Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudok c forrás fájlból windows (1 db)

Mivel tudok egy c++ forrás fájlból windows alatt exe file-t csinálni?

valami opensource programra gondoltam

Legjobb válasz: Asszem a Dev C++ alkalmas erre.

Asszem a Dev C++ alkalmas erre.
A kérdező hozzászólása: köszi :) sikerült
make


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki tud segíteni az alábbi MASM példakódban?

A példakód egy nagyon egyszerű Win32 alapú szövegszerkesztőt épít fel, a kódja innét nézhető meg/másolható ki : Egyrészt azt szeretném, ha nagyobb méretű/mennyiségű szöveg esetére az ablak alsó és bal szélén lenne egy-egy szokásos, "nyilas-görgetős" navigálósáv, mint pl. itt a böngésző (vélhetőleg mindenkinek itt van) ablakának oldalán lévő csúszka, amivel le-fel tudja görgetni a böngésző éppen a monitorra ráférő és megjelenített részét. Remélem mindenki tudja, hogy mire gondolok. :]
A másik, ha jó lenne, hogy valaki megmondaná, hogy a kódban éppen hol adható meg, vagy mi szabja meg, hogy mekkora méretű adatot tudjon írni, illetve olvasni egyszerre a program. Ahogy tudom, jelenlegi állapotában pontosan 30 ezer karakter írható bele és menthető el, betöltésnél pedig max. 64 KB-ot (1 bájt híjján, gondolom az EOL miatt) tölt be a fájlból. Ezt az értéket meg lehet esetleg növelni körülményesebb extra kódok hozzáadása nélkül?

Előre is köszönöm a segítőkész válaszokat! :)

12

Hogyan tovább? (php)

Letöltöttem a wampservert, hogy a gépen ellenőrizni tudjam a php kódokat, és gyakorolni tudjak. Kezdő vagyok.
Szeretném megkérdezni, hogy mi teendő akkor, hogy ha próbálom ellenőrizni, és semmi nem történik, olyan mintha le sem töltöttem volna. Pedig, ha beiroma localhost - ot a böngészőbe, kiadja a wamp-os oldalt. Mit rontottam el?
A válaszokat előre is köszönöm!

6

Melyik programozási nyelvek a legalkalmasabbak 2D-s játékok programozására?

5

Valaki le tudná géppel fordíttatni (lehetőleg EXE-be) az alábbi Assembler kódot?

A kód természetesen nem az enyém, de amit tudok, hogy talán MASM szintaxisú, vagy ahhoz hasonló... illetőleg van egy fordítás a programról, de az egyrészt "nem az igazi" (mármint ahhoz képest, ami kéne), és arra az infóra is szükségem lenne a válaszolótól, hogy hogyan tudta (ha tudta, a lépéseket és a használt szoftvert/fordítót megadva) lefordítani gépi kódra.

A teljes kódot linkben tudom megadni, mivel ez a retardált oldal nem bír kicsivel hosszabb nyers szöveget sem publikálni - ebben benne kell (elvileg) mindennek lennie :
Ha lenne valaki, aki komolyabban "rá tudna nézni a dologra", vagyis valamelyest ért hozzá, annak esetleg még tudnék pár kiegészítő infót küldeni a programról - amit elvileg ennek a kódnak kell tartalmaznia!

És persze köszönöm a >segítőkész< válaszokat!!! :]

2

Milyen DOCTYPE kódot adjak meg PHP oldal esetén?

HTML-ben én a következő kódot tanultam:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//XHTML 1.0 Transitional//EN" "
Illetve az általam tanultak szerint a kezdő html címke ez:
<html xmlns="
Ezek helyesek akkor is, ha maga a fájl .php kiterjesztést kap (és természetesen tartalmaz php kódot is)?
Ha a fentebb leírt kódok befolyásolják a PHP működését, akkor mit írjak azok helyett?

3

Hogyan lehet a Realterm Serial Terminal -nal a Software flow control-t hasznalni?

0

Ha localhostban nem működnek a magyar ékezetek, az azt is jelenti, hogy az internetre feltöltve sem fognak? Mit javasoltok?

Nemrég kezdtem PHP-t tanulni. Az oldalon, amiről tanulok viszont nincs szó ékezetekre vonatkozó hibáról, így valószínűleg ott nincs ilyen gond. A feladatokat az oldalon leírtak alapján végzem annyi különbséggel, hogy én nem Notepad2-t, hanem Notepad++-t használok.

A <Head> részben megadtam egy Meta tagben az iso-8859-2 karakterkészletet, de még így sem jelennek meg az ékezetek localhoston. (WAMP-ot használok)

A kiszolgálón sem fognak?

6

Html tagaok kiirtása javascriptben vagy jquveryben input mezők használatával textareaba hogyan? (részletek a leírásban)

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_7_22_mb42n..
Ezt szeretném elérni remélem érthető,oldal töltés nélkül.

3

Miscrosoft Visual C++ programot honnan tudom letölteni?

Programozónak készülök,és valamin kéne itthon gyakorolgatni.
Valaki linket,vagy bármit tud küldeni?

10

Milyen nyelvet tanuljak?

Mostanában elég sok jó ötletem van, amiből játékot lehet csinálni, és arra gondoltam, hogy miért ne próbálnám meg? Javát tanultam eddig, tetszik is, de valami olyanra gondoltam, ami később jól jöhet ezen a téren. Ilyen game maker, stencyl stb. programok nagyon jók, de a programozás lenne a fontos, a játék csak egy eszköz, miután egy bizonyos szintre eljutottam. Tehát, milyen nyelvet tanuljak?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!