Találatok a következő kifejezésre: Mivel nyugtassam magam, (18 db)

Mivel nyugtassam magam, ha ma a leendő barátom elment bulizni nélkülem?

Még nem járunk, de azért frusztrál, hogy nem látom hány csajjal kavar ma este...

Legjobb válasz: Ha már épp ilyen helyzetbe kerültél, akkor próbálj meg bízni benne, hidd el, hogy ha már most az elején nem tudsz bízni benne, akkor késõbb sem fogsz, amikor már együtt lesztek. Õ is csak pasiból van és ha igazán kedvel, akkor ha flörtöl is ma mással, nem fog az többet jelenteni neki, viszont ha téged otthagy egy másikért, akkor tudhatod, hogy mennyit jelentettél neki és nincs amiért idegesítsd magad. 21 évesen több tapasztalat és jobban kialakított bizalmad és önkontrollod kéne legyen!

Ha már épp ilyen helyzetbe kerültél, akkor próbálj meg bízni benne, hidd el, hogy ha már most az elején nem tudsz bízni benne, akkor késõbb sem fogsz, amikor már együtt lesztek. Õ is csak pasiból van és ha igazán kedvel, akkor ha flörtöl is ma mással, nem fog az többet jelenteni neki, viszont ha téged otthagy egy másikért, akkor tudhatod, hogy mennyit jelentettél neki és nincs amiért idegesítsd magad. 21 évesen több tapasztalat és jobban kialakított bizalmad és önkontrollod kéne legyen!
A kérdező hozzászólása: Pont az a baj, hogy ennyi idõsen eljutottam odáig, hogy szinte egyáltalán nem bízom a férfiakban. Rengetegszer csalódtam már bennük, volt aki csak azt akarta és a csillagokat is lehazudta nekem (soha nem kapott meg:D). Ezért vagyok ilyen bizalmatlan..de egyébként õ is lelkisérült, csak õ ugye a lányokban csalódott sokat. Próbálom én is úgy felfogni ahogy te mondtad, kedves 4., csak nehéz...ezért kértem segítséget, hogy hátha el tudjátok terelni a figyelmem:)
én a helyedbe tuti elmennék bulizni, de ne oda ahova õ, mert akkor tudja, hogy féltékeny vagy. ne hogy már csak õ érezze magát jól(NÉLKÜLED) ha kiderülne hogy több csajnak csapta a szelet, már össze se jönnék vele.:D

Félek a sötétben, nem tudom mit tegyek mivel nyugtassam magam?

Ez egy elég bonyolult dolog nálam, kiskoromban is féltem a sötétben, sokszor nemmerek elaludni csak fénnyel, mindig úgyérzem hogy valaki közelvan vagy figyel a legnagyobb félelmem az hogy egyszer megszólal a csendben. Kiskoromban féltem szintén mintmondtam de azthittem kinövöm. Régen álmodtam egy olyan helyrõl ami egy mezõ volt, és ha arra gondoltam mindig megnyugtatott. De nemrég álmodtam azt, hogy az a hely leégett és nemtudok ellene mit tenni. Esetleg az is közbejöhet, hogy nagypapám kb fél éve hunyt el...Éppen igyekszem összeszedni a gondolataimat bocsánat ha nem egyértelmûeket írok, csak hátha valaki rátud világítani nekem hogy milehet ennek oka, vagy mit tudnék ellene tenni

Legjobb válasz: Ha már leégett, füvesítsd be újra a mezõt. Komolyan.

Ha már leégett, füvesítsd be újra a mezõt. Komolyan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat!!! Nagyon jók végigolvastam õket igyekszem majd kipróbálni ezeket! Esténként mostanság úgy alszom el, hogy TV-met bekapcsolom és beállítom idõzítõre kb fél órára és adokrá minimális hangot akkor egészjól elalszom és reggelig felsekelek viszont ha este felkelek akkor van 1 sólámpám amit felkapcsolok. Minden segítségeteket köszönöm igyekszem tényleg legyõzni ezt a félelmem.
Gyerekként én is féltem, de ma már csak akkor, ha egyedül vagyok a házban. Ami bevált ellene: éjszakai fény (lehet kapni, de a sólámpa is jó), hálópajtás (férjem a legjobb, de pl. gyerekkoromban a macskával aludtam, és volt, hogy éjjel még a wc-re is vittem magammal... :) ) És ha már nagyon álmos voltam, azt mondtam magamban, hogy "most már hagyjon engem békén minden szellem, meg szörny, mert én aludni akarok!" Ha gondolatban veszekedni kezdtem velük, máris bátrabbnak éreztem magam. De az is jó ötlet, ha lefekvéskor álmodozni kezdesz, amíg el nem alszol. Gondolj valami olyanra, amit meg szeretnél valósítani, vagy egy kitalált világ is jó (mondtad a mezõt a házzal). Remélem, tudtam segíteni. :)
Ne tartózkodj sötétben!:) Miért kínzod Magad a sötéttel?
Az elsõ hsze tényleg jó ötlet..., de amúgy én is féltem..., eleinte nem görcsöltem azon, h villannyal alszom el...szerintem nyugodtan aludj úgy, mind addig amíg elmúlik az amiatt görcseid, h ez ciki stb. Ha az elsõ hsze nem segítene...fokozatosan próbáld magad hozzá szoktatni a sötétséghez, tehát elõbb legyen nagy villany, utána ha már úgy okés, kis lámpa, utána még kisebb fény...végül amikor már sötétbe vagy teljesen és esetleg félnél...csukd be a szemed, mond magadnak, h nincs mitõl félned...nincs ott semmi stb. Sõt, tagadd meg a félelmet...akkor is, ha érzed, h már pedig nem félsz és nincs közöd hozzá. Azonnal nem fognak segíteni, de nekem ezek egy idõ után segítettek, így hátha neked is fog.
Gondolj arra, hogy Te vagy az akitõl félnie kell azoknak, akik a sötétséget képviselik.Ha tiszta a szíved, lelked, nincs mitõl tartanod. Ha Isten velem, ki ellenem?
Ha félsz a sötétben, az mindig valami lelki problémára vezethetõ vissza, amíg azt nem orvosolod, addig így marad. Nekem idõszakosan jön elõ, amikor van valami gondom, akkor nagyon félek a sötétben, általában ez a megszokott, mert mindig van valami eltemetett problémám, ami elõször így jön csak elõ, de van, hogy simán alszok a sötétben. Amikor félk, olyankor éjszakai lámpát szoktam felkapcsolni, ilyen színes burájú, halvány fényû lámpa, fontos, hogy ne világítson nagyon, mert akkor nem fogsz tudni elég mélyen aludni ahhoz, hogy kipihend magad. Illetve lehet kapni ilyen lámpára csatlakoztatható kis cuccot, amivel tudod állítani a lámpa erõsségét, ezt ráteheted a rendes nappali lámpádra, és éjszakára csak simán letekered a fényét. Egy csomó ismerõsöm ilyennel alszik, nagyon sok felnõtt fél a sötétben, csak hát nyilván nem reklámozzák mindenkinek.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Valószínûleg ezzel születtél, nem tudsz vele mit kezdeni nagyon. A legegyszerûbb, ha alvásnál is mindig égve hagysz legalább egy kislámpát. Én mindig így alszom, pedig felnõtt vagyok. Sokan viccesnek gondolják, de én meg csak összekuporodva, a sarokba fordulva becsukott szemmel tudok sötét szobában lenni, fõleg egyedül. Mindig attól félek, hogy ha a hátam mögé nézek, ott lesz valaki idegen ember vagy szellem. Ovis koromban sok ilyen mûsort láttam, mert a tesóm esténként ezeket nézte, és azóta rettegek. A másik hülyeségem, hogy ha már kint sötét van, lehúzok minden redõnyt, mert félek, hogy ha kinézek az ablakon, valaki ott fog elõtte állni, és bizony nem jó szándékkal, hanem hogy elraboljon vagy bármi. Olyanokat lát, hall manapság az ember, hogy csodálom azokat, akiknek ilyen téren semmi félelmük nincs. Szóval kedves kérdezõ, azt tudnám neked javasolni, hogy legyen egy teljes szoba átalakítás. Valami szép, vidám, egyszínû falak, ablakkeret mellé egy csíkban valami virágmintás tapéta, a szobában a bútorokat a te igényid szerint elrendezni. Esetleg néhány kis poszter mezei nyulakról vagy valami kedves kis állatról, vagy ami téged nyugtat, az mondjuk mehetne az ágy fölé vagy azzal szembe. Bár nem vagyok ennek szakértõje, de valami világoszöld vagy barackszín lenne jó a szobához. És mindenképp legyen vagy az ágy mellett vagy az íróasztalon egy kislámpa, amit alvás közben használsz. De állítólag sokat használ az alvás elõtti masszázs is. Hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha szeretnél még valami tanácsot, szívesen adok. :)
én is félek, emiatt nem tudtam elköltözni se egyedül, meg nem merek egyedül lenni egy lakásban éjjel nekem noctifóbiám van, amiatt alakult ki mert bántottak kiskoromban meg aláztak szerintem napról napra képzeld el, hogy felásod a földet majd felkapálod, beveted fûmaggal, gondozod és virág magokat is teszel bele és meg lesz újra a mezõd
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Azt kihagytam hogy a mezõ közepén volt 1 út aminek a szélén volt 1 kisház. És a mezõkörülmindig képzeltem magamnak 1 burkot ami "áthatolhatatlan volt" Köszönöm a kérdéseket igyekszem a tanácsaitokat kipróbálni!:)
Én is így voltam, de az igazság az hogy senki sem árthat neked a képzeleted szárnyal csak. Nekem kiskorom óta voltak fura álmaim, idõvel kinövöd, gondolj valami szépre elalvás elõtt, egy utazásra egy trópusi helyre, vagy hasonló. nekem van barátom aki irányítani tudja így az álmait és azt álmodik amit akar.
Igen, úgy érti. Próbáld meg. :)
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted? A fejemben javítsam meg úgymond?
Én nem tudok sötétben aludni, felébredek a vaksötétre. fényfüzérrel alszom, olyan 12-16 Watt bevilágítja az egész lakást, és nagyon hangulatos is. Én vagyok, aki nem értette, hogy miért kínzod magad a sötéttel... Nekem eszembe se jutna "magamat edzeni", amikor van rengeteg féle világító eszköz...:)

Mivel nyugtassam magam vagy mit tegyek?

6 hetesen kórházba voltam,mert volt egy minimális halvány barna pecsételésem. 4x1 duphastont szedek.1 hét után hazaengedtek tünetmentesen. De közben megint volt barnázásom,kicsit több,mint első alkalommal. Voltam dokinál,UH-zott és azt mondta minden rendben. De azóta meg sötétebb barna pecsételéseim vannak. Egyik nap szinte alig,de ma például több de nem annyira sötét. Görcsölni nem görcsölök. A történethez hozzátartozik,hogy kétszarvú méhem van. A kérdésem az lenne mit tegyek? Megint menjek dokihoz? Itthon szinte egész nap fekszem és rendesen szedem a duphastont. Van esély hogy semmi baja nem lesz a babának?

Legjobb válasz: Persze, hogy van, ha hazaengedtek, akkor annak oka van! Ne idegeskedj, szedd a gyógyszert és pihenj, ez nagyon sok nõvel elõfordul!

Persze, hogy van, ha hazaengedtek, akkor annak oka van! Ne idegeskedj, szedd a gyógyszert és pihenj, ez nagyon sok nõvel elõfordul!
legalább telefonálj. Lehet, hogy a védõnõt is megkérdezheted, hogy mit tegyél.
Esetleg ha elmennél egy másik jófajta dokihoz, és õ is ugyanazt mondaná, mint a dokid, az megnyugtatna? Az idegeskedés többet árthat, mint a pecsételés! nyugi, minden rendben lesz, vagyis rendben van! ;)
A kérdező hozzászólása: Naponta egyszer kétszer jelentkezik, hol egy csepp, hol több. Amikor elmentem múltkor a dokihoz, rögtön megvizsgált de nem tapasztalt semmit. Úgy viselkedtek velem mintha kitaláltam volna. Reggel óta megint nem tapasztaltam.
Én azért a helyedben nem hagynám magam lerázni, az én dokim azt mondta, hogy semmiféle barnázás nem normális dolog. Menj be az ügyeletre és több szem többet lát alapon vizsgáltasd meg magad újra. Nem biztos, hogy gond van, de szerintem azért ne kockáztass! Én alapjáraton elég optimista típus vagyok, de amíg a barnázás nem múlik el addig menj utána folyamatosan és oldják meg a problémádat, azért orvosok. Valamelyik válaszolónak igaza van abban, ha kétféle doki is rendben talál mindent akkor nyugodtabb lehetsz utána. A legjobbakat kívánom neked4
Szerintem is nézesd meg magad másik dokival is. Nekem anno utrogestant kellett használni, az meleltt sose egy csepp barnázásom nem volt (igaz, én a max adagot használtam). Csak arra akarok kilyukadni, hogy lehet, rosszul állították be neked a gyógyszeradagot. Nem tudom, a duphasonból mennyi a max/nap. Ha uh-n minden rendben volt, akkor ne parázz, csak lehet, valami kis hormon dolog, amin a jól beállított gyógyszeradagolás és pihenés segíteni fog.

Csak én fújom fel ennyire ezt a pornó filmezést? Ha igen, mivel nyugtassam magam?

A barátom legalább 2.hete már nem éppen úgy viselkedik az ágyban,ahogy régebben,a szex szinte 5perc alatt kész mert rögtön elélvez,engem nem akar izgatni, én szinte minden menet után, előtt megadom neki..Ma kibökte, hogy igen nézett pornót, először, hogy egy hónapja nézte, majd aztán csakis szerdán nézte, csak ezt vallotta be.Mindent megadok neki az ágyban, minden hétvégen találkozunk csak , ez szerintem nem ok arra, hogy megunjon.Nagyon bánatos vagyok. Minden második pénteken én utazok le hozzá 300km.re, meg aztán vissza 3nap múlva, erre ez a hála. Volt valaki ilyen helyzetben?nem tudom hova tenni ezt a dolgot.közösen nem akar pornózni, akkor azt kapom, hogy mekkora perverz vagyok.

Legjobb válasz: szerintem legközelebb küldj neki egy videot nem szexvideot hanem csak egy sima egyszerü ruhában lévõ videot amiben mosolyogva beszélsz neki hogy akkor intézze el most egymaga ha erre izgul. Hátha észhez tér. Ha nem akkor lapát...

szerintem legközelebb küldj neki egy videot nem szexvideot hanem csak egy sima egyszerü ruhában lévõ videot amiben mosolyogva beszélsz neki hogy akkor intézze el most egymaga ha erre izgul. Hátha észhez tér. Ha nem akkor lapát...
nem kell ebbõl szerintem ügyet csinálni hogy nézi..
Ha a barátoddal nem egyszerre élvezel és õ megy el hamarabb utána meg úgy hagy akkor egy egoista bunkó paraszt.Pornó ide vagy oda.Vagy megtudod nevelni, vagy le kell cserélni egy újabb verzióra.
Nem a nézés a gond, hanem a nagy távolság.

Mennyi karácsonyi, szilveszteri sms-t mailt kaptál? Én egyet se. Nem vagyok fontos senkinek se. Nagyon rossz érzés, mivel nyugtassam magam?

Legjobb válasz: Hát ha ez megnyugtat valamennyire, én sem kaptam egyet sem! Manapság mindenki csak kiírja a Facebook-ra és kész! :S Mondjuk a buliban elég sok jó kívánságot kaptam! :)

Hát ha ez megnyugtat valamennyire, én sem kaptam egyet sem! Manapság mindenki csak kiírja a Facebook-ra és kész! :S Mondjuk a buliban elég sok jó kívánságot kaptam! :)
5-6
Engem nem érdekel a Karácsony. Senkinek nem írtam és nem is kaptam. Miben különb ez mint bármely más nap??? Az egészet Kornélus napimádó pogány vallású találta ki jóval Jézus születése után a Kr. u-i IV. században. Semmi értelme az egésznek IV. évszázaddal késõbb kezdték el ezt a pogány ünnepet mint ahogy Jézus megszületett, aztán a keresztény egyházak átvették ezt, pedig õk nem is napimádóak. Az egésznek semmi köze Jézushoz, csak arra húzzák rá. (nézd meg a wikipédián) Szóval ne izgulj! Semmi értelme az egésznek.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom. Nincs barátom, haverom. Elég rossz így élni. Akit magamhoz közel érzek annak pedig el se mondom....
Nekem is ugyanez az érzésem.
Én sms-t nem nagyon de többnyire emailt kaptam, részben a munkatársaimtól, a fõnökömtõl, meg ugye a bátyámtól aki külföldön él. Meg persze jó néhány ismerõsöm is dobott meg emailekkel még ma is kaptam egy párat. Karácsonykor nem kaptam ennyi emailt, akkor is kb 4 sms-t meg 10 mail jött.

Ha a párom nem veszi fel a telefont, szép lassan pánikrohamot kapok (szó szerint). Van okom rá? Ha nincs, mivel nyugtassam magam?

Mindig ezen van a veszekedés...eredetileg csak féltékenységnek hittem (biztos másik n?vel van, épp szexel, nem érdekli, hogy csörög, vagy nem akarja, h meghallja a csaj, ahogy velem beszél). De újabban annyi minden más is bekúszik a fejembe, mi van ha szimplán nem érdeklem, vagy ha részegen fetreng valahol, vagy ha tényleg történt vele valami, megverték, összeesett vagy elütötte az autó? És egyébként nem is jutok eszébe órákig? Az oké, hogy nem veszi észre, ha hívom, de eszébe kellene jutnia, hogy ránézzen a telefonra, mikor eszébe jutok...ezekszerint nem jutok eszébe? Most a legrosszabb... fél11 óta nem érem el, hívtam vagy 6x, végigcsöngött, semmi... lehet, h másnál alszik? egy lánynál? ma már nem is fogok vele tudni beszélni? de így nem tudok aludni sem... szó szerint pánikolok! fizikai tüneteim vannak, rosszul vagyok... ez az id? el?rehaladtával egyre rosszabb, minden órával, amit ilyen kétségek között verg?dve töltök... 22/L, ? 31/F

Legjobb válasz: gondolj arra,hogy befejezi mindjárt a dugást,aztán nagylelkûen felajánlja a csajnak,hogy leviszi sétálni yorki-át és akkor majd fel tud hívni téged.

gondolj arra, hogy befejezi mindjárt a dugást, aztán nagylelkûen felajánlja a csajnak, hogy leviszi sétálni yorki-át és akkor majd fel tud hívni téged.
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`...
A kérdező hozzászólása: utolsó, ez már tökunalmas, és szerintem nem kérdeztem fatális hülyeséget a többieknek nagyon szépen köszönöm...érzem én is, hogy túlzásba viszem, de olyan sokan átvertek már (az egyik párom 3 évig vezetett az orromnál fogva, úgy hogy gõzöm sem volt róla, ki is õ valójában)...ezért vagyok képtelen visszafogni ezt a félelmet egyébként nem volt veszekedés belõle, reggel beszéltünk, elaludt zene mellett és rezgõn volt a telefonja, ezért nem hallotta és csak reggel kelt fel, még bele sem szóltam a telefonba, egybõl elmesélte és bocsánatot kért egyébként szokott nélkülem bulizni meg haverozni, és nem szoktam 10 percenként hívogatni, csak egyszer, és ha akkor felveszi, nyugodt vagyok és semmi gond nincs...csak akkor változok át féltékeny hárpiává, ha nem veszi fel, akkor elkezdem hívogatni fél óránként és minél többször nem veszi fel, annál idegesebb vagyok...ez kb 2 hetente egyszer fordul elõ
Jesszusom... tarts önismereti tréninget. Dobni fog a pasid, ha így folytatod... minél jobban szeretnéd láncolni (bár természetesen ugye itt sem errõl van szó) egy idõ után annál jobban fogja idegesíteni az hogy állandóan hívogatod. Ha félre akar dugni megteszi akkor is ha te magad vagy a szuperetalon. inkább foglald el magad, keress barátnõt, és hagyd élni a pasidat nélküled is néha...
Nincs mit :) Szerintem emiatt már csak azért se kéne aggódnod, mert ha õ is ilyeneket csinálna, akkor elég valószínû hogy ezeket nem mesélné el neked. Halál nyugodtan elõadná neked a barátai szemeteit, miközben tisztában van vele hogy te tudod hogy velük lóg.. Az se mindegy hogy együtt éltek e vagy sem. Tehát a barátodnak hozzád kellett volna hazaérkezni az este? Mert az se kizárt hogy a telefonjával van valami, vagy épp elhagyta tudom valószínûtlennek hangzik, de lehetséges. Elmesélem egy saját történetet: nekem egyszer elromlott a telefonom - szolgáltatói hiba volt nem kaptam meg üzeneteket, és amiket én küldtem azt se kapták meg. Ugyan ez a hívás kijelzésnél -Tisztességes ember vagyok, ez nem egy rossz szöveg volt. Úgy volt, hogy találkozok a volt barátnõmmel akit nem mellékesen még szerettem, úgy nézett ki hogy ismét találkozunk, de a rossz telefon miatt nem kapta meg az üzeneteimet csak napokkal késõbb. Késõbb bár már nem találkoztunk hiába írtam neki, meg kerestem.. nem is értettem, mert nem ilyen embernek ismertem meg. Sose lehet tudni, még ha egy kicsit abszurdnak is tûnhet, lehet a telefon a hibás.
Nem szívesen mondom, de ha már a bizalom sincs meg akkor ez nem fog mûködni. A féltékenykedés alapból megöli a kapcsolatot, õ meg 10 évvel idõsebb nálad nem fogja ezt sokáig tûrni szerintem. Meg kell tanulnod h a férfiak nem úgy mûködnek mint a nõk. Nekünk folyamatos megerõsítés kell h igen minket szeretnek mi vagyunk életük értelme, és mi is ki akarjuk ezt mutatni nap 24 órájában stb. de nekik erre nincs szükségük. Nekik elég 1szer kimondani azt h szeretlek nekünk 1000 se lenne elég. Ha folyamatosan számon kéred a félelmeid miatt, az egy idõ után nyûg lesz, és majd úgy érzi nem adsz neki teret. Az h nem a nap 24 órájában vagy a fejében, nem jelenti h nem szeret. Ezeket a hívogatásokat hagyd abba, én se szeretném ha folyamatosan hívna valaki számonkéréssel. Lehet h szimplán alszik már. Ha ezen nem tudsz változtatni elõbb utóbb betelik a pohár. 22N
A kérdező hozzászólása: Nagyon rendes vagy, és köszönöm a megnyugtató szavaidat, az idõt, amit a válaszokra fordítottál. Tényleg sokat segített, ment is a zöld kéz, meg a másik rendes válaszolónak is, aki a százalékokat írta. Igazából nem is attól tartok, hogy új csajokat szedne fel, hanem attól, hogy esetleg van valaki a múltjából, régebbrõl, egy szorosabb dolog, egy régi ismerõs, akivel esetleg találkozgat. Pl. a legjobb barátja is összejár az exével titokban, pedig van új barátnõje is. Azt tudom, hogy nem csajozik, nem érdeklik az új lányok, több érv is szól emellett.
Azok alapján amit írtál a barátod normálisnak tûnik. Nem tudom írtam e az elõzõ üzenetben, de én is férfi vagyok(25) úgyhogy ebbõl leszûrve azt mondhatom hogy nincs miért aggódnod. Mint mondtad a haverjai kicsit parasztok, és úgy viselkednek a nõkkel, mint a 20 éves hülye gyerekek.. a te barátod 31 mint látom, és úgy néz ki a normálisabb fajtából, már benne van a korban, komoly kapcsolatot kezdett veled, nem hiszem hogy alibizne, meg mindenféle kis csaj felszedése lenne a hobbija. Lehet a haverjainak igen( még ha õk is 31 egyeseknél a kor nem számít, sose nõnek fel) de attól még õ valóban lehet más, a barátait meg nem válogatja meg cserélgeti le az ember hosszú évek után csak úgy. Lehet õ felnõtt közben õk pedig nem. Van ilyen. Engem sem érdekel hogy a barátaim épp komoly kapcsolat pártiak, vagy egy éjszakázgatnak e.. magánügy. Viszont, mindenkinek kell egy kis szabadság, szabad idõ, nekünk férfiaknak általában ez azt jelenti, hogy sörözünk a haverokkal, jókat dumálunk, csajokról, kocsikról, fociról vagy bármirõl ugyan úgy ott ül a társaságban a csajazós pistike, mint az a feri akinek történesen barátnõje van akit szeret és nem csal meg csak jól érzi magát a haverokkal. Ez jár mindenkinek! :) Ráadásul az embered még a szent foci közben is felveszi a telefont nem? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes választ. 5 hónapja ismerem, 2 hónapja vagyunk komoly kapcsolatban, minden nap találkozunk, mindent elmondunk, megbeszélünk, voltak kimaradásai, bulijai nélkülem, de mindig tudtam róla és olyankor fel is vette a telefont. És nem is sokszor fordul elõ, vagy 2 hetente 1x. Viszont a haverjai mind szemetek a nõkkel, én belelátok, mindig végignézem, hallgatom, mit össze hazudoznak a nõknek és hogy minden alkalommal másnak mondják ugyanazt... ilyenkor mindig rettegek, mi van, ha az én párom is ilyen, csak olyan jól hazudik, hogy nem veszem észre? Ezt el is mondtam neki, és elmondta, hogy õ más, mint õk, és hogyha nem szeretne, nem akarna velem találkozni minden nap. De akkor is úgy félek ilyenkor...hiszen mindig nála van a telefonja, mindig felveszi, még focinézés közben is, pedig az szent. Akkor most mi a fene van már órák óta??
tipikus...... arra nem gondolsz hogy egyszerûen csak nem hallja? mondjuk le van némítva. néha én is úgy hagyom. amire most gondolsz százalékban: 1% nem hallja, vagy épp lemerült, esetleg némítva van. 99% haldoklik, meghalt.
Mióta vagytok együtt? Lehet hogy bizalmatlansági problémáid vannak, ha igen kérdés hogy van e bármilyen alapja, milyen ember a barátod, milyen az életvitele stb Mert ha egy átlagos forma, akkor túlreagálod a helyzetet, nagyon féltékeny vagy, amivel vigyázni kell, mert könnyen úgy érezheti a barátod, hogy megfojtod, nem adsz neki elég teret. A kapcsolat rovására mehet. Ha a barátod mondjuk olyan ember, aki sokat jár el, iszik, bulizik nélküled, éjszaka rendszeresen kimarad, agresszív típus, akkor már van alapja a viselkedésednek. Ebben az esetben meg azt nem érteném hogy minek vagy egy paraszttal.. Én is férfi vagyok, voltam hasonló helyzetben túl féltékeny voltam egy kapcsolatban, tönkre is tettem vele. Nem szabad túlzásban vinni, kis mértékben "törõdés" és még az egészségesnek mondható, nagy mértékben viszont megfojtás bizalmatlansággal együtt járó dolog..
Sejtettem hogy ez lehet a háttérben, valamilyen múltbéli negatív élmény.. 3 év alatt úgy gondoltad az "életedet is rábíznád" az illetõre és nehéz volt feldolgoznod az élményt, hogy eljátszotta a bizalmadat. Mint írtam nekem volt párom szabályosan megszakította velem a kapcsolatot, nem könnyû az ilyet megemészteni, de csak erõsebb lettem tõle, és nem leszek tõle a jövõben bizalmatlanabb. Nem szabad neked sem a múltbéli csalódást kivetítened az új kapcsolatra. Szerintem egyáltalán nem gáz, amit csinálsz, úgy látszik a páradat sem zavarja, vigyázz hogy fenntartsd ezt az egyensúlyt és minden okés lesz.

Holnap fecsketábor mivel nyugtassam magam? :D

Holnap lesz gimis fecsketábor 3 napra kimegyünk balatonra.Eléggé félek,hogy milyen feladatokat kapunk meg leégetnek minket.És egyedül leszek teljesen mert nem jött senki olyan abba a suliba akit én ismerek,és nem tudom mibe kéne vinni a cuccokat meg mennyit.Hogy nyugtassam magam?:D

Legjobb válasz: Nekem ki kellett anno állnom, és az egész suli elõtt mikrofonnal énekelnem, beleértve a tanárokat és az igazgatót is. Hát, én akkorát égtem ott, hogy utána sulit váltottam. Én próbáltam poénosan felfogni, hogy nincs hangom, de a ahelyett, hogy röhögtek volna, elkezdtek gúnyolódni, aztán abba sem hagyták, pedig adtak idõd, csak 1 hónap után döntöttem a suliváltás mellett.

Nekem ki kellett anno állnom, és az egész suli elõtt mikrofonnal énekelnem, beleértve a tanárokat és az igazgatót is. Hát, én akkorát égtem ott, hogy utána sulit váltottam. Én próbáltam poénosan felfogni, hogy nincs hangom, de a ahelyett, hogy röhögtek volna, elkezdtek gúnyolódni, aztán abba sem hagyták, pedig adtak idõd, csak 1 hónap után döntöttem a suliváltás mellett.
*adtam idõd..
*idõt, nem jön ez össze... De hozzá kell azért tenni, hogy ez nem egy elit gimi volt, hanem egy szutyi szakközép. Ha viszonylag normális suliba vettek fel, szerintem ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: hát igen elég normális iskola.:) na én ezektõl a helyzetetktõl félek ami veled törtnént.:D
Úristen! Én is! És nagyon félek, rosszul vagyok, a hajamat pedig elrontotta a fodrász, anyám nem enged kozmetikushoz és keserû a körmöm! Én is meg akartam kérdezni.
A kérdező hozzászólása: Ááá már túl vagyok rajta.:D azt hittem jobb lesz...:/ nekem nem jött be...(N)

39 hetes kismami vagyok, és teljesen bepánikoltam, mivel nyugtassam magam?

Félek a szülést?l, hogy id?ben beérünk-e. Meg olyan sírós hangulatom van. Érzem, hogy a vérnyomásom is az egekben van. Mindenki dolgozik, én meg itt vagyok egyedül a gondolataimmal.... Meg tudom-e etetni, fürdetni, öltöztetni stb..

Legjobb válasz: Ezt is a 39. héten kell megtudnom :) A terhesség elõtt csak hason aludtam, hatalmas kínszenvedés álltal szoktam át oldalra, és már alig várom, hogy újra hason aludhassak!! Köszi a tippet!

A kérdező hozzászólása: Ezt is a 39. héten kell megtudnom :) A terhesség elõtt csak hason aludtam, hatalmas kínszenvedés álltal szoktam át oldalra, és már alig várom, hogy újra hason aludhassak!! Köszi a tippet!
hát persze, hogy minden menni fog magától, a kisbabák annyira strapabíróak, nekem volt hogy leesett, kiborult, stb, de a haja szála sem görbült, ma már szép nagy és okos kamaszlányok.:) Meglátod milyen hamar felnõnek, élvezd ki minden percét a babakoruknak! A szülés nem egy rémes dolog, azt is lehet élvezni, ha átadod magad a természetességnek. Hagyd, hogy menjen minden a maga útján, ne görcsölj! Ez csodálatos dolog, ami most történik majd veled!
szia, ne izgulj semmi baj nem lesz. En itt vagyok a vilag vegen egyedul, es nekem is minden ment. segitsegem nem volt, ugyhogy mindenre magamnak kellett rajonnom :) de rajottem. egeszseges 6 honapos fiam van. szoval az hogy majd megerzed....ez igaz. es a gyermeked is segit, mert ha valami nem jo akkor uvolteni fog. a korhazba eresrol meg annyit, hogy egy szules nem 5 perc.nekem 23 ora volt :) el sem hiszem neha... szoval nyugalom nagyon jo anya leszel.
A szülésre énúgy készültem, hogy nem lesz semmi gond és már szabadítson meg valaki a nagy hasamtól! :) Aztán semmi nem úgy lett mint gondoltam. De félni nem kell. A baba ellátása meg az ösztöneidben van. Ha sír megvígaztalod, megeteted. Ha szopni fog az jó, ha nem akkor kap tápszert. Semmi gond. Jön minen magától. Nekem a kórházban is sokat segítettek. Ne aggódj, tényleg. Amikor meg hazamész ott a védõnõ. üdv. 7 hetes baba anyukája
Szia! Nyugi :) ))) a szülés egy olyan élmény, amit csak mi , nõk élhetünk át és ez teljesen mindegy milyen formában történik normál vagy császáros úton! A fájásokra kérhetsz fájdalomcsillapítót és a szülõszoba egy teljesen más légkör. Viccen kivül, itt még a nõvérek is normálisabbak és nem nagyon találkozhatsz közömbös szülésznõvel. Õk azért vannak, hogy az az új életke elsõ pillanataitól a legbiztonságosabban lássák el Õt és Téged. A másik dolog: én is nemrég szültem, elsõ baba , és egyke vagyok.(nincs tesóm) Mondanom se kell, én abszolúte nem tudtam hogy kell pelenkázni, büfizetetni.... de a család ilyenkor fontos támasz, mutogatnak a nagymamák dolgokat , meg nosztalgiáznak....és szépen belerázódsz! :) )))
Én is átestem ezen próbálj nyugott lenni.Nem kell félni nem olyan néhéz az mint ahogy mondják.Én egyedül neeltem fel egy ikerpárt.Ha a férjed, társad segít sokkal könnyeb.Egyik éjjel te kelsz fel másik éjjelre lefejed a tejet és a párod eteti a kicsit félni nem kell tõle.Gondolom elsõgyerek ugye?Javaslom h vegyetek gójafészket ha még nincs nagyon megnyuktató hatású
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, akkor még csak két válasz volt...úgyhogy mindenkinek köszönöm. Mi az a gólyafészek?
a gólyafészek erra jó hogy ha van olyan kismama aki hason szokott feküdni ezen lehet és nagyon kényalmes, megnyugtató

Holnap lesz 6 hónapos a babám és már egy ideje éjjel hasra fordul álmában. Aggodom a bölcsöhalál miatt. Mivel nyugtassam magam?

De ugy vagyok vele hogy ha neki igy a jo akkor igy hagyom addig nem szeretett hasra feküdni most örülök hogy hason van de mégis aggodom...

Legjobb válasz: Amikor már egy baba hasra tud fordulni, akkor felveszi a neki legkényelmesebb testhelyzetet. Te sem örülnél, ha valaki álmodban mindig forgatni akarna, hát õ sem. Amúgy is, mostanában az az álláspont, hogy a bölcsõhalál oka nem a hasonfekvés, hanem a túl meleg.

Amikor már egy baba hasra tud fordulni, akkor felveszi a neki legkényelmesebb testhelyzetet. Te sem örülnél, ha valaki álmodban mindig forgatni akarna, hát õ sem. Amúgy is, mostanában az az álláspont, hogy a bölcsõhalál oka nem a hasonfekvés, hanem a túl meleg.
Semmi baja nem lesz a babádnak. Nyugi. Ha neki úgy kényelmes, akkor feküdjön úgy. :)
Babám 3 hetes kora óta hason alszik, és még él:-) Ha aggódsz, bérelj légzésfigyelõt.
Nekem születése óta hason alszik a kislányom, a hátán nem is tud nyugodtan. Én pedig azon rágódom, hogy mi lesz, ha hanyatt fog fordulni. Én attól aggódom, hogy nehogy félrenyelje a felbüfizett kajcsit. Egyszer a hátára fordult és köhécselt is kettõt, még jó, hogy megnéztem, mert úgy láttam meg, hogy meg van fordulva és gondolom a visszabüfizett kajcsitól köhögött. Egyébként valóban bérelj légzésfigyelõt, venni már nem érdemes szerintem. 14 hetes kislány anyukája.
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsokat...van légzésfigyelõnk egyébként..csak én nem teljesen bizom benne mert volt olyan hogy kivettük a babát és elfelejtettük kikapcsolni és nmég akkot sem riasztott és volt olyan is hogy 10 perc mulva...:( pedig angelcare van
Úgy tudom a bölcsõhalál 4 hónapos korig fenyeget. És 40 %-uk cigifüstös szobában történt. Szerintem már túl vagytok a veszélyen. És gondolom, hogy nem dohányoztok a gyerekszobában.

Ma derült ki biztosra, hogy császáros leszek. Nagyon félek. Mivel nyugtassam magam?

Most kezdek utána olvasni, hogy milyen is a császáros szülés.36hetes vagyok, gerincm?tött.Állítólag veszélyesebb, mint a sima szülés.Nagyon félek t?le!!!

Legjobb válasz: hát én akkor nyugodnék meg, ha biztosra tudnám, hogy császáros leszek. a tervezett császár szerintem egyáltalán nem kockázatosabb, mint a sima szülész. szerintem az rosszabb, ha már 10-20órája vajúdsz, és 5perc alatt hirtelen / mert lassúl a magzati szívhang / kell császározni. szóval én a tervezett császártól nem tartanék! sok boldogságot a babához

hát én akkor nyugodnék meg, ha biztosra tudnám, hogy császáros leszek. a tervezett császár szerintem egyáltalán nem kockázatosabb, mint a sima szülész. szerintem az rosszabb, ha már 10-20órája vajúdsz, és 5perc alatt hirtelen / mert lassúl a magzati szívhang / kell császározni. szóval én a tervezett császártól nem tartanék! sok boldogságot a babához
Szia! Szerintem nem veszélyesebb! Söt igy tuti hogy a picinek nem törik el semmiét, meg igy szebb lessz a babó! Nekem még nem volt császáros szülésem , viszont méhenkivülim igen. Ugyanugy fölvágnak, és állitólag a méhenkivüli mütét rosszabb. De szerintem nem vészes. Lehet hogy szivesebben beválallnám a császárt, mert legalább biztos hogy nem vajudnék. Igy kitudja milyen lessz. Ne félljéll!!! 39 hetes kismama
Szia.Nekem az elsõ is császár volt, és most is császár lesz, de én teljesen nyugodt vagyok ezt illetõen.Én meg akkor félnék ha természetes szülésem lenne.Nyugi, szerintem semmi rosz nincs a császárban, nem kell félni tõle....31hetes kismama
Én úgy tudom, hogy már a legalábbis a Péterfybe ahol én fogok szülni természetesen ott még a császár is kíméletesebb.Mintha azt hallottam volna, hogy nem vágnak hasizmot, csak arréb tólják, és ugyanúgy 4 nap múlva már mehet haza az anyuka a babócával.Érdeklõj a császár típusáról mert oktatják ezt a bizonyos "kíméletes " császárt.Több kórházról hallottam, hogy alkalmazzák.Ne izgulj, gondolom milyen érzés lehet, de ha erre van szükség ahhoz, hogy minen rendben menjen hát legyen.Én így állok hozzá.Kellemes szülést:D
Jaaa és elfelejtettm írni, hogy már nagyon pici vágást ejtenek.Tényleg beszéld ezt meg a dokiddal.. :D
én is programozott csäszäros voltam, én ugy féltem töle mnt a tüztöl nem vicc, de hidd el.tudom nem nyugtat, de semmi gäz nincs vele, nem fäj, nem érzel semmit, és csodàs dolog végigizgulni ha epidurälist kapsz.:) .komolyan.ne félj töle!gondolj csak bele, az összes sztär igy szül:DD.é ezzel nyugtattam magam..söt nekem még ràdio is ment a mütét közben és fergie szolt , arra emlékszem a big girls dont cry-ra:D!ugyhogy nyugi, ne félj, nem érzel semmit, és nem veszelyes!orvosok..csak tudjäk mit kell tenni, nem most csinälnak ilyet elöször.:) .puszi neked, éS hahoooooo fel a fejjel:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!