Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudnék videót (53 db)

Mivel tudnék videót felvenni a számítógépen?

Minecraft videókat keszítenék

Legjobb válasz: fraps?

fraps?
A kérdező hozzászólása: azon kívül?
Bandicam a legjobb.ezzel 10 percet lehet egyszerre felvenni de ha többet akarsz akkor fizetned kell.

Mivel tudnák videót csinálni a játékokról?

Olyan videó felvev? progit keresek ami tudja azt hogy az asztalt is feltudom vele venni meg ha játszok.

Legjobb válasz: hát ha fraps nem jó akkor Game Cam

hát ha fraps nem jó akkor Game Cam
A kérdező hozzászólása: és game cam-ot honnan tudnák ingyenesen letölteni ? torrent is jó
Bocs haver, de a Game Cam nem lesz jó neked. Igaz nem lassítja a gépet, de 10 perc 200 MB lesz, nameg 2x gyorsabban játssza le a videót, mint ahogyan játszottál. Persze jó a minõsége, csak hát ez van, szóval nem is tudom, mi kellene neked. Viszont ha kiakarod próbálni a Game Cam-ot, ****** Automatikusan eltávolított tartalom.

Mivel tudnék videót rögzíteni a TV-ről?

a számítógépre akarok közvetlen felvenni videót ( pl.:Ps3 játék videót ) ha esetleg tudjátok a választ tudnátok adni linket esetleg h mit kell beszerezni hozzá?

Legjobb válasz: Szerintem ezt egy jel osztó hub-al csinálják, a számítógépen pedig egy digitalizáló kártya vagy tv kártya segítségével rögzítik. A tv kártya az olcsóbbik (nem HD), a kép jelét (fõleg a HD-t) elosztó hub gondolom zsebbenyúlósabb.

Szerintem ezt egy jel osztó hub-al csinálják, a számítógépen pedig egy digitalizáló kártya vagy tv kártya segítségével rögzítik. A tv kártya az olcsóbbik (nem HD), a kép jelét (fõleg a HD-t) elosztó hub gondolom zsebbenyúlósabb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget :)


Csináltam egy videót a barátnőmnek windows moovie makerbe, és nem tudja megnyitni, mit tudnék tenni, hogy meg tudja nyitni?

Legjobb válasz: Ha a projectet mentetted el, és nem videoformátumot kaptál, azt nem fogja tudni felhasználni. Lehet, hogy megnyitni meg tudja, de a forrásfájlok mind a te gépeden vannak, így nem kap semmi használhatót. A mentés vagy mentés másként helyett a videó/film mentése menüt kell használni, és akkor videót kapsz a projectbõl.

Ha a projectet mentetted el, és nem videoformátumot kaptál, azt nem fogja tudni felhasználni. Lehet, hogy megnyitni meg tudja, de a forrásfájlok mind a te gépeden vannak, így nem kap semmi használhatót. A mentés vagy mentés másként helyett a videó/film mentése menüt kell használni, és akkor videót kapsz a projectbõl.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:)

Mivel tudnék letőlteni videót indavideo-ról?

Legjobb válasz: Ha megnézted a videót akkor a böngészõ elmenti egy mappába ahol ideiglenesen tárolódnak a fájlok. Pl ha operát használsz akkor a C:\Documents and Settings\"FELHASZNÁLÓ NÉV"\Application Data\Opera\Opera\profile\cache4 nevû mappába, ha meg akarod nézni ezt a mappát akkor kapcsold be a rejtett fájlok megjelenítését. Más böngészõknél más mappába menti, de megtudod keresni, ha rékeresel egy *.flv kiterjesztésû fájlra. Ha ez megvan akkor abban a mappában kiterjesztés szerint rendezed a fájlokat és megkeresed az flv-ket. Aztán le kell tölteni egy flv lejátszót pl ezt http://download.chip.eu/hu/FLV-Player-1.3_153097.html és kész is. Ha pl youtubról nézel videokat akkor *.tmp-be menti, akkor csak simán át kell nevezni *.flv-re Hát nem egyszerû? :)

Ha megnézted a videót akkor a böngészõ elmenti egy mappába ahol ideiglenesen tárolódnak a fájlok. Pl ha operát használsz akkor a C:\Documents and Settings\"FELHASZNÁLÓ NÉV"\Application Data\Opera\Opera\profile\cache4 nevû mappába, ha meg akarod nézni ezt a mappát akkor kapcsold be a rejtett fájlok megjelenítését. Más böngészõknél más mappába menti, de megtudod keresni, ha rékeresel egy *.flv kiterjesztésû fájlra. Ha ez megvan akkor abban a mappában kiterjesztés szerint rendezed a fájlokat és megkeresed az flv-ket. Aztán le kell tölteni egy flv lejátszót pl ezt http://download.chip.eu/hu/FLV-Player-1.3_153097.html és kész is. Ha pl youtubról nézel videokat akkor *.tmp-be menti, akkor csak simán át kell nevezni *.flv-re Hát nem egyszerû? :)
Firefoxnál kimásolod a Local Settings\Temp könyvtárból az aktuális fla*akármi*.tmp fájlt és átneved avira és voilá!
Google Chrome-hoz ajánlom: FVD Video Downloader
köszi szépen
http://www.torchbrowser.com/ Ez a google chrome alapú böngészõbe van fent egy letöltõ gomb amivel igen sok tartalmat le lehet tölteni. A mellett meg beépített torrent is van benne. Ajánlom mindenkinek
Nos ez utóbbi, azaz a Torch nem más mint egy böngészõ. Szinte teljesen azonos a Chrome-al, önálló program és nem pedig beépülõ modul. Feltelepítés után 4 órával nemes egyszerûséggel összeomlott Chrome. Nem javaslom.
http://www.browserchoice.eu/BrowserChoice/browserchoice_hu.htm töltsd le a maxthon browser-t, telepitsd. keresd meg a videót az indavideón. miután a videó elindult a videó jobbfelsõ sarkában megjelenik egy olyan ablak hogy mentés. menj rá a mentésre majd kijön egy másik ablak ott mindog a nagyom MB-ost mentsd el. utána jelölj ki egy mappát ahol megtalálodmajd ismét mentés.elõ fog jönni egy ablak a letöltés haladásával. MP4 formátumban tölti le mindig. fontos hogy csak akkor nevezd át miután letöltötte , mert különben nem tölti le hiába irja ki azt hogy letöltötte
Nekem nem vált be a RealPlayer. Oké, hogy letölti a videot meg minden, de avi-s formátumban nem konvertálja. feleslegesen töltöm le, ha a filmet, külsõ Divx es lejátszó sem játsza le...egy rakás ****
Gyerekek, ha felteszek egy oldalra egy kérdést, ami arra szolgál hogy az emberek kérdéseket tedjen, akkor általában ha tudsz akkor válaszolsz ha nem akkor nem. És ha nem tudom hogy hogyan kell akkor mivan, nem kell egybél oltogatni az embert, vagy egyesek ezen élik magukat nem tudom, vagy a neten tudnak csak gizdulni? nem tudom mi az értelme. Büszke lehet magára az ember aki neten keresztül oltogat..Gratulálok. Másrészt nem tudom, hát nem lehet hogy egyáltalán nem értek a géphez, és akkor mi van? Te meg nem tudsz gitározni, mekkora barom vagy... vagy lehet szerelõt kell hivnod ha csöpög a csap, holott nekem nem kell.. De barom vagy... Csak értékeld a szitut, sztem komoly gondjaid vannak. JA és köszönöm a normális válaszok, sajnmálatos hogy ez az oldal ilyen szintre nõtte ki magát.
realplayeren melyik az a funkció amivel le lehet tölteni a videókat?
Nekem Realplayer 11-em van a gépen, van benne egy olyan opció, ha engedélyezed megjelenik egy sáv a video lejátszó felett "download this video" felirattal, csak rá kell kattintani és letölti a my library könyvtárba! A legtöbb video megosztón bevált! Van még a Videoget is, de az 20 letöltés után fizetõs! Ennek az az elõnye, hogy konvertál is klf. formátumokba. (avi, mpg, wmv)
Ha Firefoxod van, akkor ajánlom figyelmedbe ezt a kiegészítõt: http://www.firefox.hu/extensions/Let%F6lt%E9s-45/Details-1/S..
Tölcsd le a Realplayer11-et és azzal simán leszedheted és konvertálhatod is. http://www.szoftverletoltes.hu/download/realplayer.html
Most ne haragudjatok, de arra valaszoltatok, hogy amikor letoltotte, akkor mivel tudja megnézni. De ha még le sem tudta tolteni szegény (amugy én is igy vagyok), addig teljesen mind1, hogy milyen lejatszot reklamoztok be, mert nincs mit nezzen rajta egyszeruen. Értem?
válasz megírásának idõpontja: 09-21 23:44 Ha nem csak írnál, hanem olvasnál is, akkor észre vetted volna, hogy pl. a Realplayer nevû lejátszónak a mit itt "reklámoztak" van letöltõ, és konvertáló funkciója! Barom!
Egyebként szar mindegyik lejátszó.Azért mert a Media player classic a legjobb.De igaz hogy evvel nem tudsz konvertálni a netrõl de fasza.
Nekem a RealPlayer11 bejött, töltsétek Ti is le! Itt egy használható link: http://files.letoltes.com/rendszer/RealPlayer11GOLD.exe
Nekem ez bevált: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/video-downloadhe.. Minden online videót letölt. A legtöbb külsõ letöltõben csomó oldal van, amit nem tudnak értelmezni. Na ez kikeresi a videót és egybõl le is tölthetõ :D Indavideón se mûködik már a letöltés rendesen. Régen aTube Catcher-rel is ment.

3 hónapos kislányomnak ma 6 napja h nincs széklete, vidám nem látszik rajta h fájna neki a hasa, de engem azért nagyon idegesit, mivel tudnék neki segiteni és egyáltalán baj ez h ilyen sokáig nincs széklete?

Jah és anyatejesek vagyunk, id?nként szokott potlást kapni most Hál Istennek a napokban volt elég tejem igy nem kellett pótlás!

Legjobb válasz: Mi is anyatejesek voltunk és a dr-nõ,azt mondta,hogy 2-3 nap után kellene kaki,tudom,hogy sokan azt írják hogy az anyatejeseknél ez normális,de én nem így gondolom és Laevolac szirupot adtam a babámnak és attól sikerült kakilnia,ehhez a sziruphoz nem tud hozzászokni.

Mi is anyatejesek voltunk és a dr-nõ, azt mondta, hogy 2-3 nap után kellene kaki, tudom, hogy sokan azt írják hogy az anyatejeseknél ez normális, de én nem így gondolom és Laevolac szirupot adtam a babámnak és attól sikerült kakilnia, ehhez a sziruphoz nem tud hozzászokni.
szia! ha nem fáj neki semmi, vidám és nem erõlködik, nem kell tenned semmit! anyatejes babánál ez normális. ne aggódj! irigyellek, az én babám sajnos majdnem teljesen tápszeres és bizony nagyon szorulásos, minden nap kész kínszenvedés a kaki...
Teljesen normális, ne adj neki semmit. Én kislányomnak nemrég 8 nap után lett kaki, igaz akkor fürödtünk annyi. Itt olvastam, hogy egy doki praxisában 16 nap volt a rekord. Ne izgulj, ha gond lenne észrevennéd.

Keresek egy olyan programot amely bármilyen formátumu videot le tud konvertálni és bármilyen felbontásba is (és egyszerü használata) Ki mit tud ajánlani?

Rájöttem hogy bizonyos videok a felbontás miatt akadoznak a pda-n és fogalmam sincs milyen programal lehetne ezt megcsinálni

Legjobb válasz: FormatFactory nevû programot ajánlom.

FormatFactory nevû programot ajánlom.
A kérdező hozzászólása: kösszönöm
Hármat használok: Xilisoft Video Converter Magic Video Converter OJOsoft Total Video Converter
Mire szeretnéd átkonvertálni?
A kérdező hozzászólása: Avi formátumba. Format Factory nem engedi.
A kérdező hozzászólása: Most akkor, hogy konvertáljak?
Próbáld ezt a programot :) http://www.fairusewizard.com/
A kérdező hozzászólása: Ezzel nem sokra mentem.
Valamid kifüstölhetett, jól keresd meg hogy mi az, mert lehet akármi. Akármi: -CPU -RAM -TÁP -VGA -ALAPLAP
(Semmi gond csak elromlott az öninditó és tekerös verklivel kell beinditani.)
A problémáról nem sokat, rólad annyit, hogy nem ártana még egyszer járni az ált. suli 2-3. osztályát, vagy legalább a nyelvtan órákat. Valami elszállt. Te nem fogod tudni megjavítani, vidd el szakihoz!
bout xD Szerintem az alaplapodon elment az egyik kondi.

Valaki tud jó minõségû videót a D. Gray Man -ról?

Nem találom sehol ,hogy letöltsem a sorozatot .Neten meg nagyon rossz minõségben van fent.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!