Találatok a következő kifejezésre: Mivel törölhetem a babám (2 db)

Mivel lehet kiszedni a ruhákból a foltokat, ill. mivel törölhetem át a használtan vett gyerekágyat, ami nem veszélyes a babára?

Legjobb válasz: Szia! A foltokat a vanish szappan szoktam kivenni, a babaágyat meg egyszerûen mosd le mosószeres vízzel. Mi azt csináltuk! Úgy is lesz rajta minden, hogy ne érintkezzen vele a baba (rácsvédõ, lepedõ, stb.)

Szia! A foltokat a vanish szappan szoktam kivenni, a babaágyat meg egyszerûen mosd le mosószeres vízzel. Mi azt csináltuk! Úgy is lesz rajta minden, hogy ne érintkezzen vele a baba (rácsvédõ, lepedõ, stb.)
A fehér ruhákból én Domestossal szoktam kivenni a foltokat, a színeshez jó a Vanish. Fertõtlenítésre, tisztításra is a Domestost használom, szerintem a baba ágyához is jó, ha megszárad, már nem veszélyes.
folyékony venish és mosószeres vízzel.
vanish szappan meg tide sensitiv a tuti foltok ellen. Én Picúr holmiját chicco fertõtlenítõvel szoktam lemosni. játékokra is jó. 0 hónapos kortól lehet használni
Foltra Vanish, a babáknak meg van egy speciális fertõtlenítõszer: Chicco gyártja és olyan 1500 ft.
Én is wanish szappant vettem a ruhákhoz, nagyon jó! A kiságyat lemotam és utána áttöröltem domestos kendõvel. A DM-ben lehet kapni, bár biztos máshol is! Ezzel a pelenkázó szivacsot is idõnként át tudod törölni, meg mást is, a baba körül! Szerintem nagyon jó!
Foltokat én is vanish-sel szedem ki, általában sikerül. Nem tudom, hogy ismered-e az amway termékeket, az loc-t használom fertõtlrnítésre, ezzel törlök át mindent. Abszolút nem veszélyes, a használt loc-s vizet (felmosás után) ki lehet önteni a virágokra és nincs bajuk. Ezt a domestossal nem próbálnám meg.
Az új Ariel folttisztító nagyon jó. Minden foltot kivesz. Még a beleszáradtakat is. Öntsd a foltra, hagyd rajta egy kicsit, vagy áztasd be.

Mivel törölhetem át a babám szemét?

Most 3 hónapos, és belekaphatott az egyik szemébe, mert véres egy kicsit. A véd?n? azt javasolta, hogy kamillateával törölgessem, de hallottam, hogy az allergizálhat. Mit javasoltok?

Legjobb válasz: A kamillatea valóban allergizálhat, de nekem nem ezért nem javasolta a védõnõ, hanem azért mert szárít. Ha csak belekapott nem hiszem, hogy használni kéne rá akármit is, de ha csipásodik vagy vörösödik írnak rá szemcseppet. Nekünk az bevált.

A kamillatea valóban allergizálhat, de nekem nem ezért nem javasolta a védõnõ, hanem azért mert szárít. Ha csak belekapott nem hiszem, hogy használni kéne rá akármit is, de ha csipásodik vagy vörösödik írnak rá szemcseppet. Nekünk az bevált.
Ha házipatikával akarsz próbálkozni, szemvidítófû név alatt fut, amivel állítólag érdemes próbálkozni, de én még nem próbáltam, csak hallottam. De ha nem váladékos, csak kicsit véres, inkább nem piszkálnám. Ha viszont van gond vele, talán érdemes orvosnak megmutatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kicsit csipás lett reggelre, azt hiszem, figyelem, és ha ilyen marad, megmutatom dokinak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!