Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudnék videót indavideo-ról (2 db)

Mivel tudnék letőlteni videót indavideo-ról?

Legjobb válasz: Ha megnézted a videót akkor a böngészõ elmenti egy mappába ahol ideiglenesen tárolódnak a fájlok. Pl ha operát használsz akkor a C:\Documents and Settings\"FELHASZNÁLÓ NÉV"\Application Data\Opera\Opera\profile\cache4 nevû mappába, ha meg akarod nézni ezt a mappát akkor kapcsold be a rejtett fájlok megjelenítését. Más böngészõknél más mappába menti, de megtudod keresni, ha rékeresel egy *.flv kiterjesztésû fájlra. Ha ez megvan akkor abban a mappában kiterjesztés szerint rendezed a fájlokat és megkeresed az flv-ket. Aztán le kell tölteni egy flv lejátszót pl ezt http://download.chip.eu/hu/FLV-Player-1.3_153097.html és kész is. Ha pl youtubról nézel videokat akkor *.tmp-be menti, akkor csak simán át kell nevezni *.flv-re Hát nem egyszerû? :)

Ha megnézted a videót akkor a böngészõ elmenti egy mappába ahol ideiglenesen tárolódnak a fájlok. Pl ha operát használsz akkor a C:\Documents and Settings\"FELHASZNÁLÓ NÉV"\Application Data\Opera\Opera\profile\cache4 nevû mappába, ha meg akarod nézni ezt a mappát akkor kapcsold be a rejtett fájlok megjelenítését. Más böngészõknél más mappába menti, de megtudod keresni, ha rékeresel egy *.flv kiterjesztésû fájlra. Ha ez megvan akkor abban a mappában kiterjesztés szerint rendezed a fájlokat és megkeresed az flv-ket. Aztán le kell tölteni egy flv lejátszót pl ezt http://download.chip.eu/hu/FLV-Player-1.3_153097.html és kész is. Ha pl youtubról nézel videokat akkor *.tmp-be menti, akkor csak simán át kell nevezni *.flv-re Hát nem egyszerû? :)
Firefoxnál kimásolod a Local Settings\Temp könyvtárból az aktuális fla*akármi*.tmp fájlt és átneved avira és voilá!
Google Chrome-hoz ajánlom: FVD Video Downloader
köszi szépen
http://www.torchbrowser.com/ Ez a google chrome alapú böngészõbe van fent egy letöltõ gomb amivel igen sok tartalmat le lehet tölteni. A mellett meg beépített torrent is van benne. Ajánlom mindenkinek
Nos ez utóbbi, azaz a Torch nem más mint egy böngészõ. Szinte teljesen azonos a Chrome-al, önálló program és nem pedig beépülõ modul. Feltelepítés után 4 órával nemes egyszerûséggel összeomlott Chrome. Nem javaslom.
http://www.browserchoice.eu/BrowserChoice/browserchoice_hu.htm töltsd le a maxthon browser-t, telepitsd. keresd meg a videót az indavideón. miután a videó elindult a videó jobbfelsõ sarkában megjelenik egy olyan ablak hogy mentés. menj rá a mentésre majd kijön egy másik ablak ott mindog a nagyom MB-ost mentsd el. utána jelölj ki egy mappát ahol megtalálodmajd ismét mentés.elõ fog jönni egy ablak a letöltés haladásával. MP4 formátumban tölti le mindig. fontos hogy csak akkor nevezd át miután letöltötte , mert különben nem tölti le hiába irja ki azt hogy letöltötte
Nekem nem vált be a RealPlayer. Oké, hogy letölti a videot meg minden, de avi-s formátumban nem konvertálja. feleslegesen töltöm le, ha a filmet, külsõ Divx es lejátszó sem játsza le...egy rakás ****
Gyerekek, ha felteszek egy oldalra egy kérdést, ami arra szolgál hogy az emberek kérdéseket tedjen, akkor általában ha tudsz akkor válaszolsz ha nem akkor nem. És ha nem tudom hogy hogyan kell akkor mivan, nem kell egybél oltogatni az embert, vagy egyesek ezen élik magukat nem tudom, vagy a neten tudnak csak gizdulni? nem tudom mi az értelme. Büszke lehet magára az ember aki neten keresztül oltogat..Gratulálok. Másrészt nem tudom, hát nem lehet hogy egyáltalán nem értek a géphez, és akkor mi van? Te meg nem tudsz gitározni, mekkora barom vagy... vagy lehet szerelõt kell hivnod ha csöpög a csap, holott nekem nem kell.. De barom vagy... Csak értékeld a szitut, sztem komoly gondjaid vannak. JA és köszönöm a normális válaszok, sajnmálatos hogy ez az oldal ilyen szintre nõtte ki magát.
realplayeren melyik az a funkció amivel le lehet tölteni a videókat?
Nekem Realplayer 11-em van a gépen, van benne egy olyan opció, ha engedélyezed megjelenik egy sáv a video lejátszó felett "download this video" felirattal, csak rá kell kattintani és letölti a my library könyvtárba! A legtöbb video megosztón bevált! Van még a Videoget is, de az 20 letöltés után fizetõs! Ennek az az elõnye, hogy konvertál is klf. formátumokba. (avi, mpg, wmv)
Ha Firefoxod van, akkor ajánlom figyelmedbe ezt a kiegészítõt: http://www.firefox.hu/extensions/Let%F6lt%E9s-45/Details-1/S..
Tölcsd le a Realplayer11-et és azzal simán leszedheted és konvertálhatod is. http://www.szoftverletoltes.hu/download/realplayer.html
Most ne haragudjatok, de arra valaszoltatok, hogy amikor letoltotte, akkor mivel tudja megnézni. De ha még le sem tudta tolteni szegény (amugy én is igy vagyok), addig teljesen mind1, hogy milyen lejatszot reklamoztok be, mert nincs mit nezzen rajta egyszeruen. Értem?
válasz megírásának idõpontja: 09-21 23:44 Ha nem csak írnál, hanem olvasnál is, akkor észre vetted volna, hogy pl. a Realplayer nevû lejátszónak a mit itt "reklámoztak" van letöltõ, és konvertáló funkciója! Barom!
Egyebként szar mindegyik lejátszó.Azért mert a Media player classic a legjobb.De igaz hogy evvel nem tudsz konvertálni a netrõl de fasza.
Nekem a RealPlayer11 bejött, töltsétek Ti is le! Itt egy használható link: http://files.letoltes.com/rendszer/RealPlayer11GOLD.exe
Nekem ez bevált: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/video-downloadhe.. Minden online videót letölt. A legtöbb külsõ letöltõben csomó oldal van, amit nem tudnak értelmezni. Na ez kikeresi a videót és egybõl le is tölthetõ :D Indavideón se mûködik már a letöltés rendesen. Régen aTube Catcher-rel is ment.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!