Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudom a lábamon (170 db)

Szeretnék görkorizni, de nekem 1 soros van és mivel vastag a lábam, ezért nem tudom felvenni kényelmesen, nem tudom bekapcsolni a felső csatot. Hol lehet 2 soros, régi görkorit venni, illetve, hogy 1 sorosból melyik az, ami kövér lábakra is jó?

Legjobb válasz: Erre csak azt lehet mondani, hogy menyj el boltba, és próbálgasd melyik az amelyik jó a lábadra. Kérd az eladók segítségét, biztos találsz számodra megfelelõt, akár egy vagy két sorosat is.

Erre csak azt lehet mondani, hogy menyj el boltba, és próbálgasd melyik az amelyik jó a lábadra. Kérd az eladók segítségét, biztos találsz számodra megfelelõt, akár egy vagy két sorosat is.
sorosból is van olyan, ami jó a lábadra mindenképpen olyat vegyél, ami kényelmes kétsoros görkori után meg fórum, okon érdeklõdj

Már nem tudok mit kezdeni a lábammal, mert bármivel szőrtelenitek kipörsögök. Mit tegyek h ne pörsögjön ki? Már mindenféle krémmel is kentem meg nem kentem már nincs az amit nem próbáltam szerintem

A gyantától nagyon durván a krémek nem viszik le rendesen meg rengetegbe kerülne az egész lábamnak.Elegem van,h nem birok nyáron állandóan szoknyába lenni...Voltam n?dokinál és a hormontesztek alapján nem vészesen de több a tesztoszterinem kiirt Diane hormontablettát.De annyi mellékhatást irt h inkább nem szedem be!

Legjobb válasz: epilator?!

epilator?!
milyen gyakran szõrtelenítesz? nekem ugyanaz a gondom. Ha nem várom meg míg elég nagy legyen a szõr kipattogok. Ez iylenkor mikor jön a jó idõ akkor rossz
Ugyanez volt a helyzet, a gyantától tiszta piros voltam hetekig, borotvától kipattogott, epilátortól is. Aztán mostanság bukkantam rá a cukorpasztára amit nagyon nehéz beszerezni, viszont ettõl nincs semmi bajom, még szõrbenövés se. Szerintem próbáld ki, ha még nem tetted.
A kérdező hozzászólása: Igen én is ugyanezekkel vok, a gyantázás még rosszabb mint a borotválás és ha én is ha még kicsin leborotválom akkor kipattogok :-((( És ez a cukorpaszta valójában micsoda?
"A szõrtelenítõ cukorpaszta 100%-osan természetes anyagokat tartalmaz, ezért nem okoz allergiás reakciókat a gyantával szemben. Lényege, hogy a paszta körülöleli a szõrszálat, leszivárog a szõrtüszõ felsõ nyílásáig, elérve ezzel az eltávolítás teljességét. A szõr növekedésének irányában történik a mûvelet, így nem marad betört szõrszál a tüszõben. Bárhol, akár érzékeny, intim területeken is alkalmazható. A pasztával való szõrtelenítéshez már 3mm-es hosszúságú szõr is elegendõ! Hatása 3-4 hét. A szõrtelenítõ cukorpaszta tökéletesen higiénikus, a cukor maga egy természetes tartósítószer, nem engedi a pasztában semmilyen baktérium megtelepedését, minõségét korlátlan ideig megõrzi." Cukorpasztát csak kozmetikusok használnak, boltban nincs, viszont el lehet otthon készíteni, csak rá kell jönni hogy jó, lehet elsõ próbálkozásokra nem sikerül. http://antalvali.com/cukorgyanta_keszitese_hazilag
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, utánna nézek okvetlen!
mostanában szinte mindig mezítláb.Ha hûvösebb van zokni.
Zokniban. Ha hûvösebb lesz, adok még rá egy vastagabb csúszásgátlós zoknit is.
télen zokniban, meg vettünk egy szandált, direkt ilyen itthonit és abba akár az ágyba is mászhat.
nyáron csak zokniban, tavasszal hordott kis papucsot it, most osztol majd ismét fogok rá adni.
Nekem itthon liliputi cipõcskében van (amit ugyan kültérre is ajánlanak, de sztem akkor egy két hét és sok nem marad belõle mert tiszta bõr és lekopik mindenhol). Illetve a brendonban vettünk olyan zoknit ami lábszárközépig ér és az alján egy jó vastag gumi réteg van. 2 db 24est vettem és már tavasszal is jó volt rá meg még most õsszel is. Bár õ már most kettõ éves lesz (viszont csak 14 hósan tanult meg járni). Nekünk muszáj ilyesmi, mert a sima csúszásgátlós zokniban meg sima zokniban jó nagyokat esik lent a nappaliban-konyhában a kövön. És persze szinte mindig ott van, ahol történik vmi:) , a kis szobáját csak alvásra használja :)
A szobában sokszor zokni nélkül, mert emeleten lakunk és meleg a padló, a konyhában zokniban, a járólap hideg, így vettem tapadókorongos zoknikat (a simában csúszik nagyon a lába). De van bõrtalpú puha cipõnk is, a kemény talpúban még botladozik, így a parkban is a puha talpút adom rá, és sokszor nem veszem le egybõl séta után, hanem itthon is rajta van egy ideig, hogy szokja a cipõhordást.
Gumi klumpat adok a lanyokra. Ezt barmelyik olcso cipöboltban kapni lehet mint deichman...
Gumipapucs, amit bárhol kapsz akár a kínaiban is, 1000ft alatt van. Van lehet kapni kifejezetten strandszandit, ebben vízbe is lehet menni.
én is a strand szandit akartam ajánlani. az jobb, mint a gumi klumpa, mert azon a pántnak a csatja a kis felázott bõrét megsértheti. a gumi szandi is filléres tétel egy kínaiban
Nekünk ilyen van. Kékben is lehet kapni. [link]
Crocs igaz nem olcso de nagyon jo.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Járni még nem tudó babátokra, ha mentek valahová mit adtok a lábára?

...mert én csak zoknit szoktam,vagy semmit ebben a melegben. Már ha kapaszkodik feláll,kellene már rá szandit adnom?(10,5hós)

Legjobb válasz: zokni vagy mezitláb :) én csak akkor kezdtem rá bokát tartó kis szandált adni, amikor már látszódott, hogy egyedül is járni fog, és csak gyakoroltunk benne napi 1-2 órát a lakásban.

zokni vagy mezitláb :) én csak akkor kezdtem rá bokát tartó kis szandált adni, amikor már látszódott, hogy egyedül is járni fog, és csak gyakoroltunk benne napi 1-2 órát a lakásban.
Én nem adtam rá semmit ilyen melegben. Amúgy se tettem le sehová út közben ácsorogni :) )) A lábának is jobb, ha szabadon mozoghat és még a legvékonyabb szandi is gátolja ebben a kis izmait.
mezítláb volt nyáron mindig. Ha le akartam tenni, arra szesetre volt nálam egy puhatalpú kis tescos cipõcske, azt ráadtam, hogy ne a talpa legyen koszos. Én amíg nem volt muszáj inkább nem adtam rá cipõt.
nekem is 10, 5 hós már úgy megy hogy a kezéd fogjuk gondolom a tietek is már próbálkozik mi szandit adtunk rá, vagyis adunk rá
semmit, 6 hónapos

Mit csináljak? A lábam végénél egyik nap lett egy kidudorodó nem is tudom mi. Talán pattanás lehetett, mindenesetre arra hasonlított. További infó lejjebb.

A buta fejemmel arcszesz-el borogattam. Majd másnap lett egy 2 cm-es kemény rész amib?l genny jön ki. És körülötte tenyérnyi nagyságban piros kicsit bedagadt rész.A fels? láb izmom is bedagadt, és így alig bírok menni. Kicsit nyomogattam ki a gennyet már. Mi a leghelyesebb amit tudok csinálni?

Legjobb válasz: Most olvastam utána a furunculus-nak.Eléggé rá vall a problámám.

A kérdező hozzászólása: Most olvastam utána a furunculus-nak.Eléggé rá vall a problámám.
A leghelyesebb, ha betadinnal lefertõtleníted és elmész vele orvoshoz. Elég erõsen gyulladt a lábad. Nem tudom, nem-e valami furunculus szerû ami van, de mindenképpen orvoshoz kell menned vele, hogy kitisztítsa a gennyet.
A kérdező hozzászólása: Azt el is felejtetem írni, hogy betodinnal már kenegettem. De orvostól félek, tudom , h felvágják a sebet, majd úgy tisztitják ki.A másik meg talán kicsit kellemetlen is lehet , hogy szinte a péniszem mellett van.
Fordulj orvoshoz, ha +szeretnéd tartani a lábadat. (+ az életed, gondolom a szepszis ismerõs fogalom).
A kérdező hozzászólása: Ránk se néz, lehajtja a fejét, farkat se csóvál :(
A kérdező hozzászólása: Fájdalomcsillapítóként napi 2x fél Algopyrin, a tápot meg azért mondta, mert már úgyis öregszik, hogy kell neki a több tápanyag. Úgy speciális, hogy kölyöktáp.
Pont Algopyrint rendelt az állatorvos?????!!! Nem volt a táskájában valami kevésbé rizikós, kutyáknak szánt fájdalomcsillapító?! Reméljük, nyomorult állat nem kap be még egy gyomorvérzést is mindennek a tetejébe...
Anyuéknál van egy idõs 12 éves németjuhász keverék, akinek már fájnak a mellsõ lábaiban az ízületek. Neki is algopirint írt a doki, napi fél tablettát. Reggeli után adja neki anyu. Így nem éhgyomorra eszi. Remélem helyrejön a kutyud.
A kérdező hozzászólása: Most egy fél Algopyrin májkrémes kenyérbe rejtve, nehogymár gyomorvérzést okozzon -.-' Mindig azt javasolja a doki, ha fáj valamije.
A kérdező hozzászólása: Még várni kell pár napot, hogy amikor egyáltalán fel tud állni, akkor megnézi doki, hogy felépül e.
Oks. Majd még írj mi lett a kutyuddal, érdekelne! :) Remélem 1 hét múlva rohangál szegényke.
A kérdező hozzászólása: Okés, majd megírom :) Reméljük a legjobbakat. Ma odament hozzá egy kiscica, nagyon aranyos volt :D pedig az udvarunk a kutyám miatt 10 éve macskamentes övezet :D
A kérdező hozzászólása: Kiderült, hogy véletlen egybeesés volt, hogy kóborlás után lett rosszul. Kiderült, hogy csontrákja van, szinte teljesen lebénult, el is altatták :(
:OO Ez most komoly??? :@ :// Jézusom!! :( Részvétem!
A kérdező hozzászólása: Sajnos az :( Néha fájt neki, ha úgy fogtuk meg, de ráfogtuk, hogy már majdnem 10 éves. A végére már az elsõ lábai se mozogtak.
És ennyi?? :O Nem kell valami fájdalom csillapító vagy valami? A speciális tápot nem értem.. Örülök hogy nincsen "komolyabb" baja. :/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat! Végre kíhivta apám az orvost, megmutatta neki, hogy kell megfogni, hogy ne fájjon neki. Kiderült, hogy valami idióta barom akkorát ütött a gerincére, hogy majdnem eltört, ezért viselkedik így. Behoztuk a lakásba, meg mindjárt megyünk neki venni speciális tápot.
Én is arra szavazok hogy egy plédet vagy nagy törülközõt rádobra valahogy oldjátok meg az elvitelét. A száját ha már befogtátok valahogy kössétek be nehogy nektek is bajotok legyen. Ja és majd írd már meg mi lett a kutyussal. :(
MINDENKÉPP VIGYÉTEK ORVOSHOZ!!! Tényleg, komolyabb baja is lehet!
A kérdező hozzászólása: De nem tudjuk orvoshoz vinni, közelébe megyünk és morog és odakap. Egyszerûen nem tudunk a közelébe menni. :( Orvost is hiába hívjuk ki, itt idióták vannak, a régi kutyánknak se tudott a közelébe menni.
Hívjátok ki az orvost és próbáljatok valami rongyot rádobni. Lehetõleg akkorát, hogy mire esetleg le tudná rázni, már oldalára tudjátok fektetni és le tudjátok fogni. Egyedül csak végig tudjátok nézni, ahogy elpusztul.
ez tényleg nagyon komolynak hangzik :( csináljátok ezt a rongyos dolgot, ahogy elöttem is írták lefogjátok, valaki a nyakánál tartja, és akkor megharapni se tud. mekkora testû? szerintem rövid idõn belül elpusztul, ha nem kap orvost!! biztos nagy fájdalmai lehetnek szegénynek :(
A kérdező hozzászólása: Próbáltam apámat gyõzkõdni, hogy hívjunk orvost, azt mondta, hogy mivel a múltkori kutyánkkal se csinált semmit, csak távolról megnézte, hogy nem tehet semmit, így itt se tudna segíteni. Gyáva orvos van itt, nem tudom minek ment állatorvosnak -.-
Hívjatok másikat. Mondjátok, mégis meddig akarjátok ezt csinálni, hogy hagyjátok állni a házába?? Orvost kell hívni?? És ha nem csinál semmit? Valszeg az elõzõ kutyának nem volt komolyabb baja, de neki lehet hogy van. Az is lehet hogy megtámadta egy másik kutya és eltört valamije. Vagy meg lett mérgezve...bármi lehet. Hívjatok másik orvost. Én nem hagynám annyiba. Valószínûleg nagyon erõs fájdalmai vannak ezért nem enged közel magához senkit. Azonnal orvos. Így látatlanba mást nem tudunk mondani.
A kérdező hozzászólása: A másik kutya patkánymérget evett, és a doki meg se nézte sebeit, másnapra meg is halt! Ugyanezt csinálná, és õ az egyetlen orvos, aki itt van a közelben, távolabbról meg egyszerûen nem jönnek ide ki :(
Jó, akkor orvos nélkül próbáljátok be a rongyot és tapogassátok végig a lábait meg a hasát, hogy meg van-e sérülve, vagy nagyon duzzadva. Próbáljátok meg megnyugtatni, amennyiben nem megy, akkor sajnos ez van...
Hát végsõ eletben csak az utolsó válasza lesz, de még így is fenn áll a harapás veszélye. :S Ez a kutya vagy lenyugszik aztán kimrészkedik, vagy elpusztul a házába (a mostani állapotából ítélve), vagy kihívjátok azt a f'sz orvost és apád erélyes hangon elmagyarázza neki, hogy mi a szitu, és hogy horda oda a seggét a kutyákoz. Az enyém legalább is ezt tenni, nem hagya egy kutyát se szenvedni, le a kalappal apád elõtt. -.- De már úgy se fog kijönni. Ha ez a kutya még él reggelre akkor nagy szerencséja van. Sajnálom nagyon, de nem tudunk mit tenni.
Lehet hogy megmérgezték ami részleges izom görcsöt okozott. Esetleg elcsapta egy kocsi és hatalmas fájdalmai vannak és nem sok van neki hátra. De lehet hogy az ütéssel egy idejûleg megüthette a fejét és epilepszia vagy epilepszia jellegû rohama lett, és jelenleg sokkba van, emiatt nem ismerheti fel hogy ki kicsodája. Na meg a fájdalom miatt. Nagyon szurkolok ennek a szerencsétlen léleknek! :/ Ezt azért mondom mert a mi kutyánkat is elcsapta egy kocsi és haza jött ugyan de megállt a sarokba és mereven és senkit nem engedett a közelébe. Végül megismerte a házát bebújt. Az estét túl érte és amint hozzá lehetett érni vittük orvoshoz de el kellett altatni az egyéb sérülés és az agyát ért ütés miatt.
Õszinte részvétem!
Ez annak a tünete, hogy megvertek.
nagyfokú izom roncsolódás jele:)
az idiótaság tünete. Ha így szarrá rúgjátok egymást, tönkreteszitek a köv. edzést is. ilyen lábal milyen munkát lehet végezni?
Ez azért csnáljak ha pl egy ernesto hoost erejü rugást mérnek rá akkor ne sz..rjon be.

A derekam annyira fáj hogy szinte nem tudok a lábamra állni, mintha becsipödött volna mi lehet ez? 39 km

Legjobb válasz: Ez már a szülés megidulásátt is jelentheti,ha nem múlik el irány a kórház.

Ez már a szülés megidulásátt is jelentheti, ha nem múlik el irány a kórház.
nekem a lányomnál volt ilyen , bementem és hazaküldtek azzal hogy valami idegre ráfeküdt a baba, pihenjek sokat, másnap megindult a szülés.lehet hogy eljött az idõ de fájásaid mindenképpen lesznek, ha nagyon rosszul lennél menj be nézzenek inkább rád.üdv 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: ráadásul most látom hogy véres nyálkás valami jön ki , ez a nyákdugo lehet?
igen, az a nyákdugó
igen ez már a nyákdugó!irigyellek lehet hogy hamarosan meg is lessz a baba! a kisfiammal ugyanígy volt nyákdugó nemsokára magzatvíz és rá 10 órára már a karomban aludt! könnyû szülést! remélem már nekem sincs sok! 39/1km

Tudom hogy van olyan pasi aki imádja a hosszú combú csajokat és nagyon szexi tud lenni számára egy ilyen láb. Nekem ilyen pasim van. Hogyan használhatnám ezt ki? Mit kellene csinálnom a lábaimmal? Hogy lehet így felizgatni?

Legjobb válasz: Elõször is öltözködés közben kihangsúlyozhatod a lábaidat. Ha otthon szexi fehérnemût veszel fel, akkor ne feledkezz meg a combfixrõl, v neccharisnyáról. De van pasi aki pl. a latex leggingsért õrül meg. És hát alap, h tûsarkút vegyél fel, h még hosszabbak tûnjenek azok a combok :) célszerû beszerezni a célra egy extra dögös darabot ami az ágyban se kerül le rólad.... Egy másik lehetõség, h a lábaddal izgatod a farkát... h hogyan azt nem ragoznám rákeresel vannak videók a neten. Legyen kifestve a lábkörmöd. Aki belejön ki is tudja a lábával verni :) Ha a lábfetisiszta hajlam mellett vevõk vagytok egy kis alárendelt szerepjátékra is, akkor legközelebb beöltözöl dominának és megcsókoltatod, lenyalatod a lábad, v cipõdet :) Ez már extrém amúgy. Ha idáig nem mennél el kérd meg h masszírozza meg :D De olyat már tapasztaltam amúgy, h egy nemis perverz csaj egyszercsak beledugta a lábujjait a számba :D szóval annyira nem extrém talán :)

Elõször is öltözködés közben kihangsúlyozhatod a lábaidat. Ha otthon szexi fehérnemût veszel fel, akkor ne feledkezz meg a combfixrõl, v neccharisnyáról. De van pasi aki pl. a latex leggingsért õrül meg. És hát alap, h tûsarkút vegyél fel, h még hosszabbak tûnjenek azok a combok :) célszerû beszerezni a célra egy extra dögös darabot ami az ágyban se kerül le rólad.... Egy másik lehetõség, h a lábaddal izgatod a farkát... h hogyan azt nem ragoznám rákeresel vannak videók a neten. Legyen kifestve a lábkörmöd. Aki belejön ki is tudja a lábával verni :) Ha a lábfetisiszta hajlam mellett vevõk vagytok egy kis alárendelt szerepjátékra is, akkor legközelebb beöltözöl dominának és megcsókoltatod, lenyalatod a lábad, v cipõdet :) Ez már extrém amúgy. Ha idáig nem mennél el kérd meg h masszírozza meg :D De olyat már tapasztaltam amúgy, h egy nemis perverz csaj egyszercsak beledugta a lábujjait a számba :D szóval annyira nem extrém talán :)
térdeld tökön izgatott lesz eléggé

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!