Találatok a következő kifejezésre: Mivel tud a 4d-s (2 db)

Mivel tud többet a 4d-s ultrahang, mint a 3d-s?

Legjobb válasz: A 3D csak egy kép, a 4D-n pedig a mozgását is láthatod. Kb. 20 percet szoktak fel venni cd-re vagy dvd-re.

A 3D csak egy kép, a 4D-n pedig a mozgását is láthatod. Kb. 20 percet szoktak fel venni cd-re vagy dvd-re.
ez jo kérdés volt ezt én is akartam tudni :)
A 4. dimenzió az idõ. Azt jelenti, hoyg valós idõben látod a baba mozgását folyamatosan.
Itt láthatod mindkettõt: http://www.csodabent.hu/galeria

Ki mit tud a Kiskunfélegyházi 4D-s ultrahangról?

Legjobb válasz: Bõvebben az érdekelne ki csinálja,rendes e,milyen hosszú videót készít,ad e képet ha igen mennyit,mennyibe kerül kb ,mennyivel kell elõtte bejelentkezni!?? Röviden ennyi kb :) Elõre is köszönöm aki tud nekem segíteni ebben!! :) Üdv: 21 hetes km :)

A kérdező hozzászólása: Bõvebben az érdekelne ki csinálja, rendes e, milyen hosszú videót készít, ad e képet ha igen mennyit, mennyibe kerül kb , mennyivel kell elõtte bejelentkezni!?? Röviden ennyi kb :) Elõre is köszönöm aki tud nekem segíteni ebben!! :) Üdv: 21 hetes km :)
Én csak az orvos nevét, telefonszámát tudom megadni aki csinálja, én még nem mentem!
A kérdező hozzászólása: Az is jó lenne! :) Te is oda fogsz menni?
Szia Én még annó 2009-ben voltam, akkor valami 7-8000 ft-ot kért. Kaptunk cd-t, amin rajta volt végig a vizsgálat és kb 6-8 nyomtatott képet. Nekünk nagyon tetszett. Az orvos nagyon rendes (minket hétvégén délután is fogadott, mi nem ott lakunk), mindent elmagyarázott, hogy mi micsoda, éppen mit látunk. Mindet megnézett. Nagyon szép, tiszta környezetben van. Nekünk nagyon szimpatikus volt és a felvételek is jók lettek. Én csak jókat tudok róla mondani. A másodikkal is majd odamegyünk. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ neked is, hát akkor megnyugodtam! Nemrég voltam a 18 hetes uh-n de ott olyan mufurc doki volt, még csak meg se nezettem a monitort, de legalabb a párom láthatta.. Persze képet nem tudott csinálni, de még mi sem fénykëpezhettük le a monitort.. Áhh szörnyû milyen orvosok vannak..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!