Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudom 8 (296 db)

Most megyek gimnáziumba, és 8. végén jobban megismerkedtem az egyik osztálytársammal! Mit javasoltok, mit tudok tenni az érdekében, hogy még sokáig tartsuk a kapcsolatot?

Ez az osztálytársam most a legjobb barátom, de mivel mind a ketten más gimnáziumba megyünk, félek, hogy ez a barátság megszakad!

Legjobb válasz: Ha valoban a legjobb baratod, akkor nem fog attol tonkremenni a kapcsolatotok, hogy kulon suliba mentek. Konyorgom, XXI. század. Telefon, internet, msn, skype. Soroljam? Egyebkent annyit megirhatnal, hogy koleszosok lesztek-e, vagy egy varosban laktok-e, es mennyire kozel-tavol egymashoz, mert ugye az sem mindegy. Amugy 8. vegen ismerkedtetek meg jobban es maris a legjobb baratod? Nem korai kicsit ezt mondani? Bar, te, illetve ti erzitek.:)

Ha valoban a legjobb baratod, akkor nem fog attol tonkremenni a kapcsolatotok, hogy kulon suliba mentek. Konyorgom, XXI. század. Telefon, internet, msn, skype. Soroljam? Egyebkent annyit megirhatnal, hogy koleszosok lesztek-e, vagy egy varosban laktok-e, es mennyire kozel-tavol egymashoz, mert ugye az sem mindegy. Amugy 8. vegen ismerkedtetek meg jobban es maris a legjobb baratod? Nem korai kicsit ezt mondani? Bar, te, illetve ti erzitek.:)
A kérdező hozzászólása: Viszonylag közel lakunk egymáshoz (kb 3 km), és a gimink sincs olyan messze, tehát ez nem is olyan nagy gond... Sokat lógunk együtt ( nem vagyunk b.zik!!!!), meg már egész 8.-ban sokat beszélgettünk, és hát... lehet, hogy tényleg hamar a "legjobb barátom" lett, de én komolyan így gondolom, és szerintem õ is! (még egyszer hangsúlyozom: heterók vagyunk mind a ketten!!!!)

Mivel tudom kihasználni a 8 GB DDR3 memóriát?

Böngész? + néhány chat program "csak" 3 GB-t fogyaszt. Szeretnék 6 GB-t használni, a teszt kedvéért, mert ennyi memóriám még nem volt és király :D Virtuális memóriát kikapcsoltam, az se sokat dobott rajta :'(

Legjobb válasz: Ez fordítva szokott mûködni normális embereknél, ha szüksége van az embernek 8 GB memóriára akkor vesz annyit, és nem futtat mindenféle marhaságot mer "defaszapojén".

Ez fordítva szokott mûködni normális embereknél, ha szüksége van az embernek 8 GB memóriára akkor vesz annyit, és nem futtat mindenféle marhaságot mer "defaszapojén".
Szerintem ha elindítasz egyszerre egy Battlefield 3-at, Crysis 1-2-t meg esetleg Metro 2033-at, miközben a háttérben még fut egy Firefox amiben 30 videó megy youtuberól 1080p-be, akkor már enyhén túl is léped a 6 meg 8 gigát is. Az már más kérdés, hogy eközben hányszor füstöl el a többi hardver :D
Renderelj vmi nagy dolgot :P nekem az lecupantott 6GB-ot meg 100%-os CPU használtság
A kérdező hozzászólása: AMD Phenom II 955 a processzorom :)
Én is 8GB vettem nemrég, de csak azért mert viszonylag olcsó is idõtálló konfigot készültem építeni (2x4GB meg szimpibb nekem, mint késõbb 4x2). Kihasználni még nem próbáltam, de azt hiszem az Intel Burn teszttel 75%-ra felment a memória használat. Esetleg kipróbálhatod, hogy elindítasz 3-4 komolyabb gépigényû játékot (tálcára lerakosgatod õket) és megnézed, hogy ehhez mennyi memória kell illetve mennyire gyorsan tudsz váltogatni a játékok közt...mondjuk gyakorlati haszna ennek sincs sok.
Próbáld ki az ANSYS-t! :) Annyi memóriát eszik, amennyi van. http://hup.hu/node/86814
a boinc inkább procit zabál nem memóriát.
Amennyiben nem csak memóriából vettél feleslegesen sokat, hanem a processzorod is erõsebb mint amire szükséged van, ajánlanám az önkéntes számítást: http://boinc.berkeley.edu/
A kérdező hozzászólása: Windows 7 Home Premium 64-bit az operációs rendszer :)
A 32bites operációs rendszer csak 4gb ramot tud megcímkézni mindennel együtt (ram, vram), így ha ki akarod mind használni akkor 64bites kell. Plusz lehet még a BIOS-ban is engedélyezni kell. És miaz ami kihsználja? Mondjuk pl a játékok.
A virtuális memória teljes kikapcsolása Windows alatt pedig nem ajánlott, mindegy, hogy mennyi memóriád van.
8 GB -ot csak komoly szakberek tudnak kihasználni, akik egyszerre több virtuális gépet is futtatnak, a felhasználó programokon és fejlesztõ eszközökön kívül. Persz vannak olyan idióták is, aki egyszerre írnak DVD -t játszanak, neteznek, filmet néznek, meg ezen felül még jó néhány tucat felesleges programot futtatnak. Persze ezek sem tudják kihasználni mind a 8 gigát, csak a 4 -et lépik túl. Tehát aki normálisan használja a gépét, annak bõven elég 4 GB (Gamer gépekbe is!). Én is csak a soha nem látott alacsony ára, és az elõre gondolkozás miatt szoktam 8 GB -ot ajánlani Gamer konfigokba.

Reggel 8-tól este 8-ig dolgozom minden nap megállás nélkül, 400 Ft-os órabérért, mit tudok enni a munkahelyemen, pénzem meg nem sok kajára, időm meg nem sok, hogy szendvicset pakoljak vagy főzzek?

Valaki hasnló helyzetben? Hogy oldja meg? van rá 5 percem általában, de a banánt, almát és croisont már meguntam

Legjobb válasz: Fizess be kajarendelõs cégekhez elõre. Napi 700-800 Ft-ért már lehet kaját rendelni, és némelyik nem is rossz. Ezt csak melegíteni kell.

Fizess be kajarendelõs cégekhez elõre. Napi 700-800 Ft-ért már lehet kaját rendelni, és némelyik nem is rossz. Ezt csak melegíteni kell.
az elsõ még nem dolgozott soron, ugye? oda nemigen lehet kaját rendelni ;)a kérdezõ meg, ha jól sejtem, soron dolgozik ;) azaz van kettõ 10 perces és kettõ 20 perces szünete, ami alatt el kell jutni az ebédlõig, pisilni kell menni kajálni és vissza a sorra, ha késel egy percet leordítják a fejed.... Javaslatom a kis szünetekben: továbbra is gyümölcs, nagyon persze a banánon, almán kívül esetleg sárgabarack vagy répa vagy szilva (minden nem nagyon pucolandó vagy elõre pucolható nem túl lédús gyümi, ezeket a pihenõben állva is meg lehet enni a 20 perces szünetekben: szendvicsek vagy péksütemény - szendvicsekben a melóhely hõmérsékletétõl függõen vagy ha van hûtõ, akkor mehet majonéz, tojás, párizsi, sonkafélék, túrókrém, körözött... ha nincs hûtõ vagy meleg van, akkor vaj és szalámi, sajt, persze mindkét esetben mehet paradicsom, uborka, hagyma, paprika (mindenképp kicsit lédúsabb zöldség, hogy könnyebben csússzon) - vékony kenyereket csinálj, azt könnyebb harapni. vagy vigyél hidegen is ehetõ dolgokat -rántott hús -ezt akár szendvicsbe is teheted vagy ecetes krumplisaláta - az elsõ szünetre vihetsz joghurtot, akkor is ha nincs hûtési lehetõség (lehetõleg ivójoghurtot szintén az állva fogyasztás miatt, ha nincs lehetõséged leülni vagy vihetsz valami gyümölcsturmixot saját készítésût (elõtte otthon próbáld ki, hogy bírja-e a gyomrod) a szünetek közbenre szõlõcukor vagy cukorka a zsebedbesetre, ha leesik a vércukrod
Reggel nyolctól este nyolcig 400 FT-os órabérért és van öt perced a kajára? (Még ha többször öt perc is) Tudom nem válasz a kérdésre, de jól van ez így??
már több gyárban dolgoztam, és ez bizony így van. öt perc.
16:18 isten hozott a való világban..és ráadásul bruttó 400, ha jól gondolom :S
mindenképpen valami salta félére szavaznék, majonézes krumpli/virsli, francia saláta, sonka tekercs, kaszinó tojás, vagy valami tészta féle pl sajtos-tejfölös, milánói, gombás-tejfölös stb
majonézes, meg tojásos dolgok szerintem a nyári melegben megromlanának hamar

Nagy bajban vagyok. nemetorszagban elek. megismertem egy spanyol fiut akitol terhes lettem. nagyon akart egy babat. ö egy hettel ezelott nyomtalanul eltunt szulei is engem kerdeznek hogy mit tudok rola. most megtartsam a babat vagy ne? 8 hetes vagyok

Legjobb válasz: Én nem mondom hogy tartsd meg, hiszen nem ismerem a körülményeidet. Neked kell tudni, hogy mit akarsz. Ha adottak rá a körülmények, tehát nem fenyeget az a veszély, hogy babástul az utácra kerülsz, meg nem lesz mit ennetek, akkor az már jó. De a másik, ami fontos, hogy ha a fiú nem kerül elõ, és egyedül kell felnevelned, képes leszel arra, hogy ne érezz keserûséget a gyerekkel szemben, amiért az apja elhagyott? Ha úgy érzed, képes vagy megbirkózni a feladattal, csak akkor tartsd meg, de ha van benned kétely és úgy érzed, hogy nem bírnád egyedül, nem tudnád gondját viselni, akkor azért nem érdemes egy babát megszülni. Szóval te tudod, hogy mi az, amire képes vagy. Ja, mielõtt bárki azt mondaná, hogy én abortusz-párti vagyok, hát nem vagyok az. Én megtartottam a fiamat, pedig az õ apja is lelépett, nagyon jól meg is vagyunk ketten, de ha nincs ilyen szerencsém, hát ...

nemlehet hogy nem szabad akaratábol ment el? és ha elrabolták? te ere nemgondoltál?
Én nem mondom hogy tartsd meg, hiszen nem ismerem a körülményeidet. Neked kell tudni, hogy mit akarsz. Ha adottak rá a körülmények, tehát nem fenyeget az a veszély, hogy babástul az utácra kerülsz, meg nem lesz mit ennetek, akkor az már jó. De a másik, ami fontos, hogy ha a fiú nem kerül elõ, és egyedül kell felnevelned, képes leszel arra, hogy ne érezz keserûséget a gyerekkel szemben, amiért az apja elhagyott? Ha úgy érzed, képes vagy megbirkózni a feladattal, csak akkor tartsd meg, de ha van benned kétely és úgy érzed, hogy nem bírnád egyedül, nem tudnád gondját viselni, akkor azért nem érdemes egy babát megszülni. Szóval te tudod, hogy mi az, amire képes vagy. Ja, mielõtt bárki azt mondaná, hogy én abortusz-párti vagyok, hát nem vagyok az. Én megtartottam a fiamat, pedig az õ apja is lelépett, nagyon jól meg is vagyunk ketten, de ha nincs ilyen szerencsém, hát ...
Vessetek a mokusok ele, de szerintem jegyeztesd elo magad az utolso lehetseges idopontra abortuszra. (meg van 3-max 4 heted) Addig adj idot magadnak felfogni, es eldonteni, alaposan atgondolni.Az idopont nem jelenti, h el is kell menni. Lehet, h addig elokerul a fiu is. Ha ugy dontesz, vallalod, gratulalok, de ha ugy, nem tudod, en megertelek, 17 hetes kismama
Tartsd meg! Hisz egy élet fejlõdik benned nem olthatod ki! Aki elveteti nem felejti el mindig utánaszámol, most lesz egy éves, most megy elõször iskolába, most érettségizik, tehát én ajánlom hogy tartsd meg.
kapsz 300 Eurot, vagy ha meloztal papiron, annak a 65%-t. Ugyis minden jo lesz!
meghát.Majd elõkerül egyzser
A kérdező hozzászólása: nagyon szerettuk egymast.ez faj a legjobban a bizonytalansag.
Szia. Szerintem is tartsd meg a babát, ha nem kell nélkülöznie.. Ezt nem értem. A barátod tutda, hogy terhes vagy és eltûnt?? Hogyan tûnt el?? Ez elég szomorú lehet.... Mit gondolsz, hol lehet?? Nem hagyott semmit maga után?? Ez nagyon furcsa... Remélem, amar elõkerül.
Ne is gondolkodj rajta, szerintem is tartsd meg! Nagy boldogság és határtalan öröm lesz, meglátod. Még akkor is, ha most úgy tûnik, hogy nehéz lesz megbírkózni vele. Sokunknak olyan nehezen sikerül. :( Élvezd, hogy egy kis lélek növekszik benned! Sok boldogságot és jó döntést kívánok neked!
Szerintem is tartsd meg!
Szerintem mindenképpen szüld meg a babát. Ha semmiképpen sem tudnád felnevelni akkor add örökbe. Sok pár örülne neki. (Pl. nekünk sem jön össze a baba a feleségemmel - félre ne érts, nem azért írom, mintha a gyerekedre pályáznék) Kevés olyan anyukáról hallani, aki megbánta, hogy nem vetette el a gyerekét, olyan nõröl viszont sokról, aki megbánta, hogy elvetette. A párod után meg szerintem rendõrségi keresést kellene indítani, ha nyomtalanul eltûnt. Lehet, hogy bûncselekmény áldozata lett. De ha csak elõled bújkálna - amit egyébként nem hiszek - akkor is jobb, ha megtudod, hogy rá nem számíthatsz. üdv: Gyuri

A windows 8 skint ráraktam windows 7-re. Gyorsan letörltem mert nem tetszett. Azóta full lassú a gépem. Mi tévő legyek? Vírusírtót átufuttattam, de nem talált semmit. /avasttal vizsáltattam/. Mit tudok csinálni?

Legjobb válasz: Szia, nézd meg a folyamatokat illetve szolgáltatásokat, hogy nem-e maradt valami vissza ami esetleg fut a háttérben. Illetve töltsd le a CCleanert és az Advanced System Care 6 Ultimate-t (utóbbit törten tudod) és azokkal takarítsd ki a géped. Töröld ki a Windwos\Prefetch mappában található PF kiterjesztésû fájlokat (CSAK AZOKAT) majd a nagy takarítás után indítsd újra, nézd meg, hogy minden mûködik-e, remélhetõled ekkor már gyorsabb lesz, de ha nem akkor töröld a visszaállítási pontokat is, DE leszögezem, hogy ezek törlésével ugye nem fogod tudni visszaálítani a rendszert, viszont vannak vírusok amik itt megbújhatnak. Remélem tudtam segíteni. ha esetleg valami nem megy kérdezz

Szia, nézd meg a folyamatokat illetve szolgáltatásokat, hogy nem-e maradt valami vissza ami esetleg fut a háttérben. Illetve töltsd le a CCleanert és az Advanced System Care 6 Ultimate-t (utóbbit törten tudod) és azokkal takarítsd ki a géped. Töröld ki a Windwos\Prefetch mappában található PF kiterjesztésû fájlokat (CSAK AZOKAT) majd a nagy takarítás után indítsd újra, nézd meg, hogy minden mûködik-e, remélhetõled ekkor már gyorsabb lesz, de ha nem akkor töröld a visszaállítási pontokat is, DE leszögezem, hogy ezek törlésével ugye nem fogod tudni visszaálítani a rendszert, viszont vannak vírusok amik itt megbújhatnak. Remélem tudtam segíteni. ha esetleg valami nem megy kérdezz

Miért nem tudok aludni? Mit tegyek? 8 hónapos a kisfiam, volt egy zűrösebb, nyűgös időszak, mikor sokat voltunk fenn vele éjjel.

Ez szerencsére elmúlt, elalszik a picúr 9 fél 10 fele, a párom is durmol, csak én nem bírok elaludni. Még rosszabb, mikor éjszaka felkelek hozzá (max 1x) mert vissza kell altatni, és utána nem alszom el, forgolódok és folyton az jár a fejemben, hogy aludj már basszus, mindjárt kelhetsz újra, adig aludj míg lehet, meg eszembe jutnak a nap eseményei és azon agyalok. Korábban se voltam jó alvó, de ez már sok. Van erre vmi homeopátiás cucc? Vagy trükk, amit?l elalszom, stb, ti mit csináltok, ha aludni akartok?

Legjobb válasz: Szia! Hát nem tudom szereted e a tejet de lehet meleg mézes tejet inni lefekvés elõtt. Vagy tegyél levendulát és citromfüvet a párnád alá. Az is jó.

Szia! Hát nem tudom szereted e a tejet de lehet meleg mézes tejet inni lefekvés elõtt. Vagy tegyél levendulát és citromfüvet a párnád alá. Az is jó.
Igyál meg egy csésze forró citromfû teát az ágyban. Nyugtat is és a melegtõl ellazusz, jól alszol. Vagy kapcsolj be egy kis altató zenét. Ha van babazenétek az tökéletes.
Sedatif PC a homeos bogyó, én terhesség alatt szedtem a sok aggódás és nemalvás miatt. Most, ha elõfordul levendulaolajat szagolgatok, jó mélyen, az nyugtat és igen, én is iszom a citromfû teát. 8 hónapos kisfiú anyukája

8 éve csináltattam MDF lapokból konyhaszekrényt és a fenyõmintás fólia helyenként elengedte a lapot és felholyagosodott. Mit tudok vele csinálni?

Legjobb válasz: tudomásom szerint ezeket nem lehet melegíteni,nem tudok megoldásról hogy eltüntesd a hólyagot és vissza ragadjon. ha más sem tud akkor marad az hogy leszeded /lehet le kell majd csiszolni ha másként nem megy/ aztán vagy festeted vagy keresel egy helyet ahol vákumfóliáznak és akkor olyan lehet mint régen.

tudomásom szerint ezeket nem lehet melegíteni, nem tudok megoldásról hogy eltüntesd a hólyagot és vissza ragadjon. ha más sem tud akkor marad az hogy leszeded /lehet le kell majd csiszolni ha másként nem megy/ aztán vagy festeted vagy keresel egy helyet ahol vákumfóliáznak és akkor olyan lehet mint régen.
ja persze a festést úgy értem hogy nem fenyõmintás lesz és akkor nyilván mindegyik ajtót kell majd.

Mikor tudjuk meg hogy hova vettek fel? Tehát a hivatalos sorrendet (8. osztály)?

Legjobb válasz: Szia! Úgy tudom, hogy ápr. 25-ig kell levélben értesítõt kapni, hogy melyik suli vett fel, melyik nem, de elõtte az iskola már kiteheti/kiteszi a végleges felvételi sorrendet (én az egyik sulinál néztem, ott tavaly ápr. 18-19-én került ki).

Szia! Úgy tudom, hogy ápr. 25-ig kell levélben értesítõt kapni, hogy melyik suli vett fel, melyik nem, de elõtte az iskola már kiteheti/kiteszi a végleges felvételi sorrendet (én az egyik sulinál néztem, ott tavaly ápr. 18-19-én került ki).
A kérdező hozzászólása: húú köszii :) ) már azon izgulok hogy mikor lesznek meg az eredmények :) )
Fölvettek?

Nem tudom miért van ez :/. A péniszem nagyon regota miota áló álapotban van nem egyenes . Ezért a 19, 8 cm helyet csak 18 cm es nagyon idegesit hogy van benne egy ilyen ugy mond "gőrbe". Mit tudok ezel csinalni hogy ne ilyen legyen? (tobbi lent)

19F Régota zavar ez engemet hogy nem egyenes a péniszem hanem a ugy mond gőrbe... Ez miert van??? Es mit lehet ezel tenni??? Mert nekem még azis eszembe jutot jogy amikor reggelente merevedésem van akkor a gatya visza ugy mond vissza szoritja es lehet hogy azért van ilyen alakja .. Legyszi valaki segitsen mit tudok vele tenni hogy egyenes legyen ... Komoly válaszokat legyszives

Legjobb válasz: Nem azért görbe, mert lenyomta a gatya, hanem azért mert úgy nõtt. Nem tudsz ellene semmit sem csinálni. Az meg hogy 19 helyett 18 nem utal nagy görbeségre. De ez ellen nem tudsz semmit csinálni. De a lányok 19 centit éreznek! ;)

Nem azért görbe, mert lenyomta a gatya, hanem azért mert úgy nõtt. Nem tudsz ellene semmit sem csinálni. Az meg hogy 19 helyett 18 nem utal nagy görbeségre. De ez ellen nem tudsz semmit csinálni. De a lányok 19 centit éreznek! ;)
#6 vagyok: nagyobb görbületnél!
00:40es qurva baromságot ír!!! Nekem is görbe a kéjgerendám azt mégis élek vele nemi életet:D
Még a vonalzót sem ismered..... Ha görbén mértél 18 centit, az annyi is lesz....nem 19, 8. 19 évesen használd magad értelmesebb dolgokra. Mûtéti úton talán, de egy orvos sem fog szóba állni veled.
kevesebbet foglalkozz esténként a farkaddal, aludj, és maradj ébren nyelvtanon, mert nagyon nagy szükséged lenne rá... -.-
Szia! Ez egy elváltozás ami attól alakul ki hogy egy pici bõrkeményedés nõ a péniszre és ettõl eldeformálódik a hímvesszõ. Keress fel minnél hamarabb egy urulógust, mert a "kiegyenesítéséhez" beavatkozásra van szükség. Azért fontos, mert így nem fogsz tudni nemiéletet élni.:c sok szerencsét!
Lehet kapni faszra szerelhetõ súlyokat, ha azzal vered, egy idõ után látszódni fog a javulás.
A kérdező hozzászólása: milyen kamu kérdés??:O nm értelek... Ebbe mi akarna lenni a hazugság?? Csak megkerdezetem hogy tudok e ezelen tenni...
Ne itt reklámozd a kamu kérdésed, szánalmas vagy...
Ez már azért fárasztó. Legalább a saját tested anatómiai tulajdonságaival legyél tisztában. Olvass utána.
ne aggódj semmit, a férfiak 80% -ának nem egyenes :) gondolkodtál már miért hívják a pornoszínészt pornószínésznek? a színészek a 20% :) amúgy is a nõk néha szeretik ha kicsit "görbe"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!