Találatok a következő kifejezésre: Mivel ragaszthatok müanyaghoz konkrétan (1 db)

Mivel ragaszthatok bőrt/műbőrt müanyaghoz (konkrétan autókárpit)?

Hol tudom beszerezni (Heves m. környékén v. Bp-en)? valamint az is érdekelne hogy b?rt/m?b?rt (fehéret v vajszín?t) nem gagyit, hol tudok megfizethet? áron venni. Köszönöm a választ, További szép napot.

Legjobb válasz: Nem sárgul be és még hõálló is. Szakemberek is ezt használják. Bármelyik festék ill.vegyiáruboltba kapható.

Nem sárgul be és még hõálló is. Szakemberek is ezt használják. Bármelyik festék ill.vegyiáruboltba kapható.
Mübõrt Bp.-en, VIII.-ker Népszinház u. - Fecske u. sakán lévõ üzletben vehetsz.(Szimütex kft.)
Ne ecsettel kend, hanem spaklival a mûbõrre és vékonyan. A mûanyagra már lehet ecsettel de oda is vékonyan. Várj kb. 15 percet mikor mind a kettõ tapintásra száraz akkor lehet összenyomni a lehetõ legnagyobb erõvel. Szerintem túl vékony mûbõrt használsz ha így van akkor próbáld technokol rapid-dal
lehet kapni sprayben ragit bõrhöz az tapad és nem szinezi meg az anyagot
Elméletileg a pillanatragasztók jók, nagyobb felületen a palma-tex is mûködik, csinálj próbát, és tartsd be, ami a dobozra van írva!
A kérdező hozzászólása: egy egész autot akarok bebõrözni, szala ahoz jó sok pillanat ragasztó kellene. A palma tex sárga színû félek hogy elöbb vagy utobb kiüt a fehéren esetleg besárgitja azt azért köszi
A kérdező hozzászólása: teszteltünk egy mûbördarabot egy mûagyagon palma-texel. Egy oldalasan kenve simán le lehetett húzni az anyagot, duplán kenve kiütött a sárga :(
A Palmatex egy rakás szar nekem se vált be.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen esztergályozási ötleteket tudtok mondani? Nem baj ha kell hozzá más eszköz is pl marógép.

Szóval fából készült tárgyak érdekelnek pl sakk ... Esetleg könyv róla ötletek fafaragóknak vagy valami.

4

20-as átmérőjű inox cső rögzítése 10x10-es négyzetvasra úgy hogy kinézzen is valahogy?

2

Hogyan kell bekötni a villanykapcsolót?

Van egy Prodax fényerőszabályzós kapcsolóm, amit ki akarok váltani egy hagyományos kapcsolóval, mivel ledeket szerelek fel. A fényerőszabályzó egyik oldalához csatlakozik egy fekete és egy barna drót, a másik oldalához pedig egy másik fekete. Ha jól tudom, kapcsoló bekötéséhez kell egy null és egy fázis drót. De a harmadikkal mit csinálják, mert itt ugye egy barna és két fekete vezeték van.

17

Kemping gázfőzőhöz 2 kg-os turista PB gázpalackot használunk. Használható hozzá a 11, 5 kg-os is?

5

Lekapcsolt állapotban kb.5 másodpercenként felvillan néhány mennyezeti lámpa a lakásunkban. Mitől lehet ez?

Van 3 lámpa, amik alternatív kapcsolóval 4 helyről egyszerre kapcsolhatók. Csak ezeknél csinálja ezt.

4

Mennyibe kerülne kb. egy lépcső tetejére való, kiskapu elkészíttetése?

Hasonló a biztonsági babarácsokhoz amire gondolok, csak valamivel magasabb, és erősebb! Fa kerítéselemekből, kis kilincsel zárral! Mennyiért készítené el ezt egy asztalos(?), vagy aki ért hozzá?

5

Mennyire tartós, ha a hátsó udvar kerítését lábazat nélkül csináljuk meg?

Úgy gondoltam, hogy veszek 220 cm magas kerítésoszlopokat (fémből) és lefúrom/leütöm őket 50cm mélyen. Utána kihúzom a kerítésdrótot az oszlopokra. Csak az a kérdés, mennyire lesz ez tartós? Télen a fagy kimozgatja? Esetleg még az is szóba jöhet, hogy külön külön minden oszlopot lebetonozunk egy 30cm*30cm és 50 cm mély betonkockába.
Lábazat ásása nagyon bonyolult és költséges lenne az udvar elhelyezkedése és más tényezők miatt, szóval elternatívát keresünk.
A válaszokat előre is köszi

4

Békéscsabán hol lehet ilyen hevedert venni?

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://fizioshop.hu/tarta..

2

Hogyan lehet ilyet/így festeni?

http://img.ehowcdn.com/article-new-thumbnail/ehow/images/a07..

1

Nem földelt, régi lámpákat át lehet-e alakítani földeltté?

Van pár régi lámpám (asztali, álló, fali), amiket nem szeretnék kidobni, illetve kamrába, stb jók lennének még, de nem földeltek, a konnektorba se tudom bedugni őket, mer régi tipusuak. Át lehet alakítani ezeket földeltté? És ha igen, hogy? Az elég, ha a vezetéket lecserélem újra, amiben van földelés szál (vagy em tom mi a rendes neve) és azt rákötöm a lámpatestre? Nem vagyok szakértő, úgyhogy nyugodtan lehet szájbarágósan is, meg linkeket is, meg ha hülyeséget kérdezek azt is. Előre is köszi!

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!