Találatok a következő kifejezésre: Mivel lepjem a (369 db)

2 zárkózott egyén közül mit lépjen a lány, h kialakuljon egy kapcsolat?

Ha a pasi és a lány is nehezen nyitnak mások felé, de teszem azt én, vagyis a lány szeretnék ezen változtatni, mit tegyek, hogy a pasi észrevegyen?

Legjobb válasz: Ismered? Akkor beszélgess vele többet, több szemkontaktus, több mosoly, több kedvesség. Tuti tipp ;)

Ismered? Akkor beszélgess vele többet, több szemkontaktus, több mosoly, több kedvesség. Tuti tipp ;)
kezd el puszilgatni :D
Na erre én is nagyon kíváncsi vagyok, mert hasonló problémával küzdök. Egyébként szerintem nekünk, lányoknak kéne valahogy túllépni a zárkózottságon, és úgy rengeteg türelmet na meg szeretet tanúsítani. 17/L
A kérdező hozzászólása: persze hogy ismerem, azért is tudom, hogy õ is zárkózott, de ha én nem lépek, akkor nem is lesz semmi
Hát lépj. Ha eddig is beszélgettél vele, akkor már nem sok kellhet.

Mit lépjek a dolgokban?

Lehet hosszú lessz.: Van 1 lány (14év.)van barátja akivel az utóbbi id?be megromlott a kapcsolata de még mindig együtt vannak de már mondta h engem szeret( természetesen "sürgtem" a dolgot hogy a másikkal szakitson, ezért kel kellene ez a kezd? lökés) gondoltam ha egy társaságba leszünk jöv?héten felajánlom hogy hazakisérem várásaim szerint örülni fog neki a. A végén ha ? nem puszil meg akkor én se tegyem?

Legjobb válasz: Debrecen környéki, igaz? Mert ha igen, Vele vigyázz!! :D

Debrecen környéki, igaz? Mert ha igen, Vele vigyázz!! :D

Mit lépjek a lány felé?

Van egy lány akivel nagyon jóban vagyok és küldi a jeleket és várja a lépésem. Na de hogyan és mit lépjek? Nem volt még barátn?m és ? lenne az els?. Sokat járunk össze, mindig mindent megbeszélünk, elmondunk egymásnak.

Legjobb válasz: Elõször egy randira gondoltam, de nem tudom milyen jellegûek ezek a találkozások. De amint mondtad, ha sokat találkoztok akkor szerintem õ valami másra gondolt. Nyugodtan mond meg neki hogy nem szeretnél tolakodó lenni, de te többet érzel iránta mint barátság és szeretnéd, ha több lenne köztetek. 18/F

Elõször egy randira gondoltam, de nem tudom milyen jellegûek ezek a találkozások. De amint mondtad, ha sokat találkoztok akkor szerintem õ valami másra gondolt. Nyugodtan mond meg neki hogy nem szeretnél tolakodó lenni, de te többet érzel iránta mint barátság és szeretnéd, ha több lenne köztetek. 18/F
Ha társaságban vagy suliban találkoztok, az egész más, mintha elhívnád valahová. Ha ismeritek már egymás egy kicsit, akkor be lehet vállalni egy kávézót. Ha félsz a kínos csendtõl, akkor kiváló alkalom egy karácsonyi vásár.
A kérdező hozzászólása: hát összejárunk :D séta, biciklizés, egymás házába :D, meg hívjuk egymást ide oda, mindig közös programok vannak :D tudja hogy én többet érzek csak szeretné ha lépnék
Sasszét és tyúklépést váltva.

Mivel lepjem a párom az ágyban?

3 hónap után haza jön a párom és nem tudom mivel tudnám meglepni az ágyban kérlek segítsetek

Legjobb válasz: Elég csak a farkaddal vagy ha csaj vagy akkor a madáritatóddal.

Elég csak a farkaddal vagy ha csaj vagy akkor a madáritatóddal.
Hmm...leginkább egy jó nagy mûfa.szal
Jól szoprán le vagy nyald ki, azután addj neki puncit vagy jó kemény dákót! Három hónap után úgyis csak erre vágyik. ;-))

Mit tegyek. A pasi akit szeretek tudja hogy szeretem. Deő nem csinálsemmit. Mit csináljak? Lépjek?

Legjobb válasz: Kicsit fejleszd a kommunikációs képességed és lépj!

Kicsit fejleszd a kommunikációs képességed és lépj!
szerintem elõbb kérdezd meg, hogy érdemes-e erõlködni, mert ah õ azt monda nem akkor ne.

A lány szakított a barátjával. Most mit lépjek?

Osztálytársamról van szó akit csak két év után vettem észre és tetszett meg, de pont akkor lett élete els? komoly barátja is, amikor beleestem. Most szakítottak, szerintetek mit tegyek? Még mindig tetszik. Mióta megtetszett azóta közelebb is kerültem hozzá, barátok, haverok lettünk, legalább hetente egyszer egy órát mindig beszélünk él?ben, de van hogy többet is.

Legjobb válasz: Hogy mit lépj? Adj neki sakk mattot... (ja és talán nem kelett volna láncfûrésszel maszturbálni)

Hogy mit lépj? Adj neki sakk mattot... (ja és talán nem kelett volna láncfûrésszel maszturbálni)
Legyél türelmes. Mindemellett éreztesd vele, hogy többet szeretnél.
Vigasztald meg, töröld fel a könnyeit az inged ujjával, és éreztesd vele, hogy kedvedre való! Nekem egyszer bejött. Megérte. :) Hajrá!
légy vele õszinte....és ne jeleket küldj....mondhatnád neki azt is, például, hogy: figyelj, nekem nagyon bejössz, én megértem, hogy most várnom kell rád, de nekem megéri, mert szeretlek...
én nagyon örülnék ha megvígasztalna egy fiú^^ még ha nem is viszonoznám úgy az érzéseit volt már olyan, hogy nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki:)
"A lány szakított a barátjával. Most mit lépjek?" Fuss, ahogy csak bírsz.
mindenképp mutasd ki, hogy többet szeretnél, mert a végén még más vigasztalót találhat....
Add rá a szopóálarcot!
A kérdező hozzászólása: 21:51 kösz.

Lehet még összejöhetek a volt barátommal? Miért volt tegnap ilyen, esetleg azt akarta kimutatni ezzel, hogy akar? Mit lépjek? Vagy, ne lépjek?

Bevezetés képpen leírom, hogy mi volt annó: fél évet voltunk együtt, senkit soha úgy nem szerettem, ahogy azt a fiút és még máig úgy gondolom, hogy én úgy, ahogy ?t szerettem, mást már nem fogok, legalábbis nem olyan szerelemmel. Szakított velem fél év után, nyáron, nem tudom a pontos okot, amikor rá kérdeztem, nem adott kielégít? választ. Akkoriban nem volt neki munkája, nem dolgozott, csak anyukájától kéregetett pénzt, füvezett és lehet ez "mérgezte" meg a kapcsolatunkat.

Legjobb válasz: Szia én is 18 éves vagyok és lány. A véleményem az,ha én is ilyen helyzetben lennék,megvárnám,hogy õ keressen fel,mivel õ szakított veled,most hagyd hagy bizonyítson,hogy akar téged!

Szia én is 18 éves vagyok és lány. A véleményem az, ha én is ilyen helyzetben lennék, megvárnám, hogy õ keressen fel, mivel õ szakított veled, most hagyd hagy bizonyítson, hogy akar téged!
A kérdező hozzászólása: A korom lemaradt, 18 éves vagyok.

Mivel lepjem meg a barátomat? Lassan másfél hónapja nem találkoztunk mert külföldre ment dolgozni. Holnap viszont újra itthon lesz. Mivel lepjem meg szerintetek?

Legjobb válasz: Fõzd neki a kedvencét aztán egy hálóingbe melltartóba és bugyiba menj ki hozzá a többit szerintem tudni fogod ne erre emlékezni fog :D

Fõzd neki a kedvencét aztán egy hálóingbe melltartóba és bugyiba menj ki hozzá a többit szerintem tudni fogod ne erre emlékezni fog :D
na*
Szomszéddal az ágyban, biztos nem felejtené el :D
A kérdező hozzászólása: Hát ha te örülnél ennek akkor gratulálok!!! Én kellemes meglepetésre gondoltam!!
Én nagyon örülnék egy pihentetõ programnak, masszázsnak, esetleg egy színház vagy mozinak. Kellemes gyertyafényes vacsora, ha romantikusok vagytok, ha nem akkor szexi fehérnemû és valami új alakítás az ágyban. Ettõl az én párom is elalélna! 23/N
A kérdező hozzászólása: ezek igen jó ötletek! köszönöm!! :)

Mivel lepjem meg a barátomat az évfordulónkon?

Csak értelmes válaszokat kérek, nem érdekel a sok marhaság! Tudom, hogy a barátom is vett nekem valamit. Én is szeretnék neki venni valamit, vagy valamivel meglepni. Szerintetek mit kellene tennem? Tippek?

Legjobb válasz: Soha nem ünnepeltünk évfordulót... Ha adni akarsz neki valamit, szerintem süssél sütit. Azt minden fiú szereti/értékeli. Ha mindenképpen venni akarsz, akkor azt neked kéne tudni, hogy mit.. mire van szüksége, mi az érdeklõdési köre, stb.

Soha nem ünnepeltünk évfordulót... Ha adni akarsz neki valamit, szerintem süssél sütit. Azt minden fiú szereti/értékeli. Ha mindenképpen venni akarsz, akkor azt neked kéne tudni, hogy mit.. mire van szüksége, mi az érdeklõdési köre, stb.
én összeállítottam egy könyvet a kapcsolatunkról, miket csináltunk együtt, bele vannak ragasztva a karszalagok, belépõk, szórólapok, fotók, plusz egy csomó kis jegyzet, történet, stb. A végén persze hagytam egy csomó üres oldalt, hogy "szívesen betölteném veled az egész könyvet"
1-nél a pont, nem drága "kacatok" kellenek, hanem valami egyszerû. É azt sem értem minek az évfordulót ünnepelni? Nálunk csak azért "ünnep" mert pont szilveszter.
A kérdező hozzászólása: Tudod én nem magyarországon élek és itt más a szokás! Egyébként azért, mert boldogunk vagyunk, hogy egy éve együtt vagyunk és nem volt semmi gond sem. Az a könvy nem is rossz ötlet. Köszönöm a válaszod! :)
Fõzzél neki meztelenül.
"Tudod én nem magyarországon élek és itt más a szokás!" Akkor miért egy magyarországi fórumok kérsz tanácsot? Honnan tudjuk, hogy te nem itt élsz és, hogy nálatok mi a szokás. Egyébként az évforduló egy baromság. Ha ennyire ünnepelni akarsz, akkor vedd meg a szokásos giccses, felesleges, csajos baromságokat, amirõl azt hiszed, hogy örülni fog neki: közös fotóval ellátott bögre, póló stb, vagy pedig dugjál vele. (Bár egy kapcsolatban ennek természetesnek kéne lenni és nem csak különleges napokon kéne megtörténnie)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!