Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudnék eljutni az orgazmusig (3 db)

35 évesen már ne a szexen járjon az eszed, hanem a házasságon..
Talán tudat alatt, vagy felett fél nagyon a gyerek nemzéstõl...
Vannak faszik, akiknek nem annyira érzékeny és tovább bírják, de ha az oráltól hamar sikerül neki, akkor valószínû nem jut elég stimulációhoz benned. Próbáljátok meg olyan helyzetekben, ahol szûkebb vagy, és össze tudod szorítani a lábad. Mert ha még nem tudsz csaknunival szoítani, akkor ez az elsõ lépés. A másik ok lehet a tudat alatti gát, valamitõl tart. HOgy ez a terhesség -e vagy pedig valami korábbi félresikerült szexuális élmény, azt nem tudom. Vagy csask egyszerûen ilyen maratonista....
ha el tud menni, akkor semmi komoly baja nincs, de azért normálisnak nem mondanám de ha neked ez nem felel meg, akkor keress más partnert, aki normálisan tud élvezni a merevedéssel nincs baja, de az ingerekre nem reagál megfelelõen, idegrendszeri problémája lehet
cserélj partnert nagyon gáz a pali.
szerintem lehet tág vagy neki..használj gésa golyót, kicsit edzd az izmaid ;) 33f
orvosi eset az biztos.
tyûû a második nagy agytröszt lehet, vagy csak egy tájékozatlan 14 éves..?! :D
mennyire feszülsz rajta amikor benne vagy? Lehet az a baj, hogy túl tág vagy a méretéhez. Vagy nem szorítasz eléggé rá. Gondolom azért kérdezed, mert Neked nem olyan jó, hogy ilyen sokáig bírja. Ne engedd, hogy magának verje. Plusz egy: tudakold meg, hogy mi izgatja igazán. lehet, csak simán zavarja valami amikor benned van. pl. fél attól, hogy teherbe ejt. (ugye a szádban ez kizárt, és ott azért tud elmenni könnyen.)
titokban viagrázik!

A barátnőm csiklóját izgatva nem tud eljutni az orgazmusig. Azt mondja, hogy csodálatos érzés de egy idő után érzékennyé és rosszá válik. Valami tipp, hogy mit rontok el és, hogy lehetne áthidalni ezt a részt? :D

Legjobb válasz: több nedvességgel talán, de aztán a nõkön kiigazodni, háát... ember legyen a talpán aki 3 mondatból megoldást tud adni erre a problémára.

több nedvességgel talán, de aztán a nõkön kiigazodni, háát... ember legyen a talpán aki 3 mondatból megoldást tud adni erre a problémára.
hát akkor itt egy jótanács. amikor látod rajta hogy már nagyon élvezi, akkor próbálj az intenzitáson változtatni, vagyis gyorsabban izgatni egy kicsit. gyanítom, hogy azért lesz egy idõ után érzékeny, mert ugyanabban a tempóban csinálod, aztán nem izgul fel eléggé ahhoz, hogy el is menjen. az erõsségen nem feltétlenül kell változtatni. vagy próbálj irányt váltani, mondjuk ne fel-le, hanem balra jobbra. persze ezt közben, ne akkor amikor már nagyon élvezi. akkor maradhat az irány, különben nem biztos hogy jó lesz a hirtelen irányváltástól:DD remélem segítettem.
Kérd meg, hogy maszturbáljon gyakrabban és tapasztalja ki magát jól.
Kérd meg hogy egy bizonyos pontos segítse be.
lehet h. túl erõsen csinálod
Jó hogy beujjazol neki az kell a nõnek de szokott a punciuk érzékenyé válni , ha sokáig csinálod, jó ötlet használd a nyelved nem szégyen sõt a kapcsolat további éveit befolyásolja körkörösen nyalogasd a puncit közbe az ujjadat tedd be a hüvelybe a másik kezeddel vagy a hasát vagy a fenekét fogd, és ha kezd élvezni akkor tedd be neki, de közbe bátorítsd (beszélj közbe vele kedvesen mond , hogy helyezkedjen tegye szét a lábát jobban vagy forduljatok meg és hátulról csináld attól jobban bemegy a fütyid és te is nagyobbat tudsz élvezni.

Mivel tudnék gyorsabban eljutni az orgazmusig?

Legjobb válasz: miért akarsz gyorsabban? egyébként célzott taktikával. Ki kell tapasztalni mi és hogy a legjobb és azt és úgy kell csinálni.

miért akarsz gyorsabban? egyébként célzott taktikával. Ki kell tapasztalni mi és hogy a legjobb és azt és úgy kell csinálni.
A kérdező hozzászólása: nem en elvezem igy is, csak a baratom gyorsan elmegy, es en "lassu" vagyok =D bar akkor ezek szerint megszokas...
nem vagy lassu, o megy el gyorsan, komolyan(altalaban a fiuknal igy van)...o kellene megszokjon lassabban elmenni, minel kesobb mentek el, annal jobban elvezitek.En a pasimmal oda jutottam hogy egyszerre megyunk el mindig, es na az szuper erzes! ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!