Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudom a gyűrűim (13 db)

attól függ, hány hetes vagy.én is ugyanezeket éltem át a terhességem végén.a lában csak kicsit vizesedett, de a kezem nagyon.
Nekem is vizesedett a kezem is labam is ugy a 25.dik hetol. Ez gyakran elofordul ne ijedj meg.
Én a 24. héten vagyok és rám ugyanez jellemzõ, de szerintem ez normális, de kedden megkérdezem a dokit.
A kérdező hozzászólása: 35 hetes vagyok
Szia! Ne ijedj meg, ha a vérnyomásoddal továbbra sincs gond, akkor figyelj oda a táplálkozásra! Egyél sok gyümölcsöt, fõzeléket és kevesebb szénhidrátot(kenyeret és tésztát, valamint sós dolgot)! Éjjel forogj többet! Nekem is szoktak hasonlók lenni a tüneteim, én így szoktam helyre rakni a szervezetem. Rendszeresen mérem a cukrom és a vérnyomásomat is. Próbáld ki, írj ha neked is jobb lett.34km
Szia! A bokára nyomjad rá jó erõsen az ujjadat, és ha elfehéredik és sokáig ott marad a "kráter", akkor bizony vizesedsz. Sok kismamánál elõfordul. Én is vizesedtem a 20. héttõl a végéig. Ha más probléma nem lép fel, akkor nincs nagy gond.
Nekem az elsõ harmadban zsibbadt a kezem. Akkor azt mondta a védõnõ, hogy kerüljem a sót és a nagyon fûszeres ételeket. Mert ez attól van.
Ó, én már a 20. héttõl vagyok így, ahogy te. Holnap leszek 40 hetes:) ez most már így marad, de örülj neki, hogy ilyen késõn alakult ez ki nálad. Amúgy 1 hónapon belül "visszaáll" dokim szerint:)

Izgalmi állapotban a fitymám nem húzódik hátra automatikusan magától, de nagyjából hátra tudom húzni magamnak, viszont egy kis gyűrűbe szűkebb a bőr a péniszen. Mi lehet ennek az oka? Mi ennek a jelenségnek a neve?

Legjobb válasz: Nem jó, ha nagyjából. Az kell, hogy mereven is hátracsússzon gond nélkül. Ha ez nem megy, akkor valamit csinálni kell, mert aztán az orvos, ha látja, hogy nagyon nem megy, nem szórakozik, körülmetél. És azt nagyon ne akard! Én is így jártam...

Nem jó, ha nagyjából. Az kell, hogy mereven is hátracsússzon gond nélkül. Ha ez nem megy, akkor valamit csinálni kell, mert aztán az orvos, ha látja, hogy nagyon nem megy, nem szórakozik, körülmetél. És azt nagyon ne akard! Én is így jártam...

Ha a párom titokban szeretné megkérni a kezem szóval nem tudok róla hogy pontosan mikor de azt mondta nem is szereté elmondani akkor én hogy fogom megvenni a gyűrűt vagy ez hogy szokott menni Mindenkinél így van ez?

Legjobb válasz: a gyûrût õ fogja megvenni titokban. legalábbis a mi idõnkben még így volt 7 évvel ezelõtt. vagy azóta mindenki megveszi magának ??:-))))

a gyûrût õ fogja megvenni titokban. legalábbis a mi idõnkben még így volt 7 évvel ezelõtt. vagy azóta mindenki megveszi magának ??:-))))
nálunk s férjem gemkapocsból hajtogatott egy gyûrût, ezzel kérte meg a kezem, persze volt köré minden szép, letérdelt stb. (de gyönyörû volt az a nap!), majd utána közösem mentünk el az ékszerészhez és kiválasztottuk a gyûrûket magunknak. (sima karikagyûrûnk van, kövesrõl nálunk szó sem volt építkezés miatti pénz híján. :-/ , de megvagyok nélküle :-) )
A kérdező hozzászólása: ez nagyon kedves volt .köszi a választ:) :) :)
Így van, a párod veszi meg mindkettõt. Nálunk én rendeztem a gyûrû dolgát (én vagyok a fiú), de nem meglepi volt, hanem közösen hosszan válogattuk, megvitattuk, kinek mi tetszik, és elkészíttettük a számunkra legszebbet. Az eljegyzéskor húztuk fel egymás ujjára, be is voltam parázva rendesen.:) ) Ez augusztusban volt, nagy meleg egész nap, a melegtõl persze kissé kitágultak az ujjaink, nekem még jó volt, de az övé sehogy sem akart felcsúszni.:) ) Zavaromban jól felrántottam az ujjára, de õ is be volt ijedve, és semmit nem vett észre a kínzásomból.:D Szóval neked nincs más dolgod, mint ülni egész nap, várni és ábrándozni, hogy mikor is fog majd jól meglepni.:)
A férfi kéri meg a nõ kezét, és a férfi veszi meg mindkét gyûrût. Neked ezzel nem kell foglalkoznod.
A köves gyûrû amerikában szokás. nálunk ha megszeretné kérni a párod a kezed akkor karikagyûrût fog venni. S magának is és neked is.
neked nem kell gyürüt venni. az eljegyzés azt jelenti hogy a férfi szerelme zálogául egy köves gyürüt ad a nönek, és mikor össze hßazasodnak arany karika gyürüt cserélnek. mivel sokan elööb kigondolják az esküvö dátumát mielött férfi megkérné a kezét, ezért leginkább egy családi esemény áz eljegyzés ahol a család össze ül megbeszélni az esküvö részleteit, így sokan karikagyürüt vesznek csak. szóval ha a párod szeretné megkérni a kezed de meglepetésnek akarja, akkor ö már megvette a gyürüt vagy egyedül fogja megvenni. ennek nem kell karika gyürünek lennie.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm így kicsit világosabb felénk legalábbis így szokás:) csak azt nem tudtam hogy ki veszi kinek és hogy :S:S:S
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!! hasznosak voltak de akkor neki egyáltalán nem lesz semmilyen gyûrûje?? mert egyik barátnõmnek meg a pasijának közös eljegyzési gyûrûjük van hogy hogyan vették meg azt nem tudom:S
Felénk általában szokás az eljegyzési = koves = kísérogyuru, ezzel kérik meg a lányt, aztán ha úgy dontenek, vesznek kozosen karikagyuruket: az eskuvoig a bal kézen hordjuk, az eskuvo után pedig a jobb kézen. Mi is így csináltuk, mikor a karikagyuruket felhuztuk, akkor volt egy családi ebéd. De vannak, akik karikagyurut csak az eskuvore vesznek, addig csak a menyasszonynak van koves gyuruje. Vagy az sincs:)
ezt ugyan nem kérdezted, de ha szétmegy a parti, akkor a lány visszaadja az ékszert

Mivel tudom megtisztítani a gyűrűim?

Van egy pár régi gy?r?, ami el?került. Elég retkesek, úgyhogy szeretném valahogy megtisztítani ?ket. Nem arany, nem ezüst. Nem tudom, hogy mi. Valami könny? kis fémcucc.

Legjobb válasz: A szódabikarbónát hallottam, hogy jó az ilyesmire.

A szódabikarbónát hallottam, hogy jó az ilyesmire.
igen meg a fogkrém én azzal szoktam elég szépek lesznek
A kérdező hozzászólása: köszi
Nekem ajanlottak a samponos vizet is, ugyan meg nem probaltam.
Egy bugyit és melltartót. Valami szexit. Azért a gyûrût nem kellett volna így elsietni.
A kérdező hozzászólása: Áhhhh! Vmi jó kis dolgot akarok de nem ilyen szexel kapcsolatosat! De azért kösz:D
csinálj neki vacsit és lepd meg valami apró ajándékkal, például fülbevaló.
Hát én pl hánynék a mécsesektõl meg a rózsáktól, de te ismered a barátnõdet. 26/n
Hungarocell?
A kérdező hozzászólása: hmm nem rossz, nem rossz...:D erre nem is gondoltam még... akinek van még ötlete írjon:D

EGRI CSILLAGOK:olvasónapló nem tudok pár kérdést. :mik a jelképek jelentései: lánc, kard, gyűrű, hold, csillag, oroszlán?

Legjobb válasz: A (fél)hold a török uralmat jelenti jobban mondva a mohamedán vallást

A (fél)hold a török uralmat jelenti jobban mondva a mohamedán vallást
A lánc sokszor jelképezi a rabságot (elnyomást) a szabadság hiányát
A kard a kûzdelmet (harcolni kaarást) szokta jelképezni
jav. (harcolni) akarást

Minden vágyam, hogy Testnevelés tanár legyek. De nem vagyok jó kötélmászó és gyűrűn sem nagyon tudok mozogni. Az baj? Mik a fizikai kizáró okok?

Legjobb válasz: vannak tesis ismerõseim, azt mondják nagyon kemény. olyan tornagyakorlatokat kell bemutatniuk, csak pislogtam nagyokat. kb attól is kitörtem a nyakam, ahogy néztem õket. bár én csak egy vegyész vagyok, szóval tõlem nem kell csodát várni. de a csajok nagyon szexik. :-) szerintem a tesitanárodat kérdezd meg, hogy lenne-e esélyed.

vannak tesis ismerõseim, azt mondják nagyon kemény. olyan tornagyakorlatokat kell bemutatniuk, csak pislogtam nagyokat. kb attól is kitörtem a nyakam, ahogy néztem õket. bár én csak egy vegyész vagyok, szóval tõlem nem kell csodát várni. de a csajok nagyon szexik. :-) szerintem a tesitanárodat kérdezd meg, hogy lenne-e esélyed.
Ha kérsz segítséget a testnevelõ tanárodtól a felkészülésben, akkor nem lesz probléma. Eleve szükséges az õ felkészítése, mivel testnevelésbõl érettségizned kell ahhoz, hogy felvételizhess a szakra. Semmi sem lehetetlen, én túl a harmincon vágok bele a testnevelés szakba, több (feleslegesen megszerzett) diploma és ilyen-olyan testneveléssel kapcsolatos kerülõ út után. Ha ez a szíved vágya, vágj bele! Ha visszapörgethetném az idõt már 10 éve testnevelõtanár lennék...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!