Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehetne és láblenyomatot venni (2 db)

Mivel lehetne kéz és láblenyomatot venni?

Van esetleg olyan gipsz, ami kimondottan erre van, vagy festékkel szoktak lenyomatot venni, ha igen milyennel? Kisbabám 3 hónapos, már mindig nyitva tartja a kezét, így könny? lenne megörökíteni a lenyomatát, de fogalmam sincs hogy ezt mivel és hogyan szokták. Légyszi írjatok néhány ötletet.Köszi!

Legjobb válasz: Szia. tintapárna´ra szokták a kezet,vagy talpacskát ra´nyomni,és uta´nna papírra,vagy baba könyvbe.Én még a kórházból kaptam talp lenyomatot,de én is szeretnék még lenyomatot csinálni.

Szia. tintapárna´ra szokták a kezet, vagy talpacskát ra´nyomni, és uta´nna papírra, vagy baba könyvbe.Én még a kórházból kaptam talp lenyomatot, de én is szeretnék még lenyomatot csinálni.
Esetleg az ételfesték is jó lehet, talán abban nincs annyi káros anyag, mint más festékben. Valahol hallottam, hogy lehet venni egy speciális gipsz-készletet, ami kifejezetten arra való, hogy babák kéz és lábnyomatát levegyék, de sajnos nem emlékszem hol lehet kapni.
A brendonban lehet direkt ilyen lenyomatvevõ cuccot kapni, most valamilyen (anyák lapja vagy baba magazin) újságban van kupon amivel olcsóbb, de még így is baromi drága. Mi vettünk egyetr tegnap, de még nem próbáltuk ki.
Én sima vízfestékkel kentem be, aztán azonnal lemostam. Korábban pedig só-liszt gyurmát készítettem (ugyanannyi liszt és só, aztán annyi víz, hogy gyurma-szerûvé álljon össze), azt belenyomtam vékonyan egy kicsi tepsibe, abba belenyomtam a két lábát, aztán pedig kisütöttem!
A kérdező hozzászólása: Ez a só-lisztes kisütött valami meddig áll el?

Hogyan tudnék hat hónapos kislányomtól kéz és láblenyomatot venne? Mivel lehetne bekenni, hogy ne ártson neki?

A babanaplójába kellene a nyomocskája.

Legjobb válasz: Hát szerintem a szimpla vízfesték nem árthat neki, amit a gyerekek is használnak az iskolában! Nem olyan nagy neki még a pici keze+a lába, hogy olyan sok festék menne rá. Utána vmi babatusfürdõs vízzel, vagy amivel szoktad mosdatni, tuti, hogy lejön. Ohh bárcsak már én is itt tartanék! :-))))

Hát szerintem a szimpla vízfesték nem árthat neki, amit a gyerekek is használnak az iskolában! Nem olyan nagy neki még a pici keze+a lába, hogy olyan sok festék menne rá. Utána vmi babatusfürdõs vízzel, vagy amivel szoktad mosdatni, tuti, hogy lejön. Ohh bárcsak már én is itt tartanék! :-))))
Mi Apának adtuk ajándékba kéz és lábnyomatot. Jó zsíros krémmel kentem be és egy szítes, matt kartonpapírra készítettünk lenyomatot! Még ma is megvan, azóta pedig a lányom már 3 éves!
Ételfesték? Az nem baj ha a szájába kerül is.
Én sima vízfestékkel csináltam, és nagyon jól sikerült:) nem lesz semmi baja tõle a babának


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!