Találatok a következő kifejezésre: Mivel ragaszthatok müanyaghoz konkrétan (1 db)

Mivel ragaszthatok bőrt/műbőrt müanyaghoz (konkrétan autókárpit)?

Hol tudom beszerezni (Heves m. környékén v. Bp-en)? valamint az is érdekelne hogy b?rt/m?b?rt (fehéret v vajszín?t) nem gagyit, hol tudok megfizethet? áron venni. Köszönöm a választ, További szép napot.

Legjobb válasz: Nem sárgul be és még hõálló is. Szakemberek is ezt használják. Bármelyik festék ill.vegyiáruboltba kapható.

Nem sárgul be és még hõálló is. Szakemberek is ezt használják. Bármelyik festék ill.vegyiáruboltba kapható.
Mübõrt Bp.-en, VIII.-ker Népszinház u. - Fecske u. sakán lévõ üzletben vehetsz.(Szimütex kft.)
Ne ecsettel kend, hanem spaklival a mûbõrre és vékonyan. A mûanyagra már lehet ecsettel de oda is vékonyan. Várj kb. 15 percet mikor mind a kettõ tapintásra száraz akkor lehet összenyomni a lehetõ legnagyobb erõvel. Szerintem túl vékony mûbõrt használsz ha így van akkor próbáld technokol rapid-dal
lehet kapni sprayben ragit bõrhöz az tapad és nem szinezi meg az anyagot
Elméletileg a pillanatragasztók jók, nagyobb felületen a palma-tex is mûködik, csinálj próbát, és tartsd be, ami a dobozra van írva!
A kérdező hozzászólása: egy egész autot akarok bebõrözni, szala ahoz jó sok pillanat ragasztó kellene. A palma tex sárga színû félek hogy elöbb vagy utobb kiüt a fehéren esetleg besárgitja azt azért köszi
A kérdező hozzászólása: teszteltünk egy mûbördarabot egy mûagyagon palma-texel. Egy oldalasan kenve simán le lehetett húzni az anyagot, duplán kenve kiütött a sárga :(
A Palmatex egy rakás szar nekem se vált be.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Láncfűrész. Elektromosat vagy benzineset?

Otthon a téli tüzelő összevágására használnám (80-100q keményfa).Persze a benzines erősebb meg minden,de egy 2.2kw os elektromos nem felelne meg erre a célra?

7

Hogy lehet szétszedni / tömítést cserélni a kar aljánál? Vagy ha nem egy tomítés miatt csöpög a kar aljánál, akkor mi lehet a gond?

Ilyen szerkezetről van szó:

3

Van valami jelentősége annak, hogy egy colstok (famérce) tiszafából készült?

Egyébként régi,nemrég találtam.

3

Lehet kapni sima, fehér tapétát?

Van egy poszterkészítő oldal, ahonnan kinyomtatnám a posztert darabokban (A/4-es méret/db) és ezeket szeretném ráragasztani a sima tapétára és úgy fel a falra. Megoldható? Esetleg van valakinek egyéb (egyszerűbb) ötlete?

4

Mivel lehet nagy felületű üveget gazdaságosan festeni?

Erkély üvegét szeretném lefesteni. Nem kell teljesen fednie, lehet áttetsző is. Csak tartós legyen, és ne kerüljön egy vagyonba.
Tudom, jön a kérdés talán, hogy minek az erkély üvegét festeni? Azért szeretném, mert földszinti lakás, és fehér, jobban mondva teljesen átlátszó az üveg benne. Ha kiteszek bármit az erkélyre, prímplánban látszik. Ezt szeretném elkerülni.
Köszönöm a tippeket előre is. :)
pisti

6

Vásárolt már valaki a Skandináv Fatelepről hajópadlót? Mik a tapasztalatok?

1

A hobby ragasztónak árt, vagy van valamilyen hatása, ha sütőbe tesszük? Pl. : lent

Pl.: szeretnék süthető gyurmára öntet hatás elérése érdekében hobby ragasztót be színezni és úgy rárakni a gyurmára és be tenni a sütőbe. Ettől lesz valami elváltozása a ragasztónak mondjuk besűrűsödik vagy csomós lesz?

Előre is köszi!

4

Magasnyomású mosó pisztolya. Ereszt, spriccel. Cseréltem gumitömítést, - amilyet kaptam - de még mindig. Tehát vennék. Neten lenne más márkához való. A kérdés: ezeknek szabvány csatlakozásuk van, Tehát más típusé is jó lehet?

Neten nehéz lássam a csatlakozót, az én gépem anno reverberi tipús. Az átlag pisztoly ár 8-9 e Ft, de találtam makitához való pisztolyt, szállítással 5000-ért.
Még próbálok felhajtani egy szervízt, ahol a 10 forintos gumitömítést kicserélnék, de ha nincs, hát vennék pisztolyt, de nem 9 e.-ért... Várnék értékelhető javaslatot...:D

1

Hogy tudnék művészkönyvet készíteni?

Valami ötlet: milyen legyen a borítója, miről szóljon stb...
segítenétek fontos lenne :D!!!

3

Keljfeljancsi bábut hogyan lehet készíteni házilag?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!