Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudnék felizgulni (2 db)

Mivel tudnék jobban felizgulni? Mennyi nedv van amikor már elégge felizgult az ember?

A barátommal nemsoká megtenném 1x, Ö már mikor csókolozunk nem kell neki sok és felizgul.Viszont én még nem érzem úgy hogy megfelelöen felizgulnék, igaz nedvesedem. Ö hamarabb izgul fel mint én...

Legjobb válasz: a mennyiség emberfüggõ. Ha csúszik, az már jó. :) a pasik sokkal gyorsabban jönnek hangulatba, mint a lányok. (ha belegondolsz, egyszerûbb is nekik, csak engedni kell a vért áramolni, neked meg nedvet kell termelned.) Szakítani kell idõt elõjátékra. Kényeztesd vele magad, mondjuk szájjal, biztos hajlandó lesz rá. Nem kell izgulni, eléggé nedves leszel, mire oda juttok.

a mennyiség emberfüggõ. Ha csúszik, az már jó. :) a pasik sokkal gyorsabban jönnek hangulatba, mint a lányok. (ha belegondolsz, egyszerûbb is nekik, csak engedni kell a vért áramolni, neked meg nedvet kell termelned.) Szakítani kell idõt elõjátékra. Kényeztesd vele magad, mondjuk szájjal, biztos hajlandó lesz rá. Nem kell izgulni, eléggé nedves leszel, mire oda juttok.
Itt semmi nem a kell -rõl szól, szóval csak érezd jól magad! Az, hogy mi izgat téged neked kell tudnon pl mikre gondolsz mikor maszturbálsz vagy milyen titkos vágyaid vannak stb. Ezeket meg kell osztanod vele, hogy tudjon igazi örömet szerezni neked.
Szia.Szerintem az a megoldas, h nagyobb hangsujt tegzetek az elöjatékra.Meglattod, h utana jobb lessz

Mi az oka, ha egy (aránylag) fiatal nő csak a 60-70 év körüli férfiakra tud felizgulni? Ez nagy probléma?

Legjobb válasz: Nem nagy probléma, csak rohadt gáz. De ha mások nem tudják meg, akkor had szóljon! :D

Nem nagy probléma, csak rohadt gáz. De ha mások nem tudják meg, akkor had szóljon! :D
Nem édesem, teljesen normális, mások is így csinálják... -.- Nézd a jó oldalát! Te nem hányod le magad, ha egy vén faszival összejössz a pénzéért. :D
Nem tudom hogy mi az oka. Talán jobban szereted a ráncos szottyadt farkat mint a finom keményet. Te tudod.
42- es válaszoló, neked is pici és nem áll fel? Jelige: kutyából nem lesz szalonna. :D
ha az okot akarod kideríteni, meg kell vizsgálni, mióta van ez. mindig is a nálad sokkal idõsebbek érdekeltek? pl. 15 évesen milyen korúak érdekeltek? és mikor jött ez elõ h a nálad idõsebbek érdekelnek, ha nem volt így mindig?
Ez gáz. Sokkal elfogadhatóbb lenne, ha a 41-43 éves férfiakra tudnál felizgulni. Jelige: "Minden szentnek maga felé húz a keze." F/42
11-es, ez csak akkor áll (áll :D), ha a bácsi impotens. Mert különben lazán lehet gyereke.
Legalább nem kell attól félned, hogy terhes leszel.
ahaha, 31 nem annyira fiatal.. hát nem tudom szerintem azért az még, igazából nem vagy sokkal idõsebb nálam én 25 vagyok. Szerintem ez az 5 év nem sokat dob. Persze azért pont határeset hogy az már tényleg nem a 20on éves kategória de nem is mondanám hü de érettnek. Egyszer olvastam errõl valahol még anno ott valahogy úgy volt hogy üü 30-40-ig még fiatal de már azért inkább érett aztán 40-tõl már tényleg felnõtt 50-nél már érett felnõtt 60-nál meg már nem is tudom 70-tõl meg már idõs. Amúgy één elég gáznak találnám, nem tudom mi lehet vonzó egy 60-70 éves pasiban.
Mi lehet izgató egy fonnyadt bácsiban? :O
Az is izgat hogy pici nekik és nehezen áll fel?
Ez a korosztály már csak lankadót fizet.
Esetleg nem lehet, hogy apakomplexusod van? Apukáddal milyen volt a viszonyod?
A kérdező hozzászólása: 31 éves. Annyira már nem fiatal, szerintem...
Aránylag? Az mit jelent?
hát szerintem eléggé nagy probléma :/
10-11 16:01 válaszoló! Elhibáztad. Az asszonynak fáj a feje néha. F/42


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!