Találatok a következő kifejezésre: Mivel szőrtelenítsem nemi szervemet hogy ne (2 db)

Mivel szőrtelenítsem a nemi szervemet hogy ne nőjön olyan gyorsan a szőr? Sokszor piros pöttyök jönnek ki a bikinivonalnál! Az mitől van, és hogy lehet eltüntetni?

Legjobb válasz: Érzékeny a bõrõd. Nem tudom mivel szeded, de arra érzékeny. A gyanta a leghatásosabb hogy ne nõljön gyorsan de nem biztos hogy birná a bõrõd. Neked kell kisérletezni hogy mit bir el. Esetleg még a veet krémmel megpróbálkozhatsz. Van érzékeny bõrre, ilyen mandulaolajos.

Érzékeny a bõrõd. Nem tudom mivel szeded, de arra érzékeny. A gyanta a leghatásosabb hogy ne nõljön gyorsan de nem biztos hogy birná a bõrõd. Neked kell kisérletezni hogy mit bir el. Esetleg még a veet krémmel megpróbálkozhatsz. Van érzékeny bõrre, ilyen mandulaolajos.
próbáld hintõporral kenegetni, vagy aloe vera sprével kezelni a pöttyöket.
az aloevera spray nem igazán jó.nagyon gyorsan regenerálja a bõrt, és a szõrre "ránõl" a bõr.nekem a hónaljamnál volt ilyen, igaz én a szoli miatt az égésre használtam.elég kellemetlen.szerintem kozmetikussal gyantáztasd le.van már kimondottam érzékeny bõrre.at mondják a cukorpaszta is jó.
A kérdező hozzászólása: Fiú/17
Illatszer üzletben (DM) vegyél sószappant. Az van ráirva: Himalájai sószappan. Utánna azzal kezeld le. Ez jó a pattanásokra is.
Arcszesz... nekem bevált.
Szõrtelenítõ krém drága, nem is viszi le az olyan apró szõröket amit elsõre nem is tudsz hogy van olyanod, csak ha már leszõrtelenítetted a nagyját. Gyantázni mazochizmus. Éles borotva kell, csak akkor pirosodik ki ha nem jó minõségû a borotva. Gilette fusion-nel akárhogy borotválom se nem pirosodik, se nem hólyagosodik fel.
Mielõtt nekiállsz leborotválni, elég sok idõt tölts el egy kád vízben, így megfelelõen puha lesz a szõrzet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!