Találatok a következő kifejezésre: Mivel szokták újszülött (3 db)

Újszülött babáknak mikor szokták berakni a fülbevalót? Mennyi idösen? Vagy a kórházban is esetleg kérhetem?

Legjobb válasz: bármikor lehet,de én nem a kórházban rakatnám,mert ott nem figyelnek hogy szúrják.inkább kozmetikussal szúratnám,õ legalább figyel a szimmetriára.

bármikor lehet, de én nem a kórházban rakatnám, mert ott nem figyelnek hogy szúrják.inkább kozmetikussal szúratnám, õ legalább figyel a szimmetriára.
Én vittem a kórházba a fülbevalót, mikor beindult a szülés. A csecsemõsöket megkérdeztem berakják-e. Mondták igen, mielõtt haza mennénk, 2000 Ft. Semmi gondd nem volt vele, nem gyulladt be neki, kamillával mostam minden nap 5x. Doktor néni is megdícsérte itthon mikor kijött legelõször, milyen kis csinos hogy már fülbevalója is van!
Én 8 hetesen rakattam bele, kozmetikus lõtte.

Újszülött kislánynak, mikor szokták a fülbevalót a fülébe tenni?

Azt hallottam hogy már a kórházban is megcsinálják,és akkor nem fáj még annyira a babának.Érdemes már oda bevinni a fülbevalót,vagy várjunk vele pár hónapig?

Legjobb válasz: Szerintem intézzétek el a kórházban.Akkor a baba is gyorsan letudja és szerintem az anyukának is jobb:-)

Szerintem intézzétek el a kórházban.Akkor a baba is gyorsan letudja és szerintem az anyukának is jobb:-)
Én mindkét lányomnak ott rakattam be a hazajövetel elõtt. Apa behozta a fülbevalót, a csecsemõs fertõtlenítette, pillanatok alatt berakta és hozta is vissza a babát, aki békésen aludt. Szúrták mindkettõnek a fülét, de nagyon szépen sikerült, teljesen egyforma helyen van a kettõ. Sosem bántotta egyik se és nem is akadt bele semmibe, pedig pici karika egy kis kõvel.
8 hetesen rakattam bele, mert a kórházban még nem volt fülbevalónk.
8 hetesen lett szúrva.Minél többet vársz, annál inkább megérzi.Nekik még most nagy a fájdalomküszöbük(gondolj csak a születésre)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:-)Akkor érdemes már a kórházban átszúratni?Csak mert akkor még fülbevalót is be kell szereznünk:-)))
Lanyom 10 honapos nincs fülbevaloja. Majd 2 evesen lesz neki, itt csak akkor szurnak:(
Csináltassátok meg a kórházban. Az én babám 2naposan kapta a fülijét. Viszont 6 hétig annak a fülinek kell bentmaradni, amit belõnek, úgyhogy nem kell kapkodni a vásárlással.
Szia! Mi haza jövetelünk elõtt megcsiáltattuk a kórházban , és nem volt semmi gond vele itthon kb. még 1 hétig kellett alkohollal tisztitani és utána tetrán krémmel kenegetni és gyönyörû lett. üdv. 20 hós kislány anyukája

Mivel szokták az újszülött fejét ápolni?

Legjobb válasz: én baba olajjal ápoltam!

én baba olajjal ápoltam!
szia, Gyógyszertári napraforgó olajjal, vagy parafin olajjal kell ápolni.
A babaolaj tökéletes...a koszmót szépen eszedi... Fürdetés elött egy kicsivel kend be a fejét és egy erre a célre használt sapkát húzd rá, nehogy megfázzon. Fürdetéskor jól lemosod és máris "tükörfényes" a baba feje:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!