Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudom a (22987 db)

Mikor tudom a galaxy s2-őmet frissíteni Ice cream sandvich-re?

Ugyhalottam januárban már elérhet? lesz samsung kies programmal most 2.3.4 van rajta

Legjobb válasz: Én is januárra tudom!

Én is januárra tudom!
Pl. Zsirszegeny turo
Most van szezonja a patiszonnak (csillagtök), cukkininek ezekbõl lehet rántott szeletet készíteni. Pörinek meg a szójaszármazékok is megfelelhetnek.
tojás, túró, lencse, bab, borsó, gomba, tofu, sajtok
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Szójafehérje, búzafehérje (fasírtot is lehet sütni belõle és hát tisztán fehérje mindkettõ:) ) - persze ezeket nem olyan könnyû beszerezni, úgyhogy ha eheted/belefér akkor a legjobb a tojás.
hüvelyesek
Tejfehérje és a tojásfehérje a legmagasabb biológia értékû fehérje és a legteljesebb az aminosavtérképe! a növényi fehérjék hiányosak aminosavfélékben az emberi szervezetnek!

Mit tudok a hajamra kenni, hogy vasalás után ne legyen annyira száraz, hanem selymes legyen, mi az, ami nektek bevált?

Szoktam valami hajvéd? permetet fújni rá el?tte, de ez úgy t?nik, kevés... Ha nem vasalom ki, selymes. Ha alacsonyabb (200 alatt) vasalom, akkor meg visszahullámosodik...

Legjobb válasz: Szia! Én egyszerre használok Gliss Kur Asia Straight sampont, balzsamot, és hajmosás után Nivea Straight & Easy balzsammal (amit nem kell kimosni). Általában hetente egyszer teszek még rá szintén Asia Straight tégelyes pakolást, de ez elhanyagolható. Én is 200°C-on sütöm és sütés után is ugyanolyan selymes, ráadásul párás idõben sem göndörödik vissza. Sok sikert :)

Szia! Én egyszerre használok Gliss Kur Asia Straight sampont, balzsamot, és hajmosás után Nivea Straight & Easy balzsammal (amit nem kell kimosni). Általában hetente egyszer teszek még rá szintén Asia Straight tégelyes pakolást, de ez elhanyagolható. Én is 200°C-on sütöm és sütés után is ugyanolyan selymes, ráadásul párás idõben sem göndörödik vissza. Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: köszi! :) )
én is Gliss Kur Asia Straight sampont használok. és néha hajpakolást. de ami legjobban bevált, az a syoss hõvédõ. vasalás elõtt befújom vele. kifésülöm. kivasalom. és selymes és tartós. :) )
A kérdező hozzászólása: köszi neked is! :)


Ki mit tudd a JAZZ TÁNC eredetéről?

Legjobb válasz: Vágod ebbõl sztem lesz valami jogvita nem gondolod? Ki mit tud? Eredet...... Vagy ez egy elhibázott marketing koncepció?

Vágod ebbõl sztem lesz valami jogvita nem gondolod? Ki mit tud? Eredet...... Vagy ez egy elhibázott marketing koncepció?
ott van a google barátod és a wikipédia barátnõd:)
Fekvõtámasz
dupla vállszélességû fekvõtámasz
A kérdező hozzászólása: Csak fekvõtámasszal lehet ?
Fekvõ, tolódzkodás (kicsit), tárogatás, két súlyzóval fekvenyomás... ennyi ugrik be elsõnek.
Áthúzás

Ultrahanggal mikor tudja a doki megnézni legkorábban hogy terhes vagyok-e?

Legjobb válasz: Hogy legkorábban mikor látszik, azt nem tudom, de én 5 hét 3 naposan mentem alõször a dokimhoz, és már szívmûködés is volt. Gondolom attól is függ, mikor fogant a baba.

Hogy legkorábban mikor látszik, azt nem tudom, de én 5 hét 3 naposan mentem alõször a dokimhoz, és már szívmûködés is volt. Gondolom attól is függ, mikor fogant a baba.
Nekem 5 hetesen csak petezsák volt, egy hét múlva már szívhang is.
A fogamzástól számított 20-25 nap múlva lehet a terhességet ultrahanggal igazolni.

Az új konyhabútoromról mivel tudom a zsírkréta feliratokat leoldani?

Akik készítették a bútort azzal írták rá a nevemet és nem tom mi oldaná, h a bútor ne sérüljön....

Legjobb válasz: Ètolajjal kend be, az oldja a zsirkrétát, le tudod vele törölni, utána meg mosogatószerrel lemosod az olajat.

Ètolajjal kend be, az oldja a zsirkrétát, le tudod vele törölni, utána meg mosogatószerrel lemosod az olajat.
Sima prontó elég szokott lenni, kétgyerekes apuka vagyok.
Lakkbenzin. Nekem az asztalos mondta. Elõször nem akartam elhinni, hogy a bútornak nem lesz baja, de tényleg nem. Ez szinte mindent lehoz.

Mivel tudom a szobanövényeimet permetezni?

Korábban, amikor kertes házban laktam es?vízzel locsoltam és permeteztem a szob.növények leveleit, most panelban lakom. A csapvíz nagyon kemény, azzal nem jó, mert a avízk? lerakódik a levelekre és kipusztulnak.Egyébként is úgy tudom csapvízzel nem ajánlatos

Legjobb válasz: esõvizet meg nem tudok gyûjteni, mert panelban lakom, nincs rá lehetõségem :-(

A kérdező hozzászólása: esõvizet meg nem tudok gyûjteni, mert panelban lakom, nincs rá lehetõségem :-(
Én simán csapvízzel locsolok, úgy hogy locsolás után kitöltöm a vizet és a következõ locsolásig áll az üvegben. Semmi bajuk a növényeimnek :) A permetezést úgy lehet megoldani, hogy amikor takarítasz, letörlöd a növények leveleit is, az a kicsi vízkõ így lejön róluk. Vagy nem permetezel, hanem párologtatsz, az úgyis jó, mert száraz a panel.
A csapvizet forrald fel, majd hagyd kihûlni.
Forraláskor a vízben található anyagok egy része kiválik és leülepszik.
A növényeknek a kemény csapvíz, se így-se úgy nem felel meg, mivel a víz keménység két dolog befolyásolja. Az állandó és változó keménység. A változót (Hidrogén-karbonát ionokat) eltudod távolítani forralással, de az állandót (Kalcium és Magnézium ionokat) desztillálással vagy ion cserélõ gyantával tudod eltávolítani. Ez sztem kicsit körülményes. Én a helyedben vennék desztillált vizet (nem egy ökör ára) + v.mi tápoldatot és a használati utasításban szereplõ koncentrációjú oldattal permetezném õket. De csakis ebben a töménységben vagy kisebben mert megégetheti a leveleket. Egy kertészetben vagy virágosnál tudsz ilyet venni de mindenképpen kérdezz rá hogy lehet-e levél trágyaként használni. Bocs a kémiai kiselõadásért, de hát ez a szakmám :$

Mit tudok a rontás ellen valamit otthon házilag tenni?

Évek óta folyamatos balszerencse ér minket.Betegségek sorozata, balesetek, anyagi veszteség és lassan a házassábom is romokban hever. Teljesen el vagyok keseredve, mert két éve nem történt velünk pozitív dolog. Én már arra gondoltam hogy rontás van a családunkon. Lehet házilag valamit tenni ellene? Kérlek segítsetek, mert már lassan elviselhetetlenek a napjaink.

Legjobb válasz: Kitartás,hit,remény,szeretet! És nem hinni az ilyen idióta rontásos dolgokban. Próbáljátok meg a családi kapcsolatokat szorosabbra fûzni,pozitívan gondolkodni. Tudom,nem valami segítõkész válasz,de én is átéltem hasonló helyzetet,sõt,igazából most is egy roncstömeg lennék,ha nem mosollyal az arcomon kelnék fel minden reggel,és nem hinnék egy szebb jövõben. Szorítok nektek!

Kitartás, hit, remény, szeretet! És nem hinni az ilyen idióta rontásos dolgokban. Próbáljátok meg a családi kapcsolatokat szorosabbra fûzni, pozitívan gondolkodni. Tudom, nem valami segítõkész válasz, de én is átéltem hasonló helyzetet, sõt, igazából most is egy roncstömeg lennék, ha nem mosollyal az arcomon kelnék fel minden reggel, és nem hinnék egy szebb jövõben. Szorítok nektek!
Ne ronts be a szobába!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Ha nem tudsz érdemben segíteni akkor miért írsz???? Segítséget kértem, nem poénokra vagyok rászorulva!
Azért írtam mert komplett hülye vagy! Ez egy nagy marhaság!
A kérdező hozzászólása: Miért is?
Rontás nem létezik, csak a te hozzáállásod erõsen negatív, mivel bemesélted magadnak ezt az egészet, és most a "rontással" magyarázod, mintegy elhárítva a felelõsséget magadról. Valamilyen kellemetlen élmény hatására megváltozott a hozzáállásod, és ezt átvitted a környezetedre is, és egy idõ után már minden negatív dolgot rontásnak vélsz, a pozitív dolgokat pedig már meg sem látod. Szemléletbeli változás kell BENNED, ahelyett, hogy mindenféle butaságot csinálnál, vagy egy csomó pénzt fizetnél ki érte. Persze ha neked valami szimbolikus rituálé kell, hogy "tárgyiasítsd" a pozitív változást, ezzel mintegy ráhangolva "önmagad" a pozitív változásra, valamit csinálhatsz, bár sok jelentõsége nincs a dolognak a valóságban, csak a te számodra.
A kérdező hozzászólása: Megmondom az õszintét, hogy eddig nem gondoltam a rontásra. Mostanában fogalmazódott meg bennem. 2 éve született meg a kisbabánk, nagyon súlyos betegen. Azóta egyik orvostól a másikhoz járunk. Pár nap mulva máig is érhetetlen módon lett autóbalesetünk (30-al mentünk és felborult az autó). A folyamatos anyagi veszteségek is bekövetkeztek és a házban az összes mûszaki cikk tönkrement, arról nem is beszélve, hogy a párkapcsolatunk romokban...már nincs erõm sm a pozitív gondolkodásra.
Sporolj össze 20ezer Ft-t És hívj fel egy szakembert ! Majd bontsátok le a házat és nézzétek meg hogy nem-e egy indián temetõre építkeztetek-e. Aztán viseld el 39 évig a fokhagymafüzért a nyakadba és járj minden órában templomba. Ha ez se sikerül . Akkor olyan balf#sz vagy mint ez a kérdés ;)
Az utolsó egy [email protected] Pénzt pedig ne adj ki semmilyen rontáslevevõ "mágusnak", "boszorkánynak", és "szakembernek", mert az csak átver.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!