Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudnám férjemet (22 db)

Nem tudom, hogy mit tegyek? Férjem válni szeretne, de én nagyon szeretem őt. Ha el is válnánk, akkor is őt szeretném, ezt az érzést a világ másik táján sem tudnám kiölni magamból.

Tanácstalan vagyok. Õ nem akar változtatni, szerintem közel 1o év után elhidegült. Szexuális életünk viszont jó, hetente többször is együtt vagyunk, meg terveztünk közös utat is?

Legjobb válasz: Ha 10 éve együtt vagytok és szereted, meg õ is szeret (mert ha van szex és jó is, akkor biztosan) és ilyen hülye kifogásokkal jön, hogy a pénz miatt, akkor az kamu. 1. sztem más oka van 2. légy végre talpraesett nõ 3. hagyj neki egy kis idõt (akár külön is) amíg gondolkodhat Sok férfi, férj csak akkor jön rá mit veszített, amikor már elveszítette. Tapasztalat.

Ha 10 éve együtt vagytok és szereted, meg õ is szeret (mert ha van szex és jó is, akkor biztosan) és ilyen hülye kifogásokkal jön, hogy a pénz miatt, akkor az kamu. 1. sztem más oka van 2. légy végre talpraesett nõ 3. hagyj neki egy kis idõt (akár külön is) amíg gondolkodhat Sok férfi, férj csak akkor jön rá mit veszített, amikor már elveszítette. Tapasztalat.
Ha a szexuális életetek jó, akkor nem értem, hogy mi a baj?! Lehet, hogy fél attól, hogy nem tudja megadni azt amire szükséged van? Én mindenesetre nem nagyon értem, mert, ha elhidegült volna tõled, akkor szexre sem vágyna... Szerintem ezt beszéld meg vele...Nincs valaki aki miatt válni akar?! Mert csak arra tudok gondolni...:( Érzelmileg kijöttök amúgy?! Szerintem érzelmileg is kellene vele egy kicsit többet foglalkoznod...Nincs valami titkos vágy amit kért már többször is tõled, de Te nem szeretted volna megadni neki, vagy valami ilyesmi?!
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem. Az utóbbi 1 évben az a gond, azon veszekedtünk a legtöbbet, hogy nem dolgozom. Munka nélkül maradtam. Beképzelte magának, hogy a pénze miatt vagyok vele, pedig ez nem igaz. Akkor is vele voltam, mikor semmije sem volt.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ, lehet, hogy tényleg valamitõl fél
na most hogy leírtad mi a veszekedés tárgya, szerintem menj el dolgozni, akár egy tescoba elõször, nem kell életed végéig ott húznod az igát, közbe keress munkát nyugodtan, de lássa rajtad hogy igenis dolgozol, és nem rajta akarsz élõsködni, mégha ez nem is így van, csak õ ezt a fejébe vette.
Nekem a volt barátnõm képzelte be magának, hogy csak a pénzéért vagyok még mindig vele, pedig nekem még munkám is volt és van is...Egészen egyszerûen, vagy bebeszélte magának, vagy valaki bebeszélte neki és akármit mondtam, csak ezt az egyet hajtogatta, mintha lepedõ lenne... Rengeteget veszekedtünk miatta...Semmi mást nem tudott felhozni mentségként arra amit velem mûvelt az utóbbi másfél évben...Sajnos ezt hozza ki az emberbõl(persze vannak még értelmesen gondolkodó emberek is), ha egy kicsivel több pénze van...Rengetegszer kértem és könyörögtem neki, hogy errõl a témáról szálljon le, felhoztam érveket is, de még jobban fújta...A mai napig nem értem, hogy miért volt erre szüksége. agyon megalázott vele, de még ennek ellenére is nagyon szeretem, de sajnos már annyira összevesztünk, hogy már szinte szóba sem áll velem...Ezzel is tovább sértve engem, hiszen az eddig közösen épített életünkkel valamit kezdenünk kell, nem mehetünk el egymás mellett csak úgy szó nélkül, hiszen elég komoly közös tulajdonunk van, de egyezkedni sem lehet vele, mert bármit kérek tõle, dacosan ellenkezik...Már én szégyenlem, hogy mivé vált...

Mivel tudnám rávenni a férjemet, hogy beszéljük meg a dolgokat? Kijelentette válni akar!

Ajánlottam neki hogy menjünk el valahová beszéljünk elutasitott én nem tehetek már semmit mert nem szeret.Maradt karácsonyra jan 1-töl költözött.S?r?n visszajár.Nem indokolta meg azt sem miért nem szeret. Próbáltam kedvesebb lenni elfogadta nem utasitott el. Minden számlát én fizettem nem adott pénzt semmit ezt szóvá tettem és én vagyok bunkó alpárian beszél? vele. Most ugy döntöttem beszéljen ? ha akar valamit én már elmondta hogyan menthetnénk meg a dolgokat.HITEL VAN MEG 8 HONAPOS KISFIUNK!

Legjobb válasz: Hát nemtudom...te magad leírtad a kérdésedre a választ sajnos: "én nem tehetek már semmit mert nem szeret." Talán másik lenne a dologban? Egy biztos szerintem, ha egy nyolc hónapos gyerekkel ott tudott hagyni téged, és az anyagi dolgokra hivatkozik, az nem túl sok esélyt mutat arra, hogy kibékültök. Jól teszed, ha kicsit halgatsz, talán idõvel rádöbben, hogy szüksége van rátok, csak most kicsit elege van, sosem lehet tudni. Jó volna többet tudni a dologról. Sokat veszekedtetek? Vagy hogyan jutott idáig a dolog.

Hát nemtudom...te magad leírtad a kérdésedre a választ sajnos: "én nem tehetek már semmit mert nem szeret." Talán másik lenne a dologban? Egy biztos szerintem, ha egy nyolc hónapos gyerekkel ott tudott hagyni téged, és az anyagi dolgokra hivatkozik, az nem túl sok esélyt mutat arra, hogy kibékültök. Jól teszed, ha kicsit halgatsz, talán idõvel rádöbben, hogy szüksége van rátok, csak most kicsit elege van, sosem lehet tudni. Jó volna többet tudni a dologról. Sokat veszekedtetek? Vagy hogyan jutott idáig a dolog.
A kérdező hozzászólása: nem veszekedünk. sok minden összejött munkanélküli lett. kevesebb pénz stb.Kevesebbet foglalkoztam vele a gyerek miatt. Ezen már változtattam. Most ott tartok nem probálom meggyözni csak várok ha mondandoja lesz mondja. Remélem hiányozni fogunk neki elutazunk 3 hétre 350 kmre és megkérem ne jöjjön le.
Nagyon jól tetted szerintem, hogy megkérted ne menjen három hétig, mert te is tudsz gondolkodni, és neki hagysz idõt. Én arra gondolok, hogy talán csak kicsit kiborult, elege van mindenbõl és azért csinálja ezt, mindenkibõl mást váltanak ki a nehézségek, talán csak el akar menekülni a család, a gyereknevelés, és a pénzügyi problémák elõl. Még azt tudnám tanácsolni, hogy ha hazamentek majd, na akkor beszélgess el vele komolyan, mondd meg neki, hogy hagytál elég idõt, és ha ezek után sem próbálja renbehozni veled a dolgokat, akkor nincs több esély, elveszít titeket. Vigyázz a gyerekre nem érdemes hivatkozni, mert ha nem szeret, semmit sem ér, ha a gyerekre hivatkozva magadhoz kötöd. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Azt megbeszéltük, hogy gyerek miatt nem jó együtt maradni. Március 31.-én lesz a tisztázó beszélgetés. Ha akkor is válni akar nem erõltettem tovább menjen ha mással boldog lesz!De a hibákat amit õ elkövetett neki is látni kell.Azt már beismerte, hogy többet kellett volna beszélgetnünk!Nekem is jót tesz majd a 3 hét!

A férjemnek felfekvése van . Elgennyesedett . Mivel tudnám kezelni, hogy a gennyesedés megszűnjön?

Legjobb válasz: Kék kenõcs. Én is csak olvastam róla, de mindenki dícsérte. Ez állatgyógyászati termékként van nyilvántartva, patikában rendelhetõ, de állatgyógyszertárban is kapható. 2000 ft körül van egy kis tégely. Én a babám véresre dörzsölt, és kimart fenekére akartam venni, mert fogzásnál a hasmenés, szó szerint felégette a bõrét, egy hét múlva hozták volna csak, addig meg nem várhattam. Nyílt fekélyeket is gyógyít, nézz utána!

Kék kenõcs. Én is csak olvastam róla, de mindenki dícsérte. Ez állatgyógyászati termékként van nyilvántartva, patikában rendelhetõ, de állatgyógyszertárban is kapható. 2000 ft körül van egy kis tégely. Én a babám véresre dörzsölt, és kimart fenekére akartam venni, mert fogzásnál a hasmenés, szó szerint felégette a bõrét, egy hét múlva hozták volna csak, addig meg nem várhattam. Nyílt fekélyeket is gyógyít, nézz utána!
Forever aloe verás termékei rettenet drágák, de nekünk tényleg használtak. Vagy a patikában tudnak rá krémet adni.
Ezzel a bajjal mi évtizedekig küszködtünk a családban. A szakemberek Betadine-Bactroban-Sudocrem kombinációt alkalmaztak.(Ha tilos márkaneveket közölni, ne tegyék közzé...)Ha lehet, jobb megelõzni a felfekvést. Pl. Medifleur használatával....
A felfekvés nagyon lassan gyógyítható. Mindenképpen a seb tisztításával kell kezdeni, ha már a bakteriális fertõzés bekövetkezett. Erre patikában kell megfelelõ szert venni. Ott kaphatõ olyan speciális, átitatott kötszer, amit használni kell. Nagyon fontos a mozgatás, forgatás nagyon sûrûn, sajnos éjjel is! Ha lehet, tehermentesíteni kell a testrészt, hogy a keringés meginduljon. Nagyon hosszú idõ, és sok türelem, odafigyelés kell, mert könnyen kialakulhat máshol is, ami nyomódik.
Ha tudsz beszerezni - akár kölcsönbe - bioptron lámpát, akkor azzal és az aloe vera zöld kenõcsével, vagy a kék kenõccsel rásegítve sokkal hamarabb gyógyul. Bár így valóban lassú folyamat. Én használtam a férjemnél még egy olyan habot is (sajnos a nevére már nem emlékszem), amivel jól ki lehetett takarítani tisztába tételkor a sebet. De ezzel sajnos meg kell küzdeni. Borzalmas egy dolog. Sok erõt kívánok Neked!
A Sudocremet én is tudom javasolni, a Betadint akkor már nem amikor elkezd száradni, mert csak újra felpuhítja a tetejét. Bioprtron lámpa tényleg jó és az Aloe Fist is.
Propolisz tinktúrával próbáld meg, alkoholos kivonattal nyugodtan kend be a sérült felületet, legalább napi kétszer.
Kedves Kérdezõ! Jó lenne egy orvosnak megmutatni mindenképpen, nehogy vérmérgezés legyen belõle! De emellett az ezüst kolloidot javasolom, mert úgy tudom, hogy ezüst lapot szoktak tenni a kórházban is ilyen sebekre. Baktériumölõ.
A jód alapú termékek hosszútávú használat nem ajánlott. Azért mert a pajzsmirigy mûködésében zavart okoznak.Az aloénak a spraye tényleg nagyon, jó. Tudok 5000 Ft ért flakont. Ha érdekel az értékesítõ elérhetõsége írj privit megadom szívesen.

Hogy vagy mivel tudnám meggyőzni a férjemet, hogy menjen pszichológushoz / pszichiáterhez?

Nehéz eset, és hosszú is a történet, nem akarok untatni vele senkit. Lényeges dolgok, hogy tele van feldolgozatlan gyerekkori és fiatalkori traumákkal, láncdohányzik már szinte és kicsit többet sörözik, mint ami egészséges lenne. A sörözés meg a rengeteg cigi szerintem mind csak "kísér?tünet", az alaphelyzet az, hogy nem találja a helyét és nem lel békét a saját lelkével...

Legjobb válasz: Én annak idején ezért hagytam el egy pasit, mert ugyanilyen világfájdalom volt benne, annak ellenére hogy velem nagyon kedves volt, meg vidám, de sokszor elõtört nála ez a depresszió-féle. Nagyon megijedtem tõle, és arra gondoltam, hogy ha vele kötöm össze az életemet, akkor nagyon le fog húzni, éreztem, hogy veszi el az energiámat. Jó ember, kedves, de õ például nem is akart gyereket, mert attól félt hogy a gyerek örökli valahogy az õ "beállítottságát". Én is mondtam neki hogy el kéne menni pszichológushoz, aztán az anyukáját is beavattam, aki persze semmit se tudott az egészrõl, és engem nézett hülyének, és a srác még meg is haragudott, hogy miért szólok én bele, ez az õ dolga. Úgyhogy itt eldõlt. Ha az õ dolga, rendben, de engem ne rántson magával. Hát otthagytam. Azóta se változott, bár nem találkozunk. 34/N

Én annak idején ezért hagytam el egy pasit, mert ugyanilyen világfájdalom volt benne, annak ellenére hogy velem nagyon kedves volt, meg vidám, de sokszor elõtört nála ez a depresszió-féle. Nagyon megijedtem tõle, és arra gondoltam, hogy ha vele kötöm össze az életemet, akkor nagyon le fog húzni, éreztem, hogy veszi el az energiámat. Jó ember, kedves, de õ például nem is akart gyereket, mert attól félt hogy a gyerek örökli valahogy az õ "beállítottságát". Én is mondtam neki hogy el kéne menni pszichológushoz, aztán az anyukáját is beavattam, aki persze semmit se tudott az egészrõl, és engem nézett hülyének, és a srác még meg is haragudott, hogy miért szólok én bele, ez az õ dolga. Úgyhogy itt eldõlt. Ha az õ dolga, rendben, de engem ne rántson magával. Hát otthagytam. Azóta se változott, bár nem találkozunk. 34/N
Ha õ nem látja be, hogy gondjai vannak, és nem akar szakemberhez fordulni, akkor te semmit nem tudsz tenni. Én is jártam ilyen cipõben és válás a vége, mert évekig könyörögtem, hogy menjen szakemberhez, de szerinte semmi baja...
Egyszer említsd meg neki, hogy te hogy látod a dolgokat, és azt is, hogy talán jó volna, ha kereshetne egy szakembert. A többi az õ dolga. Ha nem motivált, azaz nem õ akar menni és változni, akkor nem ér semmit az, hogy te hajtod, vagy kéred, hogy menjen. Elmegy a békesség kedvéért, aztán hamar el fogja érni, hogy a terápia befuccsoljon. A legjobb volna azonban egy párterápia. Ugyanis, ha valóban elmegy egy jó szakihoz és elkezd javulni az állapota, akkor párterápia nélkül te fogod visszahúzni. (Ha akarod, ha nem - ezek nem tudatos dolgok.)
Van olyan férfi barátotok akivel mind ketten jóban vagytok? Édesapja, kolléga, körzeti orvos, a csapos?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. 1-2. nem fogok elválni, mert egyébként tökéletesen megvagyunk, és nem húz le és nem úgy kell elképzelni, hogy világfájdalommal savanyú arccal leledzik. Arról van szó, hogy szerintem ha végre valahogy fel tudná ezeket a borzalmakat (tényleg azok, nem akarom õket részletezni), akkor nem lenne szüksége a cigire / sörre. 4. apu már nem él, egyébként neki is igen nagy része van ebben az egészben. Bármilyen hihetetlen, nem jár kocsmába. Barátot nem szívesen vonnék bele, mert nem tartozik rajtunk kívül senkire ez az egész. 3. igazából vmi ilyesmire gondoltam, hogy ha én is ott lehetnék, talán neki is könnyebben menne a beszélgetés, és igen, nekem is részt kéne venni benne. Csak azt nem tudom, hogy hol meg hogyan kéne a megfelelõ szakembert megtalálni, illetve hogyan tálaljam a "programot". Szóba került már és kb úgy van vele a drágám, hogy szerinte egy beszélgetés után elmenne a pszichológus kedve mindentõl. Bár lehet ez csak a tiltakozás, ellenállás része. Kezdi egyébként belátni, hogy nem a szõnyeg alá söprés a megoldás.
Férfi ember csak akkor kér segítséget ha neki már nincs ötlete. De neki van, hisz eddig még nem kért. Másik férfit azért kéne bevonni mert egy harmadik félnek jobban hiszünk mint a közvetlen hozzátartozónak. Hozzá érzelmileg nem köti semmi. Tõle nem lesz olyan rossz azt hallani, hogy problémái vannak. Egy jó kineziológust ajánlanék a párodnak.
Semmivel. Az õ élete, az õ dolga, az õ elhatározása. Más helyett nem tudsz élni, se meggyógyulni.

Mivel tudnám meglepni a férjemet? ( Általában. Bármikor! )

Legjobb válasz: Pajzán képek e-mailben/telefonra? 1 üveg finom bor? Legjobb barátnõ az ágyban?(Attól függ mennyire nyitott a házasság..) Ha szereti-csábos fehérnemû-harisnya? Káma-szútra?

Pajzán képek e-mailben/telefonra? 1 üveg finom bor? Legjobb barátnõ az ágyban?(Attól függ mennyire nyitott a házasság..) Ha szereti-csábos fehérnemû-harisnya? Káma-szútra?
Adsz neki hirtelen 2 pofont, attól úgy meglepõdik! :D
lefekszel a postással és megvárjátok, hogy haza jöjjön :D
Nem írtad, hogy kellemes meglepetésre gondolsz-e? Ha igen: lapozz csak vissza, remek ötletek vannak itt, oldalakon keresztül kidolgozva. Voltak néhányan, akik ezt olvasva alig tudták kivárni, hogy a párjuk hazaérjen. Egy általános tanács: amikor hazaér, lehet, hogy fáradt, és hirtelen nem vevõ az új ötletekre. Akkor pl. adj neki kicsit inni (nem feltétlenül akoholt) és fürdesd le. Közben garantáltan megváltozik a hozzáállása (elég látható jelei lesznek majd, úgyhogy még kétségekkel sem kell küzdened, mint fordított helyzetben). Fõleg akkor, ha csak a fürdés közben derül ki, hogy elfelejettél bugyit, melltartót, pólót venni - és ez egyre jobban látszik, ahogy kicsit vizes leszel.

Férfiak! Mivel tudnám maximálisan és igazán a csúcsra járatni a férjemet, amitől tényleg csak a levegőt kapkodná?

igazi férfiaktól várok válaszokat!De n?k is írhatnak ötleteket!

Legjobb válasz: Szia! Én nõ vagyok, de van egy pár ötletem: nem tudom mennyire vevõ a párod ilyesmire, de ha igazán fel szeretnéd dobni a házaséleteteket, és valami újdonságot belecsempészni, akkor a helyedben simán kipróbálnám a dominaszerkót (vagy vmi hasonlót, szexshopokban igazán szexi cuccokat is lehet kapni, és nem is drága).Kikötözném, táncolnék neki, majd bekötném a szemét, csókolgatnám a testét, de a szerszámának csak a közelébe mennék(jó darabig nem érnék hozzá), hogy majd megõrüljön:) Utánajönne a várva várt orális gyönyör... Vagy, amit még kipróbálnék az az, hogy milyen letépni egymásról a ruhát. Úgy istenigazán elszakítani és így egymásnak esni. (még nem próbáltam ki, mert mindig féltettem a gönceimet, de egy kollégám mesélte, hogy mennyire izgató letépni a felesége bugyiját)...Remélem segíthettem...

Szia! Én nõ vagyok, de van egy pár ötletem: nem tudom mennyire vevõ a párod ilyesmire, de ha igazán fel szeretnéd dobni a házaséleteteket, és valami újdonságot belecsempészni, akkor a helyedben simán kipróbálnám a dominaszerkót (vagy vmi hasonlót, szexshopokban igazán szexi cuccokat is lehet kapni, és nem is drága).Kikötözném, táncolnék neki, majd bekötném a szemét, csókolgatnám a testét, de a szerszámának csak a közelébe mennék(jó darabig nem érnék hozzá), hogy majd megõrüljön:) Utánajönne a várva várt orális gyönyör... Vagy, amit még kipróbálnék az az, hogy milyen letépni egymásról a ruhát. Úgy istenigazán elszakítani és így egymásnak esni. (még nem próbáltam ki, mert mindig féltettem a gönceimet, de egy kollégám mesélte, hogy mennyire izgató letépni a felesége bugyiját)...Remélem segíthettem...
Erre én is kiváncsi vagyok :)
Volt már többször a kérdés, és nagyon jó, valamint igen részletes válaszok születtek.
Finom vacsora, utána egy hatalmas , jó szex, ennél jobban nem hiszem h jobban örömet tudnál neki okozni:P
Bárcsak az én barátnõm is ilyesmiket tervezgetne!
Akkor a meccs helyett legyen pornó. Ti meg vegyetek ötleteket a filmbõl és utánozzátok:P
3 fogásos vacsora, egy rekesz sör és utána egy hatalmas TV amiben jó meccs megy!
Hívd meg hozzátok Angelina Jolie-t.
A kérdező hozzászólása: mivel itt szexualitás témában tszünk fel kérdéseket, ezért ilyen jellegû válaszokat várnék!
A kérdező hozzászólása: angelinára nincs szükség, nem vagyok amatõr és éppen ronda sem, csak szeretek meglepetést okozni neki
Amitõl a levegõt kapkodná? Talán mélytorok technika.Vagy vegyetek be 3adiknak egy lányt:)
A szerepjátékok is jó ötletek, a kikötözést vagy szembekötést is támogatom. Nagyon fontos hogy addig húzd amig tudod..:) Amúgy sexshopokban egész jó kis sexjátékok kaphatók, és itt akár társasra is gondolok. Persze kinek a pap kinek a papné...elég drága és fiatalos gondolkodás kell hozzá, de jók vannak. Aztán ötletnek ott a prosztata masszázs, állítólag nem rossz, a segédeszközök hozzá viszont egy vagyonba kerülnek...
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek!!!!!!

Mivel tudnám a férjemet az ágyban hétvégén meglepni?

Jó rég nem voltunk együtt lassan 2 hónapja ,mert olyan helyen dolgozik.Léci irjatok valami újdonságot szeretnék neki adni az ágyban ami felejthetetlen lenne neki,de mit?

Legjobb válasz: Szereti a beöltözõsdit? Ha igen akkor öltözz be egy általa atomszexinek tartott cuccba. Erotikus nõvérke/titkárnõ akármi vagy valami egyszerû, de nagyszerû szexi cuccba. Stripteaselj neki és kínozd amíg már nem ordít a dühtõl hogy akar :D Aztán húzd az idõt és a pasid agyát, majd aktus közben kérdezd meg hová szeretne élvezni és ha te is benne vagy akkor nyugtasd meg, hogy nagyon örülnél neki, hogy odaélvezne stb stb és ha helyzet van élvezkedj stb :D Ha barátnõm lepne meg ilyen kéjes szexel én tuti soha nem felejteném el :D

Szereti a beöltözõsdit? Ha igen akkor öltözz be egy általa atomszexinek tartott cuccba. Erotikus nõvérke/titkárnõ akármi vagy valami egyszerû, de nagyszerû szexi cuccba. Stripteaselj neki és kínozd amíg már nem ordít a dühtõl hogy akar :D Aztán húzd az idõt és a pasid agyát, majd aktus közben kérdezd meg hová szeretne élvezni és ha te is benne vagy akkor nyugtasd meg, hogy nagyon örülnél neki, hogy odaélvezne stb stb és ha helyzet van élvezkedj stb :D Ha barátnõm lepne meg ilyen kéjes szexel én tuti soha nem felejteném el :D
Egy barkács készlettel:D
A kérdező hozzászólása: Valami olyanra gondoltam nemtudom mi jön be most mit szeretnek a pasik az ágyban?Mi most a divat?
kefélj egy másik paseeval, tuti felejthetetlen élményben lesz része.
az elso valasz nagyon tetszik. ha a baratnom mondjuk gesanak oltozne attol meghulyulnek! tuti letepnem a kimonojat :D hmm...most, hogy eszembe juttatatok ra is kellene vegyem valahogy...mar elore csorog a nyalam :)
Ha fåradt akkor az orålis mindig bejön csak finoman kezd el harapdåld a pizsamàn keresztül stb aztån måsodiknak jöhet a behatolås mårhogy te is jol èrezd magad addigra biztos felèbred az alvo oroszlånès jaj neked
Sztem is! Reggel mielõtt felébred orálisan kényeztesd hogy arra ébredjen!Nekem a nejem csinálta... Feledhetetlen élmény volt! Ja, és nem tutam oan fáradt lenni, hogy 2.5 óráig... Igen addig ne dugjunk egy femonálisat!!! Tehát csak rajta, sok sikert!!!

Mit csinálnátok? A férjem nem akar orálisan kielégiteni, nem is zavarna ha nem tudnám, hogy rajtam kivül más nőket meg rendszeresen. Az ő magyamázata az, hogy azért nem mert ugy érzi ráakarom erőltetni.

Legjobb válasz: Más nõket meg igen?? És te ezt tûröd? Én ha tudnám, hogy a férjem csal, repülne... Te meg még orális szexért könyörögsz? Pff...

Más nõket meg igen?? És te ezt tûröd? Én ha tudnám, hogy a férjem csal, repülne... Te meg még orális szexért könyörögsz? Pff...
rendszeresen kielégít más nõket, vagy kielégítETT? mert azse mindegy. de ha régen kielégített más nõket, akkor ezt nyugodtan mondd meg neki, hogy ha másoknak képes volt csinálni, akkor neked is megtehetné.
Elõre bocsájtom, hogy én férfi vagyok! Az ismeretségi körömben volt hasonló szitu. Ezért most konkrétan felteszem a kérdést. Borotválod a puncid, vagy teljesen természetes? Ha teljesen természetes nem lehet, hogy ez zavarja a férjed? Az én cimborámnak ez volt a baja. Ez elõzõ kapcsolataiban a barátnõi mind borotválták, vagy legalább fazonra igazították, de a felesége ráhagyta a természetre és ez neki nem tetszett. Próbált vele beszélni, de a felesége teljesen elzárkózott ellene. Nálatok nem lehet valami hasonló dolog a kiváltó ok? (Nem akartam bántó lenni!!!)
10:28-as vagyok ismét: A hetero férfiak 98%-a szereti orálisan kényeztetni a párját, mert ez neki is izgató és jó élmény. Ha valaki ezt nem szereti csinálni, annak oka van, de nem az, hogy kényszerítve érzi magát! Ha a nejem minden órában egyszer megkövetelné, hát én bizony nem mondanék nemet! :D
én nemtudom elképzelni hogy ne tetnék meg nekem ez alpvetõ dolog.bár nekem is van egy ismerõsöm jó barátnõm és õ is ettõl szenved hogy sosem nyalja ki az ura, egyszerûen azt mondja férj hogy õ képtelen lenne egyszer is azt csinálni undorítónak találja.szal vannak ilyen férfisk is ugyan úgy mint vannak olyan nõk akik nem teszik ezt meg a férjüknek.írtad hogy az elöted más nõknek megtette.szerintem csak ûlj levele beszélni hogy mit tegyél annak érdekében hogyezt neked is megtegye mit változtass met biztosan valmi nem tetszik neki .na ha erre sem lép semmit akor már bibi van akkor simán azért nem teszi meg mert ez már az érzelmi dolgokat teszi elõtérbe és az már nem megy neki.ha kezdetektõl fogva nem tette ezt meg neked minek mentél hozá ? a szexa legfontosabb egy kapcsolatban legalább is sok múlik rajta .mint ez a példa is mutatja.
hát ha magától nem csinálja, akk elég nehézlesz meggyõznöd.. éna helyedben nem csinálnék semmit... lehet hogy tényleg ugy érzi ahogy leíartad... ha nem hozod zóba és nem érezteted, lehet kedvet kap hozá.
A kérdező hozzászólása: Azexbarátnõire gondoltam, a multban.

A férjem megakarja verni a 13 éves lányunkat amiért cigizik. Hogyan tudnám megakadályozni? A lány most a barátnőjénél van, de mi lesz ha hazajön. Bele sem merek gondolni milyen balhé lesz. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én nem vagyok az erõszak híve, most már szerintem büntetik is a családon belüli erõszakot, viszont valahogy gátat kell szabni a lányod dohányzásának. Egyébként a férjed szerintem nem elõször veri meg. most még biztos, hogy a lány érdekét szolgálná. Másrészt szerintem az is megfontolandó, hogy a mai 1000 Ft-os cigi árak mellett, ha nem kap pénzt, akkor nem nagyon tud magának cigit venni, csak ha megkínálják jut hozzá.

Én nem vagyok az erõszak híve, most már szerintem büntetik is a családon belüli erõszakot, viszont valahogy gátat kell szabni a lányod dohányzásának. Egyébként a férjed szerintem nem elõször veri meg. most még biztos, hogy a lány érdekét szolgálná. Másrészt szerintem az is megfontolandó, hogy a mai 1000 Ft-os cigi árak mellett, ha nem kap pénzt, akkor nem nagyon tud magának cigit venni, csak ha megkínálják jut hozzá.
Térítsd észhez a férjed is, meg a lányod is, mert mindegyikkel van gond.
#2-s 17 éves vagyok a szüleim sosem ütöttek meg vagy emeltek rám kezet, mégsem dohányzom, iszom alkoholt és még csak rosszul sem tanulok. Szerintem a nevelés olyan, hogy minél jobban tilt valamit az ember annál jobban ragaszkodik hozzá a másik. Ez mindig így lesz, nem csak ebben a korosztályban. A másik, nem veréssel kell megoldani, hanem csak üljetek le és beszéljétek meg. El kell neki mondani, hogy ha szívni akarja akkor keresse meg rá saját maga a pénzt, mert ti nem adtok neki rá, illetve, hogy milyen ártalmakkal jár.
Ha megveri attól ugyan úgy cigizni fog mint eddig, nem az a megoldás. El kell vele beszélgetni, mutatni neki rákos betegekrõl, tüdõrõl képet, (neten biztos találtok) tájékoztatni kell a következményeirõl, rászokásról, stb. Például... Mi a dohány? *A dohány a világ egyik legelterjedtebb drogja. A dohány levelei a nikotin nevû stimuláns anyagot tartalmazzák. * Legelterjedtebb fogyasztási módja a cigarettá- ba tekert szárított dohánylevelek elszívása. Fogyasztják még pipákból, vízipipákból szívva, illetve porrá aprítva orrba szívva (tubák). Mik a hatásai? * A nikotin növeli a pulzusszámot és a vérnyomást. * A hatások azonnal jelentkeznek, majd körü- belül fél órán át tartanak. * Akik elõször szívnak cigarettát, szinte mindig szédülnek, hányingerük lesz, még kis mennyiségtõl is. * A rendszeres fogyasztók szerint a dohányzás csökkenti az idegességüket és nyugodtabbak lesznek tõle * Általában a dohányzás csökkenti az étvágyat, így a dohányosok kevesebbet esznek. Ez néhány dohányosnál a rendszertelen étkezést eredményezheti. Függõséget okoz? * A dohányzás nagyon addiktív. A rendszeres használat hosszan elnyúló elvonási tünetekkel jelentkezhet. * A dohánytól megvont fogyasztók gyakran érzik magukat depressziósnak, idegesnek, nyugtalannak. * Ezek a tünetek erõs késztetést keltenek egy újabb cigaretta rágyújtására Milyen más problémákat okoz a dohányzás? * Köhögést, és más mellkasi, légzési problémákat okozhat * Rossz szájszag, elszínezõdött fogak * A rendszeres dohányosok sokkal nagyobb kockázattal vannak kitéve a tüdõrák veszé- lyének, illetve szív- és érrendszeri betegségeknek. * A terhesség alatti dohányzás vetéléshez, vagy a magzat súlyos károsodásához vezethet. * A passzív dohányzás is veszélyes, a gyermekeket és az asztmás betegeket próbáljuk meg a lehetõ legtávolabb tartani a dohányfüstös helyektõl. Ha dohányzol, de leszoknál: * Kerüld el azokat a helyeket, ahol sokan dohányoznak * Mondd el a barátaidak, családodnak, hogy le szeretnél szokni – fogadd el segítségüket *Keresd fel orvosodat, és kérd ki a véleményét, fogadd meg tanácsait! *Próbáld ki az akupunktúrát, a nikotinos rágókat és tapaszokat, valamint más leszokást segítõ eszközöket!
#7-s A rossz társaság nem attól fog függni, hogy dohányzik-e vagy sem. Az már szimplán attól, hogy õ milyen természete. Ha akar, akkor úgyis belekerül, ha nem akkor pedig nem fog. A dohányzás pedig nem egyenlõ a tüdõrákkal. Nagymamám 71 éves teljesen egészséges a tüdeje, pedig 20 éves kora óta dohányzik.
Gondolom a kedves gyerekverõ pártolòk eggyikét sem verték még meg soha igazán. Mond, a férjednek, hogy a gyámügyhöz fordulsz.Ha megveri a lányod tedd is azt. Egy gyereknek nem nevelés a verés.Arról nem is beszélve, hogy dafke fog dohányozni. Nyilván valahogyan rá kell vezetni, hogy észhez térjen, de nem veréssel. Kapjon büntit.
Végre egy férfi egy pofon ráfér tudom hogy a lányod meg véded félted de hidd el megérdemli. A mai tiniket kicsit ápolgatni kell e téren a férjed nagyon jól teszi ha felpofozza. Nyílván megverni ne hagyd az büntetendõ de legalább megtanulja.
inkább most kapjon egy két pofont minthogy rászokjon és tüdõrákos legyen meg rossz társaságba keveredjen a bagózás miatt.
Idióták..hát a kipufogógázoktól nem lesztek betegek????:DD én nem dohányosként mondom ezt.Meg az elsõ válasz írójaként.
Én bizony elverném az apja helyében, nem azért, mert cigizik, hanem azért, mert LOP. Az apja sem lopja azt a pénzt, amibõl a cigijét veszi!!!! Ettõl még tényleg nem fog leszokni, erre egy megoldás van: apuka szokjon le, és gyermek meg ne kapjon cigire pénzt. Ennyi. Ingyen nem fog kapni senkitõl rászokásra alkalmas mennyiséget, 1000 forintos dohányár mellett.
"A kérdező hozzászólása: Az apja cigizik és a lány tölt cigit magának mikor az apja nem látja. Mit mondjak a férjemnek, tiszta ideg?" Szokjanak le együtt a cigirõl. Ez nem lenne megoldás?
"Aki tiltással nevel, hazudni tanít." Példát kéne mutatni a gyereknek, hatni az eszére, nem ütni meg parancsolgatni. Olyan ember lesz belõle amilyennek nevelitek. Nekem apám anno azt mondta, dohányozzak ha hülye vagyok. A gimi 4 éve alatt dohányoztam is, utána kikerültem a társaságból ahol ez volt a menõ, és úgy ahogy volt el is ment tõle a kedvem. Ezeknél a fiataloknál nem kell azért feltétlenül napi 2 dobozra gondolni, nem bírják azért annyira és nagy részük le sem tüdõzi, nem kapnak tüdõrákot annyitól amennyit dohányoznak. A szülõk pedig elsõsorban nézzenek magukba, hogy õk miket csináltak fiatalon csakazértis, pláne ha tiltották nekik. Aki meg itt azt javasolja hogy pofozzák fel a kiscsajt mert az majd megoldja a dolgot, annak melegen ajánlom hogy ne szaporodjon, mert csak egy újabb idegbeteget szabadítana a világra ezzel a neveléssel.
Nem megoldás az ha nem adunk neki pénzt. Egy slim cigaretta nem drága, vagy 500-600 ft... Megszerzi ra a penzt, es nehogy olyan uton amilyenen nem illik :)
Ja, hogy az apuka dohányzik? Akkor meg ne merje ütni a kislányt, hanem inkább nézzen magába, hogy vajon ki volt a "példaképe" dohányzás tekintetében.
Apuka mit pattog, ha õ dohányzik? Biztos elõl hagyta, a lány meg vett/vesz belõle, rakta volt el rendesen!
Ezért nem büntetni kéne, hanem elbeszélgetni vele és meggyõzni. Ja, és remélem ti nem dohányoztok, mert példát mutatni sem árt.
A kérdező hozzászólása: Mégis mivel büntetnénk meg? Mindketten dolgozunk ezért nem tudunk mindig a nyomában lenni.
Szerintem ha apuka is dohányzik, akkor semmi joga megverni érte!!!! Csak azt csinálja a gyerek, amit otthon lát... Jobb példát kellett volna mutatni neki! Talán elbeszélgetéssel el lehet érni valamit, de veréssel semmiképpen!
Ha megveri, akkor max ezentúl titokban fogja csinálni a dolgokat, és semmit se fog nektek elmondani, ezzel ezt fogjátok elérni, a verés nem megoldás, akkor már inkább büntetés......
Most megveri vagy ad neki egy pofont? A kettõ nem ugyanaz. Egy pofon belefér, de a lényeg az ÉRDEMI BESZÉLGETÉS és a MEGGYÕZÉS lenne. Veréssel a titkolózás, érdemi beszélgetéssel és meggyõzéssel pedig a leszokás felé lehet vezetni egy 13 évest.
A kérdező hozzászólása: Az apja cigizik és a lány tölt cigit magának mikor az apja nem látja. Mit mondjak a férjemnek, tiszta ideg?
Amikor lebuktam a dohányzással kb. 16-17 évesen, olyan pofont kaptam az apámtól, hogy elestem az ütés erejétõl. Annyi haszna volt, hogy továbbra is dohányoztam, de utána szervezetten, rendkívül óvatosan, szisztematikusan gyújtottam rá a leges-legnagyobb titokban: házak, bokrok mögött bujkáltam, másokkal vitettek haza a cigimet, rejtekhelyeket kerestem, mindenféle szagtalanítót használtam. Sikerült is átvágnom õt, míg el nem költöztem. 27 évesen szoktam le önerõbõl, saját akaratból és borzalmasan megszenvedtem vele. Talán erre a részére kéne rávilágítani értelmes beszélgetéssel ostoba 18. századi módszerek helyett.

Hogyan tudnám bizonyítani, hogy a férjem volt felesége tudná fizetni az gyereke után a gyerektartást, akit mi nevelünk?

Sziasztok! Férjemmel, el?z? házasságából született fiát közösen neveljük, "édesanyja" lemondott róla. Most már ott tartunk, hogy a gyerektartást (ami 14 eFt/hó) csökkenteni szeretné a felére, mivel újból férjhez ment és gyereket vár (veszélyeztetett terhes). Papírokkal igazolta, hogy se ? sem a férje nem dolgoznak, banki tartozása van, és 40%-os rokkant, (mellesleg megjegyzem Szentendrén, zöldövezetben laknak)Mi a férjemmel mindketten dolgozunk és két gyermeket nevelünk. A volt feleség a gyerektartáson kívül semmi plussz kiadásba nem segít be, se névnap, se szülinap, se karácsony, stb. Hogyan tudnám én a bíróságon bizonyítani, hogy nem a létminimumból él, és tudna ennél sokkal több gyerektartást is fizetni?

Legjobb válasz: Szia! Hat nagyon rafinalt noszemely!Szerintem sehogy,biztosan van jo ugyvedje is! De ne hararudjon a vilag egy anya igy lemond a gyerekerol!ez szornyu!Majd rajon,csak akkor mar keso lesz! Szerintem fordulj ugyvedhez az segiteni fog!

Szia! Hat nagyon rafinalt noszemely!Szerintem sehogy, biztosan van jo ugyvedje is! De ne hararudjon a vilag egy anya igy lemond a gyerekerol!ez szornyu!Majd rajon, csak akkor mar keso lesz! Szerintem fordulj ugyvedhez az segiteni fog!
Szia!Ha az anyuka lemondott a gyerekrõl akkor miért tartotok igényt a gyerektartásra?Gondolom láthatása sincs, nem is igényli, akkor tüntessétek el végleg az életetekbõl.Nem hiszem, hogy havi 14 ezer forint többet ér a nyugalomnál.Az meg, hogy te mit tudsz az anyagi helyzetérõl, és mit vall be hivatalosan, ez két különbözõ dolog.Utánna kéne járnod, hogy van bejelentve, mennyi pénzbõl élnek, stb.Ha ezeket tudod bizonyítani mehetsz a bíróságra, ha nem felesleges menned, vádaskodás visszafelé is elsülhet.Szerintem éljetek boldogan a pénze nélkül, neki meg ennél nagyobb öröme sose legyen az életbe:-).Ha megszületik az ujjabba csecsemõ vagy õ is hasonló sorsra fog jutni mint a másik gyereke, vagy akkor fogja bánni, hogy az elsõt eldobta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!