Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudnám gépemet felgyorsitani (4 db)

Mivel tudnám kicsit felgyorsítani a gépem?

Van 1 asztali számítógépem, nem a legjobb darab... Fel volt rakva az xp akkor majdnem tökéletesen ment.. 2-3 napja felraktam a win7-et ès azóta nagyon belassult.. :/ Mivel tudnám felgyorsítani kicsit? Nem szeretnék bele venni semmit mivel ha minden igaz hamarosan lecserélem a géped de addig is szeretném használni..

Legjobb válasz: Visszarakod az XP-t. 7-nek sokkal nagyobb a gépigénye, így egy régebbi gépet meg tud viselni. Fõleg a memóriaigény növekedett, 2 GB alatt nem tudom ajánlani a telepítését.

Visszarakod az XP-t. 7-nek sokkal nagyobb a gépigénye, így egy régebbi gépet meg tud viselni. Fõleg a memóriaigény növekedett, 2 GB alatt nem tudom ajánlani a telepítését.
A kérdező hozzászólása: rendben.. köszönöm :)
Ha még tudod bõvíteni, hát raksz bele ramot, kicseréled ugyanolyan foglalatot támogató, de jobb processzora a régit, vidikártyacsere, de ez mind drága. Win7-et még 2 giga ram alatt tényleg ne. Ja, és win7-nek is vannak teljesítmény-megjelenés beállításai, de ezekkel nem lesz sokkal gyorsabb alapból, csak játékok jobban futnak. XP kell neked.
veyél job gépet
miért van ez? mert windows movie maker mit csinálj? ne használd a windows movie makert
Próbáld a VideoSpin-t. Ez hasonlít a WMM-hez, azt mondják biztonságos és jobb mint a WMM.
W.M.Maker egy nagyon gáz progi, instabil, sokszoros idõvel dolgozik más progikhoz képest. Tényleg használj másikat. Renderelés gyorsításához használj linuxot, oszd meg hálózaton a renderelési feladatot vagy vegyél jobb gépet. Más megoldás nem ngyon van.
NEKEM is ezt csinálta.. aztán újra indítottam a gépet ment..

Mivel tudnám felgyorsitani a gépem?

Dual core processzor 3800+ 2ghz. 2gb beépitett memória 32 bites miket kéne a gépembe venni hogy gyorsabb legyen / jobban vigye a játékokat? nem értek a gépekhez ezért bocs ha nem szükségesek ezek az adatok.

Legjobb válasz: Játékhoz még +2gb ramot, egy fokkal jobb procit + egy videókártyát.

Játékhoz még +2gb ramot, egy fokkal jobb procit + egy videókártyát.
Beteszed az autóba és kimész vele a pályára és felgyorsítod 130-ra. Viccet félre téve erre a gépre ne költs ha akarod tartsd meg böngészésre arra még jó lesz.
A BIOS-ban nincs megfelelõen beállítva a processzor és a memória sebessége, ez az elsõ. rakj fel új vindowst. ez a második rakd fel a megfelelõ video drájvert. ez a harmadik. van egy SIV nevû program, ahol ellenõrizni tudod az egész gép valódi, tényleges paramétereit
A kérdező hozzászólása: köszi elõzö!:)
Az újabb játékok ilyen konfigon már nem mennek el.


Mivel tudnám a gépemet felgyorsitani?

Legjobb válasz: Vírus/féregírtással,töredezettség-mentesítéssel,Easy cleanerrel való takarítással,minden "csilli-villi" kikapcsolásával,biztonságimnetés kikapcsolásával.

Vírus/féregírtással, töredezettség-mentesítéssel, Easy cleanerrel való takarítással, minden "csilli-villi" kikapcsolásával, biztonságimnetés kikapcsolásával.
A háttérképet is szedd le, ha Windows-t használsz, ha nagyon kell az erõforrás, az is számíthat.
nitro-rendszert szerelj bele, vagy akár turbó is lehet ... chiptuning sem árt:)
Több memória és nagyobb CPU.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!