Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudok c (149 db)

CG2222 mit jelent? A betűk érdekelnek, mert a számokat tudom. Szóval mi a C és a G?

Egy másik kérdésben olvastam egy kismama ezt az értéket írta le. Nekem csak C bet?m van. C2100 a 32. heti vizsgáltaton.

Legjobb válasz: A c cervixet jelent, azaz méhszájat. A G nem tudom, mit, de lehet pl gravid, azaz terhes.

A c cervixet jelent, azaz méhszájat. A G nem tudom, mit, de lehet pl gravid, azaz terhes.
ugyan az, van aki C-t ir, van aki cx-et, és van aki dg-t orvosfüggõ, de jelentésük ugyan az a férjem cx-et ir mindig
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :-)

Nem tudom, h mit tegyek:c A pasimról megtudtam, egy két dolgot, de még mindig szeretem! Mit tegyek? Tanácsra lenne szükségem:/ részletek lent.

az egész azzal kezdődött, h a nyarat nem fogja a városba tölteni, hanem az ország másik végén:/ nem is fog haza jönni:c ezután megtudtam, h cigizik! ez engem annyira nem zavart, de nem is örültem neki annyira, h 13 évesen már rendszeresen cigizik...csak az zavart, h mikor megkérdeztem, akkor a szemembe mondta, h nem! ez nekem sz*rul esett, h nem őszinte... ezután az egyik volt osztálytársammal beszélgettünk, és felkerült "xy" (a pasim). mesélt róla egyest mást...pl.: rendszeresen füvezik, lop ( nem kis dolgokat), és más lányok után fütyül, és mondja, h jó a seggük:/ a barátnőim, mint azt mondják, h dobjam... de ezzel az a baj, h 1 élőbe szokták az ilyeneket közölni... 1 2 ha szakítanék, azzal magammal is kiszúrnék, mert ezek ellenére is nagyon szeretem...:c (sajnos:cc) 13/L

Legjobb válasz: Mi ez a sok :c -zés? Ereszt a fejed? más lányok után fütyül, és mondja, h jó a seggük:/ XDXDXD Kakaó és ágy.

Mi ez a sok :c -zés? Ereszt a fejed? más lányok után fütyül, és mondja, h jó a seggük:/ XDXDXD Kakaó és ágy.
Mondjátok kérlek, hogy ezek a 13 évesektõl származó eszmefuttatások csak troll-kérdések. Mondjátok, kérlek...
Dobjad. 13 évesen még egy szakítás nem okoz akkora lelki vihart mint késõbb 18-20 évesen.. Ezt te bizonyára még nem biztos hogy így fogod tapasztalni, fájni fog ez is nagyon, de ami késõbb lesz azokhoz képest ez semmi. Tényleg dobd...
Hallgass az agyadra! A szerelemrõl ebben a korban még fogalmad sincs! Fõleg hogy egy ilyen gazemberpalántáról van szó, akivel normális ember szóba sem állna.
Csak nekem tûnik az normálisnak, ha 13 évesen a barátnõimtõl nem a pasimról kapok pletykákat és mindenféle hírt, hanem a legújabb tinibandáról, vagy esetleg arról, hogy mik történtek velük az elmúlt napokban? Én ilyenkor még lent voltam a haverokkal estig és zenét hallgattunk, beszélgettünk, álmodoztunk. Pasim sincs még, de jobb is az életem, mert legalább az összes ilyen dologból kimaradok :D 15/L
ez esetben bogárka hallgass az agyadra
A kérdező hozzászólása: ha az olyan egyszerû lenne...agyam: szakíts vele! szívem: maradjak vele együtt, mert szeretem!
lerövidítem a sztorit: igaza van a barátnõidnek, szakíts vele és kész.
hidd el nem azok... 13 évesen ezt csinálja? karrier öcsém, majd ha így folytatja vagy intézetbe vagy a föld alá kerül a drága ;)
Füüüüty, jó a segged. Imádom. Használni fogom.

Mit tegyek? :c õ a mindenem, nem tudok nélküle élni, elegem van, nem jo így az életem:c

tudom hogy szeret, de nem lehetünk együtt, én nagyon szeretem, de nem hívhatom fel, mert nõ vagyok és nem kéne utána futnom, . De lelkileg egy roncs vagyok, nincs nap amikor ne sírnék..felemészt a hiánya....

Legjobb válasz: ha ennyire rossz akkor tedd félre a büszkeséged és cselekedj.

ha ennyire rossz akkor tedd félre a büszkeséged és cselekedj.
miért nem hívod fel, figyel a CIA? csak nem csuknak le ha felhívod egyszer...
de, felhívhatod
"de nem hívhatom fel, mert nõ vagyok és nem kéne utána futnom" - akkor bõgjél inkább egész nap egyedül otthon, és siránkozz itt, ez tényleg jobb megoldás.
A kérdező hozzászólása: Es felhívjam vagy face üzenet? Mert ha hívnám lehet zavarnam vagy nem tudom
Akkor meg pláne hívd fel, ha nem tudtok találkozni! Ez nem büszkeség kérdése, de mivel jobb szenvedni?
Az szar ügy.
A kérdező hozzászólása: Másik ország :(
Mennyi az a távolság?
Mert csak a férfi teheti félre a büszkeségét.Ha akarsz valamit tõle, akkor hívd fel és majd eldöntitek, hogy mi lesz!Ez egyáltalán nem megalázkodás szerintem.
A kérdező hozzászólása: távolság..
Attól még hogy nõ vagy, nyugodtan kezdeményezhetsz, pláne ha ennyire nagyon szenvedsz... Ez még nem azt jelenti, hogy "futsz utána"... -.-
Mégis miért nem lehettek együtt?
miért nem lehettek együtt?
Hagyd a pi**csába!
Írj rá facen, hogy szeretnél vele beszélni telefonon.

Megéri megtanulni a C++ programozási nyelvet? és majd mire tudom használni? Vagy ez csak ilyen számolgatásokra jó?

Legjobb válasz: Megéri. Szoftverfejlesztésben az egyik legkeresettebb nyelv a C++ és a ráépülõ könyvtárak. A szoftverfejlesztõ cégeknél szinte mindenhol követelmény. Használni elméletileg bármire lehet általános szoftverfejlesztésben. A nehéz, de hatékony nyelvek közé szokták sorolni.

Megéri. Szoftverfejlesztésben az egyik legkeresettebb nyelv a C++ és a ráépülõ könyvtárak. A szoftverfejlesztõ cégeknél szinte mindenhol követelmény. Használni elméletileg bármire lehet általános szoftverfejlesztésben. A nehéz, de hatékony nyelvek közé szokták sorolni.
Megérés az attól függ, mi a célod az életben. Rengeteg programozó elvan pl menedzselt nyelvekkel a munkája során, és soha nem tanulja meg az alacsonyabb szintet. Nincs rá szüksége, nem ott kódol. A C++ arra jó egyébként, hogy egy egészséges kompromisszum (sõt, a legtöbb esetben nem is kompromisszum) a hatékonyság és a magasszintûség között. Hatékony programokat tudsz írni anélkül, hogy szopni kéne a C-s hülyeségekkel.
Az nehézkes és hibaforrásokban bõvelkedõ erõforrásmenedzsment, a feleslegesen sok pointerezés. Most így kapásból ezek ugranak be, és ezekre a C-nek nincs válasza, ez a nyelvvel együtt jár.
iostream: A C-s hülyeségek alatt mit értesz? (pl.: struktúrák?)
Ez most fake igaz? Hát hogy a viharba ne érné meg a legkeresettebb és legnehezebb nyelv véleményem szerint a komoly programokat ezen a nyelven írják ha te ezt megtanulod és vágod akkor állásajánlatok közül válogathatsz nem kis fizetésért!

Mi tudja megnyitni a C Source File-t?

Legjobb válasz: szerintem bármilyen szövegszerkesztõ. Vagy valamilyen C-s fejlesztõkörnyezet.

szerintem bármilyen szövegszerkesztõ. Vagy valamilyen C-s fejlesztõkörnyezet.
A kérdező hozzászólása: iagából szövegszerkesztõvel nem ment :( másikkal kipróbálom Köszi a tippet

Mivel tudok egy c++ forrás fájlból windows alatt exe file-t csinálni?

valami opensource programra gondoltam

Legjobb válasz: Asszem a Dev C++ alkalmas erre.

Asszem a Dev C++ alkalmas erre.
A kérdező hozzászólása: köszi :) sikerült
make
Mit csinálsz olyankor amikor ezt írja ki? Mire kattintasz, hogy ezt írja ki?
Nincs meg a Java Control Panel? Gõzölgõ kávéscsészét keressél. http://download.oracle.com/javase/1.5.0/docs/guide/deploymen..
Próbáld meg a Rendszer-visszaállítással, amikor még megvolt a Java Control Panel, arra a dátumra állitsd vissza. Van egy olyan érzésem, hogy ezt az eltûnést trójai okozta.
Van Total Commandered? Ott keresd meg az elérési útvonal szerint: Document and Settings/Rendszergazda/Application data/Sun/Java. Valami játékkal telepítetted?
A kérdező hozzászólása: Elsõnek megpróbálom a Retry-t utána meg Cancel és akkor írja ki ezt.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom törölni mert nincs bent a vezérlõpultba...:D
A kérdező hozzászólása: Szerintem az lesz hogy szerzek egy hordozható winchestert és rárakom a fontos dolgokat utána reinstall az op-t utána meg megpróbálom megint ^^
Telepitsd újra, valami Javascripttel bejött trójai vagy más vírus eltûntette. Van vírus- és kémprogram irtód (futtasd le) és nem Windows tûzfalad? Nálam egy hete megpróbálta valami kilõni a NoScriptet (ez van a Firefoxomban), de nem bírta, a védelem visszaverte a támadást. Biztonsági résen át jött.
A kérdező hozzászólása: Én csak fel szeretnék menni egy oldalra és nem tudok mert kell hozzá a Java...:(
A kérdező hozzászólása: Tudom milyen a Java ikonja de ha nem találom akkor nem tudok vele mit csinálni.:S
Nekem az OpenOffice.org 3.2.1 telepítésénél voltak vele komoly gondjaim, új Java Control Panelt kellett telepítenem, mert totálisan eltûnt.
A kérdező hozzászólása: Pontosabban megpróbálom feltelepíteni és utána próbálom a retry azután cancel és ezt írja. :(
Vezérlõpult/Java. Ezt a Javát töröld és töltsd le az újat (1.6.23 a legújabb). Aztán futtass le vírusirtót.
A kérdező hozzászólása: De bele megyek a vezérlõpultba körül nézek... és nem találom a Java-t ):
Vezérlõpult/Java Consol. Innen töröld ezt a hibásat és töltsd le az újat: http://www.java.com/en/download/index.jsp
A kérdező hozzászólása: Nem játékkal telepítettem. De ha megvan akkor nem tudok vele mit csinálni van benne egy .exe file arra kattintolok és ugyan ez bejön. Egyébként csak azért akarom telepíteni mert kell egy oldalhoz amihez ez kell.

Térdemen csípett meg egy bogár, meleg, kicsit bedagadt és fáj is. Mit tudok vele tenni? Hideg vizes borogatáson kívül. Ittam kalciumot, C vitamint, sokat de nem akar elmúlni a gyulladás tegnap óta

Legjobb válasz: sajnos nem tudom milyen állat volt de késõbb találtunk bent egy fülbemászót így arra gondolok. Erõs hirtelen fellépõ égetõ fájdalommal járt a csípés.

A kérdező hozzászólása: sajnos nem tudom milyen állat volt de késõbb találtunk bent egy fülbemászót így arra gondolok. Erõs hirtelen fellépõ égetõ fájdalommal járt a csípés.
miért nem fordulsz orvoshoz?

Hogy tanuljam meg a c++ programozási nyelvet mert beszereztem 1 programot mivel tudok programozni?

13/fiú

Legjobb válasz: " és tudok néhány programozási nyelvet" Asszem itt buktál le, hogy [email protected] se értesz hozzá. Aki akár 1hetet is foglalkozott már vele az nem beszél így! PROGRAMOZÁSI NYELVET NEM LEHET TUDNI!!!!!!

" és tudok néhány programozási nyelvet" Asszem itt buktál le, hogy [email protected] se értesz hozzá. Aki akár 1hetet is foglalkozott már vele az nem beszél így! PROGRAMOZÁSI NYELVET NEM LEHET TUDNI!!!!!!
Tanuljuk meg a c++ programozási nyelvet 24 óra alatt címû könyvbõl. Ha ez megvan jöhet a Brine Stroustup a c++ programozási nyelv. Kérnék egy zöld kezet köszi. :)
Akkor már tényleg csak a magyar és a C++ van hátra... ;D A GYK nem hagyja beraknom a linkeket, de a guglival az elõzõ hozzászóló által említett mindkét könyvet megtalálod letölthetõ formában. Igaz a Stroustrup-félét most csak angolul találtam meg, de te úgyis tudsz... Keress rá bátran a két címre.
A kérdező hozzászólása: persze én tudok angolul és tudok néhány programozási nyelvet
Elsõnek a magyart tanuljad meg. Aztán az angolt. Utána foglalkozz programozással.
Hogy tanuljam meg az autószerelést, mert szereztem egy autógumit és van egy pumpám, amivel felfújtathatom? Na, kb. ilyen szintû a kérdésed. Igaza van az elõttem szólóknak, elõbb tanulj meg normálisan magyarul, utána angolul. Ha már megy, elkezdhetsz ismerkedni a programozással.
Ha linkelek egy oldalt 300 ingyenesen letölthetõ programnyelvvel, akkor azokat mind meg fogod tanulni? Ami a C++-t illeti, guglizz rá mondjuk "C++ programozás" kifejezésre, oszt' gyõzzed válogatni...
Milyen buta kérdés használd az eszed.
Esetedben felejtõs a dolog.
Ejnye, elõzõ! Hiszen én is tudok néhány programozási nyelvet: Basic, Pascal, Fortran, Modula2, C, C#, C++, PHP ... több nevet még nem tudtam megjegyezni :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!