Találatok a következő kifejezésre: Mivel mossam autómat (3 db)

Mivel mossam az autómat és mennyi ideig? Milyen szereket használjak hozzá?

Legjobb válasz: MELEGVIZES MAGASNYOMÁSUVAL? uhh!!! ahol dolgozok ott van ilyen és 800 ezer volt!!!!! jó ez mondjuk profi! évi 1-2 alkalom én 23 hetente takaritom meg mosom!!!

A kérdező hozzászólása: MELEGVIZES MAGASNYOMÁSUVAL? uhh!!! ahol dolgozok ott van ilyen és 800 ezer volt!!!!! jó ez mondjuk profi! évi 1-2 alkalom én 23 hetente takaritom meg mosom!!!
A kérdező hozzászólása: köszi ez ténleg nagyon részletes volt!!!
általában nagynyomású mosóval, ami melegíti is a csapvizet. Magamnak otthon vegyszert nem használok. félévente benzikút/autómosó. (télen, ha sokat sóztak, akkor esetleg még egy, max kettõ alkalommal)
Tudnál linket küldeni a nagynyomású atomosodról?

Fiúk miért szeretitek nézni mikor egy nő mossa az autót? Felizgat benneteket?

Legjobb válasz: Szerintem azért szeretik nézni, mert számukra két izgató dolog van egy helyen :D:D A kocsi és a nõ XD Két legfontosabb dolog egy férfi életébe :D 16/L

Szerintem azért szeretik nézni, mert számukra két izgató dolog van egy helyen :D:D A kocsi és a nõ XD Két legfontosabb dolog egy férfi életébe :D 16/L
legalább ilyenkor dolgoztok valamit. :D
csak egy aprilia RS125 :D munkába menni kiváló.
ha nagykabátban, akkor nem izgat. bikiniben, az már inkább:D mehetsz is kifele, elég jó idõ van. :D megyek én is mosni a motoromat.
A kérdező hozzászólása: de mink egyszerre mind a háromra figyelünk, de míg ti pl. betonoztok tik addig csak a betonozásra tudtok odafigyelni!!!
1 kézzel mosogattok a másikkal fõztök és lábbal meg mostok ugye? felsoroltál 3 dolgot amit ti nõk szoktatok csinálni...ennyi erõvel aztmondom hogy mi meg autót szerelünk, betonozunk, számítógépet javítunk...és akor mi is 3 dolgot csinálunk!
A kérdező hozzászólása: hát figyelj egy nõ egyszerre tud fõzni, takarítani, mosni....míg ti férfiak ha valamit csináltok akkor csak arra az egyre tudtok figyelni!......mi nõk mindent szem alatt tartunk, egyszerre több dologra is tudunk összpontosítani!! :)
hát én még nemláttam arra példát h 1 nõ 6 helyre koncentráljon egyszerre...ha tudna is ilyet akkor valameiket tuti elszúrná..
A kérdező hozzászólása: Az meglehet! :) XD
A kérdező hozzászólása: igen, élek halok az ilyen mocikért!!! :) <3
egy honda cbf1000f elég komoly? :)
A kérdező hozzászólása: hát nem csak olyankor dolgoznak a nõk mikor autót mosnak, elég sokat csak ti férfiak nem veszitek észre......míg egy nõ 6 felé koncentrál addig egy férfi csak egy helyre tud!......áh pedig azt hittem hogy valami komolyabb motor :)
Hogy ne izgatna fel amikor bennt ülök TV elõtt a sörömmel és nem ilyen dolgokkal kell foglalkoznom.
A kérdező hozzászólása: és milyen motor? Honda, Suzuki vagy Yamaha? Hmmmm
jó de ne keverd össze azzal hogyha egyszerre 3 dolgot is tudnátok csinálni...

Hogyan mossam meg az autómat úgy, hogy ne legyen pöttyös? Mivel töröljem szárazra?

Legjobb válasz: Nekunk van egy klassz szarvasbor rongyunk. Azzal toroljuk le a kocsit es nem lesz pottyos. Autosboltban biztos tudsz venni.

Nekunk van egy klassz szarvasbor rongyunk. Azzal toroljuk le a kocsit es nem lesz pottyos. Autosboltban biztos tudsz venni.
a szarvas bort en is csak ajanlani tudom! de ha konyhai papirtorlovel szarazra torlod az is oke szerintem tapasztalatom szerint ha a vegen at takaritod egy ablakmosoval es persze szarazra is torlod akkor tovabb tart az auto fenye es az eso is konnyebben lepereg rola es persze nem is lessz pottyos....
ablakmosóval nem tanácsos, mert azok agresszívabbak mint az autósampon, és a fényezést kikezdheti idõvel. egyébként a legegyszerûbb egy vileda törlõvel áttörölni, de megteszi egy 100 pamut póló is. csak ne legyen rajta gomb..
Mosás után szilikonos vízlehúzóval kell a kocsit "vízteleníteni", szarvasbõrrel csak finomítani kell rajta. Utána egy kis waxot neki, amit puha ronggyal jól kifényesítesz! Tuti lesz! Régebbi autókkal is csodát tesz! Tehát nem kellenek drága csoda szerek!!!
Az utolsó vagyok, közben "találtunk" egy autómosót, ahol ozmózissal kezelt öblítõvíz folyik. Tényleg foltmentesen szárad, le se kellett törölni semmivel! Persze, úgy a tökéletes ha nem fúj a szél, és nem száll rá a por.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!