Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudnám az (2372 db)

Mit tudni az óvónőségről, meg annak elsajátításáról, saját tapasztalatot, ami nincs benne a könyvekben?

pl.mennyire nehéz a suli,pozitív és negatív oldalak, milyen tulajdonságok fontosak, stb.

Legjobb válasz: Szia! Igaz én nem vagyok óvónõ,de van valamennyi tapasztalatom. Anno érettségi után nem tudtam mit csinálni, ezért hirtelen felindulásból beadtam az óvónõképzõre. Semmit nem készültem a felvételire, mégis csont nélkül jutottam be, szóval a felvételi abszolút nem nehéz. Viszont nagyon nagyon kell szeretni a gyerekeket, mert a felvételinek volt olyan része, hogy óvódában voltunk gyerekekkel és az óvónõ figyelte a hozzáállást, meg hogy mennyire tudsz bánni a gyerekekkel. Végül felvettek másik egyetemre szóval nem mentem óvónõnek, de a barátnõim akikkel együtt felvételiztem oda mentek, és azt mondják, nem volt igazán nehéz. Szóval nekik nem kellett soha éjszaka tanulni, 12-16 órát tanulni egy vizsgaidõszakban. Szerintem, ha szereted a gyerekeket, tudsz velük bánni, és hivatásnak tudnád tekinteni vágj bele.

Szia! Igaz én nem vagyok óvónõ, de van valamennyi tapasztalatom. Anno érettségi után nem tudtam mit csinálni, ezért hirtelen felindulásból beadtam az óvónõképzõre. Semmit nem készültem a felvételire, mégis csont nélkül jutottam be, szóval a felvételi abszolút nem nehéz. Viszont nagyon nagyon kell szeretni a gyerekeket, mert a felvételinek volt olyan része, hogy óvódában voltunk gyerekekkel és az óvónõ figyelte a hozzáállást, meg hogy mennyire tudsz bánni a gyerekekkel. Végül felvettek másik egyetemre szóval nem mentem óvónõnek, de a barátnõim akikkel együtt felvételiztem oda mentek, és azt mondják, nem volt igazán nehéz. Szóval nekik nem kellett soha éjszaka tanulni, 12-16 órát tanulni egy vizsgaidõszakban. Szerintem, ha szereted a gyerekeket, tudsz velük bánni, és hivatásnak tudnád tekinteni vágj bele.
A kérdező hozzászólása: köszi, ez bíztató.

Mivel tudnám az emberek figyelmességét kivívni?

Azt szeretném elérzi, hogy az emberek toleránsak legyenek velem szemben, hogy ezzel megkönnyítsék a mindennapjaimat, picit el?térbe helyezzenek, hogy ezzel jobb legyen nekem. Legyen ez családtagok szemében, vagy a párkapcsolat terén. Szeretném elérni, hogy néha "én legyek az els?" az embereknél, ne "engem tegyenek kés?bbre", hanem miattam halasszanak el dolgokat némi id?vel.

Legjobb válasz: Benedek István Csineva* címû könyvének fülszövegébõl idézek. Szeretném, ha szeretnének! – mondják az emberek. De ez tévút, hibás filozófia. Szeretnék szeretni! Ez a boldogsághoz vezetõ út. Ez az a képesség, amely sokunkból hiányzik, de erre kell törekednünk. Ha mi szeretünk másokat, ha mi nyitottak vagyunk másokra, akkor is boldog és megelégedettek leszünk, ha közöny vagy ellenszenv vesz minket körül. De ez a szeretetteljesség szükségszerûen magával hozza, hogy minket is szeressenek. * Csineva=valaki Az idézet csak lényegi, nem betû szerinti.

Benedek István Csineva* címû könyvének fülszövegébõl idézek. Szeretném, ha szeretnének! – mondják az emberek. De ez tévút, hibás filozófia. Szeretnék szeretni! Ez a boldogsághoz vezetõ út. Ez az a képesség, amely sokunkból hiányzik, de erre kell törekednünk. Ha mi szeretünk másokat, ha mi nyitottak vagyunk másokra, akkor is boldog és megelégedettek leszünk, ha közöny vagy ellenszenv vesz minket körül. De ez a szeretetteljesség szükségszerûen magával hozza, hogy minket is szeressenek. * Csineva=valaki Az idézet csak lényegi, nem betû szerinti.
Te kérdezõ! Amit az zöldben írsz, meg amit most kommentelsz, alig kapcsolható össze. Ez utóbbi fényében egészen mást írtam volna. A gondod nem érzelmi, hanem praktikus.(?)
Menj az X-Faktorba :) Viccelek.. :) Miért akarsz elõtérben lenni?
A kérdező hozzászólása: azért írtam ilyen hosszan, hogy ne lehessen félreérteni, de úgy látom félreértettek mégis. mondok példát. pl mindenki 9 után kel fel a családban, én meg 5:45-kor és le kell feküdnm idõbe mert most vagyok végzõs a gimibe és sokat kell tanulnom, de mindenki zajol, üvölt a tv meg a zene, hiába szólok, nem értik meg, hogy én reggel kelek.
Szerintem egybevág a zöldje meg a kékje. 3-as jól rávilágt, magam is ezt írtam volna, ha nem elõz meg.:) Azzal! a kiegészétessel, hogy a mai világban ez nem feltétlenül elég. Nem túl jó az, ha a család a továbbtanuláshoz szükséges alapokat ilyen félvállról veszi. Valószínüleg nem felsõvégzettségûek a szülõk sem.

Szerintetek miben tudnám az önbizalmamat? Mit tegyek hogy talpara esett legyek? Hogy merjek ki állni és beszélni 50 ember előtt?

nagyon izgulos vagyok ha sok ember előtt kell beszélnem akkor remeg a hangom.. mit csináljak? talpra esett szeretnék lenni! :)

Legjobb válasz: hát :) próbáld el többször magadban, bíz magadban, erõsítsd az önbizalmadat, és próbáld úgy felfogni mintha nem történne semmi különös, de azért mosolyogj és ha talpra esettnek akarsz tûnni mutasd azt! mutasd meg mindenkinek hogy az vagy és kiállsz magad mellett! ha szeretnéd még írok tanácsot :) van egy csomó... velem is ugyanez van

hát :) próbáld el többször magadban, bíz magadban, erõsítsd az önbizalmadat, és próbáld úgy felfogni mintha nem történne semmi különös, de azért mosolyogj és ha talpra esettnek akarsz tûnni mutasd azt! mutasd meg mindenkinek hogy az vagy és kiállsz magad mellett! ha szeretnéd még írok tanácsot :) van egy csomó... velem is ugyanez van

Alig szexelünk a barátommal. Számomra nagyon fontos dolog egy kapcsolatban, de mostanában folyton fáradt, vagy kedvtelen. Mivel tudnám az őrületbe kergetni? (jó értelemben) 17/L (Bővebben a leírásban)

Egy jó féléve vagyunk együtt a barátommal. A kapcsolat elején durvákat műsoroztunk, naponta több menet is ment. De 1-2 hónapja, mióta dolgozik, alig csináljuk. Nekem nagyon fontos a szex, nekem a heti 5 az már kevés. És már zokogok néha, hogy most heti 1-3-mal be kell érnem. Nem vagyok csúnya, sőt... A párom mindig mondogatja, hogy gyönyörű és dögös vagyok, mégsem mászik rám... Próbálok többször kedveskedni, egy kisebb meglepit adni, vagy épp valami dögös fehérneművel lepem meg de hiába... Õ 23, én 17, semmi baj nincs az ágyban, ha csináljuk, az fantasztikus, mindkettőnk igen aktív, jómozgású és szenvedélyes. Mégis mostanában nehéz rávenni, hogy bocsánat a kifejezésért, de jó rendesen megdugjon végre... Szerintetek mivel kéne próbálkoznom? Megcsalni semmi képp nem szeretném, nagyon szeretjük egymást és a világért sem szakítanék vele.

Legjobb válasz: Talán elõször meg kéne beszélni a dolgokat... Ha valaki dolgozik, fáradt, örül, ha lyuk van a seggén. (bocsánat) Nem hogy még heti akárhány. Örülj ha van, élvezzétek egymást, beszéljétek meg. Mi csak hétvégén találkozunk a párommal, te mit tennél a helyemben, ha heti 5 kevés... First world problem. :D

Talán elõször meg kéne beszélni a dolgokat... Ha valaki dolgozik, fáradt, örül, ha lyuk van a seggén. (bocsánat) Nem hogy még heti akárhány. Örülj ha van, élvezzétek egymást, beszéljétek meg. Mi csak hétvégén találkozunk a párommal, te mit tennél a helyemben, ha heti 5 kevés... First world problem. :D
Mivel indokolja ezt? Vagy nem kérdezted még tõle, hogy miért nem teper le gyakrabban?
Érd be napi 1-3-al.
Írod, hogy azóta, mióta dolgozik. Ha fáradt, kicsit kényeztesd, masszírozd, tudod, ami jól eshet neki... :) Nem mászik rád, akkor mássz rá te! ;) Vedd át az irányítást! :)
Mintha csak magamat hallanám, de nálunk napi 3 nem is volt.hazajöttem pénteken koliból, akk mindig õ kezdeményezett, és aztán én könyörögtem neki mindig, simán beérte volna 1x a gyerek...h szexelünk...természetesen szakítás lett a vége...
a pasid dug valakit a munkahelyén ennyi
En ha faradt vagyok melo es suli mellett, akkor is naponta tobbszor kivanom. Es minden este csinaljuk is. Ugyhogy ez nem kifogas. Ha te igenyled, mert nem vagy egy frigid fapina, egeszseges libidoval es normalis verboseggel rendelkezel, akkor ne folytsd el a vagyaidat. Vagy beszeld meg vele, vagy keress olyan pasit, akivel egyeznek az igenyeitek. Miert neked kene alkalmazkodnod az o csokkent libidojahoz? L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Meg volt már beszélve a dolog, gyakorlatilag az volt a válasza, hogy lefárasztja a munka, reggel 6-ra megy, délután 3-ra ér haza, szóval ez nálam hülye indok, hogy nem tudna kicsit sem pihenni délutánonként a kockulás helyett. Arra pedig, hogy kevesebbet csináljuk, annyit mondott, hogy bele fogunk szokni az új "idõbeosztásra", addig pedig bírjam ki. Aki azt írta, hogy mást dug a munkahelyén, az pedig tuti, hogy nem igaz. Gyárban dolgozik, ráadásul külföldön élünk, alig beszéli az itteni nyelvet, még akarva sem tudna csajozni :D Másrészt tényleg nagyon szeretjük egymást, és együtt tervezzük a jövõt.
és te mivel töltöd a napod? Dolgozol?

Mit tudna az állam tenni az orvoselvándorlás ellen? Teljesen érthetõ, hogy elmennek.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: "Egyébként a német orvosok szerint õk is keveset keresnek." Ha az ember alaptermészete az elégedetlenség, akkor akárhova megy, nem lesz jó élete.

"Egyébként a német orvosok szerint õk is keveset keresnek." Ha az ember alaptermészete az elégedetlenség, akkor akárhova megy, nem lesz jó élete.
Privatizálja a kórházakat. Vagy stadionépítés helyett a kórházakra költi a pénzt. De ez utóbbi elég valószínûtlen.
az orvosi ellátást több mint 50%-ban 60 énél idõsebbek veszik igénybe. A nyugdíjasok meg nem fizetnek az egészségügyért. 50%-os nyugdíjcsökkentés. Ennek a csökkentésnek a felét pedig az eübe pumpálni. Másrészt aki keres 100-at az fizet 7e-t az eübe. Az eü pedig baromi drága.
A kérdező hozzászólása: "Az orvos az egyik, ha nem a legfontosabb szakma a világon, aki annak áll, az vállalja, hogy bármikor, bármilyen körülmények között gyógyít. " Nem erre esküdnek fel. Az esküjükhöz akkor is tartják magukat ha az 1-2 ezer kilométerrel arrébb van. Õk nem azt vállalják, hogy csórók lesznek. Ennyi erõvel más se menjen el.
Oké, magánorvos, de egy kicsit soknak érzem, hogy fizetem a TB-t, de még ezen felül is fizessek tíz ezreket az orvosnak. Mi van azzal, aki nem engedheti meg magának? Az orvos az egyik, ha nem a legfontosabb szakma a világon, aki annak áll, az vállalja, hogy bármikor, bármilyen körülmények között gyógyít. Nyilván, tudom, nekik is élni kell valamibõl, de azt azért észrevehetnék, hogy az átlag magyarnak sincs pénze, ne várjon már el egy sima vizsgálatért 10 ezreket (TB-n felül). Ha valaki gazdag akar lenni a szakmájából, az politikusnak menjen.
"Ha az ember alaptermészete az elégedetlenség, akkor akárhova megy, nem lesz jó élete." Ennyi.
Az orvosokat már rég ki kellett volna toloncolni egytõl-egyig!
Aki leírja az igazat, azt egybõl 0-ra pontozzák. :D Magán orvos a szomszédom, 5 év alatt a 3. merci veszi meg magának. Persze nem állami fizetésen tengõdik. Neki nincs kedve kimenni, mert jól keres itthon is.
Az állam kezdhetné ott hogy aki emberéletekért felelõs (és ide akár a tûzoltókat, rendõröket stb. is érthetném) és éveket tanult hogy orvos lehessen ne annyi fizetést kapjon mint egy kukás...
Semmit, a magán orvos itthon is megél, én 6 éve magán orvoshoz járok. Nincs sorban állás, nincs boríték, meg sértõdés, hogy nem adok semmit. Megmondja mennyi, kifizetem és csá. Sztk-ban várni is kell fizetni is kell, meg a gyomrom is kifordul. Az állami alkalmazottak lépnek le, nem a magán orvos. Kint 1 milla kevés fizetés egy orvosnak. Egy orvos kb. havi 5-6 millát, kell hogy keressen.
Igen, a munkakörülmények elég sokat dobnak a latban.
Több fizetés, jobb munkakörülmények.
Azért a magánpraxis/magánkórház sem az ördögtõl való, amit fedez a TB, azt ott is ingyen csinálják. Gyakorlatilag az összes háziorvos és fogorvos magánpraxisban dolgozik már most is.

Mivel tudnám azt megoldani hogy tovább bírjam az ágyban így kb 15-20 perc változó? 18/F

Legjobb válasz: A válasz egyszerû, "gyakorlat teszi a mester". Szóval sok gyakorlás.

A válasz egyszerû, "gyakorlat teszi a mester". Szóval sok gyakorlás.
Amúgy mi a baj a 15-20 perccel? Ez teljesen jó "menetidõ". Amúgy meg az egy tök jó praktika, hogy néha-néha abbahagyjátok, és kicsit izgatod a párodat az ujjaddal vagy nyelveddel, majd folytatjátok :)
Semmivel. A magömlésig számított idõt nem lehet fejleszteni, a szexuális tehetség nem olyan, mint a WoW, hogy szinteket ugrasz, a minél több xp-tõl. Egy adott képességed van, ami nem lehet se feljebb, se lejjebb tornászni/csökkenteni. Egyébként ez egy teljesen jó érték, emiatt ne aggódj, nincs ezzel semmi baj.

Dobhártyás headsetről elhagytam azt a gumit ami az elején van a hangszóróknál. Amíg nem szerzek másikat mivel tudnám azt helyettesíteni?

Legjobb válasz: Leginkább semmivel. Megpróbálhatod szigszalaggal körbetekerni párszor, de nem hiszem, hogy túl kényelmes lesz.

Leginkább semmivel. Megpróbálhatod szigszalaggal körbetekerni párszor, de nem hiszem, hogy túl kényelmes lesz.

Fiúk! Hogyan/mivel tudnám azt elérni, hogy szex közben később menjek el tovább bírjam?

Legjobb válasz: Egy egész fej hagymát kell legyûrnöd elõtte egy órával, és ha teheted még egy fél decit is küldjél utána ;)

Egy egész fej hagymát kell legyûrnöd elõtte egy órával, és ha teheted még egy fél decit is küldjél utána ;)
Ha gondolod segíthetek. ;) 17F
Fejed tetejére is állhatsz, a nõ dönt úgyis.
randizz mind a kettõvel:D
Bétbóz(Mónika show) ütõvel.
Mért csak fiataloktól kérdezed? Ilyen probléma késõbb is jöhet. Hidd el, tudom... :( 29 l
Tankelhárítóval
elõbb utóbb megtörténik, bízd rájuk. Minél késõbb annál izgibb. randizz mindkettõvel nyugiba.
A kérdező hozzászólása: A tisztázás végett: 23 éves srác vagyok. Azért fiatalabb hölgyektõl kérdezem, mert egy 30-as nõ egészen másképp gondolkodik és viselkedik. Nem arról van szó, hogy a lány valakit szeret és én ki akarom õt lökni, hanem mindketten pályán vagyunk, csak egyedül szeretnék lenni a pályán, hogy az enyém legyen.
Na erre jó a tankelháritó
A kérdező hozzászólása: Halkan megjegyzem, azóta sikerült kilökni a nyeregbõl a másik srácot :D. Nem is volt olyan reménytelen...

A kör alakú medencém felső felfújható részén barna voltok keletkeztek, mivel tudnám azokat lemosni?

Van egy kör alakú gumi medencém, ami 4 méter széles és 1 méter magas. A teteje az felfújhatós, s az teli van barna foltokkal, meg ragad. Mivel tudnám ezeket a barna foltokat lemosni? itt egy kép, hogy milyen medencém van:

Legjobb válasz: semmivel sajna kidobásra itélt a medencéd. mindenkinek ez a baja vele. az enyémet is ki kellet dobni ez miatt.sajna nem lehet javítani a nap uv sugárzása tönkre teszi.

semmivel sajna kidobásra itélt a medencéd. mindenkinek ez a baja vele. az enyémet is ki kellet dobni ez miatt.sajna nem lehet javítani a nap uv sugárzása tönkre teszi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!