Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudnék eljutni (13 db)

Biharkeresztesről (délutáni időpontokban) mivel tudnék eljutni Nagyváradig (Románia)?

Budapestről utaznánk vonattal Biharkeresztesig (anya és 3 éves kislánya), de innen hogyan tovább Nagyváradig? Segítségeteket előre is köszönjük. Erre a járatra van 90%-os kedvezményünk, de a nemzetközire nincs. Még az is érdekelne, h. pl. taxi mennyiért vinne el Biharkeresztesről Nagyváradig, ha semmilyen más megoldás nincs. (Ártándtól 5 perc Nagyvárad)

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû: be kell írni az Elvirába :) Kezdõállomás: Biharkeresztes, célállomás: Nagyváras, és ki kell választani a dátumot. Egyébként napi 5 közvetlen vonat van (4 IC és egy gyors), meg van egy olyan, ahol át kell szállni Biharpüspökin) "Nagyváradig (Románia)" maradjunk annyiban, hogy Partium, Bihar megye, vagy esetleg Erdély :)

Nagyon egyszerû: be kell írni az Elvirába :) Kezdõállomás: Biharkeresztes, célállomás: Nagyváras, és ki kell választani a dátumot. Egyébként napi 5 közvetlen vonat van (4 IC és egy gyors), meg van egy olyan, ahol át kell szállni Biharpüspökin) "Nagyváradig (Románia)" maradjunk annyiban, hogy Partium, Bihar megye, vagy esetleg Erdély :)
* Nagyváras -> Nagyvárad
""Nagyváradig (Románia)" maradjunk annyiban, hogy Partium, Bihar megye, vagy esetleg Erdély :) " Maradjunk annyiban, hogy Nagyvárad jelenleg közigazgatásilag Románia része. Ha tetszik ha nem. Így az ilyen jellegû javítgatásoknak sok értelme ilyen kérdésnél nincsen. És ha lehet, azért se pereljétek be a MÁV-ot, hogy a jegyen nem Nagyvárad, hanem Oradea szerepel majd, hiszen hivatalosan ez a neve, Még ha nem tetszik akkor is.
Az OTL (Nagyváradi Helyi Közlekedési Vállalat) is üzemeltet nemzetközi helyijáratot, napi 3 járat van, a délutáni 3 órakor indul Biharkeresztes vasútállomástól. Igen, Romániába...
Van vonat is, naponta négyszer! 9:10 12:10 17:10 20:10, ezek Budapestrõl jönnek! Errõl az állomáson, amikor veszed a jegyet, tudnak felvilágosítást adni! Nagyváradról Biharkeresztesre (Budapestre): 5:02 10:03 13:15 17:57. Vigyázz, mert ezek a vonatok helyjegyesek, de a péntáros errõl úgyis felvilágosít majd, ha jegyet veszel.
Vigyázz, mert a 90%-os csak belföldire jó, így ott elvileg le kell szállni! Bár nem szeretik a vasutasok, de azért a gyakorlatban az szokott lenni, hogy vesz az ember egy belföldi jegyet a határig, és utána pofátlanul ott marad, úgyis másik kalauz lesz (vagy nem, mert átmegy a túloldali határállomásig), vagy leszáll az ember, és azonnal felszáll a másik kocsiba...

Mivel tudnék eljutni a Deák Ferenc térre? ( Széchenyi tér)

Hamarosan kezd?dik a nyári gyakorlatom, az egyik Széchenyi téri szállodában . Rákospalotáról fogok bejárni. Nem szeretnék metróval járni, amikor csak tudom, kerülöm, egész évben avval jártam mindennap oda-vissza többször is és még fogok is. Viszont szeretnék inkább a felszínen tömegközlekedni. Elvileg 5-össel betudok menni Astoriáig, de utána nem ismerem a tömegközlekedést. De ha jól tudom jár villamos Astoria és Deák tér között. Erre kérnék tippet, erre a rövid szakaszra hogyan, mivel.

Legjobb válasz: Most Deák vagy Széchényi (ex Roosevelt)? Ha 5-ös busszal jössz és a Deák a cél akkor AStoria és séta vagy átszállsz 1 megállóra 47-49 villamosra. Ha a Széchényi (ex Roosevelet) akkor 5-ösel a Ferenciek teréig ott lesétálsz a Duna partra és 2-es villamossal a Széchényi térig.

Most Deák vagy Széchényi (ex Roosevelt)? Ha 5-ös busszal jössz és a Deák a cél akkor AStoria és séta vagy átszállsz 1 megállóra 47-49 villamosra. Ha a Széchényi (ex Roosevelet) akkor 5-ösel a Ferenciek teréig ott lesétálsz a Duna partra és 2-es villamossal a Széchényi térig.
Van a BKV-nak is útvonaltervezõje, vagy az utvonalterv.hu. Nézz utána.
9, 47, 49, 109. Azért ez el fog tartani 45-50 percig csúcsidõben. De azért, ha már helyi vagy, tisztában kellene lenned a tömegközlekedéssel, illetve az utánanézési helyekkel. Egy másik verzió, ha nagyon unatkoznál: 104/204/170 - > 196/196A -> 173 -> 9 Vagy 125 -> 7 -> 9
A kérdező hozzászólása: huh uccsó, köszi szépen, ez eszembe se jutott! ez a legjobb ötlet. Tökéletes ez az útvonal:)

A barátnőm csiklóját izgatva nem tud eljutni az orgazmusig. Azt mondja, hogy csodálatos érzés de egy idő után érzékennyé és rosszá válik. Valami tipp, hogy mit rontok el és, hogy lehetne áthidalni ezt a részt? :D

Legjobb válasz: több nedvességgel talán, de aztán a nõkön kiigazodni, háát... ember legyen a talpán aki 3 mondatból megoldást tud adni erre a problémára.

több nedvességgel talán, de aztán a nõkön kiigazodni, háát... ember legyen a talpán aki 3 mondatból megoldást tud adni erre a problémára.
hát akkor itt egy jótanács. amikor látod rajta hogy már nagyon élvezi, akkor próbálj az intenzitáson változtatni, vagyis gyorsabban izgatni egy kicsit. gyanítom, hogy azért lesz egy idõ után érzékeny, mert ugyanabban a tempóban csinálod, aztán nem izgul fel eléggé ahhoz, hogy el is menjen. az erõsségen nem feltétlenül kell változtatni. vagy próbálj irányt váltani, mondjuk ne fel-le, hanem balra jobbra. persze ezt közben, ne akkor amikor már nagyon élvezi. akkor maradhat az irány, különben nem biztos hogy jó lesz a hirtelen irányváltástól:DD remélem segítettem.
Kérd meg, hogy maszturbáljon gyakrabban és tapasztalja ki magát jól.
Kérd meg hogy egy bizonyos pontos segítse be.
lehet h. túl erõsen csinálod
Jó hogy beujjazol neki az kell a nõnek de szokott a punciuk érzékenyé válni , ha sokáig csinálod, jó ötlet használd a nyelved nem szégyen sõt a kapcsolat további éveit befolyásolja körkörösen nyalogasd a puncit közbe az ujjadat tedd be a hüvelybe a másik kezeddel vagy a hasát vagy a fenekét fogd, és ha kezd élvezni akkor tedd be neki, de közbe bátorítsd (beszélj közbe vele kedvesen mond , hogy helyezkedjen tegye szét a lábát jobban vagy forduljatok meg és hátulról csináld attól jobban bemegy a fütyid és te is nagyobbat tudsz élvezni.

Pár éve már van szexuális életem, de nem sikerült még eljutnom a hüvelyi orgazmusig. Mit tudnék csinálni, hogy ez sikerüljön?

Legjobb válasz: Kísérletezz a pózokkal, nekem is csak sok idõ után sikerült és akkor is csak úgy hogy felül vagyok.. persze kinek mi. De ebben rejlik a titok, szerintem.

Kísérletezz a pózokkal, nekem is csak sok idõ után sikerült és akkor is csak úgy hogy felül vagyok.. persze kinek mi. De ebben rejlik a titok, szerintem.

Ki mit tud Lloret de Mar-ról, mit érdemes megnézni, és hogyan lehet oda eljutni, ha már ott vagyok?

Legjobb válasz: Lloret de Mar-ban semmi érdekes látnivaló nincs, ugyanis egy üdülõváros. Régen halászfalu volt, aztán a turisták egyre nagyobb megjelenésével kinõtte magát, és terjeszkedett! Azt tudom, hogy a helyi lakosság száma viszonylag alacsony, viszont szezonban kb. a 10szeresére nõ. Szállodák, diszkók, ezek vannak ott. De ajánlom a szomszédos Tossa de Mar-t, ahol van egy kis vár....és bár én régen voltam ott, de az sokkal kisebb, hangulatosabb városka volt, mint Lloret.

Lloret de Mar-ban semmi érdekes látnivaló nincs, ugyanis egy üdülõváros. Régen halászfalu volt, aztán a turisták egyre nagyobb megjelenésével kinõtte magát, és terjeszkedett! Azt tudom, hogy a helyi lakosság száma viszonylag alacsony, viszont szezonban kb. a 10szeresére nõ. Szállodák, diszkók, ezek vannak ott. De ajánlom a szomszédos Tossa de Mar-t, ahol van egy kis vár....és bár én régen voltam ott, de az sokkal kisebb, hangulatosabb városka volt, mint Lloret.
Menj át Barcelonába, ami Lorrettöl kb 10 kilométerre van a tengerpart mentén délnyugat felé! Ott érdemes megnézni a Sagra de familiát, a szines szökõkutat, és még egy csomó mindent ;) Egyik ismerõs az Aquarénában dolgozik delfinidomárként (Nico) :P Amúgy fapadossal lehet oda eljutni, foglalási idõtõl függõen 15-30 a jegy, ha már egy hónappal elõtte foglalod akkor kb csak 15, de ahogy fogy a hely a gépen, úgy drágul.. Jó utat ;)
Elsõ vagyok! Azért az a 10 km kicsit kevés lesz, Barcelona legalább 70 km-re van Lloret-tõl!
Igaz, hogy üdülõvároska, de azért én imádom.Minden nyáron ott dolgozom:) Meg lehet nézni a Jardín santa Clotilde-t és én szeretem a sétálóutjáját is. És megéri elmenni Tossa-ba mert az egy kicsit nyugisabb és egy gyöngyszem.Nézd meg ott a várat!! Egyébként ha egy kis túrára vágysz LLoretbõl a kastélytól indul egy hegyi út(szépen ki van építve, biztonságos) el lehet menni Tossa de Mar-ig.Kb 30perc.És gyönyörû onnan a kilátás!!!! Jó utat:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, szeretnék minél több mindent látni.

Mivel tudnék gyorsabban eljutni az orgazmusig?

Legjobb válasz: miért akarsz gyorsabban? egyébként célzott taktikával. Ki kell tapasztalni mi és hogy a legjobb és azt és úgy kell csinálni.

miért akarsz gyorsabban? egyébként célzott taktikával. Ki kell tapasztalni mi és hogy a legjobb és azt és úgy kell csinálni.
A kérdező hozzászólása: nem en elvezem igy is, csak a baratom gyorsan elmegy, es en "lassu" vagyok =D bar akkor ezek szerint megszokas...
nem vagy lassu, o megy el gyorsan, komolyan(altalaban a fiuknal igy van)...o kellene megszokjon lassabban elmenni, minel kesobb mentek el, annal jobban elvezitek.En a pasimmal oda jutottam hogy egyszerre megyunk el mindig, es na az szuper erzes! ;)
Nem valószínû, hogy megszüntetik a személyforgalmat az ország egyik legforgalmasabb vasúti fõvonalán.
A http://mav-start.hu/ honlap szerint megy vonat Polgárdiba. Szerintem nyugodtan kérhetsz bérletet.
Csak ma 10 járattal tudtál volna utazni, így aligha hiszem, hogy megszûntették volna... Pénztárosnak ezt mondod: Jónapot. Szeretnék kérni egy félhavi bérletet Székesfehérvártól Polgárdiig.
A kérdező hozzászólása: én is így gondoltam, a honlapon is megnéztem :) köszi
Khm, azért szezonon kívül eléggé kihalt a 29-es vonal, de a nyári forgalom "eltartja". Szóval igen, van vonat Polgárdiba.
35 évesen már ne a szexen járjon az eszed, hanem a házasságon..
Talán tudat alatt, vagy felett fél nagyon a gyerek nemzéstõl...
Vannak faszik, akiknek nem annyira érzékeny és tovább bírják, de ha az oráltól hamar sikerül neki, akkor valószínû nem jut elég stimulációhoz benned. Próbáljátok meg olyan helyzetekben, ahol szûkebb vagy, és össze tudod szorítani a lábad. Mert ha még nem tudsz csaknunival szoítani, akkor ez az elsõ lépés. A másik ok lehet a tudat alatti gát, valamitõl tart. HOgy ez a terhesség -e vagy pedig valami korábbi félresikerült szexuális élmény, azt nem tudom. Vagy csask egyszerûen ilyen maratonista....
ha el tud menni, akkor semmi komoly baja nincs, de azért normálisnak nem mondanám de ha neked ez nem felel meg, akkor keress más partnert, aki normálisan tud élvezni a merevedéssel nincs baja, de az ingerekre nem reagál megfelelõen, idegrendszeri problémája lehet
cserélj partnert nagyon gáz a pali.
szerintem lehet tág vagy neki..használj gésa golyót, kicsit edzd az izmaid ;) 33f
orvosi eset az biztos.
tyûû a második nagy agytröszt lehet, vagy csak egy tájékozatlan 14 éves..?! :D
mennyire feszülsz rajta amikor benne vagy? Lehet az a baj, hogy túl tág vagy a méretéhez. Vagy nem szorítasz eléggé rá. Gondolom azért kérdezed, mert Neked nem olyan jó, hogy ilyen sokáig bírja. Ne engedd, hogy magának verje. Plusz egy: tudakold meg, hogy mi izgatja igazán. lehet, csak simán zavarja valami amikor benned van. pl. fél attól, hogy teherbe ejt. (ugye a szádban ez kizárt, és ott azért tud elmenni könnyen.)
titokban viagrázik!
http://www.orangeways.com/ Bécsi reptértõl Budapestig.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
Bécsbõl vonattal kb 3 óra alatt budapesten vagy (nem tudom pontosan, ert végigaludtam az utat, de valami ilyesmi lehetett ;))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat. Utolsó vàlaszoló és a reptérhez messze van a pàlyaudvar?
Én úgy tudom, hogy nincs a bécsi reptérrõl vonat Bp-re. Ahhoz, hogy a bécsi reptérrõl Bp-re vonatozz, ahhoz be kell jutnod elõször Bécsbe, az egyik vasútállomásra. Én (is) a buszt ajánlom (Orangeways vagy Eurolines). Én nyáron Orangeways-zel jöttem Bp-re. A busz késve érkezett a reptérre (kb. 30-45perccel), de aztán az út kellemes volt, kb. 2óra 50percig tartott! Nem túl hosszú, de nem is rövid, fõleg egy hosszabb repülõút után!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedvesek vagytok, hogy segitettek!
gyalog.hu

Hogyan vegyem rá a férjemet, hogy elmenjen fogorvoshoz? Állandóan fáj a foga! Mit tudnék tenni én, hogy segítsek neki eljutni a fogorvoshoz?

Az a helyzet, hogy kb 10 éve nem volt fogorvosnál. 2 évvel ezel?tt beleláttam a szájába véletlenül, és borzasztó volt a látvány. Az összes foga barna, meg fekete, és tövig van kopva :\\\'( Mostanában az egyik állandóan fáj neki, több napig fel volt dagadva az arca. Aztán meg gennyes váladék jött bel?le... Mondanom sem kell, ez a szexuális életünkre (is) igen rossz hatással van. Hogyan vegyem rá, hogy elmenjen? Már többször eljátszotta, hogy elment, de mindig kiderült, hogy hazudott. Mit tehetnék én? Kérlek, segítsetek!!

Legjobb válasz: Ha ennyire fél , és a pénz nem annyira számít,keressetek egy magánfogászatot, ahol altatásban megcsinálják a fogait. Ma már ez egyáltalán nem nagy ügy. Ha sok a rossz fog, még egyszerûbb,és gyorsabb is.

Ha ennyire fél , és a pénz nem annyira számít, keressetek egy magánfogászatot, ahol altatásban megcsinálják a fogait. Ma már ez egyáltalán nem nagy ügy. Ha sok a rossz fog, még egyszerûbb, és gyorsabb is.
sajna meg kell neki mondanod, hogy más választás nincs, mert csak rosszabb lesz, jobb nem.egy idõ után már a legbikább fájdalomcsillapító sem lesz hatásos.inkább most menjen, mint késõbb õrjöngve ügyeletre.iszonyatosan tud fájni a bedurrant fog :(
A fogfájás, gyulladás más szerveire is könnyen rámehet. Cseppet sem tréfa. Nem beszélve a szájhigiéniáról. Szerintem ez alap, hogy elmegyünk a fogorvoshoz. Vedd rá mindenképp, a saját érdekében.
Erre én is kiváncsi lennék, sajna nem volt bátorságom kivésetni a rejtett bölcsességfogaimat azóta :( férjed elment? és ha igen, akkor milyen fájdalomcsilapítót kapott, és mit csináltak?
Na, sikerült végül is rávenni a férjed?
köszönöm, nagyon kedves vagy :) sajnos én sem tudok semmi türelemmel lenni, ha rettenetesen fáj a fogam :( a fájdalomcsillapítók nem használtak, már donalgint meg cataflamot is szedtem.pénteken varratszedés, aztán kezdõdik a vésés, már a hasam is megy a félelemtõl :, ((( hogyha tíz éve volt már a férjed fogdokinál, akkor most miért nem megy?gondolom akkor sem fájt jobban neki mint most :(
A kérdező hozzászólása: És olyankor az az icipici türelme sincs a gyerekekhez, ami legalább szokott lenni :'( Sajnálom, hogy ilyen megpróbáltatások elé nézel, de legalább elmész. Nagyon ügyes vagy!
A kérdező hozzászólása: Advil ultra forte van itthon, de a Saridon is jó szokott lenni. És jégakku.....
a gyökérelhalás az milyen?még nem hallottam róla.voltál fogorvosnál? második napon vagyok, algopirinezek de mit sem ér ez se.még mi8ndig nagyon dagadt az arcom.elõtte demalgont szedtem meg cataflamot.
Én algoflex forte és advil ultra bogyókkal vészeltem át egy dagadást, és gyökérelhalást 4 napon át. Na és persze egyik jégakkut a másik után pakoltam az arcomra
szia megint én vagyok.tegnap is el kellett mennem, mert egy másik fogam bedurrant, kihúzták.rosszul lettem még éjszaka is a fájdalomtól, meg az idegességtõl hogy 2 rejtett bölcsességfogat még ki kell vésni.az egyik ami begennyesedett.megmondanád, hogy milyen fájdalomcsillapítót használ a férjed, hogy ilyen jól bírja? õ nem feszült, ideges?nekem szegény gyerekeimhez sincs türelmem :((
A kérdező hozzászólása: Nem, sajnos. Pedig tegnapelõtt egy másik foga durrant be, megint puklis lett az arca :((( Tök jó, hogy Te elmentél! Gratula
elment a férjed végülis fogorvoshoz?én épp ma voltam gennyes foggal :(((
A kérdező hozzászólása: Sajnos ezt mind tudom :( Mondtam neki, hogy már tutira tele a szája cisztával, és akár el is rákosodhat. De hiába ijesztegetem, kérem szépen, kérem csúnyán, semmi. Magándokira, altatásra nincs pénzünk. És csinálja ezt úgy, hogy van két kisgyereke. Már mosolyogni sem tud, de nagyon rég óta egy jóízût nem nevetett.
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen, elment :) ))))) Vagyis jár már úgy öt hete, kétszer egy héten. Elõször kihúzzák a fogait, már "csak" kettõ van. Nem kap gyógyszert, és nem teljes arczsibbasztással húznak, csak a fog körül érzéstelenítik. Annyira elhaltak a fogai/gyökerei, hogy nem fáj amikor így húzzák ki neki. Utána pár napig persze fáj a helye, meg eléggé gyulladt az ínye végig, de elég az Advil ultra forte még mindig rá. De csak nagyon ritkán vesz be egyet. Úgyhogy nagyon boldog vagyok :D Drukkolok, hogy simán ki tudják szedni a bölcsesség fogadat!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!