Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudnám magam (173 db)

Persze, van ott WIFI, Skype, sms meg minden!
Mi voltunk a nyáron, nem volt net, se térerõ, csak mikor partközelben haladt a hajó, vagy kikötött. A hajón volt egy belsõ hálózat, amolyan intranet, millió filmmel, játékkal, a nyílt óceánon a wifin az volt elérhetõ. De általában csak éjszaka haladt, esetleg egy teljes napon keresztül, ilyenkor nem volt kapcsolat a szárazfölddel.
Igen, ha nem bújtat el a segge lyukában, hogy felcsempésszen, nem vagy neki olyan fontos!
elfoglalni magad? keresel egy olyan munkát :) de komolyan, elfoglalod magad és pénzed is lesz, mire visszajön a barátod :D
Gyengébbek kedvéért :) "nyaralni" nyáron szoktak! Amúgy telefon, meg webcam, és keress valami nyári melót, barátnõkkel strandolj ilyenek.
Azért némelyikõtök igazán gondolkozhatna, feltételezhetõen egy legalább félmilliós, esetleg több milliós útról van szó, amit a családja fizet. Ha ti lennétek ilyen helyzetben, gondolom, nem fizetnétek be a menyjelöltet is...
de....pontosan, ha lenne fél millióm a családtagjaimra, tuti lenne dögivel pénzem, így a menyjelölttõl se tudn m sajnálni. Persze függ az életkor, meg minden...de akkor is, egy luxus hajóút esetében nem hinném, hogy az illetõ családnak nincs pénze...
Milyen nagy melegben?? Havasesõ és havazás jön.
Miért nem visz Téged is?
Keress szépen egy másik palit, azzal foglald el magad! Ha itt hagy két hónapra, nem vagy te annyira olyan fontos!
A kérdező hozzászólása: a 9. kommentelõnek igaza van!! és nekem nem kell másik pasi.. és nem õ dönt hogy visz vagy nem hanem a szülei..nem mondhatja nekik hogy én is menyjek már mert azért fél millió..és õ itthon akart maradni de nem engedték meg neki.
phenéssel+a kedvenc kajáddal nekem az mindig bejött:)
Pihenéssel. És többet ennyire ne vidd túlzásba, mindenkinek megvannak a határai, amit nem érdemes nagyon feszegetni.
Sok folyadékot fogyassz!

Mivel tudnám magam rávenni a tanulásra vagy a koncentrációra?

Lehet, sőt biztos, h befolyásolja a helyzetemet az a tény, h nem régiben felyeződött be egy kapcsolatom ami nagyon is megviselt. Próbálom magam túltenni rajta és megbékélni a helyzettel, több-kevesebb sikerrel... Agyfényesítőket is kipróbáltam, memória javítókat mert jövőhéten vizsgázom és valahogy nem megy a koncentráció, és tervem az orvosi viszont ezzel a teljesítéssel a jelenlegi vizsgám is kétséges nem még egy egyetem... :\

Legjobb válasz: Sorrendet kell állítanod ,hogy mi a fontos ! Én a tanulást tenném elsõ helyre, hiszen ezzel alapozod meg az életed . Mindig a cél lebegjen a szemed elõtt .Ha tanulsz vagy valami hasznossal töltöd a szabad idõdet ,akkor a szerelmi dolgokat is egy kicsit háttérbe tudod helyezni , és ebbõl csak is jól jöhetsz ki . Fel a fejjel . :) :)

Sorrendet kell állítanod , hogy mi a fontos ! Én a tanulást tenném elsõ helyre, hiszen ezzel alapozod meg az életed . Mindig a cél lebegjen a szemed elõtt .Ha tanulsz vagy valami hasznossal töltöd a szabad idõdet , akkor a szerelmi dolgokat is egy kicsit háttérbe tudod helyezni , és ebbõl csak is jól jöhetsz ki . Fel a fejjel . :) :)
Szia! Egy részt nagyon igaza van az elõttem szólónak! Vagyis a célkitûzés - az eredmény elõre vetített sikere - nagyon nagy erõt adhat! A másik oldal viszont a fenyegetettség érzés! Vagyis, hogy milyen vacakok lehetnek a kilátások, ha nem éred el a célt! (Ezen a ponton a fennmaradt lehetõségeidet nyilván te ismered, és te tudod, hogy mi az, amit "pótlékként" nem szeretnél!) Ha erre a kettõre sikerül ráfókuszálnod, miközben azt rögzíted, hogy a felvételi már néhány hónapon belül óriási változást hozna az életedbe, akkor ez ösztönösen látatja be veled azt is, hogy MOST nem a volt barátod miatti siránkozásnak van itt az ideje. És azt is, hogyha még a felvételi után is törõdnöd szükséges a fiú miatti veszteséggel, akkor arra még a jövõ hét után is lesz idõd - miközben akkor már a "jól sikerült"-nek érzett felvételi érzése még jócskán könnyíthet is az érzelmi terheken! (Vagyis még ez is egy plusz cél. :) ) Sok sikert!!

Szerintetek mivel tudnám magam rávenni a mindennapos edzésre, erősítésre?

Nem vagyok köver, de át szeretném alakítani izommá. Ötletek az otthoni edzésre ehhez...(mell, has, bicepsz, hát)

Legjobb válasz: Mit szeretnél átalakítani izommá??? Egyébként pedig: fekvõtámasz, húzódkodás, felülés v hasprés, bicepsz és tricepszgyakorlat bármily nehéz tárggyal. Ne feledd a lábaidat meg a fenekedet sem: guggolás, kitörés.

Mi meg az idióta kérdésekre nem vagyunk kíváncsiak...
Mit szeretnél átalakítani izommá??? Egyébként pedig: fekvõtámasz, húzódkodás, felülés v hasprés, bicepsz és tricepszgyakorlat bármily nehéz tárggyal. Ne feledd a lábaidat meg a fenekedet sem: guggolás, kitörés.
olvasd el az alapismereteket :)
Na nemár. Szerinted zsírból lehet izmot csinálni? Nem a zsírt nem lehet izommá alakítani. A zsírt csak üzemanyagként tudja használni a szervezet az izomépítéshez. És szerinted mindennap kell edzeni? Nem heti 3 elég.
Zsírból tényleg nem tudsz izmot csinálni, a zsírt le kell adni szálkásító diétával és a súlyzós edzés mellé végzett aerob edzésekkel. Ha viszont nincs sok zsír, akkor mehet tömegnövelõ étrend, hogy izomtömeget szedj fel. Tömegnövelés közben nem tudsz testzsírt leadni, mert kalória pluszban vagy. Szálkásítás közben pedig naturálban nem tudsz izmot felszedni. Szóval el kell dönteni mit akarsz elõbb. Zsírt leadni vagy izomtömeget növelni? Olvasd el az alapismereteket:http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558
Honnan tudjam, hogy idióta-e, ha nem olvastam el? Látom te is az a fajta ember vagy, aki a saját hülyeségét másokra akarja ráverni. Nem jó ez, nagyon nem...
A kérdező hozzászólása: Nem kell elolvasni...:)
van ezen az oldalon elég sok idióta kérdés, de a tiéd azok között van, ami viszi a pálmát, te ennyire unatkozol? most komolyan, szerinted mivel? fogják páran írni, hogy ha izmos akarsz lenni, akkor a cél érdekében nincs más választás, de ezt nem tudod magadtól?
Ja és olvasd el a sárga kapszulát, builder.hu-n regisztrációért cserébe letöltheted! Jót fog tenni.
A kérdező hozzászólása: Tudod nem az ilyen idióta hozzászolásokra vagyok kiváncsi...ez ilyen:)
Te most miért vagy bunkó? A kérdést sem fogalmaztad meg rendesen. "Át szeretném alakítani izommá." Mit? Nincs tárgy a mondatban. Idióta kérdésre csak idióta választ lehet adni.

Mivel tudnám magam elfoglalni itthon? Nektek mi a hobbitok? (szeretnék kreatívabb lenni)

Legjobb válasz: Én például imádok gitározni, olvasni, rajzolni és angolt meg arabot tanulni. 16/F

Én például imádok gitározni, olvasni, rajzolni és angolt meg arabot tanulni. 16/F
A kérdező hozzászólása: arabot tanulsz? Nagyon kemény vagy!
Bocs. hogy nem írtam. Elsõ vok. És igen arabot. Mivel tudok franciául, portugálul és latinul elég magas szinten.

Mivel tudnám magamat kielégíteni? Lányok, ti hogy szoktátok?

A párom pár napja kiköltözött Németországba 2-3 hónapra. Mivel tudnék önkielégítést csinálni? Mivel a bűpénisz drága (szerintem) Ezért valami házi módszert nem tudnátok mondani? L

Legjobb válasz: kezed?? vagy valami feldugható esetleg kolbász

kezed?? vagy valami feldugható esetleg kolbász
ha kiment dolgozni akkor azért egy 30 eurós kb 9000 ftos vibrit vehetnél. tudom, h elsõre drága, de hosszabb tábon megéri. (egy ilyen már vízálló, nagyon jó az anyaga, és a rezgése is... de elismerem, h mint a fizetésed 10%a nem annyira vonzó. de ebben az esetben 2-3000 ft ért vagy akár még alatta is -igaz kompromisszumokkal-de lehet elfogadhatót kapni. vagy a nagyobb gond, h nincs a közeledben üzlet, v ha van us, nem mersz bemenni?
#8. Akkor meg ne akarj pecket macerálni! Csóróknak nem jár az élvezet!
A legolcsóbb módszer még mindig a saját kezed, ill. a párna használata. Kapható egyébként "pélóklónozó szett" is, amivel a párod fegyverérõl készíthetsz élethû másolatot, de annál már olcsóbb egy egyszerû vibrátor (2000-3000 Ft körül már van).
A kérdező hozzászólása: 7es. 98ezer ft ból rezsit + 1 gyereket megnézem mikor tartasz el...
Jól le lehetsz gatyásodva, ha már mûf.aszra se telik... Amúgy inkább szégyellõs vagy te.
Dezodorosflakon?
Párezerért már van mûlulululu. Inkább, minthogy kapj valami fertõzést.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy féélek ilyen dolgokat feldugni magamnak.. Pl banán, uborka, kolbász... gumit meg emiatt nem fogok vneni...
Járok házhoz is, szólj, megoldom a problémád! 22/F
Vizsugarral igazan jo eredmenyre jutnal...

Strandon elkaptam valamilyen fertőzést. Fáj, viszket! Mivel tudnám magam kikezelni? Nőgyógyászhoz nem tudok lemenni, mert éppen nyaralunk! A canesten krém jó lehet? Az éppen van nálam.

Legjobb válasz: De azért azt ne felejtse el senki, ha valaki bármilyen fertõzésre használ bármit a hüvelybe, cseszheti úgymond az orvost, ugyanis nem tud tenyésztést csinálni!!! Így nem lesz célzott a kezelés és lehet nem múlik el a fertõzés. Szóval csak külsõleg Canesten krém, míg nem jut a kérdezõ orvoshoz! A Canesten nem csodaszer! Csak ha valakinek az a baja tutira, de ez ugye még nagyon nem tisztázott.

De azért azt ne felejtse el senki, ha valaki bármilyen fertõzésre használ bármit a hüvelybe, cseszheti úgymond az orvost, ugyanis nem tud tenyésztést csinálni!!! Így nem lesz célzott a kezelés és lehet nem múlik el a fertõzés. Szóval csak külsõleg Canesten krém, míg nem jut a kérdezõ orvoshoz! A Canesten nem csodaszer! Csak ha valakinek az a baja tutira, de ez ugye még nagyon nem tisztázott.
Egyáltalán nem biztos, hogy jó a Canesten. Az csak egy fajta gombára való. Mi van, ha Neked nem is gombád van, hanem más fertõzésed...
Az pont csak addig jó, míg nem tudsz elmenni nõgyógyászhoz! Ugyanis a krém csak a külsõ részen hatásos, elmulasztja a tüneteket, vagy nem. Mivel nem biztos, hogy gombás fertõzésed van. A Canesten meg csak arra jó. És nem is mindegyik gombafajtára, szóval eleve egy hülyeség, de ebben az esetben addig nem ártasz vele, míg nem jutsz orvoshoz. De a fertõzés belül, a hüvelyedben van. Oda viszont más kezelés kell. Célzott kezelés kell. Viszont arra is nagyon vigyázz, hogy egy ilyen fertõzés elkezdhet felülre is terjedni és komoly gyulladásokat okozva a petefészekben, méhben. Nem jó vele sokáig várni.
Igen a Canesten combi nagy valószínûséggel el fogja mulasztani.
Igen jó lehet. Néhány nap alatt el kellene múlnia, ha esetleg nem, akkor marad az orvos.

Hogyan, mivel tudnám magamhoz "láncolni" a barátomat?

Mostanában sokszor összekapunk apró dolgokon.. eltávolodunk egymástól... ezt szeretném megakadályozni. hogyan? Értelmes válaszokat várok ! köszönöm! L/

Legjobb válasz: ez egy elég rossz hozzáállás...ez a "láncolás" Szerintem meghallják ezt a szót és menekülnek:D:D Mindenképp adj teret neki, attól sokkal szimpatikusabb leszel :D

ez egy elég rossz hozzáállás...ez a "láncolás" Szerintem meghallják ezt a szót és menekülnek:D:D Mindenképp adj teret neki, attól sokkal szimpatikusabb leszel :D
Veszekedés helyet dugjatok az mindent megold és evvel magadhoz tudod làncolni (ami önzõ dolog) sok sikert ;) 18f
Semmivel ha Õ már nem akarja.Erre találták fel a szakítást. Ha kiszeretett belõled akkor a szex se segít.
kedves kérdezõ! ilyen nincs, hogy magadhoz láncold, ha eltávolodtatok, akkor vége és szakíts N
Eloszor legyetek onmagatokkal harmoniaban. Szeresd magad, mert ha te kiegyensulyozottabb vagy, a masiknak is jobb lesz.
Ezt a "láncolás" dolgot felejtsd el. Ne akarj minden percet kitölteni az életében, ezzel "megfolytod". Mindenkinek kell némi szabadság.
A kérdező hozzászólása: igen, rosszul fogalmaztam a láncolással.. akkor inkább úgy mondom, hogy elhidegült a kapcsolatunk.. és ezt szeretném megváltoztatni mert szeretjük egymást csak, hogy itt a nyár és ez hatással van ránk is. és az, hogy szüksége van némi szabad térre, ne akarjak mindig vele lenni erre csak annyi h hetente 2-3 x találkozunk max! ;)

Az utolsó esélyt hogyan lehet felkínálni? Milyen női praktikákat ismertek? Mivel tudnád magadra felhívni a figyelmét kedvesednek?

Az utolsó esélyt hogyan lehet felkínálni? N?i praktikákat kérnék szépen!!! Új ruha, szexuális együttlét, babavárás gondolata, betegség félelme kizárt. Még mi létezne, amivel fel tudnád magadra hívni a figyelmét kedvesednek???

Legjobb válasz: Szerintem felejtsd el ezt a pasit.

Szerintem felejtsd el ezt a pasit.
Ha értené is a jeleket, de nem fogja értini, az utolsó esélyek nem mûködnek. Azt üzeni a számára, hogy õ nem méltó arra a kapcsolatra, csak ha megváltozik. Ami pedig nonszensz, hiszen milyen kapcsolat az, amiben szégyenkeznünk kell. De így nem is lehet megváltozni. Megváltozni csak egyféleképpen lehet: ha önkéntes áldozatként éli meg, ami már az önbecsülését nem nyírja, hanem emeli. Önkéntes áldozatot pedig csak úgy lehet kieszközölni, hogyha nem eszközölöd ki. "Ha te meghozod értem azt az áldozatot, hogy nem akarsz megváltoztatni, én meghozom érted azt az áldozatot, hogy megváltozom." - hangzana ez így az elején, de ha már halmozott problémák vannak, akkor sajnos még ennél is bonyolultabb. a helyzet; õ valószínûleg sikolt azokkal a dolgokkal, amik miatt Te már az utolsó esélyadásnál tartasz. Vagy neked sikolt, vagy a szüleinek, vagy a sorsnak/életnek/világnak, melyet valamiért hibáztat. Ez az általános metódus, ami a részletek ismerete nélkül elmondható.
A kérdező hozzászólása: Nem kellene, hogy megváltozzon. Elég, ha emberi tulajdonságai vannak. Sajnos nem hiszi el, hogy az utolsó esélyadásnál tartok. Ezért kellene felébreszteni!!!

Mivel tudnám magamnak itthon gyorsan, 1-2 nap alatt leszedni a fekete melírt a szőke hajamból?

Az a helyzet hogy pincér tanuló vagyok, és a kávéházban ahol 2 napja dolgozok, nem engedi a f?nök hogy ilyen hajjal bemenjek... Tegnap el?tt próbáltam leszedni sz?kít?porral, a hajam tövét lesz?kítette, a fekete melírt nem... Hallottam hajradírról, de úgytudom az elég drága. Esetleg ha még egyszer a hétvége folyamán raknék sz?kít?t a fekete tincsekre, leszedné, vagy szétroncsolná a hajamat ?

Legjobb válasz: köszönöm a válaszokat :) megcsináltam még vasárnap megint szõkítõporral, nem lett semmi baja a hajamnak, viszont a feketét ilyen vörösesbarnásra szedte le és elég csúnya lett :/

A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) megcsináltam még vasárnap megint szõkítõporral, nem lett semmi baja a hajamnak, viszont a feketét ilyen vörösesbarnásra szedte le és elég csúnya lett :/
hat...esetleg olloval... Ha megegyszer kiszokited vagy radirozod nagyon durvan elkezd majd hullani es toredezni aminek az lesz a vege hogy le kellesz vagd rovidre a hajad. Talan jobb lenne ha az egeszet feketere festened, vagy barnara esetleg.
A legjobb otthon tényleg a színleszedõ (oxy reload), de ez tényleg több ezer forint. Viszont kíméletes a hajhoz, nem úgy, mint az otthoni szõkítés! Azzal csak tönkreteszed a hajadat, és nagyon nehéz lesz helyrehozni még szakembernek is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!