Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudnám férjemet az (7 db)

Nem tudom, hogy mit tegyek? Férjem válni szeretne, de én nagyon szeretem őt. Ha el is válnánk, akkor is őt szeretném, ezt az érzést a világ másik táján sem tudnám kiölni magamból.

Tanácstalan vagyok. Õ nem akar változtatni, szerintem közel 1o év után elhidegült. Szexuális életünk viszont jó, hetente többször is együtt vagyunk, meg terveztünk közös utat is?

Legjobb válasz: Ha 10 éve együtt vagytok és szereted, meg õ is szeret (mert ha van szex és jó is, akkor biztosan) és ilyen hülye kifogásokkal jön, hogy a pénz miatt, akkor az kamu. 1. sztem más oka van 2. légy végre talpraesett nõ 3. hagyj neki egy kis idõt (akár külön is) amíg gondolkodhat Sok férfi, férj csak akkor jön rá mit veszített, amikor már elveszítette. Tapasztalat.

Ha 10 éve együtt vagytok és szereted, meg õ is szeret (mert ha van szex és jó is, akkor biztosan) és ilyen hülye kifogásokkal jön, hogy a pénz miatt, akkor az kamu. 1. sztem más oka van 2. légy végre talpraesett nõ 3. hagyj neki egy kis idõt (akár külön is) amíg gondolkodhat Sok férfi, férj csak akkor jön rá mit veszített, amikor már elveszítette. Tapasztalat.
Ha a szexuális életetek jó, akkor nem értem, hogy mi a baj?! Lehet, hogy fél attól, hogy nem tudja megadni azt amire szükséged van? Én mindenesetre nem nagyon értem, mert, ha elhidegült volna tõled, akkor szexre sem vágyna... Szerintem ezt beszéld meg vele...Nincs valaki aki miatt válni akar?! Mert csak arra tudok gondolni...:( Érzelmileg kijöttök amúgy?! Szerintem érzelmileg is kellene vele egy kicsit többet foglalkoznod...Nincs valami titkos vágy amit kért már többször is tõled, de Te nem szeretted volna megadni neki, vagy valami ilyesmi?!
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem. Az utóbbi 1 évben az a gond, azon veszekedtünk a legtöbbet, hogy nem dolgozom. Munka nélkül maradtam. Beképzelte magának, hogy a pénze miatt vagyok vele, pedig ez nem igaz. Akkor is vele voltam, mikor semmije sem volt.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ, lehet, hogy tényleg valamitõl fél
na most hogy leírtad mi a veszekedés tárgya, szerintem menj el dolgozni, akár egy tescoba elõször, nem kell életed végéig ott húznod az igát, közbe keress munkát nyugodtan, de lássa rajtad hogy igenis dolgozol, és nem rajta akarsz élõsködni, mégha ez nem is így van, csak õ ezt a fejébe vette.
Nekem a volt barátnõm képzelte be magának, hogy csak a pénzéért vagyok még mindig vele, pedig nekem még munkám is volt és van is...Egészen egyszerûen, vagy bebeszélte magának, vagy valaki bebeszélte neki és akármit mondtam, csak ezt az egyet hajtogatta, mintha lepedõ lenne... Rengeteget veszekedtünk miatta...Semmi mást nem tudott felhozni mentségként arra amit velem mûvelt az utóbbi másfél évben...Sajnos ezt hozza ki az emberbõl(persze vannak még értelmesen gondolkodó emberek is), ha egy kicsivel több pénze van...Rengetegszer kértem és könyörögtem neki, hogy errõl a témáról szálljon le, felhoztam érveket is, de még jobban fújta...A mai napig nem értem, hogy miért volt erre szüksége. agyon megalázott vele, de még ennek ellenére is nagyon szeretem, de sajnos már annyira összevesztünk, hogy már szinte szóba sem áll velem...Ezzel is tovább sértve engem, hiszen az eddig közösen épített életünkkel valamit kezdenünk kell, nem mehetünk el egymás mellett csak úgy szó nélkül, hiszen elég komoly közös tulajdonunk van, de egyezkedni sem lehet vele, mert bármit kérek tõle, dacosan ellenkezik...Már én szégyenlem, hogy mivé vált...

Hogyan tudnám bizonyítani, hogy a férjem volt felesége tudná fizetni az gyereke után a gyerektartást, akit mi nevelünk?

Sziasztok! Férjemmel, el?z? házasságából született fiát közösen neveljük, "édesanyja" lemondott róla. Most már ott tartunk, hogy a gyerektartást (ami 14 eFt/hó) csökkenteni szeretné a felére, mivel újból férjhez ment és gyereket vár (veszélyeztetett terhes). Papírokkal igazolta, hogy se ? sem a férje nem dolgoznak, banki tartozása van, és 40%-os rokkant, (mellesleg megjegyzem Szentendrén, zöldövezetben laknak)Mi a férjemmel mindketten dolgozunk és két gyermeket nevelünk. A volt feleség a gyerektartáson kívül semmi plussz kiadásba nem segít be, se névnap, se szülinap, se karácsony, stb. Hogyan tudnám én a bíróságon bizonyítani, hogy nem a létminimumból él, és tudna ennél sokkal több gyerektartást is fizetni?

Legjobb válasz: Szia! Hat nagyon rafinalt noszemely!Szerintem sehogy,biztosan van jo ugyvedje is! De ne hararudjon a vilag egy anya igy lemond a gyerekerol!ez szornyu!Majd rajon,csak akkor mar keso lesz! Szerintem fordulj ugyvedhez az segiteni fog!

Szia! Hat nagyon rafinalt noszemely!Szerintem sehogy, biztosan van jo ugyvedje is! De ne hararudjon a vilag egy anya igy lemond a gyerekerol!ez szornyu!Majd rajon, csak akkor mar keso lesz! Szerintem fordulj ugyvedhez az segiteni fog!
Szia!Ha az anyuka lemondott a gyerekrõl akkor miért tartotok igényt a gyerektartásra?Gondolom láthatása sincs, nem is igényli, akkor tüntessétek el végleg az életetekbõl.Nem hiszem, hogy havi 14 ezer forint többet ér a nyugalomnál.Az meg, hogy te mit tudsz az anyagi helyzetérõl, és mit vall be hivatalosan, ez két különbözõ dolog.Utánna kéne járnod, hogy van bejelentve, mennyi pénzbõl élnek, stb.Ha ezeket tudod bizonyítani mehetsz a bíróságra, ha nem felesleges menned, vádaskodás visszafelé is elsülhet.Szerintem éljetek boldogan a pénze nélkül, neki meg ennél nagyobb öröme sose legyen az életbe:-).Ha megszületik az ujjabba csecsemõ vagy õ is hasonló sorsra fog jutni mint a másik gyereke, vagy akkor fogja bánni, hogy az elsõt eldobta.

Három évvel ezelőtt a férjem elhagyott. Rendezni szeretném az életemet. Az orvosok egyre inkább feladták a reményt. Nincs életkedvem, nem vagyok képes dolgozni. Meg szeretnék hallni. Hogyan tudnám rendbehozni az életemet? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ez depresszió, ami kezelhetõ, még a súlyosabb esetek is, de persze csak akkor, ha te is akarod. Mert a dokik hiába próbálnak lelket verni beléd, ha téged egyáltalán nem érdekel. Azt nem írtad, hogy mivel próbálkoztak az orvosok?

Ez depresszió, ami kezelhetõ, még a súlyosabb esetek is, de persze csak akkor, ha te is akarod. Mert a dokik hiába próbálnak lelket verni beléd, ha téged egyáltalán nem érdekel. Azt nem írtad, hogy mivel próbálkoztak az orvosok?
Hagyd a francba a múltat, foglalkozz a jövõvel! Keress magadnak egy célt (akár egy új pasi beszerzése, vagy tanulás, utazás, bármi), és koncentrálj arra! A rosszkedvedhez meg viszonyulj úgy, mint valami menstruációs fájáshoz, ne foglalkozz vele, ne akard elemezgetni az érzéseidet napi 24 órában, kösd le magad feladatokkal, meglátod, magától el fog múlni!
A kérdező hozzászólása: Hiába próbálok új életet kezdeni, folyamatosan zaklat. Neki nem kellek, de nem hagyja, hogy más mellett megtaláljam a boldogságot. Folyamatosan nyomoz utánam. Mindig minden lépésemrõl tud.A gyerekeimnek és nekem is folyamatosan hazudik, hogy viszajön hozzánk. Hát lehet igy élni?
Hivatalosan elváltatok? Le kellene zárni ezt a kapcsolatot tisztességesen. Nekem ebbõl az jön le, hogy a fõ bajod az, hogy magad sem tudod eldönteni, akarjad a férjed, vagy sem, fejtörésre megy az energiád nagy része.
A kérdező hozzászólása: A bírósági tárgyaláson közölte velem, hogy Õ ki akar békülni és esze ágában sincs elválni. Ezzel a z indokkal a bíró lezárt az ügyet.

Mivel tudnám a férjemet az ágyban hétvégén meglepni?

Jó rég nem voltunk együtt lassan 2 hónapja ,mert olyan helyen dolgozik.Léci irjatok valami újdonságot szeretnék neki adni az ágyban ami felejthetetlen lenne neki,de mit?

Legjobb válasz: Szereti a beöltözõsdit? Ha igen akkor öltözz be egy általa atomszexinek tartott cuccba. Erotikus nõvérke/titkárnõ akármi vagy valami egyszerû, de nagyszerû szexi cuccba. Stripteaselj neki és kínozd amíg már nem ordít a dühtõl hogy akar :D Aztán húzd az idõt és a pasid agyát, majd aktus közben kérdezd meg hová szeretne élvezni és ha te is benne vagy akkor nyugtasd meg, hogy nagyon örülnél neki, hogy odaélvezne stb stb és ha helyzet van élvezkedj stb :D Ha barátnõm lepne meg ilyen kéjes szexel én tuti soha nem felejteném el :D

Szereti a beöltözõsdit? Ha igen akkor öltözz be egy általa atomszexinek tartott cuccba. Erotikus nõvérke/titkárnõ akármi vagy valami egyszerû, de nagyszerû szexi cuccba. Stripteaselj neki és kínozd amíg már nem ordít a dühtõl hogy akar :D Aztán húzd az idõt és a pasid agyát, majd aktus közben kérdezd meg hová szeretne élvezni és ha te is benne vagy akkor nyugtasd meg, hogy nagyon örülnél neki, hogy odaélvezne stb stb és ha helyzet van élvezkedj stb :D Ha barátnõm lepne meg ilyen kéjes szexel én tuti soha nem felejteném el :D
Egy barkács készlettel:D
A kérdező hozzászólása: Valami olyanra gondoltam nemtudom mi jön be most mit szeretnek a pasik az ágyban?Mi most a divat?
kefélj egy másik paseeval, tuti felejthetetlen élményben lesz része.
az elso valasz nagyon tetszik. ha a baratnom mondjuk gesanak oltozne attol meghulyulnek! tuti letepnem a kimonojat :D hmm...most, hogy eszembe juttatatok ra is kellene vegyem valahogy...mar elore csorog a nyalam :)
Ha fåradt akkor az orålis mindig bejön csak finoman kezd el harapdåld a pizsamàn keresztül stb aztån måsodiknak jöhet a behatolås mårhogy te is jol èrezd magad addigra biztos felèbred az alvo oroszlånès jaj neked
Sztem is! Reggel mielõtt felébred orálisan kényeztesd hogy arra ébredjen!Nekem a nejem csinálta... Feledhetetlen élmény volt! Ja, és nem tutam oan fáradt lenni, hogy 2.5 óráig... Igen addig ne dugjunk egy femonálisat!!! Tehát csak rajta, sok sikert!!!

Mit csinálnátok? A férjem nem akar orálisan kielégiteni, nem is zavarna ha nem tudnám, hogy rajtam kivül más nőket meg rendszeresen. Az ő magyamázata az, hogy azért nem mert ugy érzi ráakarom erőltetni.

Legjobb válasz: Más nõket meg igen?? És te ezt tûröd? Én ha tudnám, hogy a férjem csal, repülne... Te meg még orális szexért könyörögsz? Pff...

Más nõket meg igen?? És te ezt tûröd? Én ha tudnám, hogy a férjem csal, repülne... Te meg még orális szexért könyörögsz? Pff...
rendszeresen kielégít más nõket, vagy kielégítETT? mert azse mindegy. de ha régen kielégített más nõket, akkor ezt nyugodtan mondd meg neki, hogy ha másoknak képes volt csinálni, akkor neked is megtehetné.
Elõre bocsájtom, hogy én férfi vagyok! Az ismeretségi körömben volt hasonló szitu. Ezért most konkrétan felteszem a kérdést. Borotválod a puncid, vagy teljesen természetes? Ha teljesen természetes nem lehet, hogy ez zavarja a férjed? Az én cimborámnak ez volt a baja. Ez elõzõ kapcsolataiban a barátnõi mind borotválták, vagy legalább fazonra igazították, de a felesége ráhagyta a természetre és ez neki nem tetszett. Próbált vele beszélni, de a felesége teljesen elzárkózott ellene. Nálatok nem lehet valami hasonló dolog a kiváltó ok? (Nem akartam bántó lenni!!!)
10:28-as vagyok ismét: A hetero férfiak 98%-a szereti orálisan kényeztetni a párját, mert ez neki is izgató és jó élmény. Ha valaki ezt nem szereti csinálni, annak oka van, de nem az, hogy kényszerítve érzi magát! Ha a nejem minden órában egyszer megkövetelné, hát én bizony nem mondanék nemet! :D
én nemtudom elképzelni hogy ne tetnék meg nekem ez alpvetõ dolog.bár nekem is van egy ismerõsöm jó barátnõm és õ is ettõl szenved hogy sosem nyalja ki az ura, egyszerûen azt mondja férj hogy õ képtelen lenne egyszer is azt csinálni undorítónak találja.szal vannak ilyen férfisk is ugyan úgy mint vannak olyan nõk akik nem teszik ezt meg a férjüknek.írtad hogy az elöted más nõknek megtette.szerintem csak ûlj levele beszélni hogy mit tegyél annak érdekében hogyezt neked is megtegye mit változtass met biztosan valmi nem tetszik neki .na ha erre sem lép semmit akor már bibi van akkor simán azért nem teszi meg mert ez már az érzelmi dolgokat teszi elõtérbe és az már nem megy neki.ha kezdetektõl fogva nem tette ezt meg neked minek mentél hozá ? a szexa legfontosabb egy kapcsolatban legalább is sok múlik rajta .mint ez a példa is mutatja.
hát ha magától nem csinálja, akk elég nehézlesz meggyõznöd.. éna helyedben nem csinálnék semmit... lehet hogy tényleg ugy érzi ahogy leíartad... ha nem hozod zóba és nem érezteted, lehet kedvet kap hozá.
A kérdező hozzászólása: Azexbarátnõire gondoltam, a multban.

Alhasi fájdalomra panaszkodik a férjem, ami az elmondása szerint kisugárzik egyéb helyekre. Egyszer a bal máskor a jobb oldal fáj Neki. Tudnának Nekem segíteni hogy mit tegyek és milyen orvost keressünk fel?

Kb.2 hete nem sz?nik a fájdalma nem minden pillanatban fáj Neki de leginkább sétálásnál és az ülésnél.

Legjobb válasz: És két hét alatt nem bírtad elvonszolni az orvoshoz? Háziorvos, õ majd ad beutalót, ahová kell. Ez lehet a sérven kívül még jó pár dolog, nem kéne halogatnia.

És két hét alatt nem bírtad elvonszolni az orvoshoz? Háziorvos, õ majd ad beutalót, ahová kell. Ez lehet a sérven kívül még jó pár dolog, nem kéne halogatnia.
jobb esetben prosztatagyulladás!
A kérdező hozzászólása: Tisztelt Dilettáns döggomba! Hát sajnos nem minden ember szereti az orvosokat. Tudod vannak ilyen emberek és az Én férjem ezek emberek közé tartózik. Köszönöm a segítséget!

Hogy tudnám rávenni a férjem, hogy MI legyünk az elsők?

5év házasság után most van egy 3 hónapos babánk.Világ életében egy "patópál úr" volt...és én sem vagyok egy minta feleség(nem f?zök rendszeresen,de nincs kosz vagy ilyenek)Amíg nem volt babánk,kicsit könnyebb volt elviselni azt,hogy mindent nekem kell csinálni,és mindenért napokat/heteket kell könyörögni.Pl.fúrjon föl egy polcot,vigye ki a szemetet....hozzon el egy papírt.Ha én szeretnék menni valahová-nincs pénz benzinre,vagy épp nem ér rá-de ? szinte sz...i is kocsival megy.Van egy nagy szenvedélye (a cigin kívül)a GITÁR.Már van neki 4darab,és állandóan azt nyüstöli,vagy épp kottát húz le a netr?l.És heti 1x van próbájuk,ami 18-23ig tart.Nem is ezzel van a gondom,hanem hogy állandóan csak gyakorol,semmit nem hajlandó csinálni,a gyerekkel sem,csak amikor bújni akar hozzá.Se egy elaltatás(mert neked hamarabb elalszik),se egy pelenka csere,reggel nem ittam még kávét...tehát kifogás hegyek!De ha én leülök a net elé-mert te már függ? vagy!

Legjobb válasz: Ha elõtte sem segített neked, és ezt hagytad, akkor kvázi el van kényeztetve. Magyarázd meg neki többször, hogy baba mellett ez már így nem megy. Ha elég intelligens és eléggé szeret titeket, akkor felfogja. Bízzunk ebben.

Ha elõtte sem segített neked, és ezt hagytad, akkor kvázi el van kényeztetve. Magyarázd meg neki többször, hogy baba mellett ez már így nem megy. Ha elég intelligens és eléggé szeret titeket, akkor felfogja. Bízzunk ebben.
egy kérdés: szereted e annyira hogy ezeket a dolgokat (késöbb esetleg még elfajzottabb formában) elviseld. Ha igen hát legyen ha nem sajnos rossz embernek szültél:-(
A kérdező hozzászólása: Igen, szeretem-máskülönben nem vállaltam volna tõle babókát.A jobb napjain fõz is rám....de sajnos ez ritkán van.Én is már ott tartok, hogy talán jobb lesz, ha kint lesz-akkor legalább tudom hogy nem számíthatok rá, és nem látom hogy csak "lebzsel". Csak nekem szükségem van arra, hogy érezzem szeretnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!