Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet szőrteleníteni az intim (2 db)

Mivel lehet szőrteleníteni az intim testrészt?

Nem csak bikinivonalra gondolva.

Legjobb válasz: Borotvával,szörtelenítõ krémmel, gyantával.

Borotvával, szörtelenítõ krémmel, gyantával.
a gyanta a legfájdalmasabb, de az a legbiztosabb. én egszer megvágtam a borotvával egy elég érzékeny helyen... a krém meg akármennyire is vigyáztam állatira kimarta
Minden kezdet nehéz. Én a gyantára voksolok, én magamnak szoktam csinálni, pedig nem vagyok kozmetikus abszolút. Igaz, hogy ez a legfájdalmasabb, módszer, de a legtutibb is, mert pár hetet kibír, nem úgy mint a borotva. Egyébként csak a legelsõ a legrosszabb, aztán"megszokod", és hozzá lehet szokni, pár miliméteresre megnõ, aztán lehet megint gyantázni, erre értettem, hogy megszokod. Ja, és egyet ne felejtsünk, a párunk értékeli a legjobban!
Én is a gyantára szavazok.Én is magamnak csinálom.De ha nem mersz nekiállni, menj el egy kozmetikushoz.

Mivel lehet legjobban szőrteleníteni az intim testtájakat?

Legjobb válasz: Gyantával-borotvával, epilátorral-borotvával,szõrtelenítõkrémmel.

Gyantával-borotvával, epilátorral-borotvával, szõrtelenítõkrémmel.
az epilátor az nagyon fáj elõször, szóval javasolnám, hogy a fazon környékét és a hónaljadat is elõször gyantázd vagy borotváld le és mikor megnõtt picit akkor epilátorral szedd ki, én azért kedvelem mert ritkítja a szõrt és elvékonyítja, akárcsak a gyanta de ez nem ragacsos, nekem nagyon fekete és sok szõr volt a hónomalján de most már alig van és vékonyak is, rendszeresen használok epilátort, minél többet használod annál ritkábban kell, és a fazonomat is azzal szoktam már csinálni, de ott nagyon óvatosnak kell lenned, fõleg az elején, mert akkor még vérezhet is, fürdés után jó mikor felpuhult a szõrtüszõk környékén a bõr, így kissebb az esély, hogy vérzik amikor kihúzza a gép
Mindenképp borotvával, de vigyázz meg ne vágd magad.A krém is hatásos.Mind a kettõt használd bátran.:D
Szia! Szerintem az epilátor fájdalmas az intim részeken. Én kozmetikushoz járok, õ cukorgyantát használ. Nem fáj annyira - elõször természetesen fáj:) , utána már kevésbé... Igaz, ez a megoldás kicsit drága, de havonta-másfélhavonta belefér. Próbáld ki mindkettõt és tudsz mérlegelni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!