Találatok a következő kifejezésre: Mivel töltsek egy (63 db)

Most kaptam egy lg optimus one-t. Miket toltsek le eloszor, hogyan is kezdjek neki az "androidos eletemnek"?

Koszonom valaszotok elore is!

Legjobb válasz: Ha nem lenne rajta fájlkezelõ akkor azt tölts le. Astro, Ghost commander, File expert stb. találsz belõle egy csomót. Aztán a többi alkalmazás csak tõled függ. Nézelõdj Marketen és amit érdekesnek vagy hasznosnak találsz akkor próbáld ki. Ha teszik és használod is akkor maradhat. Ha nem akkor meg töröld.

Ha nem lenne rajta fájlkezelõ akkor azt tölts le. Astro, Ghost commander, File expert stb. találsz belõle egy csomót. Aztán a többi alkalmazás csak tõled függ. Nézelõdj Marketen és amit érdekesnek vagy hasznosnak találsz akkor próbáld ki. Ha teszik és használod is akkor maradhat. Ha nem akkor meg töröld.
Fontosabb alkalmazások: Astro (Fájlkezelõ). Opera Mobile (Böngészõ). Battery Widget (Akkumlátor jelzõ). Adobe Reader (PDF olvasó). Skype, Realcalc (tudományos számológép). Játéknál meg ami tetszik de ajánlom: az összes Angry Birds- et, Ceramic Destroyer, Doodle Hump, Fruit Ninja.

Szeretnék Java nyelven tanulni, de nincs a környezetembe senki, aki segíteni tudna és egyedül nehezen megy. Mivel kezdjem? Miket töltsek le az alapokhoz? Milyen (lehetőleg e-book) olvasnivalókat ajánlotok? (lent)

A suliban pascalt "tanítanak", de nem olyan szinten, hogy kezdeni is lehessen vele valamit.

Legjobb válasz: a "gyökér-szarozással" az iq-dat újra bizonyítottad. Egy igazi programozó nem fog belekötni abba, hogy C/C++. Nem magyarázom, akinek van esze az felfogja miért van ott a per jel. nézd, írhatnék tényleg itt egy csomó reagálást a hülye felfogásodra, baromságodra. De úgy hiszem ettõl te nem lennél jobb (szak)embert, meg igazából annyit nem ér meg nekem, hogy egy fórumon bizonygassam valakirõl, hogy mennyire hülye. Erre idõvel rájössz magad, vagy a körülötted lévõk majd a tudtodra adják úgyis. Azt meg mint bizonyítottad, nem kell C/C++ -al kezdeni ahhoz, hogy valaki idióta legyen, ennek az élõ példája vagy te;)

a "gyökér-szarozással" az iq-dat újra bizonyítottad. Egy igazi programozó nem fog belekötni abba, hogy C/C++. Nem magyarázom, akinek van esze az felfogja miért van ott a per jel. nézd, írhatnék tényleg itt egy csomó reagálást a hülye felfogásodra, baromságodra. De úgy hiszem ettõl te nem lennél jobb (szak)embert, meg igazából annyit nem ér meg nekem, hogy egy fórumon bizonygassam valakirõl, hogy mennyire hülye. Erre idõvel rájössz magad, vagy a körülötted lévõk majd a tudtodra adják úgyis. Azt meg mint bizonyítottad, nem kell C/C++ -al kezdeni ahhoz, hogy valaki idióta legyen, ennek az élõ példája vagy te;)
Ha nincs gond az angol nyelvvel akkor a Java Programming For The Absolute Beginner címû könyvet ajánlanám. Én is abból tanultam meg az alapokat, nagyon jó könyv és érdekes példákon mutatja be az egész nyelvet. Innen letöltheted: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Hallod ne okoskodj jó? Pascal-t sosem tanultam, Visual Basickel találkoztam elõször. Az, hogy iskolában mit vesznek elõször nem igazán mérvadó, mert tele van az összes info suli begyöpösödött pászkál-buherátorokkal. Ettõl még az nem lesz jó nyelv. A C egy igen egyszerû nyelv, épp ezért veszélyes a használata. Ha nem érted mit csinálsz, nagyon könnyû megfektetni a programot. Próbálj Java-ban segfaultot elõidézni. Köszi. Amúgy én is komolyabban C++-al kezdtem el foglalkozni, az, ha körültekintõen csinálják jó. De a C az nem való kezdõ kezébe. Aki mást mond az hülye vagy felvág.
Az elsõre meg ne halgass, baromságokat beszél. Kezdõnek pont a C feküdné meg a gyomrát, a Java az beginner-friendly nyelv. Csak ne szokj túlzottan hozzá, mert hátulgombolós maradsz ^^ Jah és sokkal egyszerûbb ha nem könyvekbõl tanulsz, hanem kitûzöl egy célt, keresel hasonló kódokat és eléred.
Hallod, legalább ilyen ordító baromságokat ne, kérlek. Mint említettem a formákat átvették ({}, if, switch stb.), de rohadtul más. Java kötelezõen OJJEKTUMORIENTÁLT, virtuális gépen fut stb. Nem fogod fel a különbségeket, mi? C egy egyszerû struktúrált ráültetés az assemblyre, semmi más. Azaz hatékony és veszélyes. Kezdõ NE kezdjen C-vel. Aki azt írja, hogy C/C++-al kezdett az meg egy gyökér szar, olyan nyelv nincs, hogy C/C++. Van C és van C++. A visual basicat pont azért írtam oda, hogy lehet sokmindennel kezdeni, az is pont olyan könnyû mint a java, azaz kezdõnek ideális. Aki C-vel kezdi az vagy örökre megutálja a programozást vagy egy bezombult csõlátó idióta lesz. Látszik rajtad is: nem fogod fel, mitõl lehet más két programozási nyelv. Annyit látsz belõle, hogy kapcsos zárójel pontosvesszõ. Ilyen inkább ne tanácsoljon embereknek semmit.
+1: a C semmilyen komolyabb nyelvnek nem alapja. Átvették a jelölésrendszert, de körülbelül semmi köze hozzá se a C#-nak se a Javanak se a PHP-nak. Se a js-nek se körülbelül semminek a C++-on kívül.
kezdetben szerintem a C/C++ -t tanulgassad. a legtöbb nyelv alapja az (java, php, javascript, stb) szerintem elsõ nekifutásra a JAVA erõs cucc. de ha az érdekel, akkor keresgéljél, a google ezrével hányja ki a tutorialokat és leírásokat.
szerintem te beszélsz baromságokat, úgy néz ki nem értessz hozzá. iskolában is elõbb pascalt vesznek utána a C-t. az már más dolog, hogy te neked megfekszi a gyomrodat.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Pontosan ilyenekre gondoltam!
hy! én ajánlok egy könyvet ha még aktuális a kérdés..én most ebbõl tanulok ZHra..sztem elég pro ember írta és jól is van elmagyarázva a példákon... http://nagygusztav.hu/sites/default/files/Java_programozas_1.. Egyébként tényleg nem alapfeltétel a C a javahoz (könyv persze ajánlja - nahát gyökér lenne a könyv írója is ezek szerint? - "A jegyzet feltételezi a C++ programozási nyelv minimum közép szintû ismeretét. Az anyag elsajátítása ennek hiányában sem lehetetlen, de több idõt kell ráfordítani."), de nekem hasznos volt, mert nem ért atomcsapásként a baromi sok fv amit mi csinálunk. persze ezt megfejelték egy szép AWT-vel meg threadekkel szóval ezt megint rendesen meg kell érteni, de azért tanulom :)

A Google Chrome-mal, és a Mozilla Firefox-szal is amikor leakarok tölteni egy filmet mindig úgy a közepén megáll. Mi lehet a baj, ha szar a böngésző, akkor mivel töltsek le filmeket, és honnan?

Legjobb válasz: Egy bizonyos filmet vagy már többet is próbáltál? Nem hinném hogy a böngészõkkel van a baj. Mekkora neted van? Olyankor szokott ez fennálni mikor kevés a letöltési sebesség és mikozben szeded le a dolgokat akkor te közben még netezel is. És ahogy használod a netet (ha kevés) úgy elveszed a letöltéstõl és ez zavarhat be. Emiatt állhat meg.

Egy bizonyos filmet vagy már többet is próbáltál? Nem hinném hogy a böngészõkkel van a baj. Mekkora neted van? Olyankor szokott ez fennálni mikor kevés a letöltési sebesség és mikozben szeded le a dolgokat akkor te közben még netezel is. És ahogy használod a netet (ha kevés) úgy elveszed a letöltéstõl és ez zavarhat be. Emiatt állhat meg.
Firefox-ban használd a DownloadHelper kiegészítõt, letöltésvezérlõt...
nekem is ez a problémám, megpróbáltam download helperrel és ant downloader-el is de ezekkel is megáll.7gb-os a netem


Mivel töltsek meg egy babzsákot?

1.osztályba megy a gyerek és kértek egy 10×15-ös babzsákot. De mit tegyek bele? Azt hallottam a bab zsizsikes lesz.

Legjobb válasz: Ha babból kell a babzsák, akkor a babot, mielõtt beletennéd, tedd ki egy tálba, hogy észrevegyed. Amúgy a zsizsik a babba akkor költözik, mikor a bab még csak érik, és akkor mászkálnak ki belõle, mikor már õsszel kifejtik a hüvelyébõl. Szóval ilyenkor, fõleg ha bolti babot teszel bele, az nem zsizsikes már. Ha mégis félsz a babtól, akkor szerintem mehet bele lencse, sárgaborsó, köles vagy rizs.

Ha babból kell a babzsák, akkor a babot, mielõtt beletennéd, tedd ki egy tálba, hogy észrevegyed. Amúgy a zsizsik a babba akkor költözik, mikor a bab még csak érik, és akkor mászkálnak ki belõle, mikor már õsszel kifejtik a hüvelyébõl. Szóval ilyenkor, fõleg ha bolti babot teszel bele, az nem zsizsikes már. Ha mégis félsz a babtól, akkor szerintem mehet bele lencse, sárgaborsó, köles vagy rizs.
Én mindig kukoricával töltöttem meg, tökéletes volt.
Kérdés, hogy mekkora a babzsák. Ha nagy, akár polisztirol gyönggyel is meg lehet tölteni. Ezt építkezéseken lehet kapni.
A sárgaborsó tökéletes, mert nem zsizsikesedik. Óvodában dolgozom, babzsákjaink mindig bogarasodtak, már évek óta sárgaborsóval töltjük és évekig jók. De a cseresznye és meggymag is szuper, mert azt másra is használhatod (fülfájás...)
"Ha mégis félsz a babtól, akkor szerintem mehet bele lencse, sárgaborsó, köles vagy rizs." Igaz, vagy a babot tárold egy pár napig a mélyhûtõben, és azután már biztos, hogy nem lesz zsizsikes!
A búza, vagy a köles tökéletes lesz bele, mert nem olyan nagy szemû. Elõtte gy éjszakára érdemes betenni a fagyasztóba (kórokozók kiölése miatt), majd a sütõben ki kell szárítani, hogy ne penészedjen.
Most érik a cseresznye és a meggy is... Veszel belõle, ha épp nincs otthon talonba meggyfád, és ugye a magot senki nem szereti lenyelni. :) Azokat megmosod alaposan, hagyod kiszáradni, és mehet a zsákba.
Mi mindig kukoricával csináljuk. Tökéletes.
A kérdező hozzászólása: És hol kapok cseresznye/meggy magot???
cseresznyemagot, búzát. ez a kettö jó arra is hogy mikróba felmelegítsd és a fájos pocakra tedd, kis babáknál ajánlatos nagyon. de mindenre amire a meleg jó ez a párna kiválló. a meggy mag szerintem frankó.
Nekem nagyon bevált az, ha mûanyag granulátummal töltöttem meg. Kreatív vagy barkács boltokban érdemes megpróbálkozni. Biztos, hogy nem lesz zsizsikes.

Van egy Toshiba netbookom. Mikor töltsem fel? Mikor már teljesen lemerült vagy mikor még van benne energia?

Az baj ha használat után mikor kb félig van újra töltöm?

Legjobb válasz: használd mindig a töltön. Azért hetente 1x hagyd teljesen lemerülni.

használd mindig a töltön. Azért hetente 1x hagyd teljesen lemerülni.
Amint tudod egybõl töltsd fel , így hosszabb úletû lesz az akku
A kérdező hozzászólása: sajnos nem tudom mindig kábellel használni mert van hogy autóban kell használnom, ekkor van hogy félig lemerül. mikor hazaérek rögtön töltsem fel maxra vagy, másnap ujra használjam félig teli aksival??és csak akkor töltsem fel mikor már teljesen lemerült?

Mostanában megint küldözgetik a vírusokat MSN-en. Tegnap véletlenül az egyikre rákattintottam:S Mit csináljak? Hogyan törölhetném vagy mit töltsek le hogy eltűnjön? :/

Legjobb válasz: nekem nod32-es vírusirtóm van, az elég jól tud használni, de kérdés mióta terjeng a vírus a gépeden, mert akkor az op rendszered instabillá teszi és össze omlik, szóval ilyenkor a legbiztosab a formázás, bár én nem vagyok informatikus, hátha valaki tud jobbat mondani...... UI: egy nap elég ahhoz, hogy elterjedjen annyira, ha kiírsz vmit azon is rajta legyen, szóval óvatosan!

nekem nod32-es vírusirtóm van, az elég jól tud használni, de kérdés mióta terjeng a vírus a gépeden, mert akkor az op rendszered instabillá teszi és össze omlik, szóval ilyenkor a legbiztosab a formázás, bár én nem vagyok informatikus, hátha valaki tud jobbat mondani...... UI: egy nap elég ahhoz, hogy elterjedjen annyira, ha kiírsz vmit azon is rajta legyen, szóval óvatosan!
Hát istenem! Ez nálam is úgy van h az egyik partner percenként küldözgeti. gondolom ez az a "nézd meg a képem:D +link" -es dolog. Ha a linkre kattintasz csak akkor no panic! Nem probléma. De ha le is töltöd ami egy DOS alapú fájl...akkor van a gáz. Ha letöltötted akkor keresd meg a gépen hova mentette és töröld! lomtárból is! Ha nem mentél a letöltésre/megnyitásra/mentésre akkor nincs gáz. ;) Amúgy NOD32, és Avast a legjobb szerintem....
Milyen böngészõ?
[link]
A kérdező hozzászólása: Oksa, köszönöm! Ez rávilágította a homályos agyam, hogy másnak is lehet probléma! Ami mégjobb, hogy ha valaki betelepült, nem tudtam kiírtani. "[link] Ez segített abban is!

A számítógépemen egy ideig az MSE-volt. Aztán telepítettem a Malvarebytes-t. At talált 6 vírust. A kasperkis 1-et. Most mit töltsek Le? A vákaszokat kérem gyorsan!

Addig is A Malvarebyte és a Spybot védi a gépem. Delehet hogy a másik vírusirtót találta meg? És úgy válaszoljatok hogy írjátok le az első sorba a vírusírtó nevét->enter-> és úgy a véleményt! köszönöm

Legjobb válasz: szerencséd van hogy a virusirtók nem estek egymásnak! Nem szabad többel kisérletezni, csak egy legyen a gépeden. A Kaspersky is nagyon jó, ha már fönt van, én azt ajánlom! persze a hivatalos, naponta frissitett változatot

szerencséd van hogy a virusirtók nem estek egymásnak! Nem szabad többel kisérletezni, csak egy legyen a gépeden. A Kaspersky is nagyon jó, ha már fönt van, én azt ajánlom! persze a hivatalos, naponta frissitett változatot
Eset Smart security Én ezt használom !Nagyon jó !Annyi hogy le kell fixelni hogy nem kérjen serialt !
A kérdező hozzászólása: nem egyszerre voltak fenn! 1.mse 2Kasperkys3malvarebyte
kasperskyt javaslom

Egy kétszer 11 orás repülöut áll elöttem ( Uj zealand- Osaka, Osaka-Frankfurt). Mivel töltsem el az idöt?

Legjobb válasz: Megértelek, tényleg borzasztó én Németországban leszállás elõtt rosszul lettem, mert nem tudtam aludni az úton és a kajától emelyegni kezdtem. De kitartás ha sikerül aludnod, akkor egész jól elmegy az idõ. Gondolom neked is éjszaka indul a géped, mi elõtte elmentünk szörfözni, meg sétálni, párom olyan fáradt volt, hogy simán végigaludta az Auckland-Oszaka utat :-)

Megértelek, tényleg borzasztó én Németországban leszállás elõtt rosszul lettem, mert nem tudtam aludni az úton és a kajától emelyegni kezdtem. De kitartás ha sikerül aludnod, akkor egész jól elmegy az idõ. Gondolom neked is éjszaka indul a géped, mi elõtte elmentünk szörfözni, meg sétálni, párom olyan fáradt volt, hogy simán végigaludta az Auckland-Oszaka utat :-)
Sorry most láttom, hogy te is Aucklandból jössz..
A kérdező hozzászólása: Igen, eppen hazafele megyek...uh..de nagyon nem akarom ezt a sok ulest :( Koszi a lelkesitest :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs szerencsem.Reggel fel 8 kor indul a gepem. az elso 11 en aludnom kene, a masodikon meg fent lennem, mert estere erek haza, es akkor egybol aludhatnek. Valahogy meg kene elozni az atallasi nehezsegeket. Nekem ezelott 2 hetbe telt. Koszi a jo otleteket. :)
Ó úgy tényleg nehéz. Én vasárnap értem vissza azota sem tudok rendesen aludni.De ilyen távolságnál szerintem képtelenség Jet leg nélkül megúszni az utazást. Ha jól tudom vannak ilyen vény nélküli gyógyszerek, amik segítenek. Érdemes rákérdezni egy gyógyszertárban hátha van valami segítség.
A kérdező hozzászólása: Egyik ismerosom szedett jetleg elleni pirulat amit a gyogyszertarban vett, de o igy is szenvedett 1, 5 hetig. De azert utana nezek a dolognak. Az biztos hogy nagyon megviseli az embert az atallas. Koszonom a jo tanacsot :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!