Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudok kerámiára írni (1 db)

Mivel tudok porcelánra, kerámiára írni?

Bögrére szeretnék írni (idézetet, ajándékba lesz), de fogalmam sincs, hogy milyen technika lenne rá a legmegfelel?bb. Az üvegfesték jó erre vagy esetleg van valami kimondottan porcelánra való anyag?

Legjobb válasz: Porcelánra szerintem üvegfestékkel,vagy alkoholos filccel tudsz írni!

Porcelánra szerintem üvegfestékkel, vagy alkoholos filccel tudsz írni!
A http://www.kreativhobby.hu oldalt ajánlom figyelmedbe. Külön lehet venni porcelánra való filctollat, festéket.
Uvegfestek
Ha ki tudod égetni: porcelánfestékkel.
nálam 800 fok kell a kiégetésre kemencében szóval én is inkább a hobby boltokat ajánlom azt simán sütõben is ki lehet égetni


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lelinkelene nekem valaki, a Johannes Brahms altal szerzett Hungarian Dance nr.5 muvet, hegedu kottajat?

A neten nagyon nehezen kapok, es amit kapok is, az is csak egy oldal, nekem az egesz kene! Ha valakinek megvan konyorgom szoljon, hogy vegyuk fel a kapcsolatot es tovabbitja nekem emailon vagy valamin keresztul! Koszonom elore is.
14/lany

0

Tanul (t) valaki az Elté-n filmelméletet?

Tapasztalatok?

2

Miért pattog le a (tempera) festék a papírról?

Régebb festettem egy nagyobb méretű papírlapra, de már a festés után néhány héttel tapasztaltam, hogy néhány helyen elkezdett lepattogni a festék.
Mostanában babakészítéssel foglalkozom és az egyik babáról szintén elkezdett lepattogni a festék, pedig a festékre még legalább 2 réteg lakkot is kentem. A babához nem csak temperát, hanem akrilfestéket is használtam. Talán az lehet a gond, hogy a kettőt kevertem? Vagy az akrilfesték sem olyan jó? Használjak mást?

2

Aki a jobboldalt támogatja, az rasszizmust is támogat?

Millió egy skinhead, meg önmagát hazaszeretőnek nevező ember a kissebbség elriasztásában látja a kiutat és többségben mind a jobbikra szavaznak. Ha én nem értek egyet a rasszizmussal, mondjuk "cigány" vagyok, akkor van-e értelme erre a párta szavazni, még ha tetszik is a program, vagy csak a rosszakaróim alá adnám vele a lovat?

(Persze tudom, hogy jobboldalinak lenni nem egyenlő a rasszizmussal, de lehet-e egy párt nem rasszista, aminek a támogatói zömében azok?)

14

Nagyon jól festek, és több képet is készítettem, mégis hogy tudnám eladni őket anélkül hogy gallériát nyitnák?

Több ember is elismerte, hogy nagyon szépen festek/rajzolok és, hogy lehetne ez a hivatásom, de hogy lendülhetnék bele?

5

Mit gondoltok erről? Gyerekes lenne?

20 felé közeledő lány vagyok. Nemrégiben kitaláltam, hogy a falamra rajzoltatok egy fát, aminek az ágai szerteágaznak és a végeire különböző cetliket ragasztok, rájuk írva valami kis szöveget. Ezt megspékelve azzal, hogy magát az egész fát neonfestékkel átfesteném, hogy a sötétben is látszódjon. Afféle életet adásként szeretném a szobámba... hiszen a fa az élet jelképeként van számon tartva többek között. Szerintetek gyerekes ez? Hogy sötétben is világít?

5

Nyitva lesz holnap a Mezőgazdasági Múzeum?

Mert a honlapon azt írják, hogy hétfőnként zárva. De holnap, aug 19-én elméletileg "szombat" lesz. Ha valaki tudja, akkor írja meg nekem.

0

Baj ha egy dalszövegben/versben a ri'melő szavak azonosak?

I'rok dalokat, illetve hozzájuk szövegeket is, de gyakran nem jut eszembe más ri'm, mint ugyanaz a szó. Mennyire gond(amatőr), ha ilyen fordul elő? (Többnyire angol szövegek) pl: Destroying rage falling down
Pulling everything down
Ilyen esetekre gondolok...

8

Hogy hívják azt, aki ezt eredetileg rajzolta?

http://miamiink.contentquake.com/files/2007/08/ep1-7.jpg

1

Hol lehet nyomdát készíttetni Budapesten?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!