Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudnám hogy (3063 db)

Ha tudnád hogy pontosan mához 5 évre ezen a napon véget ér az életed, mit csinálnál másképp, mit tennél meg?

Egyáltalán élnéd máshogyan, milyen érzések vennének körül, f?leg ahogy közeledik az id?. Csinálnál olyan dolgokat, amit eddig nem tettél?

Legjobb válasz: Ha tudnám, hogy pontosan mitõl halok meg, akkor igyekeznék tenni róla, hogy ne legyen fájdalmas, stb, felkészülnék rá, amennyire lehet. Ha nem tudnám, akkor meg nem érdekel, legyen meglepetés:D Nem mondanám el senkinek, hogy mikor halok meg. Minek ezzel még másokat is stresszelni.. megváltoztatná az egész életünket. Úgyhogy inkább megtartanám magamnak. Végrendeletet azért biztos írnék. A hátralévõ idõben normálisan élném az életem, ahogy eddig, csak annyiban lenne más, hogy a rövidtávú céljaimat próbálnám megvalósítani, és újakat tûznék ki helyettük. A hosszútávúakat meg ugye hagynám a francba. (Mondjuk nem tudom ki garantálja, hogy biztosan esedékes a halálom 5 év múlva, nem lenne jó mégis túlélni, úgy hogy közben teljesen elszúrtam az egészet). Szereznék egy autót, ez most az egyik legfõbb célom. Kipróbálnék több extrém sportot. Barátnõmmel tölteném a lehetõ legtöbb idõt. Na õ az, akinek biztos nem mondanám el, hogy mi vár rám. Az utolsó héten hülyíteném az embereket. Igazából nem változtatnám meg gyökeresen a hátralévõ életemet.. A legvégén kivinnék az utcára egy jó kényelmes fotelt, napszemüveg fel, popcorn és kóla elõ, aztán várnám, mi lesz.

Ha tudnám, hogy pontosan mitõl halok meg, akkor igyekeznék tenni róla, hogy ne legyen fájdalmas, stb, felkészülnék rá, amennyire lehet. Ha nem tudnám, akkor meg nem érdekel, legyen meglepetés:D Nem mondanám el senkinek, hogy mikor halok meg. Minek ezzel még másokat is stresszelni.. megváltoztatná az egész életünket. Úgyhogy inkább megtartanám magamnak. Végrendeletet azért biztos írnék. A hátralévõ idõben normálisan élném az életem, ahogy eddig, csak annyiban lenne más, hogy a rövidtávú céljaimat próbálnám megvalósítani, és újakat tûznék ki helyettük. A hosszútávúakat meg ugye hagynám a francba. (Mondjuk nem tudom ki garantálja, hogy biztosan esedékes a halálom 5 év múlva, nem lenne jó mégis túlélni, úgy hogy közben teljesen elszúrtam az egészet). Szereznék egy autót, ez most az egyik legfõbb célom. Kipróbálnék több extrém sportot. Barátnõmmel tölteném a lehetõ legtöbb idõt. Na õ az, akinek biztos nem mondanám el, hogy mi vár rám. Az utolsó héten hülyíteném az embereket. Igazából nem változtatnám meg gyökeresen a hátralévõ életemet.. A legvégén kivinnék az utcára egy jó kényelmes fotelt, napszemüveg fel, popcorn és kóla elõ, aztán várnám, mi lesz.
kipróbálnék mindent amit lehet(extrém sportok, gépes játékok)
én is vennék fel 1 csomó hitelt. buliznék, kipróbálnék mindent ami kicsit is vonz. jah és elmennék valahová külföldre kiélni magam :D de jelenleg én is örülnék ha ez így lenne. nem kéne stresszelni semmin. csak ez a szarni bele érzés fogná el az embert mert úgyis tök8 mivel nemsoká meghalok. egyre jobban tetszik :D
Ha tudnám, hogy tutira kampec és nem csak egy vicc, akkor minden percemet a szerelmemmel tölteném, hogy legyen idõnk elbúcsúzni.De lehet, hogy szakítanék vele, hogy ne kelljen vévig néznie, hogy meghalok.Nem tom! Attól függ, hogy miben halnék meg, és hogy egyedül vagy többen halnánk meg pont akkor.
ááááá.... nem fair! 5 év múlva lennék 18! :S amúgy nem tudom. õõõõõ.... gõzöm sincs hogy mit csinálnék!
5 év nekem elég. nagyon durván kiélném magam. hitelt is vennék fel, az ember ne spóroljon az utolsó napjain. :)
Én is mindent kipróbálnék, amit akarnák. De jelen pillanatban én is nagyon várom azt a napot.
Mindent kipróbálnék, amit életemben akartam volna, és utána szépen lassan várnék, amíg eljön az a nap.
Nem rólam szól ez itt, de nem! Úgy érzem már nem, és már pénzem sincs a terapeutákra. Csak meghalni szeretnék, elég volt az állj fel, próbálkozz, lesz még jobb dumákból. Ennyi elég volt az életbõl, és szörnyû, hogy sem élni, sem meghalni nem vagyok képes.
Hát attól függ: -ha rossz passzban vok, akkor biztos elvárnám a környezetemtõl, h bánjanak velem másképp, ne várjanak el tõlem semmit... szóval kivételezzenek velem. - ha egyébként megpróbálnám a környezetem életeét jobbá tenni, amennyire tudom. Utolsó válaszolónak: miért várnád azt a napot? annyira rossz az életed? Nem tudsz vmit tenni ellene? Hogy boldog vagy-e az elsõsorban benned dõl el.
Nagyon várnám azt a napot.
Ugy élnék mind eddig. Már egyszer szembenéztem azzal, hogy meghalok azóta tõlem minden lehet az utolsó.
Gondoskodnék róla, hogy soha ne felejtsenek el.

Mikor lehet tudni, hogy mikor lesz a 2013-as Nyári MondoCon?

Nagyon szeretnék elmenni rá és azért lenne fontos, mert kézi cosplay-t készítek. Válaszokat előre is köszőnöm :DDD

Legjobb válasz: Ezt én is szeretném tudni...Parókát kell szereznem addigra,de lehet rá sem fogok érni,szóval jó lenne tudni... A múltkor Július 14.-én volt.Szerintem most is akörül lesz...

Ezt én is szeretném tudni...Parókát kell szereznem addigra, de lehet rá sem fogok érni, szóval jó lenne tudni... A múltkor Július 14.-én volt.Szerintem most is akörül lesz...
lesz nyáron? :O én csak arról tudok hogy most van hétvégén akkor megkönnyebbültem mmert most nem tudtam elmenni
Elõzõ évben 21.-én volt a Nyári Mondocon. Szerintem ekörül lesz idén is. Igazából engem is nagyon érdekelne a pontos idõpont, de még sehol nem találni semmit. Ha van ismerõsöd aki volt a mostani tavaszin, annyit tudsz legfeljebb tenni, hogyha vett programfüzetet, azon tudtommal a hátulján rajta van a következõ mondocon idõpontja.
1# vagyok: Voltam conon, és elméletileg július 20.-án lesz a programfüzet szerint.Remélem, hogy nem, mert akkor pont táborban leszek. :(
Úgy tudom, hogy július 20-án lesz a con :)
Én is úgy tudom hogy július 20-án lesz a con... Pont a legjobbkor, akkor van a szülinapom :'D

Szeretnétek tudni, hogy pontosan mikor haltok meg?

Bocs nem tudom, hogy ezt a kérdést hova kell írni. ha valaki tudja akkor írja már le. Az is írjátok le, hogy szeretnétek e tudni , hogy mikor haltok meg (full pontosan), mért szeretnétek tudni, hogyha igen akkor, hogy szeretnétek megtudni, és ha nem akkor miért nem.

Legjobb válasz: Én szeretném tudni, hogy mindent elrendezhessek magam körül. Az mindegy, hogy hogyan tudnám meg.

Én szeretném tudni, hogy mindent elrendezhessek magam körül. Az mindegy, hogy hogyan tudnám meg.
Nem szeretném tudni, mert nem érdekel. Nem félek a haláltól és jöhet az bármikor minden napom úgy élem, mintha az lenne az utolsó. Minél inkább a jelenben, de nem felelõtlenül.
Is-is. Ez nehéz dolog. Egyrészt jó lenne, mert talán mindent másképp tennénk az életben, másrészt meg nem, mert mindenáron megpróbálnánk megakadályozni, vagy elkerülni! Nem lenne könnyû azzal a tudattal élni, hogy megfogsz halni. Lehet, hogy holnap, vagy a jövõ héten, mert erre persze senki nem számít. Inkább arra, hogy öregen, és betegségben halunk meg. És ha egy borzalmas balesetben még fiatalon?
Nem szeretném tudni, sõt nagyon nem. Leírok egy esetet. A hölgy elment egy jósnõhöz, megmondta neki mikor fog meghalni. A nõ annyira beleélte magát, hogy szívinfarktust kapott, és tényleg meghalt.
Nem szeretném megtudni. Így sokkal izgalmasabb az élet. Aki tudja, az csak arra készül, ami szerintem az elmebaj egyik formája.
És ha azt jósolnák, hogy 84 évesen fogok meghalni prosztatarákban, akkor nem kell körülnéznem a zebrán? Szóval szerintem csak valószínûsíteni lehet a jövõt, biztosat nem lehet mondani.
dehogy szeretném. Már annak a gondolatától is megijedek, hogyha belegondolok, hogyha tudnám, akkor pl. milyen lenne lefeküdni az utolsó éjszakámra stb. Folyamatosan attól a naptól tartanék. Ismerve magamat az utolsó 1 héten meg sokat sírnék, a családomat is fájdalommal töltené el. Én már csak ilyen vagyok. Élem az életem úgy, ahogy jónak látom és örülök neki, hogy még tart.
Én szeretném megtudni h mikor hallok meg h felkészülhessek és rendbe rakjam addigra az életem:) köszönöm
engem érdekelne, de aztán úgyse úgy lenne. pl azt mondják hogy pénteken délben meghalok infarktusban, akkor 11kor fõbelõném magam, hogy ne legyen igazuk.
utolsó LOL egyébként neked van igazad. nincs megírva elõre és nem is tudjuk meg hogy mikor. bármikor átírhatnád, ha a saját kezeddel vetsz véget az életednek.

Mit tegyek? Hogyan tudnám elérni, hogy elengedjem majd magam?

Az el?z? barátommal nem volt hüvelyi orgazmusom, sajnos nagyon kevésszer tudott úgy felizgatni (egyáltalán nem figyelt rám), hogy élvezzem a szexet, amikor pedig igen, akkor mindig meg voltam ijedve és visszafogtam magam, mert olyan érzés volt, amikor közeledtem az orgazmushoz, mintha pisilnem kellene. És azért azt csak nem akartam. Most összejöttem egy fiúval, akivel elég komolynak ígérkezik a kapcsolat, és nem szeretném, hogy ugyanez történjen (mármint arra gondolok, hogy én is szeretném élvezni, és tudom, hogy ezen nekem kellene dolgoznom a görcsösségem miatt). Mit tanácsoltok? Nem szeretném ugyanolyan kudarcként megélni megint a szexet! Bár nem ez számít nekem egy kapcsolatban, az el?z? barátommal sem ez miatt lett vége, de mégiscsak jó lenne, ha másképp alakulnának a dolgok.

Legjobb válasz: Nos, az orgazmus elõtti érzést szokhatod, ha maszturbálsz eleget otthon. Akkor tudni fogod, hogy nem pisilsz be. Az, hogy létezik-e hüvelyi orgazmus másig vita tárgyát képezi, sokkal esélyesebb, hogy a csikló nem látható "folytatását" izgatja a pénisz, tehát az orgazmus maximum attól érzõdik másnak, mert történt behatolás. Ha a barátod figyel rád, akkor fel fog tudni izgatni bármikor, utána pedig menni fog minden ahogy kell.

Nos, az orgazmus elõtti érzést szokhatod, ha maszturbálsz eleget otthon. Akkor tudni fogod, hogy nem pisilsz be. Az, hogy létezik-e hüvelyi orgazmus másig vita tárgyát képezi, sokkal esélyesebb, hogy a csikló nem látható "folytatását" izgatja a pénisz, tehát az orgazmus maximum attól érzõdik másnak, mert történt behatolás. Ha a barátod figyel rád, akkor fel fog tudni izgatni bármikor, utána pedig menni fog minden ahogy kell.
hát...ha nem figyelt rád a pasi szex közbe, akkor jó is hogy nem vagytok együtt^^ Amikor érzed hogy jön az az érzés h pisilned kell, az végülis természetes. Szoval nem fgsz bepisilni nyugodj meg:) Ez a pisilõ érzés azt jelenti hogy nagy orgazmusod lesz/lenne.. ha nem tartanád vissza:P Próbálj csak arra koncentrálni hogy szereted , és hogy lazullj el :) ;)
Az a pisilõs érzés amit visszatartasz az nem pisi lenne hanem a hüvelyi "nektár"(valami ilyen neve van).Ez olyan mint a pasiknál az ejakuláció. Erre csak a nõk 5%-a képes. Ilyen esetben mindig erre gondolnak, hogy majd bepisilnek. Hagyd történni adolgokat, de elötte ezt magyarázd meg a pasidnak, hogy ne lepõdjön meg ha kitõr belõled. Gábor
Jól mondják, bepisilni nem fogsz, mert az a nedv ami orgazmuskor távozik nem pisi. És csak hogy megnyugtassalak, ha a fiú olyan orgazmust csinál neked hogy spriccelj, õ lesz a legboldogabb a világon! :D Egy normális pasinak nagyon nagy büszkeség ha elélvezteti a barátnõjét, úgyhogy engedd el magad és élvezz.
Szerinted mire való az alsó testedben a prosztata ? :)

Mivel tudnám rávenni a férjemet, hogy beszéljük meg a dolgokat? Kijelentette válni akar!

Ajánlottam neki hogy menjünk el valahová beszéljünk elutasitott én nem tehetek már semmit mert nem szeret.Maradt karácsonyra jan 1-töl költözött.S?r?n visszajár.Nem indokolta meg azt sem miért nem szeret. Próbáltam kedvesebb lenni elfogadta nem utasitott el. Minden számlát én fizettem nem adott pénzt semmit ezt szóvá tettem és én vagyok bunkó alpárian beszél? vele. Most ugy döntöttem beszéljen ? ha akar valamit én már elmondta hogyan menthetnénk meg a dolgokat.HITEL VAN MEG 8 HONAPOS KISFIUNK!

Legjobb válasz: Hát nemtudom...te magad leírtad a kérdésedre a választ sajnos: "én nem tehetek már semmit mert nem szeret." Talán másik lenne a dologban? Egy biztos szerintem, ha egy nyolc hónapos gyerekkel ott tudott hagyni téged, és az anyagi dolgokra hivatkozik, az nem túl sok esélyt mutat arra, hogy kibékültök. Jól teszed, ha kicsit halgatsz, talán idõvel rádöbben, hogy szüksége van rátok, csak most kicsit elege van, sosem lehet tudni. Jó volna többet tudni a dologról. Sokat veszekedtetek? Vagy hogyan jutott idáig a dolog.

Hát nemtudom...te magad leírtad a kérdésedre a választ sajnos: "én nem tehetek már semmit mert nem szeret." Talán másik lenne a dologban? Egy biztos szerintem, ha egy nyolc hónapos gyerekkel ott tudott hagyni téged, és az anyagi dolgokra hivatkozik, az nem túl sok esélyt mutat arra, hogy kibékültök. Jól teszed, ha kicsit halgatsz, talán idõvel rádöbben, hogy szüksége van rátok, csak most kicsit elege van, sosem lehet tudni. Jó volna többet tudni a dologról. Sokat veszekedtetek? Vagy hogyan jutott idáig a dolog.
A kérdező hozzászólása: nem veszekedünk. sok minden összejött munkanélküli lett. kevesebb pénz stb.Kevesebbet foglalkoztam vele a gyerek miatt. Ezen már változtattam. Most ott tartok nem probálom meggyözni csak várok ha mondandoja lesz mondja. Remélem hiányozni fogunk neki elutazunk 3 hétre 350 kmre és megkérem ne jöjjön le.
Nagyon jól tetted szerintem, hogy megkérted ne menjen három hétig, mert te is tudsz gondolkodni, és neki hagysz idõt. Én arra gondolok, hogy talán csak kicsit kiborult, elege van mindenbõl és azért csinálja ezt, mindenkibõl mást váltanak ki a nehézségek, talán csak el akar menekülni a család, a gyereknevelés, és a pénzügyi problémák elõl. Még azt tudnám tanácsolni, hogy ha hazamentek majd, na akkor beszélgess el vele komolyan, mondd meg neki, hogy hagytál elég idõt, és ha ezek után sem próbálja renbehozni veled a dolgokat, akkor nincs több esély, elveszít titeket. Vigyázz a gyerekre nem érdemes hivatkozni, mert ha nem szeret, semmit sem ér, ha a gyerekre hivatkozva magadhoz kötöd. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Azt megbeszéltük, hogy gyerek miatt nem jó együtt maradni. Március 31.-én lesz a tisztázó beszélgetés. Ha akkor is válni akar nem erõltettem tovább menjen ha mással boldog lesz!De a hibákat amit õ elkövetett neki is látni kell.Azt már beismerte, hogy többet kellett volna beszélgetnünk!Nekem is jót tesz majd a 3 hét!

Mivel tudnám igazán levenni a páromat a lábáról? Milyen szavakkal tudnám telefonon keresztül felizgatni vagy személyesen mit tudnék tenni az érdekében hogy teljesen begerjedjen?

LÉGYSZI SEGÍTSETEK!! Most voltunk fél évesek és nem jut semmi új az eszembe:( Msn-en milyen szavakkal tudnám felizgatni vagy személyesen amikor adott a helyzet is tehát van szexre alkalmunk, akkor mit tegyek hogy teljesen begerjedjen??

Legjobb válasz: Hogy mit mondj?:Szia édes egész nap rád gondoltam már az is elég volt,hogy benedvesedjen a puncim.A mellem simogatom és azt képzelem,hogy a nyelveddel izgatod a bimbóimat.Ah nagyon fel vagyok izgulva kívánlak bébi nagyon!!!! Valami ilyesmi.Közben persze duruzsolva kell beszélni és egy két kéjes nyögést is lehet beleiktatni.Fel fog izgulni ne félj!:)

Én csókolgatni és nyalogatni szoktam a fülcimpája mögötti részt! Azt tuti befutó!Csókolasd, nyalogasd a nyakát!A hasuk oltári érzékeny ill. az oldaluk, tehát puszilgasd nyugodtan! A combtõ náluk is igen érzékeny rész :-)) Mondd azt neki, hogy kívánod, azt hogy el sem tudja képzelni mi mindent csinálnál vele ha most itt lenne veled! Mondd, hogy agyonra kényeztetnéd! Ha megkérdezné mit csinálnál mondd hogy majd megtudod ha találkozunk legközelebb! Indítsd be a fantáziád!
Fõzz valami finomat!
akkor ez nem neked szólt :-)))
Ja bocs azt nem láttam hogy lány vagy!
Mondd neki azt, hogy kívánod akár a szemébe akár telefonon keresztül! Ha ott a helyzet finoman kezd el csókolgatni a nyakát!Simogasd és suttogj a fülébe édes szavakat! Nekem csókolózás közben már az izgató ha kicsit erõsebben fogja a fejem ezzel is mutatván hogy férfi!Simizd a fenekét, majd a combja belsõ felét az ujjhegyeddel! Ha oda kerül a sor itt csókolgasd ill. a combja tövét! Nálam ezek mind befutók!Aztán pedig elõre tévedhet a kezed!Nyúlj a fölsõje alá és simogatd de nagyon finom! Izgató még a köldök alatti rész!Észre fogod venni, hogy ha izgatja mert ilyenkor lüktet egy kicsit! Azért a melleket se feledjük! Finom kezd el csókolgatni, nyalogatni persze a mellbimbókat is hiszen az nagyon tuti!Ettõl be kell gerjednie, aztán meg jön minden magától!
Hogy mit mondj?:Szia édes egész nap rád gondoltam már az is elég volt, hogy benedvesedjen a puncim.A mellem simogatom és azt képzelem, hogy a nyelveddel izgatod a bimbóimat.Ah nagyon fel vagyok izgulva kívánlak bébi nagyon!!!! Valami ilyesmi.Közben persze duruzsolva kell beszélni és egy két kéjes nyögést is lehet beleiktatni.Fel fog izgulni ne félj!:)
Az én párom totálisan begerjed (igaz én is) attól, ha msn-en beszélünk a szexröl. A vágykról... Elmondom neki, mit szeretnék vele csinálni stb... A találkozáskor már nem kellenek szavak...
Az utolsó válaszoló vagyok, folytatom. Ha nincs ott Veled: - pl. SMS-ben írhatod ezt neki: Mmmm... Ha végre velem lennél, gondolkozás nélkül beleülnék a kukidba.. Kívánlak! Vagy: Alig várom, hogy megszopogassam a kukidat, és elmenj a számba, nagyon szeretem az ízedet Drágaságom...
Huuu, jó sok ilyen van, adagolj be mindig egyet-egyet, szerintem nagyszerû érzés ha régebb óta vagytok együtt és mindig más meglepetésekkel szolgálsz:) Ha ott van veled: - egy váratlan pillanatban vezesd az ágyhoz, fektesd le, és mondd meg neki, hogy nem csinálhat semmit, nem érhet hozzá, és készítsd ki! Itt minden megengedett:) Pl. csókolgasd elõször a nyakát, aztán erõsebben, aztán menj lefelé, majd kanyarod vissza amikor a köldökénél jársz, nyalogasd a nyelved hegyével picit, aztán a mellbimbóját is, harapdáld meg finoman a nyakát, az oldalát. Aztán játssz a nacijával, vedd le a fogaddal, aztán húzd vissza, és kezd el mást csinálni pimaszul, hogy megijedjen, hogy vége, így még jobban begerjed, és "mérges" is lesz:) Közben ne feledkezz meg a folytonos simogatásról, és megfoghatod bármijét erõsebben, határozottabban is. Tapasztalatból mondom, hogy szeretik a pasik a határozott lányokat az ágyban, de soha ne legyél durva.
A kérdező hozzászólása: Az elözõ válaszoló válasza volt eddig a leghasznosabb. De kérnék még válaszokat meg esetleg praktikákat trüköket amitõl tuti hogy beindul a pasi. Mit tegyek amikor ott vagyok vele hogy minnél jobban begerjedjen? Milyen sms-t írjak neki kérdésre még senki sem válaszolt. Szóval még várom a válaszokat
nagyon szívesen :-))
A kérdező hozzászólása: köszike eddig ez volt a leghasznosabb válasz
A kérdező hozzászólása: Ja és sajna ritkán találkozunk. Tehát egy szöveg kellene vagy majd ha találkozunk akkor mit tegyek hogy teljesen beinduljon töle? VÁROM A VÁLASZOKAT! ELÖRE IS KÖSZIKE!
A kérdező hozzászólása: semmi gond esetleg akkor valami sms szöveget vagy olyant amit fiúnak tudok mondani, írni vagy csinálni??
A kérdező hozzászólása: Jó oké De mondjuk egy sms-ben mit írjak, vagy személyesen mit csináljak?K
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat hasznosak voltak rendesek vagytok hogy segítettetek

Van rá esély, hogy a barátja az alatt a fél év-1év alatt megcsalja amíg a csaj kint van külföldön? Mivel tudnám elhódítani a csajt a barátja mellöl? Mit mondjak neki, hogy belém szeressen? Mivel tudnám rá bírni arra, hogy adjon egy esélyt nekem?

Van egy lány,akit már több mint 2éve ismerek,egy 2 hete találkoztam volna vele,de az anyukája beteg lett,ez már a tali el?tti napon megírta nekem smsben,másnap pedig otthon felejtette a telefonját,és hiába hívtam nem tudta fel venni,és anyukája állapota meg csak rosszabbodott! Hétf?n msn-en fent volt,és állítólag megismert 1 srácot,és azóta együtt vannak,és a csaj nagyon szereti a formát akit megismert,de a csaj most kint van külföldön,mert az ex barátja nem száll le róla,az a srác,akivel még azután járt,miután megismert engem,és az ex barátja folyton fenyegeti a csajt a családjával! Most beszéltem vele,és állítólag fél év,1év múlva jön vissza külföldr?l,a barátja persze itthon maradt ! Légyszíves segítsetek,mert nagyon szeretem a csajt,és már több mint 2éve várok rá,és szeretnék vele minél el?bb és hamarabb összejönni

Legjobb válasz: Ez így kicsit zavaros nekem... Ki van kint? A lány? Az anyukájával? ...vagy itthon volt? Lehet, te vagy a "tartalék", vagy nem tudja, hogyan közölje, hogy nem akar tõled mást, csak barátságot. (Bár ezt meg merik mondani általában.)

Ez így kicsit zavaros nekem... Ki van kint? A lány? Az anyukájával? ...vagy itthon volt? Lehet, te vagy a "tartalék", vagy nem tudja, hogyan közölje, hogy nem akar tõled mást, csak barátságot. (Bár ezt meg merik mondani általában.)

Honnan fogom tudni, hogy mikor jött el az idő?

A barátommal több mint 5 hónapja vagyunk együtt és már elég jól ismerjük egymás testét-lelkét. A petting nagyon jó vele, de valahogy félek a szext?l. Sokat gondolok rá, hogy milyen lehet, sokszor elképzelem, de néha pettingelünk, valamiért nem szeretném megtenni. Olyan érzésem van, hogy a barátom nem fog tudni bánni velem és a testemmel. (20 éves és még ? is sz?z) Meg fog ez valaha változni? Érezni fogom, ha eljött az id?? (16,5 éves vagyok)

Legjobb válasz: Ha ugy érzed még nincs itt az ideje akkor ne tedd!!!Érezni fogod amikor készen állsz lelkileg a szexre. Ne azon izgulj hogy a barátod nem fog tudni bánni a testeddel.Hidd el,fog tudni vele bánni és te is az övével.Ha a pettingel már megismertétek egymástestét. De ha a barátod már nagyon elakarná veszteni a szüzességét akkor beszéld meg vele hogy még nem állsz rá készen és adjon egy kis idõt.

Ha ugy érzed még nincs itt az ideje akkor ne tedd!!!Érezni fogod amikor készen állsz lelkileg a szexre. Ne azon izgulj hogy a barátod nem fog tudni bánni a testeddel.Hidd el, fog tudni vele bánni és te is az övével.Ha a pettingel már megismertétek egymástestét. De ha a barátod már nagyon elakarná veszteni a szüzességét akkor beszéld meg vele hogy még nem állsz rá készen és adjon egy kis idõt.
Ezt nem lehet tudni!Ha ugy érzed hogy szereted a párod és találtok megfelelõ helyet meg stb. és kivánjátok egymást mért ne nem vagy már kislány!De csak akkor feküdj le vele ha tényleg szereted mert erre mindig emlékezni fogsz és bizz a párodba õ sem kisfiu már... :)
Szia! Ez nagyon nagyon jó kérdés:) Végre egy értelmes, rendes fiatal lány...Szerintem biztos érezni fogod...én éreztem egyértelmûem és akkor már nem is féltem... De szerintem 5 hónap nem annyira hu de jaj de sok...én 16 voltam mikor összejöttem a párommal és másfél évet vártunk..és õ sem erõltette soha, és egy percet sem bántunk meg..és persze a szex is nagyon jó vele:DSzóval ne aggódj ha ilyen rendes a barátod, még tuti tud várni pár hónapot, és ha már teljesen biztos vagy magadban, akkor nem lesz gond...de azért ne képzelj köré rózsaszín ködöt...nekem sajnos valahogy nem lett olyan amilyet akartam..(tini álom:rózsaszirmok..halk zene gyertyafény..stb stb..)és még most is gyakran eszembe jut hogy én egy ilyen romantikusat akartam, és igazából ebbõl kb semmi nem volt..még a kutyája is bennt volt a szobában..szóval ne várj el olyat amit 100 szor nem rágtál a barátod szájábaxD, mert csalódni fogsz.:(
Akkor jött el az idõ, ha nem merül már fel benned, hogy itt-e az idõ. Érezni fogod, várd meg, mikor már nem lesznek kétségeid. Azért ennyire valóban nem kell túlspirázni. Ha együtt vagytok, és jó így, boldogok vagytok, akarájátok, akkor kár csak azért várni, hogy vajon jó lesz -e ez így. Most jó, és ha jól érzed magad, és akarod, tedd meg. de ha bármi ellenvetés van, várj.
IGEN. A nõk ezt megérzik, hagyatkozz az ösztöneidre. Ha valamit még ne akarsz, ne tedd és ne törõdj a külvilággal. Magadnak élsz, nem másnak.
Ennél már csak öregebb lesz. 5 hónap az már azért nem kevés idõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Õ nagyon aranyos, nem erõltet semmit. Azt mondja, hogy addig vár, amíg kész nem leszek rá. Biztos, hogy szeretem és bízom is benne. Mindenhol azt olvasom, hogy meg kell várni azt aki érdemes rá, erre mindig emlékezni fogok, meg hogy ez nagyon nagy dolog... és talán éppen ezért félek. Vagyis mostmár nem tudom mitõl félek. De remélem ez idõvel változni fog.

Valaki el tudná igazán érthetően mondani nekem, hogy mit jelent az OTP-nél egy lekötésnél mit jelent, hogy a kamatozás módja FIX vagy VÁLTOZÓ, meg hogy mi ez a Betét elhelyezés módja? Ott is van három opció. Van hozzá help, de én bizisten nem értem.

Melyiket érdemes, melyik mire jó, melyik mikor jó, stb.? Köszönöm szépen azoknak, akik nem azt mondják, hogy menjek be egy OTP-be és ott felvilágosítanak :-)

Legjobb válasz: A fix kamatnál megmondják, hogy mennyi. A változó az változik, valamilyen szempont szerint (mondjuk az alapkamat, vagy az alapnyugdíj, stb). Ot azt tudják megmondani, hogy most éppen mennyi. Vond le a kamatadót is! A többit írd le, mert így nem lehet tudni.

A fix kamatnál megmondják, hogy mennyi. A változó az változik, valamilyen szempont szerint (mondjuk az alapkamat, vagy az alapnyugdíj, stb). Ot azt tudják megmondani, hogy most éppen mennyi. Vond le a kamatadót is! A többit írd le, mert így nem lehet tudni.
Nem kell bemenni az OTP-be, elég, ha klikk ide: https://www.otpbank.hu/OTP_Portal/online/BH01010301000000.jsp
A fix kamatozás azt jelenti, hogy a futamidõ végén akár rosszabbra, akár jobbra változik közben a pénzpiaci helyzet, Te azt a kamatot kapod, amiben megegyeztetek. A változó kamatozás meg azt jelenti, hogy a kamat mértéke igazodik pl a jegybanki alapkamatváltozásokhoz és ebbõl adódónak kevesebb, vagy több is lehet, mint amikor a megállapodás megszületik.

Milyen írások vagy nyelvek vannak, amikre ha lefordítok egy nevet, senki sem fogja tudni, hogy mi van odaírva?

Van pl a tündeírás,vannak még ilyenek?

Legjobb válasz: ha valaki most mond egy ilyet, az tudni fogja, magyarul valaki mindenképpen tudni fogja de mondjuk ha kiválasztasz a szövegszerkesztõben valami symbolic fontot akkor az megfelelhet :D

ha valaki most mond egy ilyet, az tudni fogja, magyarul valaki mindenképpen tudni fogja de mondjuk ha kiválasztasz a szövegszerkesztõben valami symbolic fontot akkor az megfelelhet :D
Találj ki egyet, Tolkien is azt csinálta :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!