Találatok a következő kifejezésre: Mivel másabb egy (35 db)

Mivel másabb egy sovány nő mint egy molett az ágyban? Melyik a jobb?

Legjobb válasz: A vékonynál nem kell az agyon nyomástól tartani. Felszabadultabb a szex mert egyik fél sem szorong. Ellenben nagy kofferba jó pakolni. Tartja a mondás... Én azért megmaradok a középútnál. Van rajt mit fogni, de nincs rajt felesleges úszógumi...

A vékonynál nem kell az agyon nyomástól tartani. Felszabadultabb a szex mert egyik fél sem szorong. Ellenben nagy kofferba jó pakolni. Tartja a mondás... Én azért megmaradok a középútnál. Van rajt mit fogni, de nincs rajt felesleges úszógumi...
Egy sovány nõ izgatóbb, kívánatosabb szerintem.
szerintem semmivel. Ezt csak a ducik védelmére találták ki.
Mondjuk még nem bújtam össze soha 95 kilós lánnyal, lehetséges, hogy isteniek az ágyban és ki kellene próbálni. :)
Nekem a molett jobban bejön. de izlések és pofonok:) ))
Én 160 cm és 93 kg vagyok. Eddig minden srác, akivel lefeküdtem odáig volt értem. Pedig nyugodtan megmondhatták volna, ha [email protected] lett volna, hiszen volt, hogy én is megmondtam, hogy ez igazán béna volt.. :) De ez nem attól függ, hogy ki hány kg. Ha valaki jó az ágyban, az jó 40 és 150 kilósan is, aki meg [email protected] annak meg mindegy..:) A mostani páromat meg nagyon izgatja pl a hasam. Képtelen vagyok ezt megérteni. Én alig várom, hogy lefogyjak már 70 kilóra, csak sajnos a betegségemtõl havi 1 kg-t tudok csak leadni.
95 kiló? Az nagyon sok, az már kövér, nem teltkarcsú. 170 cm és 70-75 kg még esetleg elmenne, de 75 kg fölött már tényleg sok. Az ideális nekem a 170 cm és 65 kiló.
A kérdező hozzászólása: 170cm 95 kg ????
Legjobb a teltkarcsúakkal, ez vitathatatlan. ~ 170 cm 65 kiló. Szép, formás mellek, kicsit párnás és puha bõr, viszont még nem ráncos, nem gyûrõdõs, hanem feszül. Amikor rádõlsz és hozzásimulsz a felsõtestéhez az szuper.
szerintem azzal másabb hogy egy kerekebbhez jobb lehet hozzábújni mert sehol sem böknek a csontjai :D mondjuk úgy ha 60 kiló körül van és olyan teltecske de még nem durván hájas az egy ideális mert agyon sem nyom viszont jó hozzáérni
A kérdező hozzászólása: A ducik védelmére????nem értelek
sokban, nem hiszem h a hasán is ugyanúgy simítanád végig a kezed...szóval a sportosabb vékonyabb, számomra.

Miből látszik egy srácon, hogy komolyan gondolja a kapcsolatunkat, azt, hogy szeret, nem csak azért mondja, hogy lefeküdjek vele? Mivel másabb egy szerelmes mint egy csak kanos férfi?

Legjobb válasz: szerelmes?? ahhoz nem kell h szerelmes legyen h ne csak dugni akarjon. Ezt a szerelmes dolgot mindig túlpörgetitek itt. Tedd próbára, ha elõször szexelni akarna utasítsd el mond h most még neked korai, aztán meglátod mennyire kitartó vagy érdeklõdõ. De talán elõbb ismerd meg õt minél jobban mielõtt nyitott könyv lesz neki az egész életed. Lassan fokozatosan, nem egy kapcsolatot sem elkapkodni.

szerelmes?? ahhoz nem kell h szerelmes legyen h ne csak dugni akarjon. Ezt a szerelmes dolgot mindig túlpörgetitek itt. Tedd próbára, ha elõször szexelni akarna utasítsd el mond h most még neked korai, aztán meglátod mennyire kitartó vagy érdeklõdõ. De talán elõbb ismerd meg õt minél jobban mielõtt nyitott könyv lesz neki az egész életed. Lassan fokozatosan, nem egy kapcsolatot sem elkapkodni.
õõõõ ja igen :) iagaza van az elsõnek.:) ja igaza van)
Ajánlom esti idióta sorozatok helyett lapozgasd a testbeszéd könyvét, avagy olvasgass e témában. Persze jegyezd is meg, és hasznosítsd a gyakorlatban az olvasottakat. Pár hónap és nyitott könyv lesz elõtted bárki személyes találkozásnál, és még csak meg se kell szólalnia.
Látszik a szemén.
Egyetlen egy dolog van, amibõl biztosan tudhatod. Az az õszinteség!!! Ha szeret a srác, õszinte veled, és azt akarja, h boldog légy. Akár azt is bevallja, h pl. mondjuk elõször csak el akart csábítani...Aki csak megfektetni akar, hazudik! Önzõ, nem érdekli, mi van veled, nem érdekli a boldogságot, csak meg akar kapni, birtokolni akar. Nézd a szemét! Abban benne van minden...
Birtoklási vágy kontra önzetlenség: amelyik oldala erõsebb az érmének attól függ hogy mennyire vesz komolyan az illetõ
El tud veled beszélgetni órákig, hogy nem tapiz le? Akkor mondja, hogy szeret, amikor épp az ágy közelében vagytok? A nézés, a csók, a viselkedés... ezek mind számítanak. Hogyan fogja meg a kezed? Hogyan ér hozzád? Egy kanos férfi a farkával gondolkozik. Egy szerelmes férfi a szívével. Észre kell venni a profit is, aki csak elég intelligens, így nem látod rögtön vadállati vágyait. Én azt gondolom, észre lehet venni, ha nem akarod kifejezetten becsukni a szemed. Ne higyél el semmit csak azért, mert jól esik! És ne kételkedj meg kutakodj folyton csak azért, mert félsz! Egyszerûen csak tartsd nyitva a szemed, és élvezd a pillanatot. Ne engedj neki egyenes utat a bugyidhoz... nézd meg, hogy akar hozzád közel kerülni!
Válaszd ketté a dolgokat.Csak dugni akar..Vagy , ha nem , akkor valószínû Téged szeret.
A szerelem nem vak, hanem teljesen hülye. Tudom, hogy a fiatalabbaknak a könyökén jön ki az idõsebbek okoskodása, de az igazán szerelmes férfi is nagyon kanos:-)Annyiban lehetne finomítani/egyszerûsíteni, hogy aki szerelmes beléd, az nem lép le, ha nemet mondasz az ágybabújásra.

Miben másabb egy fullhd monitor miben különbözik a többitől?

Legjobb válasz: 1920x1080 a felbontása, azaz több pixel van rajta, tehát részletesebb.

1920x1080 a felbontása, azaz több pixel van rajta, tehát részletesebb.
Most nem azért, de a FullHD egy parasztvakító szó (elnézést a fölmíves jó munkás emberektõl) amit TV vásárlóknak találtak ki! Normális méretû monitoroknak már 15 éve is 1920x valamennyi (1440) vagy 2048x1600 volt a felbontása. Ma meg pláne. csak most már 22 meg 19"-ból is van "FullHD", régebben ez 23-24" fölött volt alap, CRT-nél meg 19-20-tól.
Igen, lényegében a FullHD egy 16:9 oldalarányú felbontás szabvány, ami 1920*1080 pixelt tartalmaz (2, 07 megapixel). A HD és a FullHD kifejezés a nagy felbontású videózás korszakával jött el a köztudatba. A sima HD felbontás például 1280*720, ami monitor felbontásnak már régen sem volt kiemelkedõ, de egy videonak már nem rossz. Egyébként már megvan az utód is, az UHD (ez a fullHD négyszerese), de még idõ lesz mire leváltják a mai technológiákat: http://prohardver.hu/tudastar/ultra_high_definition_uhd_azaz..

Mivel másabb egy 39 éves férfival a szex, mint a huszonévesekkel?

Legjobb válasz: Én 22 éves vagyok és volt egy 35 éves pasim, jó volt vele szeretkezni meg nagyon figyelt rám, jó volt a szex. De rendesen megkefélni utána a 20 éves pasim tudott és gyakrabban is kivánt :)

szerintem is tutibb egyéjszakásban a 20on éves férfi
Én 22 éves vagyok és volt egy 35 éves pasim, jó volt vele szeretkezni meg nagyon figyelt rám, jó volt a szex. De rendesen megkefélni utána a 20 éves pasim tudott és gyakrabban is kivánt :)
unalmasabb, egy 20onévessel fiatalabbnak érzed magad. + õ lepedõakrobata az ágyban, +életerõs is. volt errõl valami kutatás a neten nemrég olvastam valahol.
Az az igazsag, hogy olyan szempontbol nem jo az idosebb pasi, hogy pl. sokuknak mar a szex nem akkora hatalmas igenyuk, mint egy huszonevesnek. Meg aztan egy huszoneves altalaban tuzesebb es aktivabb szexualisan.
Altalanossagban: Idosebb ferfiakkal jobb a szex. Fincsi veluk lenni mert remelhetoleg sok lannyal voltak mar es tudjak h. lehet nekunk gyonyort okozni. Rutinosak. Turelmesek. Odafigyelnek rank. Ertekelik a fiatal ribancokat. Kulonosen nyalas tekinteteben volt jo tapasztalatom veluk. 40 korul mar jok, kesobb meg jobbak.
A kérdező hozzászólása: Értem. És ha csak egy éjszakáról lenne szó?
A kérdező hozzászólása: Én csak 21 vagyok, szóval 26 éves volt a legidõsebb pasi akivel együtt voltam. Pont úgy hallottam, hogy az idõsebbek jobbak, tapasztalat miatt is, meg jobban figyelnek már arra, hogy a partnernek is jó legyen.
esetleg itt vagyok most én is ha gondolod, elég életerõsnek tartom magam, nem tud senki kikészíteni :P
Ez teljesen pasifüggõ. Vannak béna 39 évesek is, meg béna huszonévesek is.
Mennyire elkurvult a világ. Voltam már nálam idõsebb nõkkel és azok a finom érzéki szeretkezést kedvelik. A mai fiatalok meg a kúrást. Szánalmasok vagytok ti válaszolók is!

Mivel másabb egy kémprogram kereső egy víruskeresőhöz képest?

Legjobb válasz: Kémprogramkeresõ az kémprogramokra van specializálódva, rosszabb esetben csak azokat keresi, de a víruskeresõ is megtalálja a kémprogramokat... De erre nem minden esetben jobb egy kémprogramkeresõ...

Kémprogramkeresõ az kémprogramokra van specializálódva, rosszabb esetben csak azokat keresi, de a víruskeresõ is megtalálja a kémprogramokat... De erre nem minden esetben jobb egy kémprogramkeresõ...
jah valami ilyesmi, bár ilyennel nem érdemes játszani, egy átfogó megoldást célszerû használni ami tud mindent mint mondjuk a Kaspersky

Miben másabb egy offshore cég, mint egy "sima" cég?

Melyik a jobb? Mivel és miért?

Legjobb válasz: offshore külföldön van bejegyezve, ahol kedvezõbb az adózás. ez amolyan kiskapu az adóelkerülése végett. a lényeg, hogy egy magyar cég települ ki külföldre, miközben Magyarországon mûködik. de mégse itthon adózik.

offshore külföldön van bejegyezve, ahol kedvezõbb az adózás. ez amolyan kiskapu az adóelkerülése végett. a lényeg, hogy egy magyar cég települ ki külföldre, miközben Magyarországon mûködik. de mégse itthon adózik.

Aki volt már vékony és kövér csajjal is! Melyik a jobb? És miben másabb egy kövér (nem duci, hanem inkább kövérebb) lány?

Azt hallottam, hogy a kövérek kedvesebbek...ez igaz?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy, hogy kövér, vagy sovány, ha szeretem ... És az ágyban is tök mindegy ... minden ember más és nem az alkata fogja meghatározni, hogy milyen lesz, hanem a személyisége, természete.

Teljesen mindegy, hogy kövér, vagy sovány, ha szeretem ... És az ágyban is tök mindegy ... minden ember más és nem az alkata fogja meghatározni, hogy milyen lesz, hanem a személyisége, természete.
Nekem is ugyan ez volt a bajom az elején aztán gondoltam hát veszíteni nem veszíthetek aki meg lenéz nem érdekel így belevágtam mert nagyon tetszett a csaj igaz nem sokáig voltunk együtt és azóta sem voltam ilyen molett csajom mint õ de viszont azóta nem is volt olyan jó a szex mint vele. Egyszerûen imádtam és nem csak azért mert tetszett nekem hanem azért is mert tényleg szeretet nem úgy mint a többi csajom akinek a szex miatt kelletem vagy a pénzemért. Vele volt elõször hogy amikor nyáron dolgoztam akkor megértette hogy fáradt ingerült vagyok és nincs kedvem semmihez ezt még egy lány se érette meg akivel együtt voltam. Amúgy ez hogy molett vagy vékony nem számít a legfontosabb a belsõ és ezt ne felejts el soha.
csatlakozom 1-es 2-es !életem egyik legjobb nõje volt egy duci!!!
Nekem a kövér jobban bejött, nem annyira kövér de elég combos volt meg nagy pocakja és jó kis hurkája oldalt. Valahogy jobban mertem pörgetni a farkamon mint egy vékony csajt meg jobban tudtam döngetni és kapaszkodni bele. Fini husis punci és gyönyörü arc! Nem minden a külsö annó én se gondoltam hogy összejövök nagydarab csajjal de a kisugárzása megfogott és állati jó volt vele. Teljesen mindegy hogy néz ki a lényeg hogy arcra legyen legalább helyes normális korrekt, olyan belülröl amilyennek szeretnéd és onnantól a külsö sem lesz számodra olyan fontos.
Az erkölcsi értékek mindennél fontosabbak. Ezek 3 éves kor körül kezdenek kialakulni, és azután már nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem változnak. Az, hogy az ágyban mennyire jó a szex, viszont egyik napról a másikra is megváltozhat. Gondolj csak egy nyilvános WC-n összeszedhetõ gombás fertõzésre. Saját tapasztalataim, hogy molettebb csajokon van mit fogni, kellemesen ki vannak párnázva. A hüvely fala rásimul a farkadra. A csontjai nem nyomnak. Jól esik átölelni, megmarkolászni a hátsó fertályát. Egyszóval nagyon kellemes az együttlét egy duci nõvel. A túlsúlynak viszont vannak káros mellékhatásai. Könnyebben kopnak az ízületek. Jelentkeznek szervi problémák, cukorbetegség, ingadozó vérnyomás, stb. Tehát semmiképp ne ösztönözd hízásra a csajod azzal a hátsó szándékkal, hogy kellemesebb legyen vele az együttlét. Nézd meg az anyját, vedd el a lányát.
06:57 ott a pont! A dagi is csak azért odaadó, meg kedves, mert ezzel kompenzálja a hiányosságait, meg a komplexusait. Úgy, mint ahogy a jóképû, sikeres jó genetikájú férfitól akarunk gyereket, és a csúnyábbal meg házasságot (mert õk is kompenzálnak).
Szexben a vékonyabb jobb, kapcsolatban a dagadt annyiból, h tényleg kedvesebb, de.ez csak annak köszönhetõ, h próbál kompenzálni!
Még soha az életemben nem szexeltem, ezért az elsõ kérdésre nem válaszolok. De a többire igen. A lényeg egy nõ megítélésében számomra fõleg az , hogy szép arcú alapvetõen szép nõ legyen, szép bársonyos bõrrel, ápolt, szép hosszú hajú, tehát ha soványabb volna akkor 10/10 es nõ legyen. Ha látom, hogy az volna akkor simán kéne. Egyébként tetszeni maga a kövérség nem tetszik, de valahogy néha eléggé rá tudok izgulni a nagy csülkös lányokra valamiért. Olyan izgatóak azok a vastag combjai , nagy kerek segge meg hatalmas lógos dudái. Ha nem egy cellulitisz hernyó, akkor simán jöhet, annyira nem bánnám, bár igazán útcán nem mutatnám, amolyan házititokféle volna. Rábuknék azért a hatalmas csöcseire, meg beszorítanám valahogy a fejem a dús combjai közé asszem! Elvesznék benne! Szerintem szedd fel, és menjetek el futni közös progként, aztán szoktasd rá az egészséges életmódra, egy félév alatt csodaszép teste lesz neki hidd el! Ha szép helyes lány, én biztos nem hagynám veszni egy befolyásolható állapot miatt!
Hát az a legundorítóbb dolog, hogy szedd fel, és vidd el sportolni, meg szoktasd rá az egészséges életmódra. Na azzal induljon már egy kapcsolat, hogy meg akarom változtatni! Nyilván a férfiember sem tökéletes. A kérdésedben engem az zavar, hogy téged ennyire foglalkoztat mások véleménye. Ha neked tetszik, akkor hajts rá, és ne azzal foglalkozz, hogy mit gondolnak rólad, hogy milyen lánnyal jársz. Ezzel a hozzáállással én nem sok jót jósolok egy ilyen kapcsolatnak. Szegény lány.
A kövérebb jobb a formás idomai miatt.Ha sokat d.gtok, izmosodni fog és kicsit lefogy. Nekem meg az összes barátomnak bejönne.
Nálam nem a kövér/sovány a fö szempont. Volt nagyon kövér és csupacsont is. (Alapesetben a soványak jobban vonzanak.) De ha hosszabb kapcsiban vagyok, egy idö után az ellenkezö kezd inkább tetszeni.
Örömmel olvasom, hogy vannak olyanok, akik még rá tudnak izgulni kövérebb lányokra, mint amilyen én is vagyok :) Csak a tapasztalat mutat mást :/

Miben másabb ha az ember egy például 40 éves nővel szeretkezik mintha mondjuk egy 20 évessel tenné?

Itt gondolok az érzésre, és hogy mennyivel másabb egy 40 éves n? puncija!

Legjobb válasz: Helló! Nekem egy 43 éves nõ volt a második az életemben, és most is együtt vagyunk :) A kérdésedre válaszolva, szerintem egy idõsebb ( akár már szült nõ) puncija nem annyira szûk, mint egy fiatalabb lányé. Nálam ez csak pozitívum, mert mivel a puncija nem ingerel annyira, a szeretkezés tovább tart vele, nem megyek el olyan hamar, vagyis õ is sokkal jobban élvezi a dolgokat. Érzelmileg is teljesen más élmény, azt hiszem azért, mert õ már jobban megtanult adni is egy kapcsolatban, nem csak kapni akar, mint ahogy manapság a legtöbb csaj. Neki ott a sok éves tapasztalat. Külsõleg pedig szerintem teljesen ugyanolyan a puncija egy 40 évesnek, mint egy 20 évesnek.

Helló! Nekem egy 43 éves nõ volt a második az életemben, és most is együtt vagyunk :) A kérdésedre válaszolva, szerintem egy idõsebb ( akár már szült nõ) puncija nem annyira szûk, mint egy fiatalabb lányé. Nálam ez csak pozitívum, mert mivel a puncija nem ingerel annyira, a szeretkezés tovább tart vele, nem megyek el olyan hamar, vagyis õ is sokkal jobban élvezi a dolgokat. Érzelmileg is teljesen más élmény, azt hiszem azért, mert õ már jobban megtanult adni is egy kapcsolatban, nem csak kapni akar, mint ahogy manapság a legtöbb csaj. Neki ott a sok éves tapasztalat. Külsõleg pedig szerintem teljesen ugyanolyan a puncija egy 40 évesnek, mint egy 20 évesnek.
Az elsõ válaszolónak abszolut igaza van. Én még csak annyit tennék hozzá a magam részérõl, hogy a szeretkezés nem csupán egy punciból és egy fütykösbõl áll hanem kettõ darab teljes ember kell hozzá. Azt amit a 40 éves nem tud megadni punci szinten - ha lehet így fogalmazni - azt hatványozottan megkapod tõle emberileg.
A fiú barátaim mindig azt mondták, hogy azért jó az idõsebb nõ, mert tapasztalt, tudja mit akar, és képes magából többet adni=>nem önzõ.
egy 20 éves lány sem feltétlenül önzõ.....
... de mindenképp tapasztalatlanabb, mint egy negyvenes...
És te hány éves vagy? mert elég éretlennek tûnsz a stilusod alapján!
Tapasztaltabb, de bizony a körítés már kicsit enged. :P
Szerintem egy 20 éves is lehet olyan tapasztalt mint egy 40 éves az én jelenlegi barátnõm elõttem 4 évig járt egy pasival és köszönet neki hogy ilyenekre megtanította!Jobb mint a 35 éves exem!!!SOKKAL JOBB!!!!!!
Nem mind1 hány éves? Azzal kapcsolatban semmi nem szerepelt a kérdésben.
Felesleges képeket nézegetni, mert mindenkinek másmilyen, és az érzés a fontos, amit nyújt, nem az, hogy hogy néz ki!!! (pl: Én 36 éves vagyok, de nem nézek ki "rosszabbúl" mint mint egy huszonéves. )
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kommenteket ! nekem most lehet egy 40 éves szeretõm. Azt is elmondta hogy borotválja de mégis nem tudom mire számítsak. Érdekelne egy-két kép kb 40 éves puncikról ( ami borotvált )
A kérdező hozzászólása: Amugy 26 éves vagyok

Egy vesével élni! Miben másabb?

Kiveszik az egyik vesémet.De a másik is beteg.Miben fog változni vajon az életem?

Legjobb válasz: Az élet egy vesével sem más mint két vesével.....Egy vese is elég a rendes,egészséges élethez.Bár a beteg veséddel mit fognak csinálni? :/ Gyógyszeres kezelés??

Az élet egy vesével sem más mint két vesével.....Egy vese is elég a rendes, egészséges élethez.Bár a beteg veséddel mit fognak csinálni? :/ Gyógyszeres kezelés??
Barátnõm kiskora óta egy vesével él.Észre sem lehet venni.Egy kicsit hajlamosabb a felfázásra, de semmi komoly következménye nem volt, hogy csak gy van neki.

Mivel másabb érzés egy egészsges babát szülni, mint egy beteg magzatot, melyet 15 hetesen szültem?

El?z? terhességemet Down-syndróma miatt szakítottam meg!14 órán keresztül iszonyatos fájdalmaim voltak!

Legjobb válasz: rettenetesen sajnalom hogy ez tortent veled,es rem hamarosan egy egeszseges babat szulsz a 40.heten.az is faj csak a kulonbseg hogy mint elottem is irta a holgy,latod ertelmet a szenvedesnek,mert a fajdalommal egy uj eletet adsz,amit sajnos te nem tehettel meg.nekem nagyon fajt a szules es nem felejtettem el az erzest a mai napig,es nem hiszem hogy tenyleg elfelejtik masok.de mas egy 4 kilos baba egeszsegesen es utanna a karodban mint egy picike beteg aki nem lesz a melledre teve hogy egyen...:((((((azthiszem utobbi ezerszer fajdalmasabb.baratnom a 35.heten szulte meg halva a kislanyt mert leallt a szive es nem ereztemozogni,meg jo hogy par ora mulva bement a korhazba.meginditottak es a kezebe is vette.februarban,most ujra terhes es rem nem lesz gond.neked is sok sikert egy uj terhesseghez.

rettenetesen sajnalom hogy ez tortent veled, es rem hamarosan egy egeszseges babat szulsz a 40.heten.az is faj csak a kulonbseg hogy mint elottem is irta a holgy, latod ertelmet a szenvedesnek, mert a fajdalommal egy uj eletet adsz, amit sajnos te nem tehettel meg.nekem nagyon fajt a szules es nem felejtettem el az erzest a mai napig, es nem hiszem hogy tenyleg elfelejtik masok.de mas egy 4 kilos baba egeszsegesen es utanna a karodban mint egy picike beteg aki nem lesz a melledre teve hogy egyen...:((((((azthiszem utobbi ezerszer fajdalmasabb.baratnom a 35.heten szulte meg halva a kislanyt mert leallt a szive es nem ereztemozogni, meg jo hogy par ora mulva bement a korhazba.meginditottak es a kezebe is vette.februarban, most ujra terhes es rem nem lesz gond.neked is sok sikert egy uj terhesseghez.
Hogy nem derült ki idõben hogy Down-kóros?! Ha észreveszik idõben (12. hét!), nem kell megszülni, mûszeresen befejezik! A további terhességeknél mindenképpen csináltass genetikai vizsgálatot! Kockázatos, de elkerülöd a tragédiát!
Valószinüleg pszihikailag hatott rád az a tudat, hogy beteg a kisbabád, a terhességet meg kell szakítani, azért fájhatott olyan iszonyatosan. A normális szülés is fájdalommal jár, de azért nem olyan szörnyû, hogy ne lehetne kibirni. A fájdalom abban a pillanatban megszünik amikor a pici megszületik, az öröm, amit akkor érzel amikor meglátod és a kezedbe adják, az pedig leírhatatlan. Kivánom Neked, hogy mihamarabb részed legyen benne.
Még annyit tudok írni az elõttem szólókhoz, hogy az idõre érkezõ egészséges baba "segít" a szülésnél. s gondolom a szervezet is jobban felkészül a 40 hét alatt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!