Találatok a következő kifejezésre: Mivel szörtelenítsem péniszem (2 db)

Mivel szörtelenítsem a péniszem?

Már próbáltam a borotvát de néha ben? a ször és akkor nagyon viszket.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem a gyanta lenne jó megoldás, ott viszont az a baj, hogy mg kell várni, amíg kinõ, másfelõl pedig kell egy olyan kozmetikust kerítened, aki megcsinálja... Nem mindenhol vállalják. Neten nézd meg. Ha annyira fáj, mint a nõknek, biztos kibírod. Én is kibírom pedig nekem olyan erõs mint a drót :(

Szia! Szerintem a gyanta lenne jó megoldás, ott viszont az a baj, hogy mg kell várni, amíg kinõ, másfelõl pedig kell egy olyan kozmetikust kerítened, aki megcsinálja... Nem mindenhol vállalják. Neten nézd meg. Ha annyira fáj, mint a nõknek, biztos kibírod. Én is kibírom pedig nekem olyan erõs mint a drót :(
én csak annyit szoktam csinálni, hogy fogom a szakállvágómat is rövidre nyírom. Nem nullásra, csak 2-3 milliméteresre kúrtítom. Látványnak majdnem ugyanaz, nem gyullad be, nem szúr. Csak arra kell figyelni, hogy puha a bõr és ha nem vigyázól, akkor oda tudja csípni.
Az én barátom is szakállvágóval nyírja, így dögös is és neki sem kellemetlen amikor nõ. Viszont Vele is elõfordult már, hogy becsípte a bõrét, jól húzd szét a bõröd, akkor jobban tudsz rá vigyázni.
pörköld le, úgy a jó
Azta rohadt, majd pont azért fogom elhagyni, mert borotválja ?!
Nem jutunk el a sráccal odáig, hogy a pénisze elõkerüljön, ha azt sem tudja leírni, hogy "összejöttök"
Szerintem meg borotváltan olyan csiga, meg férfiatlan.
Én megkérném, hogy ne szõrtelenítse. Elvégre nekem kell tetszenie, nem a birtokosának. Régebben én se borotváltam teljesen, egy csíkot mindig hagytam. Eddig senkinek se volt vele baja, aztán a párom mondta, hogy neki jobban tetszik teljesen simán. Azóta teljesen borotválom én is. Mert nekem aztán egymindegy, de neki így jobb.
Olyan csiga? :D Kíváncsi lennék mekkora péniszekkel találkoztál eddig... :D
igazából kettõvel. De a csiga nem volt jó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!