Találatok a következő kifejezésre: Mivel lephetném a férjemet házassági (3 db)

Mivel lephetném meg a férjemet házassági évfordulónkra?

Most lesz a második házassági évfordulónk, és arra gondoltam, hogy meglepném a férjemet valami jelképes ajándékkal, de valahogy nem jut eszembe semmi. 33 éves, egyser? kis melós gyerek, aki nem iszik, nem dohányzik, egyetlen szenvedélye a forma 1. Az ezzel kapcsolatos ajándékokat már ell?ttem egy párszor, valahogy nem akarok megint ilyet venni.

Legjobb válasz: Ékszer... nyaklánc, medál gravirozva, gyûrû gravirozva, karkötõ, vannak ezek a 3D-s gravirok üveg kockába meg ilyesmi, nemtom h tod-e h mirõl beszélek, bár nem mindegyik pasi szereti az ilyesmit. Ha szereti az édességeket, akkor közös kép tortán.

Ékszer... nyaklánc, medál gravirozva, gyûrû gravirozva, karkötõ, vannak ezek a 3D-s gravirok üveg kockába meg ilyesmi, nemtom h tod-e h mirõl beszélek, bár nem mindegyik pasi szereti az ilyesmit. Ha szereti az édességeket, akkor közös kép tortán.

Első házassági évfordulóra mivel lephetném meg a férjemet?

Legjobb válasz: Szerintem már ma is több ilyen kérdés volt, érdemes visszaolvasni.

Szerintem már ma is több ilyen kérdés volt, érdemes visszaolvasni.
szerintem egész nap lepd meg valamivel rejts el apró dolgokat, küldj egy lapot a munkahelyére, fõzz neki finom vacsit, közbe adj neki valami nagyobb ajándékot, amit már régóta szeretne, aztán valami szexi fehérnemû egy jó bor vagy pezsgõ és gondolom az este további részét nem kell ecsetelnem:P

Mivel lephetném meg a férjemet a 4. házassági évfordulónkon?

Vacsi kilőve mert már megbeszéltük, hogy aznap este elmegyünk egy romantikus vacsorára, de valamilyen meglepetést szeretnék neki adni. A hobbi és ehhez hasonló dolgok kilőve. Már kapott tőlem a kedvenc forma 1 csapatától ajándékokat, számítógépes játékokat stb. Nem szereti az alkoholt, 29 éves.

Legjobb válasz: "Drágám! Lefeküdtem a legjobb barátoddal!" Ez tuti nagy meglepetés lenne neki!

"Drágám! Lefeküdtem a legjobb barátoddal!" Ez tuti nagy meglepetés lenne neki!
Akkor otthon kapcsolj be valami jó zenét, igyatok egy pohár pezsgõt, masszírozd meg aztán szexeljetek egy jót... Most erre mit lehet mondani? Ha a vacsora megvan az ajándék meg kizárt akkor lehet a) szex 2) saját magad új fehérnemûben és szex c) elviszed még valahova vacsora után, de ehhez hideg van szerintem.
Könyv, legó, egy új ing, parfüm, borotvaszett vagy esetleg egy bõr karosszék, hogy kényelmesebben játszon a pc játékokkal? :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem azt írtam, hogy az ajándék kizárt.... csak vannak dolgok amiket már lelõttem!
Amit az elsõ ír. De hozzátenném: "De a tied nagyobb."


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!