Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehetne és (1074 db)

Egy nagyobb csoport szeretne jótékonykodni, csak nem tudjuk mit lehetne és hol? Valami "kreatív" dologra gondoltunk, mert az ilyenek, mint: levesosztogatás. Nem kivitelezhetõk.

A válaszokat elõre is köszönjük!

Legjobb válasz: Mikulásra cipõs doboz akció hátrányos helyzetû gyerekeknek vagy egyedülálló idõseket látogatni, beszélgetni, esetleg ételt vinni. A helyi szervezeteknél a szociális munkások biztosan tudnak segíteni. Vagy állatkertben, vadasparkban állat örökbefogadása. Vagy a csodalámpánál kiválasztani egy beteg kisgyereket és a kívánságát közösen teljesíteni. Egyébként nagyon jó ötlet, majd írd meg, hogy végül mit döntöttetek! :)

Mikulásra cipõs doboz akció hátrányos helyzetû gyerekeknek vagy egyedülálló idõseket látogatni, beszélgetni, esetleg ételt vinni. A helyi szervezeteknél a szociális munkások biztosan tudnak segíteni. Vagy állatkertben, vadasparkban állat örökbefogadása. Vagy a csodalámpánál kiválasztani egy beteg kisgyereket és a kívánságát közösen teljesíteni. Egyébként nagyon jó ötlet, majd írd meg, hogy végül mit döntöttetek! :)
Ha valóban jótékonykodni akartok szereztek nekem egy oda jegyet a Holdra. -.-
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló: nem igazán értem mit szeretnél:) ) A többiknek meg köszönöm szépen!:*

A barátnőmnek szülinapja lesz és szeretném meglepni valamivel. Most nincs pénzem rá ezért venni nem nagyon tudok semit inkább csinálni szeretnék. Van valami ötletetek hogy mit lehetne és hogyan?

Legjobb válasz: lisztcsapda! az ajtó tetejére felraksz egy zsák lisztet, amikor belép, ráömlik, te meg nekidobsz egy marék tejfölt. :) szerintem vicces lenne

lisztcsapda! az ajtó tetejére felraksz egy zsák lisztet, amikor belép, ráömlik, te meg nekidobsz egy marék tejfölt. :) szerintem vicces lenne
A kérdező hozzászólása: hát tudod nem éppen ilyen meglepetésre gondoltam. de azért köszi
csinálj neki karkötõt csak drót kell hozzá meg gyöngy
Mi amikor kissebbek voltunk akkor olyan barátság karkötõt csináltunk (aztán ki tudja más hogy hívta :D). Tehát csinálsz 2 ilyen karkötõt, és úgy kötitek egymás kezére, hogy nem lehet leszedni :D Csak 2 fonal kell hozzá és kb megcsinláod így (ez csomózásos neten van hogy kell cisnálni :) ) http://apromix.hu/pic/24194/52905/qgb1i5_b.jpg
csinálj neki ékszert vagy valami ilyesmit. Vagy viaszbólgyertyát , fess pólót...

Mivel lehetne lenyugtatni a macskát mikor meg akarom fésülni ( perzsa)? Mert mindig elmegy vagy ficánkol, sőtvalamikor mikor látja a kezembe a kefét elfut. És ha becsomosodik mivel lehetne kicsit megkönnyiteni a csomot hogy könnyebben kijöjjön?

Legjobb válasz: Szia!Nekem is van egy fél perzsa cicám, neki is hosszú szõre van, és õ sem hagyta sokáig, hogy kikeféljem a szõrét.De sok türelemmel és játékkal sikerült: miközben fésülöm, a papucsomat rágja, amibe elrejtem a labdáját, és azzal elvan.Így szinte fel sem tünik neki, hogy a szõrét fésülöm.Persze nem hagyja sokáig.Gubancok így is akadnak benne, azokat ollóval vágom ki, mikor épp alszik,vagy nyugis.

Szia!Nekem is van egy fél perzsa cicám, neki is hosszú szõre van, és õ sem hagyta sokáig, hogy kikeféljem a szõrét.De sok türelemmel és játékkal sikerült: miközben fésülöm, a papucsomat rágja, amibe elrejtem a labdáját, és azzal elvan.Így szinte fel sem tünik neki, hogy a szõrét fésülöm.Persze nem hagyja sokáig.Gubancok így is akadnak benne, azokat ollóval vágom ki, mikor épp alszik, vagy nyugis.
Az én cicám sem szerette a tollászkodást. Aztán ma már becsalom a fürdõbe egy kis jutalomfalatkával. A kefét langyos vízbe mártom, ennek még dorombol is, mert kicsit szerintem olyan lehet, mintha az anyja fürdetné :) Régebben nekem is kész kínszenvedés volt, mindig szereztem tetoválást a karomra...lassan kezdi megszokni. Igyekszem úgy csinálni, hogy élvezze
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a segítséget.

Miért halszagú a párom előváladéka? És mit lehetne tenni ellene?

Legjobb válasz: Triton is lehet, de mindegy :D (az Ariel-ben legalábbis biztos õ a tenger ura ;) ) és szerintem ezen lehetne megfelelõ étkezéssel változtatni (mint szinte mindenen) :) azt nem tudom pontosan mivel, ezért inkább nem kezdek okoskodni :D

Az is lehet, hogy a halnak van elõváladék szaga. Így már mindjárt más.
Triton is lehet, de mindegy :D (az Ariel-ben legalábbis biztos õ a tenger ura ;) ) és szerintem ezen lehetne megfelelõ étkezéssel változtatni (mint szinte mindenen) :) azt nem tudom pontosan mivel, ezért inkább nem kezdek okoskodni :D
Mert párod Triton, a tenger úra.
Ülj le vele és magyarázd el neki hogy igen, fontos dolog a védekezés, de lehet nem az a legjobb formája ha egy törpeharcsát húz a pélójára.
Le kell állni a szardinia konzervrõl:) )
triton is jó de mind1 olvass utána:)
1. Poszeidón nem Triton de mind1...
A 15# höz csak annyit tennék hozzá, Vagy befujod csokis axe al... Szerintem is probald meg tisztába tenni.
Áááá de jókat nevettem most :DD
Fertõzéstõl! Nem tartja elég tisztán de tõled is kaphatta. (Mondjuk ha régóta tapasztalod, és neked nincs tüneted, akkor valószínûbb, hogy nem tisztálkodik megfelelõen) Egy tipp, canesten krémmel lehet kenni neki is, használd te is, hogy ne "ping-pongozzatok", ha esetleg tõled kapta el. Reggel este kenje be, megfelelõ tisztálkodás és valószínûleg el is múlik tõle. Hacsak nem õ Triton. De azt észrevetted volna, mert neki háromágú a "szigonya" ;)
Hagyd ott Posseidon fiát.
#15: made my day :D
Nem a táplálkozástól van. Nem tiszta eléggé a brácsa. Nem azt mondom, hogy nem fürdeti minden nap, mert attól is lehet büdös. Hanem az van, hogy pössentés után nem csavarja ki eléggé a gyíkot. Ráz kettõt elteszi, netán a fitymát vissza se rántja csak ereszti az aranyat, és így a makkos a fityma alatt húgyban úszik, és ott indul bomlásnak. Meg a makk peremén található mirigyek is dolgoznak, és ha a cerka nincs eleget szellõztetve, ez a vége. Lazac, pálpusztaival. Szóval ha nem szeretnél egy ilyen értelemben ápolatlan rudit szopogatni akkor megtanítod, hogyan pisáljon rendesen, és hogyan tartsa tisztán a rudit.
az én páromnak májkrémszagú a puncija, mire végzek vele egy háromfogásos vacsorát végigeszem.
Mert fertõzése van... neked még nem volt halszagra jellemzõ a váladékod? Neked is akkor van, ha elkaptál valami fertõzést.
Az is lehet, hogy volt az õsei között angol, na. Ezért olyan a szaga mint egy angolna.
mert halat evett a nap folyamán?! vagy elõzõ este?!
Nem vagyunk homók. Ez a te dolgod! Ilyen és kész.
A kérdező hozzászólása: de jókedve van itt mindenkinek.... csak vennétek a szátokba... mindjárt más lenne a helyzet...
A kérdező hozzászólása: jaj, most röhögtem.... nem a farkára gondoltam... csak az elõváladékára..
az én pasim is ilyen, nem is veszem a számba, de megérti. ui. neki fitymaszükölete van

Anyagi problémáink vannak és az életünk egy kalap . Egyszerûen nem tudom, hogy mit lehetne tenni. Mit gondoltok hogy lehetne valamit tenni?

Gyakorlatilag az életünk egy katasztrófa minden hónap végén már barátoktól kell pénzt kérni hogy tudjunk valamit enni.Rühellem ezt az életét rossz érzés hogy a többi ember mennyi mindent megengedhet magának még nekünk folyton spórolnunk kell.Már ott tartunk hogy a tv-t telefont netet kikapcsolták azon se csodálkoznék ha lassan elvennék a házat.Én semmit nem tudok tenni ugyanis még suliba járok bár ez hogy ilyen rosszul élünk kihat arra is hogy hogyan tanulok.Sokszor nem látom értelmet az egésznek mivel hiába lennék kiváló ugyse tudnánk fizetni a tovább tanulást.A kocsit is el kellett adni.Egyszerûen annyira kilátástalannak tûnik az életûnk szinte értelmetlennek érzem az egészet.

Szóval a pasim le videózott mikor szexeltünk és már nem vagyunk együtt! Még csak 16 vagyok lehetne valami problémám ebből ha nyilvánosságra hooznál netre tenné? Vagy valami rendőrségi ügy lehetne belőle?

Legjobb válasz: Mivel nem vagy 18, ezert igen lehet, de nem neked lesz belole bajod hanem neki. Ez van elmeletben! Gyakorlatban a kutyat nem fogja jogilag erdekelni, viszont ha szemet akkor az osszes ismerosodnek el fogja kuldeni, amit eleg nehez lesz feldolgozni lelkileg.

Mivel nem vagy 18, ezert igen lehet, de nem neked lesz belole bajod hanem neki. Ez van elmeletben! Gyakorlatban a kutyat nem fogja jogilag erdekelni, viszont ha szemet akkor az osszes ismerosodnek el fogja kuldeni, amit eleg nehez lesz feldolgozni lelkileg.
attól függ milyen viszonyban vagytok most és hogyan váltatok el akkor, ha az a "hatalmas-veszekedõs-egymást-szidós" szakítás volt, akkor ne számíts semmi jóra :(
neked azon kivül hogy égsz a barátok ismerösök és a világ elõtt nem sok... neki annál nagyobb, fõleg ha fel is jelented
Tök mindegy hány éves vagy (ha elmúltál 18 akkor is), feljelentheted.
Volt az a Telesportos extornász csaj, emlékeztek még rá? Õt is levideózták, nem lett belõle semmi ba, csak mindenki azon röhögött anno.
Nem lenne belõle semmi ügy azon kívül, hogy mindenki rád fogja verni a brét a világ minden táján. Fogd fel tanulópénznek.
Így jár az, aki meggondolatlan. Minek hagytad, hogy lefilmezzen??? Következõ már a pornózás lesz??? 16 évesen szétteszed a lábad, azt hiszed, felnõtt vagy, de itt látszik, mennyire kislány vagy.
A rendõrség nem foglalkozik ilyen piszlicsáré ügyekkel. Polgári peres eljárást lehet indítványozni a csávó ellen, ha közzéteszi a videót, de a kérdezõ összes gatyája rá fog menni az ügyvéd munkadíjára. Ebbe csak akkor érdemes belemenni, ha van pénze valakinek.
Szerintem már fenn is van minden pornómegosztó oldalon. Keresgélj az oldalakon, ha megtalálod, jelentsd fel, nehogy a rokonaid, barátaid találják meg elõször!
16
késõ bánat!
A beleegyezési korhatár 14 év. VISZONT: 18 alattiakról szexiális tartalmú felvétel terjesztése az bûncselekmény, és nem polgári peres eljárás. Tehát amennyiben nem tartja meg magának akkor gondja lehet.
Az is bûncselekménynek számít, ha csak a telefonjában van egy meztelen kép rólad. Rendészeti suliba járok, és feljelentheted, ha felrakja netre, mert te nem adtál jogot arra, hogy feltegye. Sõt, 18 éves kor alatt vagy, ami szigorúan büntetendõ.
Elvileg feljelentheted, gyakorlatilag nem érdeklné a rendõröket. Imádkozz, hogy ne rakja fel sehova, mert semmit nem tudsz ellene tenni. De hogy lehet valaki annyira hülye, hogy ilyesmit megengedjen?
Ne szidjátok már szegényt.Mert ti aztán k*rva tökéletesek vagytok.Mert ti nem csináltatok még hülyeségeket.Mi? Kérdezõ: Nem lesz semmi para:)
Kocogni, sétálni, biciklizni, kondizni... :)
Csajozni/ ülni a fûben, és nézni, ahogy mások röpiznek, kézilabdáznak, kosaraznak, foviznak. Vagy játszál körbe-körbe járunkot meg eszterláncot az ovisokkal.
olvasás fa alatt, fagyizás, pingpong labdát ütögetni fölfele, virágokat locsolni, fetrengj a hintaágyban- ha van:) , zenét hallgatni, madarakat figyelni, füvet nyírni :D

Iphone 3G 8gb -ot hogy lehetne felgyorsítani? átlagba olyan 40-52 Mb között van a RAM és ezt kéne feljebb tornászni storage pedig 208/1588 mit lehetne kezdeni vele azon kívűl hogy veszek egy 4-et vagy 3gs-t?

Legjobb válasz: Töltesz rá AppStore-ból valami Task Managert/Killert. Az majd kilövi azokat az alkalmazásokat, amiket nem használsz de lassítják a készüléket. Ennél többet nem tudsz csinálni, szerintem, mivel ha jól tudom iOSból fõzött ROM nincs.

Töltesz rá AppStore-ból valami Task Managert/Killert. Az majd kilövi azokat az alkalmazásokat, amiket nem használsz de lassítják a készüléket. Ennél többet nem tudsz csinálni, szerintem, mivel ha jól tudom iOSból fõzött ROM nincs.
A kérdező hozzászólása: Sb Settingsem van és kilövök mindig mindent dehát 50 fölé nem nagyon akar menni pedig elvileg valahogy a 70-et is ellehet érni.. csak hogy

Mit lehetne tenni? A faluban mostanában nagyon meg szaporodtak a rókák és szinte mindennap visznek el tyúkot vagy egyéb baromfit, szóval mit lehetne tenni, kinek kellene szólni?

egy két ember úgy oldja meg a problémát hogy kutyáikat sötétedés után kiengedik az útra, hogy távol tartsák a rókákat! de szerintem ez nem megoldás hiszen senki nem mer ki menni a kutyák miatt!

Legjobb válasz: Szólni kell a helyi vadásztársaságnak hogy lõjék ki õket.

Szólni kell a helyi vadásztársaságnak hogy lõjék ki õket.
biztos, hogy róka tette??
Vadásztársaság, majd õk lelövik. Vagy ha esetleg a rókát nem láttátok akkor lehet hogy ember lopja õket. Arra meg engedjétek rá a kutyát. XD
Be kell zárni rendesen a tyúkokat... Nappal nem járnak be, csak éjszaka? Mert ha nappal is, akkor lehet, hogy veszettek...
Róka nem olyan bátor... Piszkos ember lopja szegény joszágot.. Nálunk négy üszõt, és 42 db kacsát lopott el a zomszéd gazda. szegény papám mondta annak idején, hogy ösmerõs volt aki betört.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!