miért kell irigynek lenni? Kérlek válaszoljatok rá. Én nem vagyok irigy senkire, tõlem kereshet 50ezret, de 500ezret is. Vannak csoporttársaim akik sportautóval járnak iskolába. Én busszal járok, meg biciklivel, és hálás vagyok ha apa ideadja az autót 3 havonta egyszer, ha esetleg messzebb van dolgom a városban. De mégsem irigykedek azokra akik ilyen autókkal járnak iskolába... pedig Dolce Gabbana meg Armani ruhákba járnak nap mint nap. Annyira tele vagytok keserûséggel és irigységgel hogy még engem is szidtatok: nincs agyam, provokáló és fennhéjazó a kérdésem. Hát most nem azért, de ha elolvasom azt amit eddig írtam, szerintem semmivel nem suggaltam olyat, hogy egy buta ember vagyok, ezt is csak azért írtátok mert dühösek voltatok. A kérdésem sem volt provokáló, erre különösen figyeltem. Vannak reálisak köztetek, akik írták is, hogy kérdezõ ide vagy oda, a válaszok megdöbbentõek. Tény, hogy nagyon sok ember padló alatt van most (egyik idõsebb barátnõm most vesztette el a házát, 3 gyerekkel mobilházba kényszerül költözni :(...) és nekünk se könnyû. De ez még nem ok arra hogy másokon fröcsögjünk és utáljuk, mert van mit aprítania a tejbe. Bocsánatot kérek amiért a kérdésem nem valós, de nem akarom hogy itt megakadjon a dolog, szeretném ha reagálnátok erre, hogy mi értelme van ennyire utálni a másikat?
A kérdező hozzászólása: Ja, ezt elfelejtettem leírni: Eredetileg azt a kérdést akartam kiírni, hogy miért irigyek és bántóak az emberek azokkal szemben, akiknek van pénzük. De aztán azért írtam ki ezt a kérdést inkább, mert az elõzõnél mindenki írta volna, hogy õ bizony nem irigy, meg nem érdekel senkit, kinek mennyi pénze van. Így, hogy ezt a kérdést írtam ki, egyben kizártam azt is hogy mindenki azt írja, õ nem irigy, mert hát itt a bizonyíték, 50 válasznyi mocskolódás :(
Itt szerintem nem az irigységrõl van szó, legalábbis nekem nem ez jutott eszembe(bár csak most olvastam a kérdésed, így válaszolni se válaszoltam)hanem ha tényleg 200-250 ezret tudnál költeni a párodra, nem tudnád, h mit vegyél neki? Én tudnám:)
Ez jó nagy pofon a bunkó hozzászólóknak! Tetszik... Teljesen igazad van, nekem is ez a tapasztalatom, hogy lenézik, akinek jól megy a sora, pedig vannak páran. Van aki meg is érdemli, mert tényleg kérkedik a pénzével. De aki nem, csak normálisan él és megveszi, amire szüksége van, még ha az több is, amit más megengedhet magának, azt nem értem, mért kell mocskolni. Szerencsésebb, vagy éppen tett érte, hogy jó munkája legyen. Általában azok a "szerényebb gazdagok", akik megdolgoznak a pénzükért. Tõlük meg mért kell sajnálni? Attól nem lesz több senkinek, ha õ is megjátssza, hogy szegény. Vagy mit várnak el a pénzesebb emberektõl az itt mocskolódók? Talán õk maguk se tudják...
Elõzõ vagyok, elõbb írtam, utána olvastam. Szóval kamu. Én megmondom õszintén nem kamunak gondoltam elõször, hanem hogy hencegni akarsz. Szerintem a válaszadók nagy része azért írt olyan sok negatívat, mert ez jött le nekik is, hogy ide jössz hencegni és jót röhögsz a sok szegényen. Én legalábbis ezen háborodtam fel, nem azon, hogy sok pénzed van (ami nincs).
Kedves 12:33! "Itt a válaszolók 90%-a tudta, hogy kamu!" Ezt mégis honnan a halálból veszed? Azt még el tudnám fogadni (bár elhinni kevésbé), hogy Te már az elején tudtad, hogy kamu. De mások nevében ne beszéljél már, majd ha tömegesen írnak ide az emberek, hogy tudtuk, hogy kamu, majd akkor! Kösz!
Ez valoban csak egy provakalo kamu kerdes!
A kérdező hozzászólása: "ha beleírtad volna a kérdésbe, hogy kíváncsiságból kérdezed csak, " ha beleírtam volna senki nem vallotta volna be hogy igenis irigy. Mindenki tagadta volna. Bár így is nagyon sok tagadás született a vallomás után, ellentmondásosan az elõtte lévõ 50 válasznyi irigykedéssel, de szerencsére vannak akik õszinték!
Tegnapelotti 16:34-es vagyok. Jol lelettem pontozva de nem erdekel.Orulok neki h az utanam valaszolok szinte mind azt irta amit en is, tehat hasonloan gondolja:tehat h te itt most sok embernek fajdalmat okoztal ezzel a kamu kerdessel. En javasoltam h elobb gondolkozz aztan cselekedj. Remelem ezutan tenyleg igy teszel. Ja, kozbe a ferjemnek is sikerult vennem egy 1000 forintos ajandekot....
Nem, kérdezõ, te nem álltál senki háta mögé késsel, hogy válaszoljon, te egyenesen a rászoruló ember szívébe szúrtad azt a kést, aki nem tehet a szegény helyzetérõl, azokat bántottad meg ezzel, azokat, akik mindent megtennének, hogy boldoguljanak és hogy a szeretteik ne nélkülözzenek. Most diákként azt gondolod, nagyon jól eltervezted az életed, hogy ha végzel és nem találsz munkát, kimész, rendben, én is külföldre fogok menni, mégse vagyok ilyen nagyképû, érzéketlen és pofátlan, mint te. Vajon ugyanígy gondolkodnál, ha tisztességesen ledolgozott 20-25 vagy még több év után mondanák a munkahelyeden, hogy holnaptól nem kell bejönni, és ki tudja, mennyi van még nyugdíjig, és nyakadon lenne egy család? Gondolkodj!
éreztem a hegyét!képletesen, és a lelkemben.mint szerintem sok más ember is a válaszolók között.nem a válasszal van a baj, a kérdéssel!de majd ha lesz családod és ne adja isten, nem leszel valami gazdag, megérted.de kívánom sose érezd!ha beleírtad volna a kérdésbe, hogy kíváncsiságból kérdezed csak, akkor is válaszoltak volna hidd el, mert az emberek szeretnem hozzászólni az ilyenekhez.mindenki elszereti mondani a saját érzését, helyzetét, a másikkal szemben.
A kérdező hozzászólása: "honnan veszed a jogot ahhoz, hogy kutass mássok érzéseiben" Senkinek nem álltam a háta mögött késsel a kezemben, hogy válaszoljon a kérdésemre. Vagy netán te érezted a hegyét? :)
11.28: A kérdezõ már 2-3 oldallal ezelõtt megmondta, h ez egy kamukérdés, és csak kíváncsi, hogy az emberek mennyire irigyek arra, akinek van pénze, jó módban él.
Én tudjátok mit kapok/kaptam karácsonyra? A legcsodálatosabb dolgot a világon. A férjemmel közösen készülünk a karácsonyra. 2. karácsonyunk a közös lakásunkban, aminek életünk végéig fizethetjük a hitelét. Feldíszítettük, megterveztük a karácsonyi menüt. Megvettük az ajándékokat az egész nagy családunknak kb. 15 ezerbõl. És mindenki örülni fog annak amit kap. Kettõnk havi fizetése nem éri el a 250-et (ami javarészt elmegy hitelre meg rezsire), így nem is számítok nagy "kézzel fogható" ajándékra. 24-én este boldogok leszünk, mint amúgy is. Családot tervezünk, álmodozunk, ami így ünnepek táján még erõsebb. Nem is kell ennél több, bár lehet én vagyok kis igényû.... Ha 250 ezer Ft-om lenne karácsonyi ajándékra, valszeg a lakásunkba vennék pl. bútorokat, ami még hiányzik. Sajnos érdemben nem tudok tippeket adni drága egyedi ajándékokra, még sosem gondolkodtam ilyesmin.... Kívánom neked, hogy megtaláld a megfelelõ karácsonyi ajándékot párodnak, aminek örülni fog! Boldog békés karácsonyt Nektek!
22:35 ös vagyok. Nos én nem irigykedtem ezt a válaszomból is ki lehet venni, de igenis provokatív volt amit írtál:D "igazán nagy dolgokra nem elég pár száz ezer forint sajnos" Ez mi ha, nem provokatív?:DD Végig olvastam a válaszokat és remélem, hogy csak azért érkeztek ilyen irigy megjegyzések, mert te bu*kó módon tetted fel a kérdést, de ha ez nem így van akkor elég el szomorító, hogy ennyi irigy rosszindulatú ember létezik. Én elhittem a kérdésed, és bár magamban gondoltam, hogy ejj de paraszt, de nem kapott el az irigység, hogy nekem meg csak 10ezer forintom van ajándékra ráadásul 4 emberre.....
Ez már pszichológia kedves... A válaszom is abban keresendõ!
* mármint valaki nem fejenként húszezerért, hanem mindenkinek összesen, együtt.
Na, már én is bánom, hogy végig olvastam, mert mondtam volna pár dolgot. Amíg nem tudtam, hogy a kérdés kamu, addig engem az idegesített legjobban, hogy "az igazán nagy dolgokra nem elég pár százezer forint sajnos :(" . Mert, hogy az emberek többségének ez a 200-250 ezer forint, összesen a férj+feleség havi keresete, vagy a fele. És akkor még nem hogy karácsonyra egyetlen valakinek ennyiért. Mi nem élünk szegénységben de azért ha már 200-250 ezerben gondolkonánk, akkor szülõknek, nagyszülõknek, gyerekeknek, rokonoknak, és még néhány barátnak is jutna belõle, és van olyan is aki össz-vissz mindenkinek kb 20.000 ft-ért. Hosszú volt, ennyi :)
Kérdezõ, az a szomorú, hogy fel se fogod, milyen fájdalmas sebeket szakítottál fel ezzel a kérdéssel azokban, akiknek a karácsony éppenhogy elterelné a figyelmet a napi anyagi gondokról, aztán meglátnak egy ilyent, és egybõl eszébe juttatod a szegényebb csóróbb problémás munkaügyi helyzetben élõknek, akiknek esetleg most szûnt meg a munkahelye leépítés miatt, és el kéne tartani a családot, gyerekeket, hogy ki tudja, mibõl fizeti be a számlákat... Legalább az ilyen ünnepeket hagyd meg azoknak, akiknek már csak ez a kapaszkodó, hogy a szeretet ünnepén ne a pénz legyen az úr, és te ezzel a kérdéssel mégis az orra alá dörgölted a tömegnek, még ha nem is akartad...
A kérdező hozzászólása: 15:18-as leírnád mibõl gondolod hogy bennem van a legnagyobb irigység? Ennyi erõvel ezt én is mondhatnám neked is. De miért mondjam? :)
Ma 10:16-ossal ertek egyet. Kulonben meg te tenyleg ennyire unatkozol???? Tanulj inkabb a vizsgaidra. Tudod mennyi embernek okoztal fajdalmat ezzel a kerdeseddel akinek nem telik meg ajandekra se karacsonykor? Amikor felolvastam a kerdest a paromnak egy percig o is lehajtotta a fejet, nalunk iden csak a gyerek kap ajandekot.Pedig a ferjem betegre dolgozza magat. Ugy h elobb gondolkodj aztan cselekedj....
Akkor helyesbítek! (a kérdezõ + egy válaszoló kedvéért:) ITT MINDENKI HALÁL KOMOLYAN VETTE AZ EMLÍTETT PROBLÉMÁD! Ne haragudj de számomra inkább ez a megmosolyogtató...:) )) Örülök, hogy belátod mégiscsak provokatív kérdést tettél fel! Egy másik észrevétel, nekem sajnos olyan érzésem van, hogy a legnagyobb irigység éppen hogy BENNED lapul, de ne aggódj ez természetes emberi tulajdonság! Ismétlem, próbálj a sorok mögé látni... - De az ÉLET majd megtanít rá! Ui.: NAGY dolgot én a wc-n szoktam csinálni, nem itt....:) ))
Én már sajnálom, hogy végig olvastam. Lett volna egy csomó ötletem. :(
Nekem tetszett a kérdés! De fogalmam sem volt az elején, hogy kamu lenne. Sikeres volt.
Hát, szerintem, akik ezen a kérdésed ennyire kiakadtak elég nyúlbélák lehetnek. Én is szegény vagyok, mégis mikor olvastam a Best-ben, hogy a David Beckham a feleségének 50 milló forintos gyémántgyûrût vett, a felesége meg neki 30 millió forintos motort, akkor sem éreztem úgy, hogy kést szúrnának a szívemben. Sõt van olyan volt osztálytársam, aki kocsit vesz a feleségének karácsonyra. Nem esik túl jól, de hát ez van! De közel sem érzek semmiféle kést a szívemnél!
válság van?
Én ennyi pénzbõl a szerelmemnek egy klassz (nevesebb) órát vennék! Vagy elvinném bevásárlókörútra Milánóba (bár azt egy kicsit meg kellene pótolni anyagilag).
Ha ilyen gazdag vagy vehetnél nekem is egy kis sportmotort mert már unom csak a gázt húzni. pl: http://www.kepesmotor.hu/aprilia-sportmotor/p282210 <-ez megteszi. Ha jól alkudozol akkor még marad is valami. Mellékesen valami drágább óra vagy mobil ha szereti a kütyüket.
Fizesd be egy körre a "barátnõiddel" Vagy egyáltalán a saját pénzedet költenéd? Vagy lehet nem is... na az meg a legszánalmasabb. Amúgy nem irigyellek picit sem. Én is szeretnék kicsit többet költeni a szeretteimre, de nem irigyellek, mert képzeld 3-4ezerét olyat találtam, aminek szívbõl örülnek majd, mert én VELED ELLENTÉTBEN tudom minek örülnek a szeretteim, és nekik nem csak 200ezres ajándékkal lehet örömet szerezni. Olyan hülye vagy.
Ne csodálkozz a válaszokon.Nem biztos, hogy mindENki írigyel.Én pl.inkább szánalmasnak tartalak, amiért dicsekszel a pénzeddel, de nem vagy képes arra, hogy tudd, minek örülne a párod.Akit szeretünk, attól már hónapokkal karácsony elõtt kipuhatoljuk, hogy minek örülne, és nem két héttel elõtte kérdezgetnénk idegeneket errõl.Senki nem ismeri a párodat, honnan tudhatnánk minek örülne, fõleg, ha már mindenE meg van? Lehet, hogy ha fõznél neki egy finom vacsorát, az jobban meglepné, mint egy crossmotor. Amúgy pedig megjegyzem: most karácsony lesz, nem kari.ekórustag lehet énekKARI tag, vagy egy egyetem dékánja is lehet kari dékán, de most karácsony, a szeretet ünnepe lesz.bÁR A TI KÖREITEKBEN EZ LEHET, HOGY MELLÉKES?
Kamu a kérdés, természetesen akinek ennyi pénze van, nem kér itt tanácsot:) Szóval kamu, választ sem nagyon ér meg..
kedves kérdezõ: Nem kell utálni senkit akinek pénze van, viszont ha nem ilyen stílusban teszed fel a kérdést akkor valószínüleg hasznos ötleteket kaphattál volna. Ahogy feltetted a kérdésed az provokatív.Nem kicsit, nagyon:) Mivel leírtad, hogy mindene meg van, így nem nagyon tudok ötletet írni, szerintem lepd meg valami kissebb értékû ajándékkal, ha olyan sok pénzem lenne, mint neked és a páromnak mindene meg lenne, akkor szerintem valami kis egyedi ajándékkal lepném meg..... 18/L
22, 28as vagyok Ha ennyi pénzem lenne ajándékra, lenne annyi eszem is, hogy nem ilyen helyen kérek tanácsot.
22:21 Vagyok! Nem rongyrázás, nem dicsekedés a kérdés. Õ szerintem arra gondolt, hogy hátha valaki látott ilyen értékû ajándékot. Egyik ismerõsöm autót kapott karácsonyra, a másik meg hatalmas TV-t. Soha nem irigyeltem. El lehet mondani a véleményetek, sõt kritizálni is, de ezzel csak erõsítitek azt, hogy mennyire irigy a magyar társadalom.
Miért kérkedsz ezzel itt?Szerintem te már magad is tudod mit akarsz venni. Csak itt felvágsz azzal, hogy te mennyit tudsz költeni.
Kedves kérdezõ, én 5 hónap alatt keresek ennyi pénzt nettóban úgy, ha nem költök semmire. Valami szívbõl jövõ ajándékot adj a párodnak, a szeretetet nem pénzben mérik. Örülj, hogy van lehetõséged ennyi pénzért ajándékban gondolkodni, de tudod, ahogy a Master Card reklámban is van, az igazi érték megfizethetetlen, minden másra ott a Master Card. Szóval döntsd el, tudsz-e igazi értéket adni kreatívan, ami tényleg szívbõl jön, vagy maradsz a pénznél?
nem igaz, hogy nem veszitek észre, hogy kamu. már be is lett jelentve a moderátornak XD úgyis levetetek minden kamu kérdést, nincs esélyed XD
hát igen... jól fizet manapság ha a testedet árulod... amugymeg tudod ki irigy rád te agykárosodott.teszed itt a nyomorékot , jajj mit vegyek a paromnak mar a faszat is leszoptam hujjj jujjjj bolond vagyok áll a peckem? :ADS:D
itt nem az irigység a lényeg, nyilván sokan irigyek is, de tod lerí az egészrõl, hogy rongyrázás az egész kérdésed, hogy dicsekedsz, hogy mennyit költesz egy emberre karácsonykor. és ezt senki sem szereti.
Igazad van, az igazán nagy dolgokra, ami egyedi is, nem elég pár százezer forint. Mert az megfizethetetlen!!! Mi idén pl. nem ajándékozunk a családban egymás közt, mert nincs pénzünk (igen, ilyen is van), de kitaláltam, hogy csinálok fûszerolajat. 100(!!)Ft-ért kaptam pici üvegeket, tettem bele olajat, fûszereket, parafadugóval lezártam, kész a szívbõl jövõ ajándék. Könyörgöm, ne pénzzel mérjük a szeretetet!! Ne érts félre, nem irigykedésbõl írom ezt (persze nem bánnám, ha akár csak a negyedét kapnám a te fizetésednek), de utálom nagyon ezt az anyagias szemléletmódot.
De nagy gondod van. Ki sem írtam volna, másoknak ez fél évi keresete. csak hergeled az embereket.
Mi lenne, ha tõle kérdeznéd meg, mit szeretne? Amúgy meg egy ajándék nem attól lesz különleges meg egyedi, hogy több százezret költesz rá.
Nem az ajándék értéke a lényeg, hanem az, hogy milyen szándékkal adod. Itt az átlag ember nem keres annyit egy hónapban, mint amennyit Te ajándékra szánnál. Elõre látom mit fogsz itt a válaszolóktól kapni. :( Ennyi pénzbõl vennék egyedi nyakláncot, vagy karkötõt. :) Boldog karácsonyt Neked! :)
A kérdező hozzászólása: Most mindenkit utálni kell akinek van pénze vagy mi van? Akkor ti ismeretségeket is így szelektáltok, hogy ennek szép ruhája van leköpjük, az meg szakadt rongyba jár szeressük? Érdekesek vagytok. Vagy csak irigyek? Csak nem értem miért, mire. Én senkire nem vagyok irigy a világon se mert ordenáré tulajdonság.
Vegyél neki összecsukható tábori fapinát.
A kérdésed tényleg provokativra sikeredett de az még nem menti fel a sok irigy embert. És az tényleg gáz h ha szeretsz vkit de nemtudod mit adj neki. De h konkrétan is válaszoljak; a fa alá rakj egy kis értékû ajándékot és várd a reakcióját. Ha annak is ugyanugy örül mint egy motornak akkor szeret ha nem akkor ajándékozd meg magad azzal hogy otthagyod!!!!
megértük ezt is! sokaknak kajára, albérletre sincs pénze mostanában, nehogy karácsonyi ajándékra! a párommal idén mi is szolidra fogjuk, 2-3000 ft max, megbeszéltük, mert nem futja többre! Mások meg dobálóznak a százezrekkel! Nos én hónapok óta nem láttam ennyi pénzt egyben!
Egy alkalmi partnernõt talán...Szerintem már mindene megvan ezen kívül!És ez is olyan dolog, amit pénzen meg lehet venni. Sajna egyéb eredeti ajándékötlet nem jut most az eszembe! Kényeztesd, és semmiképp ne add alább!!
Azt a 250 ezret inkább elküldenéd a Daganatos gyermekekért alapítványnak és hátha megérnék azok a picurik a következõ karácsonyt! 14100488-83842149-01000006 Erre küld ez NEM KAMU!Nézz utána!
23:19 - Ha veszel nekem egy lakást 9 millióért, és állod egy kórus indulását a kórusolimpián, ami Kínában lesz 2010. július végén 30ezer Euró költséggel (ez a költségvetés érkezett a szervezõktõl), akkor megmondom, hogy mire költsd a maradékot. :-D
TUDOM A MEGOLDÁST!!!! Németországban van egy világszerte elismert klinika, ahol kifejezetten az ilyen extrém helyzetekkel foglalkoznak. Igaz az ára kicsit húzósabb, de mi az neked ha egy nullát még hozzáteszel?! Szerintem mindenképpen megéri, mert a beültetett új agysejtjeiddel jövõre legalább nem fogsz ilyen hülye kérdést itt feltenni, talán magadtól is menni fog a választás... Hidd el a párod is örülne ennek, de még mennyire!
Vedd meg a crossmotor makettjét, azt tedd a fa alá, és ha majd megkapod a prémiumot, a rendes motort is megveheted belõle. Egyébként egyetértek azokkal a válaszolókkal, akik azt írták, hogy a kérdés megfogalmazása szörnyen provokatív. És nem az irigység miatt háborodnak fel az emberek, hanem azért, mert kérkedsz az anyagi (túl)jóléteddel. Õszintén szólva én sem nélkülözök semmit (igaz, nem is élek luxusban, nincs se sportautó, se kacsalábon forgó palota), ami kell, vagy amit szeretnék, azt szerencsére meg tudom venni. DE! Eszembe nem jutna ezt olyan emberek orra alá dörgölni, akik feltehetõleg rosszabb helyzetben vannak nálam (márpedig az átlag magyar ilyen). És még nekem is az jutott elõször eszembe a kérdés olvasásakor, h deszar egyeseknek...
Nekem van pénzem én nem vagyok irigy, csak azt nem értem, hogy miért nem tudsz semmit kitalálni, aki nem tud kitalálni, annak szinte kivétel nélkül meg lenne a kreativitása hozzá, csak gátat szab az, hogy négy-öt ezernél nem tud többet rászánni. Egyedi ajándék ötletet itt ne várj, mert igazán egyedit a saját párodnak csak te tudsz kitalálni. Ha így elakadtál vedd meg valamelyik nõi magazin "kari" ajándéktippeket tartalmazó számát és válassz valamit a férfiaknak szólókból. Annál jobbat itt sem találnak ki neked.
hát...passz!mindenesetre szeretetet biztos nem!azt nem lehet pénzért venni!de mondjuk vehetsz vele szánalmat, képmutatást, kihasználást....
TIGÁZ vásárlási utalványt!!
Én alapból nem is értem az ilyen kérdéseket! Képemen nem lenne bõr, egy anonim oldalon ilyen kérdéseket feltenni! Elég nagy baj, ha ismeretlen emberektõl kérdezzük meg, hogy mit vegyek apukámnak/anyukámnak/húgomnak/nõvéremnek/öcsémnek/bátyámnak/szeretõmnek/kutyámnak/tetveimnek stb. stb. A kérdezõk élnek barátaikkal, családtagjaikkal. Nekik kéne tudni, mit akar szerettük!
Légyszi segítsetek, most találtam 50 millió forintot, mire költsem el? Lehetõleg egyben szeretném elkölteni, így gondolkodjatok légyszi! Várom a tippeket! Köszy, pusz!
hmmm.ok én nem vagyok irigy, de miért várják el azok a kérdezõk, akik ilyen kérdéseket tesznek fel, h vad idegen döntse el helyettük h mit vegyenek a karácsonyra...aztán meg csak az oltogatás lesz belõle...nah de sztem egy karácsonyi ajándékra(meg bármilyen más alkalomra)tök felesleges százezres ajándékokat venni, meg elõre eldönteni, h most ennyit szánok rá és csak ebben az árkategóriában keresgélek...nem feltétlenül a legdrágábbnak örül az ember...
Már ne is haragudjatok, de én végigolvastam a kérdést, és a válaszokat is, és nagyon elszomorodtam. Tényleg ide jutott a magyar társadalom? Õszintén mondva nem tudom eldönteni melyik oldal a szánalmasabb? A kérdezõ vagy a válaszolók? Nekem nem azzal van a bajom, ha valaki szegény, vagy irigy, hanem azzal, ha ilyen alpári hangnemben ír, mint a válaszadók többsége. Esküszöm ez pont olyan, mint a Napiszar. Az ember nem tudja eldönteni, hogy a képen szereplõ egyén vagy a kommentelõk a szánalmasabbak-e. Na, ennél a kérdésnél én is pont így érzek!
Fölösleges ennyi pénzt kiadni csak azért mert éppen jön a karácsony. Csak azt éred el vele, hogy már az apróbb, olcsóbb dolgoknak már nem is fog örülni. Van PS3 vagy XBOX neki? Vegyél hozzá új játékot. A férjemnek is meg van mindene...kb 500 dvd film, mégis majd kiugrik a bõrébõl ha kap egy új filmet vagy játékot. Mióta gyerekünk van nem számit az ajándék mert a kislányunk mosolya és a szemeiben felcsillanó diszek ragyogása eltompitja az ajándékokat. Nekem a kicsi a legnagyobb ajándék karácsonykor!
Mibõl gondoljátok, hogy a kérdezõ lány?Szerintem egy kis rossz homi aki a duna korzón árulja a seggét..
22:46-nál a pont. Mi a [email protected] kell itt olyat kérdezni, amire igazán csak a kérdezõ, esetleg annak a szûkebb családi/baráti köre tudhatna jó választ adni? Gyanítom a Kérdezõnek nemcsak felesleges pénze van, hanem ideje is ... ilyeneken törni a fejét ... Vegyél rengeteg játékot belõle, menj be a "Heim Pál"-ba, és a sok ragyogó szempár egybõl elfeledteti veled a pénzköltés gondját! Vagy ha mégsem emellett döntesz, akkor menj el egy önismereti tanfolyamra, és tanuld meg, hogy te ki vagy, hogy lásd, ki van melletted! Akkor tudni fogod, hogy az õ szeme miért ragyog igazán! Ezek többet adnak neked / nektek ... "karira". 32/F
Ne haragudj, de tényleg csak 250 ezret tudsz rászánni? Ez nagyon gááááz! Ennyiért én el se fogadnék ajándékot! Hát megmondom õszintén ennyi pénzbõl nem tudom mit vegyél, ezért ma már szinte semmit nem kapsz, gáz hogy ilyen csóró vagy, én szégyellettem volna a kérdést is feltenni! ÉN Ferrarit veszek a Páromnak! Bi bibibííí :D
A kérdező hozzászólása: És akkor mi van? 600 forintból meg már literes fagyit tudok venni. És akkor? Most ez hogy jön a kérdésemhez??

Miért van az, hogy mi ketten a párommal soha nem tudunk elmenni kettesben valahová?

Régen mindig mentünk,de.az utóbbi pár évben õ mindig szervez meg mellénk valakit. A nyaraláson is többen.voltunk,az oké hogy akkor nyilván nem tudunk együtt lenni csak mi ketten,de akkor is legalább egy fél óra séta kettesben,de nemMost is.mondta milyen jó lenne elmenni vhova és kikapcsolódni kicsit,de máris.mondta,hogy majd szólunk másnak is.

Legjobb válasz: ellaposodás nevû jelenség van nálatok sajnos vagy megtudjátok beszélni oldani vagy nem és akkor langyiba folytatjátok vagy ennyi és vége

ellaposodás nevû jelenség van nálatok sajnos vagy megtudjátok beszélni oldani vagy nem és akkor langyiba folytatjátok vagy ennyi és vége
én se szerettem kettesben lenni az exemmel. nem tudtunk beszélgetni és mindig egymás marása és a vérszívás lett a beszélgetések vége. arra én meg nem voltam kíváncsi.
Egy cipoben jarunk. Ellaposodtatok. Nalunk is ez van, de nálunk ha felhozom akkor cicceg es azt mondja ez nem igy van.. Persze latom, hogy szeret meg ragaszkodik, meg sosem volt az a kommunikativ ember, de en azert tobbet szeretnek beszelgetni (foleg, hogy egyedul elek, nekem azert masabb). Szoval legy eros es ulj le vele, mielott rosszabb lesz. Tudnek meg meselni, de hosszu lenne. 21/L
nemi életeteken is érzodik a dolog?
A kérdező hozzászólása: Azon nem, rendszeresen együtt vagyunk

Mit csináljunk a párommal? Nem kap egy fillért sem sehonnan és nem tudom eltartani kettőnket.

Együtt élünk albérletben havi 70 ezer az egész. Annyi futja nekem, plusz kajára is kéne meg hébe-hóba ruhára is.. nos most neki járna 50 ezer forint gyerektartás, plusz 15 ezer családi-pótlék... nappalin tanul még 19 éves már... az anyja kapja kézhez számlán keresztül ezt a 65 ezer forintot összesen... ebből a lánya nem lát semmit, mivel azt mondta nem kap egy fillért sem tőle... nem is kapott már e havit, viszont felhívtuk az apját, hogy akkor küldje a lányának a saját bankkártyájára, de azt mondta ahhoz kell új lakcím bejelentés mivel a bíróságon abban állapodtak meg, hogy ő az anyjával él a lány, de ha lesz ebben változás akár elköltözik vagy férjhez megy, akkor azonnal jelenteni kell... most albérletben lakik velem illetve előtte nálam lakott, de hivatalosan persze az anyjához van bejelentve... én csak azt nem értem mivel jogi dolgokban otthon vagyok a barátom jogásznak tanul, hogy a gyerektartás átutalásához minek az új lakcím és miért kell azonnal bírósági ügyre terelni a dolgot? talán nem akar fizetni az apja? már nagyon arra gondolok, hogy arra megy ki, hogy ne fizessen, mert nem hiszem el, hogy nem tudná a nyugdíjfolyósítóval lerendezni, mivel nyugdíjas hogy most már a lánya számlájára kerüljön az a pénz?! ekkora csetepaté ha fizetni akar akkor minek? most én vagyok a hülye vagy tényleg reálisan gondolom illetve tudom a dolgokat? ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: Én ezt az egész kérdést nem értem... ki kivel van és ki kicsoda? :D

Én ezt az egész kérdést nem értem... ki kivel van és ki kicsoda? :D
Azért az elég nagy bunkóság ha a párod anyja egy vasat sem ad a lányának, mivel az anyjának kötelessége a lányát eltartania mert még tanul. Mivel már nem lakik ott a lány így az anyjának alapból oda kéne adnia a zsét. Én azt javaslom hogy vállaljon diákmunkát hogy kajálni tudjatok még aztán ha elvégezte a sulit akkor utána ráértek megbeszélni a következõket. Nekem kb ennyi ötletem van, a történet is kicsit kacifántos szóval ennyit tudok mondani.
tehát akkor most a perig leállítja az édesapuka az utalást?
A kérdező hozzászólása: nálunk nincs gond... bennünk bízik teljes mértékig az apa, fõleg bennem mert tudja, hogy normális vagyok és a lánya az életem... itt a szülõkkel van a gond... az apa se tiszta nekem
"csak azt nem értem mivel jogi dolgokban otthon vagyok a barátom jogásznak tanul" Miért nem teszed fel ezeket a kérdéseket a jogász haverodnak? Arról is megkérdezhetnéd, hogy tarthat-e a per júniusig!
A kérdező hozzászólása: nem állítja le az utalást, a lényeg az, hogy nekünk kéne a pénz mert az anya részeges és elveri azt a több tízezer forintot... mi meg nem tudunk enni... de mindegy bocs, hogy feltettem a kérdésem
lehet velem van a gond, vagy túl késõ van már. De! most a párodnak van gyermeke és õ utána kéne kapni tartásdíjat? Vagy a párod után fizet az édesapukája tartásdíjat?
1. ezt a kérdést ma már egyszer feltetted, akkor sem volt érthetõ 2. a barátnõd jogi szempontból felnõtt, tud anyuci és apuci nélkül intézkedni. Bemegy az okmányirodába, bejelenti oda magát ahol éltek, megkapja az új lakcímkártyát. 3. az új lakcímkártyával bemegy a bíróságra és kérvényezi, hogy neki utalják a gyerektartást. Ha jól emlékszem, 60 nap amíg elintézik. 4. bemegy az Államkincstárhoz és kéri, hogy neki utalják a családi pótlékot Ha még nincs bankszámlája, akkor holnap bemegy egy bankba és nyit egyet.
Az apának jogilag igaza van mert ha a bírosági papíron az áll hogy az anya kapja a pénzt oda kell küldenie mert különben az anya feljelenthetné ahhoz hogy a lány kapja a pénzt rokontartásért kéne perelni a szüleit de ez hónapokig tart és nem is biztos hogy akkora mértékû lenne mint a gyerektartás. A csp viszont simán kérheti saját magának
22:01-nél van a pont! neki van igaza!
Keressétek fel a helyileg illetékes gyámhivatalt és ott minden elmagyaráznak
A korrektséghez az is hozzátartozik, hogyha már nem az Anya tarja el a "gyereket", akkor nem kéne hogy járjon gyerektartás. Ha Te vagy a párja, és el akarod tartani a párodat, akkor Neked kell eltartani, és nem Apucinak. A gyerek többek között azért is gyerek, mert nem él aktív szexuális életet. A párjával lakik és a gyerektartásra ácsingózik, hát mit mondjak nem irigyellek majd a késõbbiekben.
Ti miért nem akarjátok a bíróságot és miért nincs bejelentve hozzád a lány? A bíróság figyelembe venné, hogy a lány már nem az anyjával él, a gyerektartásra nem jogosult.Akkor mitõl féltek? Miért nem terelitek jogi útra, hogy minden le legyen papírozva és senki ne tudjon belekötni?
A kérdező hozzászólása: ismeri jól és tudja is, hogy ez megy, de õ olyan mintha csak el akarná vonni, hogy ne kelljen fizetnie, ahogy a szavaiból kiveszem azt mondta majd nyárra lesz ebbõl valami talán... hát ilyen lassan menne a dolog?? ne etessen már úgy érzem ezt akarja beetetni velünk, mert már egyszer eljátszotta, hogy nem akar fizetni ezt tudjuk.
65 ezer ft egy gyerekre a gyerektartás? Mennyit keres az apa??? Miért van még papíron az anyjánál bejelentve? A lakcím változtatása pár perc és azonnal ki is adják. Ha csak ez az akadálya, hogy megkapja a gyerektartást, akkor nem értem, hogy miért nem csináltátok még meg?
elsõ vagyok. elvileg csak 50 ezer ft a gytartás, a maradék 15 ezer ft meg csalédi pótlék ahogy kivettem. az apuka pedig nyugdíjas. ebbõl vonják a pénzt. Tényleg nyugdíjasként ennyit kell fizetnie??
A kérdező hozzászólása: tárgyalásra kell menniük az apának és az anyának a bíróságra azt mondta az apa, hogy ez június körülig is eltarthat... nem irreális ez kicsit? amúgy nincs semmi gyerek a párom még diák nappalis és az anyja elvált...
A kérdező hozzászólása: mivel 200 körüli a nyugdíja kb, de nem ez a lényeg hanem az hogy a párom anyja ezt kaszálja és abból él, a lány meg egy fillért se kap!
oké értem. tehát nincs gyereke a párodnak. egyébként miért kell bíróságra menniük az anyukának és az apukának, ezt sem értem!
nekem az a furcsa, hogy elmondásod szerint az apa rendesen tisztességesen fizeti a tartásdíjat anyuka számlájára. Akkor mi a probléma azzal, hogy ezentúl ne oda utalja hanem a lányodére? valahogy nem életszerû. vagy apukának van valami indoka arra hogy miért nem akarja a lányához utalni a pénzt? mondok egy jobbat. személyesen miért nem lehet átadni a pénzt? találkozik párod az apjával és az apja odaadja neki a pénzt. így édesanyukát kilehet hagyni belõle...
A kérdező hozzászólása: én a párommal élek aki 19 éves és az anyja szedi fel utána a lóvét, azaz a gyerektartást és a családi-pótlékot.... nappalin tanul, diák... az a baj az anyja elissza elkölti szétszórja mi meg nyomorgunk egy fizuból, mnert csak én melózom, de a párom a suli miatt nem tud még de õ ki tudná egészteni hiszen kapja a gyerektartást és a családit.. az anyja csak elveri...
értem de az édedaspuka ezt nem látja? õ nem látja hogy nem jó helyre megy a pénz? nekem ez a fura, mégiscsak õ neki kellene ismernie a volt feleségét, nem?
nekem ez egy kicsit sántít. :S itt valaki nem mond igazat. Nem lehet hogy véletlenül nélatok nincs jó helyen az a pénz? nem lehet hogy ezt látja a párod apja ezért "nem meri" nektek adni a pénzt?
Ez hülyeség. A gyerektartás a gyereknek jár és nem az anyának és mindaddig jár amig nappali tagozaton tanul. Teljesen mindegy hogy nem él az anyjával. Gyámhivatal, ott mindent megtudtok.

MOST EZ MI TERHES LEHETEK NEM TUDOM? A párom szerint igen

mi van akkor ha a hó közepén jött meg a bajom azóta fel van keményedve a hasam érzékenyek a melleim de csak 3 napig volt meg és akkor is alig . ez volt 20.án és most ag1 megjött este fürdésre de csak egy kevés azóta semmi vérzés . álmos vagyok folyton sirhatnékom van pedig nem vagyok b?gös . és a lábam is fel van dagadva pedig nem csináltam semmit

Legjobb válasz: Akár lehet az is, mert van olyan tünete is, de nem is. Én terhesség nélkül is mostanában álmos vagyok, és puffadásom is van... Ebbõl sajnos nem lehet megmondani, de vegyél egy tesztet, és azonnal kiderül.

Akár lehet az is, mert van olyan tünete is, de nem is. Én terhesség nélkül is mostanában álmos vagyok, és puffadásom is van... Ebbõl sajnos nem lehet megmondani, de vegyél egy tesztet, és azonnal kiderül.
Tesztelj es egybol kiderul, hanem irany az orvos mert lehet hormonalis problema is.
Csináltál már tesztet? Mi nem látunk beléd, nem tudjuk megmondani, hogy terhes vagy-e. Ezek a tnetek bármi mástól is lehetnek, a láb feldagadása pedig csak a terhesség második felében, akkor is inkább a vége felé jelentkezik (már akinél), nem az elsõ hónapokban.
Tesztelni kellene....
gyorsan lõjj el egy tesztet, s írd meg az eredményt. drukk!
Ugyan ezek a tüneteim, és lett egy halvány pozi tesztem, erre ma 5 nap késéssel megjött!! Lehet terhesség, de lehet hogy nem, látod én se vagyok babás!
Kedves utolsó. Ha nem bõséges, darabos, durvább a vérzésed, mint szokott, elég nagy a valószínûsége, hogy bizony az vagy. Én a helyedben azonnal mennék a dokihoz, hogy megmaradjon a baba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!