Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudnám alkoholos filcet (4 db)

A szilikontokról mivel tudnám leszedni az alkoholos filcet?

Legjobb válasz: A lakkbenzin oldja a szilikon tok anyagát tehát károsodhat! Viszont alkoholos filcet alkohol old a legjobban(milyen meglepõ).Egyszerû parfüm is megteszi vagy alkoholos lemiosók de ha makacs a filc patikában kapsz 60 %-os tiszta alkoholt.

A lakkbenzin oldja a szilikon tok anyagát tehát károsodhat! Viszont alkoholos filcet alkohol old a legjobban(milyen meglepõ).Egyszerû parfüm is megteszi vagy alkoholos lemiosók de ha makacs a filc patikában kapsz 60 %-os tiszta alkoholt.
Lakbenzin. Bármelyik festékboltban kapható.
A gyerek össze firkálta a monitorom. Parfûmmel szedtem le .
nekem semmivel nem jött le, valószínû neked se fog. de azért egy próbát megér hátha neked sikerül

SOS! Mivel tudnám kiszedni az alkoholos filcet a farmerből?

Nagyon fontos lenne, a barátnőmmel tollharcoztunk (tudom, őrültek vagyunk, de megbeszéltük, hogy ruhára tilos filcezni, ennek ellenére ez történt) Mivel lehetne kiszedni? Esetleg halványítani?

Legjobb válasz: alkohol?

alkohol?
Alkohollal ki lehet belõle szedni, de vigyázni kell vele, mert könnyen el lehet kenni és akkor csak rontasz a helyzeten. Vanish szappannal lehet kicsit halványítani, de az nekem nem szedte ki teljesen. Aceton tartalmú körömlakk lemosóval annyira nem kísérleteznék. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de nekem farmer anyagu a farmerem, és jó lenne, ha nem most kisérleteznék rajta :)
az alkoholos filcet bármilyen érdekes is az alkohol oldja.Ha nem hiszed alkoholos filccel irj a szekrényre vagy bármire, és fujd le egy desodorral.És töröld le.Lejön a filc :)
Citrom só !!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat! :) Ecetes olló, haha most nagyon vicces voltál :)
Ecetes ollóval... :)
körömlakk lemosò
citromlé, ecet, flóraszept, áztasd be
miért nem vetkõztetek le elõtte

Babám összefirkálta az arcát alkoholos filccel mivel tudnám lemosni neki?

Legjobb válasz: Hát szerintem nagyon ne erõltesd most semmilyen kemikáliával. Mosogasd szappanos vizes szivaccsal,aztan reggel ismételd meg. Esetleg ha nagyon el akarod tüntetni probalkozz ecettel,citrommal,vagy mosogatoszerrel.Persze utana jo alaposan lemosni rola azt is tiszta vizzel,nehogy kicsipje neki. Durvábbat én nem probalnék rajta,inkabb maradjon ott egy hétig.

Hát szerintem nagyon ne erõltesd most semmilyen kemikáliával. Mosogasd szappanos vizes szivaccsal, aztan reggel ismételd meg. Esetleg ha nagyon el akarod tüntetni probalkozz ecettel, citrommal, vagy mosogatoszerrel.Persze utana jo alaposan lemosni rola azt is tiszta vizzel, nehogy kicsipje neki. Durvábbat én nem probalnék rajta, inkabb maradjon ott egy hétig.
Körömlakklemosó leszedi, de utána azonnal le kell mosni az arcát vízzel, és az se baj, ha bekrémezed. Mindenesetre Domestossal ne próbálkozz.(hallottam olyat, aki domestossal mosta le a gyerekrõl a filcet.)
Alkohollal. Gyógyszertárival, vagy erõs pálinka szerûvel. Utána arcmosás és hidratálás. Közben nem baj, ha szellõztetsz, mert az alkoholnak kellemetlen a szaga. :)
Popsi törlõ, mindent lehoz. :) ))


Mivel tudnám az alkoholos filcet letörölni a cd-ről?

Legjobb válasz: Pl. patikában kapható 70 %-os alkohollal.

Pl. patikában kapható 70 %-os alkohollal.
viszont nagy valószínûleg tönkre fog menni a CD tõle...
az alkoholtól nem megy tönkre a cd. nyugodtan törüld le vele
A kérdező hozzászólása: köszi
Körömlakklemosóval is szépen lejön.
nyilván azért mondod, mert te azt használod, de azért én nem ajánlanám. Ha acetonos, akkor esetleg megtámadhatja a mûanyagot, egyébként meg minden fajta tele van még egyéb adalékokkal is, hogy a körömnek és a bõrnek is jobb legyen. Azokra meg semmi szükség a cd-n. Nem mondom, hogy árt neki, de az alkohol féllérekért kapható, tiszat és viszi a filcet, szóval szerintem a legjobb.
1. Dezodorral befújod, majd zsebkendõvel letörlöd. 2. Táblafilccel kisatírozod az alkohols filccel írt dolgokat, majd zsebkendõvel letörlöd. (Utóbbit javaslom.)
körömlakklemosó
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ de már lassan 2 éve tettem fel ezt a kérdést:-)De azért köszi mégegyszer.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!