Találatok a következő kifejezésre: Mivel törölhetem a (42 db)

Van valakinek bármi ötlete, hogy mivel törölhetek a steam VAC ban-t?

Legjobb válasz: Te, mint felhasználó semmivel. Nem sok értelme van a bannolásnak ha bárki bármikor szabadon megkerülheti vagy feloldhatja.

Te, mint felhasználó semmivel. Nem sok értelme van a bannolásnak ha bárki bármikor szabadon megkerülheti vagy feloldhatja.

Miket törölhetek a C meghajtóról ami nem fontos?

Tehát olyanokra gondolok itt mint a temp, temporary itnernet files stb, ezeket hol találom és még miket törölhetek? eléggé megtelt a meghajtó és nem tudom mit?l.

Legjobb válasz: Ha nem akarsz több munkát egy rendszer-összeomlás miatt, akkor inkább ne törölj bele random mappákba azzal a címmel, hogy "biztos nem kell". Vannak direkt rendszertisztító programok, amik biztonsággal törlik azokat a fájlokat és bejegyzéseket, amikre valóban nincs szükség. CCleaner vagy Advenced System Care például ilyen.

Ha nem akarsz több munkát egy rendszer-összeomlás miatt, akkor inkább ne törölj bele random mappákba azzal a címmel, hogy "biztos nem kell". Vannak direkt rendszertisztító programok, amik biztonsággal törlik azokat a fájlokat és bejegyzéseket, amikre valóban nincs szükség. CCleaner vagy Advenced System Care például ilyen.
A meghajtó valószínûleg 2 dologtól telt meg. Elavult rendszer-visszaállítási pontok, és a DOWNLOADS könyvtár a c meghajtón van. A böngészési elõzményeket és a helyben tárolt tartalmat pedig érdemes a böngészõ beállításain keresztül törölni lenullázni.
a windows és program files mappákat nyugodtan... azok nem kellenek soha.....:)
A kérdező hozzászólása: Poénos vagy Rajmund
Nyugodtan törölheted .
A Java telepiti a Mozilla Firefox-ba (kiegészítõ), de én letiltottam. Nekem nem hiányzik.


Mik azek a programok törölhetem őket?

web optimizer és a web assistant.

Õrült módon lelassult a gépem. Az msconfig egy csomó futó progit jelez ki. Mit törölhetek ezek közül?

A futó programokat a képekre felraktam.

Legjobb válasz: sajnos nem sokat tudok segíteni, az automatikus indításnál nem látni, hogy honnan indul(parancs), de ezeket kiveheted: NeroCheck- Nero-nak vmilyen hülyesége, nem kell LinkAir- gondolom LG telefonod van, ez sem kell

sajnos nem sokat tudok segíteni, az automatikus indításnál nem látni, hogy honnan indul(parancs), de ezeket kiveheted: NeroCheck- Nero-nak vmilyen hülyesége, nem kell LinkAir- gondolom LG telefonod van, ez sem kell
A kérdező hozzászólása: "az automatikus indításnál nem látni, hogy honnan indul(parancs)..." ha megírod, ezt honnan tudom meg, belinkelem annak a képét is.
Az az E-S57 nevû induló cucc gyanús. Jobban járnánk egy Hijackthis loggal: http://www.szoftverletoltes.hu/download/hijackthis.html Állítólag nem túl szerencsés az az E_S... nevû cucc. http://siri.urz.free.fr/Fix/SmitfraudFix.exe (by S!Ri) Ezzel, Clean (2)-t választva, majd a felmerülõ kérdésekre (registry tisztítás, wininet.dll csere) Yest válaszolva elvileg megoldódik.
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszaitokat, a Nerót, meg az LG ki is iktattam, a tisztítóprogit meg kipróbálom! Kösz!
Igen, de illik 1-es arányig visszatölteni.
11.es kikérem magamnak, tudom, hogy kell használni az oldalt, múlthónapban nem voltam itthon ezért nem tudtam visszatölteni és mivel sosem maradtak meg ilyen régi torrentek nem gondoltam erre. 8as
10. Nézd meg mennyi a megengedett, de valószínû, hogy ez még éppen belefér. Mindenesetre ha fontos számodra, hogy ne rúgjanak ki, érdemes átnézni ezt a Seed kötelezett listát törlés elõtt. Meg átolvasni a Wikiben leírt szabályokat. Nagyon enyhék a visszatöltési elvárások más oldalakhoz képest, nem nehéz betartani.
#8: rangonként eltérõ a hit'n runolható torrentek száma (azaz, amikor nem töltöd vissza), nézd meg milyen a rangod, ha több lenne mint ami megengedett akkor annyit tudsz tenni, hogy letöltesz párat újra azokból a torrentekbõl és hagyod futni... Amúgy elkeserítõ, hogy az alaplogikát nem értik elég sokan, csak lehúznak valamit aztán letörlik és szarnak bele a visszatöltésbe :(
5 db 18-21 nap közötti
Hány ilyen van?
Bocsi, hogy ideírok, de nekem a mostani listámban vannak ilyen 20 nappal ezelõtti torrentek seed kötelezve, de már rég nincs rajta az utorrent listámon, sõt már a géprõl is letöröltem. Most akkor ezekkel mit csináljak?
menta34, köszönöm a segítséget :)
A file-okat nem tudod átnevezni, mert akkor nem találja meg. De pl. tehetsz a könyvtárába bármit pluszban - legegyszerûbb egygombos az F7 és oda írod .. :D amúgy a legtöbb film mellett van nfo file benne a magyar címmel, meg imdb/port linkkel.
Bocs, h belekérdezek, de átnevezni is ezek után lehet csak a fájlokat? Vagyis nem teljesen átnevezni, de én pl. szeretem odaírni a magyar címeket is a megnevezés végére, m nem mindig ugrik be, h melyik filmrõl is van szó... A torrentekre is vonatkozik ez a szabály? Vagy ha már letöltöttem, akkor magát a torrentet törölhetem? Attól seedelni még tudja a letöltöttet...
Van egy barátom (természetesen nem én) akinél 300 torrent fut, van ami több, mint 1 éve. Minek a törlés? Letöltéskor a felugró ablakban be lehet állítani a cucc végleges helyét (de akár késõbb is) pl. film könyvtár, mp3, stb. aztán onnan megy, különösebben nem lassít semmit és mégis teszel valamit a közösségért. Az persze más, ha nincs hely, vagy szar amit leszedtél és ezért végleg törölni akarod a géprõl, akkor a leírtak szerint várd ki a 48 órát ill. az 1-es arányt.
Belépsz az oldalra, felül az Aktivitásra kattintasz. Nálam alapból a seed kötelezetteket mutatja, ha nálad az Összeset akkor átváltod. Ami a Seed kötelezett listán nem szerepel, azt törölheted.
Vagy akkor ha megvan a 48 órányi seed, vagy akkor ha visszatöltötted 1-es arányig. A szabályzatból: "amit letöltesz, azt bizonyos ideig (48 óráig), vagy 1-es arányig seedelned kell."
Ha tudnád használni, nem töröltél volna seed köteles torrentet. Ne legyél már annyira felháborodva.

Hogyan törölhetem a facebook profiolomat, mivel azt meghackelték a hozzárendelt e-mail fiókommal együtt, mivel nem tudok belépni se?

Legjobb válasz: Próbáld meg jelenteni az esetet az említett portálok szolgáltatójánál a fiókok letiltása érdekében.

Próbáld meg jelenteni az esetet az említett portálok szolgáltatójánál a fiókok letiltása érdekében.

Az SSD meghajtómon nagyon kevés a hely, mit törölhetek?

80GB-s SSD-m van, de csak 7GB szabad hely van rajta, de ott van az 1TB-os winchesterem, amin még fél TB szabad hely van. Minden programot vinyóra telepítek, ügyelek, hogy C-re ne telepítsek semmit. Egyik nap hagytam 20GB helyet, de másnapra 6,15GB lett a szabad hely mennyisége. Mit törölhetek róla?

Legjobb válasz: Van egy ingyenes program hátha segít az a neve hogy CCleaner. Nagyon hasznos.

Van egy ingyenes program hátha segít az a neve hogy CCleaner. Nagyon hasznos.
A böngészés és minden letöltés a Temp mappába történik ami a Windows telepítésének partícióján van.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a rendszergazda, saját a gép, zenéket D-n tárolom, az eredeti "Képek" mappa is csak 117MB. Letöltéseket is D-re tölti.
Zenéket, képeket, személyes adatokat vedd le onnan, illetve a letöltések mappában törölj, lehet hogy valamelyik családtagod hülyéskedett, kérdezd meg mit csináltak, lehet rossz helyre másoltak valami, amit te most nem találsz.
A kérdező hozzászólása: (Egy 2, 29GB-os mappát átraktam D-re és csináltam egy parancsikont az asztalra, ami rámutat, így 13, 9GB szabad hely van C-n, de még mindig kéne szabad hely...)
A kérdező hozzászólása: Minden játékprogramot D-re teszek, C-re maximum 1-2 driver meg hasonló dolog van, de 4-5-nél biztos nem több, azok nem foglalnak ennyit. A Windows mappája 24, 1GB Programfájlok x86 3, 88GB ProgramFiles 1, 09GB ProgramData 8, 60GB Felhasználók (12, 8GB)>>én>> Dokumentumok (3, 95GB) és AppData (4, 82GB) Ezek a fõk. De ha bemegyek C-be, és kijelölöm az ott található összes Mappát és fájlt, csak 51GB-ot ad ki a méretükre vonatkozóan, de akkor is 23, 4GB szabad helynek kéne lennie, tehát még 11, 8GB hiányzik! Ötletek?
De mi a rák van fent annyi minden? Nálam most egy Win7 az összes frissítésével együtt + az összes program amit használok együtt foglalnak 21, 6 GB-ot. Neked hogy telhet meg egy 80-as SSD? Nem vírusos? Vagy miket tettél fel rá?
A kérdező hozzászólása: CCleaner végigfuttatása után 11, 5GB további ötletek? Mert ez még mindig kevés. :(
A kérdező hozzászólása: Én is tudom, hogy rövidül az élettartama, ezért is hagytam rajta 20GB szabad helyet, de most nagyrésze eltûnt és csak 6 maradt. Most 6, 32GB van, egy órája 6, 15GB volt. Megnézem a ccleaner mit tud.
Hát mi van rajta olyan sok? Gondolom tele van szeméttel is, egy CCleaner-rel elõször is takaríts rajta. De ne hagyd hogy ennyire elfogyjon rajta a hely, egy SSd-nek nagyon nem tesz jót ha 20-25% alá esik a szabad hely, sokkal rövidebb lesz így az élettartama.
Akkor nem, ha egyik napról a másikra történt akkor akár még trójai is lehet. Csinálj egy vírus ellenõrzést. (Ha ingyenes vírus irtó kell: Microsoft Security Essentials)
Basszus, ez a trójai megtámadta a modemet, akadozott a neten. Az ESS nem tudta törölni, megtisztitotta a fájlt, aztán betette a karanténba.
Ez az egyik olyan trójai, amelyik bármilyen progival letölthetõ. Downloader. Hogy rohadna meg, aki kitalálta.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segitséget.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!