Találatok a következő kifejezésre: Mivel törölhetem a (41 db)

Van valakinek bármi ötlete, hogy mivel törölhetek a steam VAC ban-t?

Legjobb válasz: Te, mint felhasználó semmivel. Nem sok értelme van a bannolásnak ha bárki bármikor szabadon megkerülheti vagy feloldhatja.

Te, mint felhasználó semmivel. Nem sok értelme van a bannolásnak ha bárki bármikor szabadon megkerülheti vagy feloldhatja.

Miket törölhetek a C meghajtóról ami nem fontos?

Tehát olyanokra gondolok itt mint a temp, temporary itnernet files stb, ezeket hol találom és még miket törölhetek? eléggé megtelt a meghajtó és nem tudom mit?l.

Legjobb válasz: Ha nem akarsz több munkát egy rendszer-összeomlás miatt, akkor inkább ne törölj bele random mappákba azzal a címmel, hogy "biztos nem kell". Vannak direkt rendszertisztító programok, amik biztonsággal törlik azokat a fájlokat és bejegyzéseket, amikre valóban nincs szükség. CCleaner vagy Advenced System Care például ilyen.

Ha nem akarsz több munkát egy rendszer-összeomlás miatt, akkor inkább ne törölj bele random mappákba azzal a címmel, hogy "biztos nem kell". Vannak direkt rendszertisztító programok, amik biztonsággal törlik azokat a fájlokat és bejegyzéseket, amikre valóban nincs szükség. CCleaner vagy Advenced System Care például ilyen.
A meghajtó valószínûleg 2 dologtól telt meg. Elavult rendszer-visszaállítási pontok, és a DOWNLOADS könyvtár a c meghajtón van. A böngészési elõzményeket és a helyben tárolt tartalmat pedig érdemes a böngészõ beállításain keresztül törölni lenullázni.
a windows és program files mappákat nyugodtan... azok nem kellenek soha.....:)
A kérdező hozzászólása: Poénos vagy Rajmund
Nyugodtan törölheted .
A Java telepiti a Mozilla Firefox-ba (kiegészítõ), de én letiltottam. Nekem nem hiányzik.


Mik azek a programok törölhetem őket?

web optimizer és a web assistant.

Õrült módon lelassult a gépem. Az msconfig egy csomó futó progit jelez ki. Mit törölhetek ezek közül?

A futó programokat a képekre felraktam.

Legjobb válasz: sajnos nem sokat tudok segíteni, az automatikus indításnál nem látni, hogy honnan indul(parancs), de ezeket kiveheted: NeroCheck- Nero-nak vmilyen hülyesége, nem kell LinkAir- gondolom LG telefonod van, ez sem kell

sajnos nem sokat tudok segíteni, az automatikus indításnál nem látni, hogy honnan indul(parancs), de ezeket kiveheted: NeroCheck- Nero-nak vmilyen hülyesége, nem kell LinkAir- gondolom LG telefonod van, ez sem kell
A kérdező hozzászólása: "az automatikus indításnál nem látni, hogy honnan indul(parancs)..." ha megírod, ezt honnan tudom meg, belinkelem annak a képét is.
Az az E-S57 nevû induló cucc gyanús. Jobban járnánk egy Hijackthis loggal: http://www.szoftverletoltes.hu/download/hijackthis.html Állítólag nem túl szerencsés az az E_S... nevû cucc. http://siri.urz.free.fr/Fix/SmitfraudFix.exe (by S!Ri) Ezzel, Clean (2)-t választva, majd a felmerülõ kérdésekre (registry tisztítás, wininet.dll csere) Yest válaszolva elvileg megoldódik.
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszaitokat, a Nerót, meg az LG ki is iktattam, a tisztítóprogit meg kipróbálom! Kösz!

Hogyan törölhetem a facebook profiolomat, mivel azt meghackelték a hozzárendelt e-mail fiókommal együtt, mivel nem tudok belépni se?

Legjobb válasz: Próbáld meg jelenteni az esetet az említett portálok szolgáltatójánál a fiókok letiltása érdekében.

Próbáld meg jelenteni az esetet az említett portálok szolgáltatójánál a fiókok letiltása érdekében.

Az SSD meghajtómon nagyon kevés a hely, mit törölhetek?

80GB-s SSD-m van, de csak 7GB szabad hely van rajta, de ott van az 1TB-os winchesterem, amin még fél TB szabad hely van. Minden programot vinyóra telepítek, ügyelek, hogy C-re ne telepítsek semmit. Egyik nap hagytam 20GB helyet, de másnapra 6,15GB lett a szabad hely mennyisége. Mit törölhetek róla?

Legjobb válasz: Van egy ingyenes program hátha segít az a neve hogy CCleaner. Nagyon hasznos.

Van egy ingyenes program hátha segít az a neve hogy CCleaner. Nagyon hasznos.
A böngészés és minden letöltés a Temp mappába történik ami a Windows telepítésének partícióján van.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a rendszergazda, saját a gép, zenéket D-n tárolom, az eredeti "Képek" mappa is csak 117MB. Letöltéseket is D-re tölti.
Zenéket, képeket, személyes adatokat vedd le onnan, illetve a letöltések mappában törölj, lehet hogy valamelyik családtagod hülyéskedett, kérdezd meg mit csináltak, lehet rossz helyre másoltak valami, amit te most nem találsz.
A kérdező hozzászólása: (Egy 2, 29GB-os mappát átraktam D-re és csináltam egy parancsikont az asztalra, ami rámutat, így 13, 9GB szabad hely van C-n, de még mindig kéne szabad hely...)
A kérdező hozzászólása: Minden játékprogramot D-re teszek, C-re maximum 1-2 driver meg hasonló dolog van, de 4-5-nél biztos nem több, azok nem foglalnak ennyit. A Windows mappája 24, 1GB Programfájlok x86 3, 88GB ProgramFiles 1, 09GB ProgramData 8, 60GB Felhasználók (12, 8GB)>>én>> Dokumentumok (3, 95GB) és AppData (4, 82GB) Ezek a fõk. De ha bemegyek C-be, és kijelölöm az ott található összes Mappát és fájlt, csak 51GB-ot ad ki a méretükre vonatkozóan, de akkor is 23, 4GB szabad helynek kéne lennie, tehát még 11, 8GB hiányzik! Ötletek?
De mi a rák van fent annyi minden? Nálam most egy Win7 az összes frissítésével együtt + az összes program amit használok együtt foglalnak 21, 6 GB-ot. Neked hogy telhet meg egy 80-as SSD? Nem vírusos? Vagy miket tettél fel rá?
A kérdező hozzászólása: CCleaner végigfuttatása után 11, 5GB további ötletek? Mert ez még mindig kevés. :(
A kérdező hozzászólása: Én is tudom, hogy rövidül az élettartama, ezért is hagytam rajta 20GB szabad helyet, de most nagyrésze eltûnt és csak 6 maradt. Most 6, 32GB van, egy órája 6, 15GB volt. Megnézem a ccleaner mit tud.
Hát mi van rajta olyan sok? Gondolom tele van szeméttel is, egy CCleaner-rel elõször is takaríts rajta. De ne hagyd hogy ennyire elfogyjon rajta a hely, egy SSd-nek nagyon nem tesz jót ha 20-25% alá esik a szabad hely, sokkal rövidebb lesz így az élettartama.
Akkor nem, ha egyik napról a másikra történt akkor akár még trójai is lehet. Csinálj egy vírus ellenõrzést. (Ha ingyenes vírus irtó kell: Microsoft Security Essentials)
Basszus, ez a trójai megtámadta a modemet, akadozott a neten. Az ESS nem tudta törölni, megtisztitotta a fájlt, aztán betette a karanténba.
Ez az egyik olyan trójai, amelyik bármilyen progival letölthetõ. Downloader. Hogy rohadna meg, aki kitalálta.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segitséget.
Egyébként szerintem akaraterõ és fegyelem.
Keress magadnak más örömforrásokat.
Én is ilyen voltam, csak elkezdtem dobolni, és most az a mindenem, egyébként szvsz jót tenne neked, ha keresnél 1 új hobbit.
Oh, végre valaki....Én is ilyen vagyok. Jó, nem az egyetlen örömforrás, de azért az. :D
Hiába is írnánk le, nem értenéd, mert bonyolult lenne. Ehhez túl egyszerûen mûködik az, aki ilyen kérdést feltesz. :)
Szerintem sokat unatkozol :) Van barátod? Szexelni kéne :D Nálunk nem jo a szex, ezért eszek :D
A kérdező hozzászólása: Most ilyesmik jutottak eszembe: ha megkívánom az édességet akkor inkább el kéne olvasnom helyette egy szép verset, vagy megölelnem vkit.:D Vmi más értelmesebb dolgot csinálni, mint falni.:S Am most nézem, elvileg az ideális testsúlyomon vagyok. Kész csoda.
A kérdező hozzászólása: Hidd el, hogy engem nem vigasztalna az sem ha egy egész város gyûlne össze abban a gödörben... :( Én kifejezetten az az mber vagyok aki utálja, ha azt mondják: másnak még rosszabb! Oké... de én attól még nem leszek jól.:D
Ez pont olyan, mint a cigarettázás egy pár percig jelenthet valami más is örömöt, de aztán az ember gondolata csak visszakalandozik a bagó felé Viszont ez ellen nincs mit tenni, ha elültettünk egy mérgezõ fát azt ki is kell vágni és nem helyeslem aki téged is babusgat, mert az, hogy nem te vagy egyedül igy, az még nem vigasz és nem is számit Ha valaki gödörbe esett ne nyugtassa már magát azzal, hogy mások is beleestek, hanem próbáljon kimászni ! Na heló
én is olyan vagyok mint te! nekem is szinte egyetlen "életcélom" az evés. hiába van az hogy motorozok fanatikus szinten, ha épp nem azt csinálom, rögtön a kaja a lényeg.. sajna látszott is.. még most is kicsit, de nagyon nagy önfegyelemmel megpróbálok leszokni errõl! NEHÉZ! :S
A kérdező hozzászólása: egyébként futni szoktam, oylan 30 perceket hetente vayg 4x, meg tornázom is DVDre.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok elhízva, 174cm/66kg, de ezt csak úgy bírom tartani, hogy sokszor fogyózom, és sokat mozgok. Ha elengedem magam pár hónapra akkor rögtön túllendül a mérleg a 70-en...:(
És nagyon el vagy hízva, vagy sportolsz is?
A kérdező hozzászólása: Elsõ! Nem is sejted, hogy mennyivel összetettebb vagyok mint Te valaha is leszel. ;-D A válaszod pedig értéktelen.
Én is hasonló cipõben járok mint te. Bár nekem a hétvégéim ilyen zabálosak, meg amikor itthon vagyok hétköznap. Az lehet a baj, hogy nincs hobbim, nincs lehetõségem olyan dolgokra, amikkel szívesen elütném az idõm, ezért unalmamban , bánatomban az evésbe menekülök. Pedig jobb lenne, ha egy szelet süti hellyett elmennék inkább futni, de lassan már az utcára sem merek kimenni. De most a változtatáson vagyok. :-) Nem akarom, hogy erre menjek rá az életem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!