Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet spermát (8 db)

Nulla életképes spermát lehet feléleszteni, turbositani vagy bármi? Van vagy volt valaki ilyen helyzetben? Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Szedjen a férjed FER14-et. Hidd el, csodákra képes, mi megtapasztaltuk :)

Szedjen a férjed FER14-et. Hidd el, csodákra képes, mi megtapasztaltuk :)
A FER14-rõl Én is csak jókat olvastam..próbáljátok ki!
A kérdező hozzászólása: igen olvastam rolla, de nem mindegy h van 20% és azt lehet javitani de nekünk egy nagy nulla van azt nem tudom h ezen is segít?köszi h irtatok kezdünk kétségbe esni
Szia! A kérdés az, hogy ez tartós dolog a párodnál, vagy csak pillanatnyi állapot. Mi az oka? Szerintem próbáljatok ki pár ilyen dolgot, amit az elõttem szólók írtak, és aztán újra nézessétek meg. Ha nincs javulás, akkor létezik egy eljárás, hogy hereszövetbõl próbálnak meg életképes spermát nyerni. Ez viszont már lombik, és elõtte érdemes minden mást megpróbálni. Hátha.
Ne haragudj, de nem értem a kérdésed. Kifejtenéd kicsit bõvebben?
A kérdező hozzászólása: spermavizsgálat eredménye=nulla életképes spermium.kérdésem az az h lehet e életképessé tenni.ha igen hogyan?
Andro-gélt írt fel a férjemnek a dokija azt kente a karjára, tesztoszteron szintje alacsony volt, külön csináltattak bakterológiai spermatenyésztést is, ott találtak valami baktériumot amire kapott antibiotikumot, ette a c-vitamint nagy dózisba és a cinket, pár hónap múlva babás lettem:) nekünk nem nulla volt hanem egymillió abból jó kb százezer, de azt mondta erre a doki, hogy az kb annyi mint halottnak a csók, de újra termelõdnek harminc naponként tehát a nullából is lehet csinálni valamit!! Igaza lett.
Nálunk 20% sperma cammogott és a FER14 két havi szedése után 80% pödört ezerrel :)
Bocsi, lemaradt, hogy érdemes lenne megtudni, mi az oka a párod problémájának, mert a legnagyobb sikerre akkor számíthattok, ha célzottan kezelik a párodat. Találtam egy ilyet : http://www.behsci.sote.hu/nok/w_imed23.htm

Mivel lehet a spermát kiszedni az ülőgarnitúrából?

Anyámék elutaztak, feljött a barátom és nagyon beindultunk. De csúnya folt maradt az ül? garnitúrán.

Legjobb válasz: Apád meg jön és így szól: \"Mi a geci ez, lányom?\" Erre te: \"Õöö, igen, pontosan\"

Apád meg jön és így szól: \"Mi a geci ez, lányom?\" Erre te: \"Õöö, igen, pontosan\"
"Az én apám sem örülne az ilyesnminek, sõt üvöltene, és a gyerek orrát dörzsölné a foltba." Az apád egy paraszt.
Az igen, milyen válaszok :) De szerintem simán kijön az említett módszerekkel :) Szõnyegtisztítók, meg szerintem a szappanos víz is jó. Az én kedvencem a BábolnaBio fújós kárpittisztítója. Csak ráfújód és a hab magába szívja a szennyezõdést, ha dörzsized még hatásosabb... Spermafoltra még nem teszteltem de a kiscicám összefosta a padlószõnyeget és abból kijött :) (és szag sem maradt)
probàlj nézni neten hätha van olyan kàrpittisztito aki häzhoz jön...sztem van.biztosan.ha meg nincsen...akkor probäld kiszedni a foltot, aztän ha nem jön ki semmiképpen sem smemivel, öntsél rä kolät vagy bärmit....és pucold azt...aztän majd mondd azt apudnak hogy kiömlött a kola vagy éppen amit räboritaszszändékkal(persze neki nem kelll tudnia.mert sztem még mindig jobb ha pl colafolttal buksz le mint egy spermafolttal., de mondom valahogy probälj keresni kärpittisztitokat akik häzhoz mennek!biztos van olyan!
Az elõzõ, mondd meg otthon válaszoló vagyok: Nagyokosok, inkább gondolkozni kéne, mielõtt írtok. Melyikõtök tudja egyltalán, milyen anyagú a kárpit, mert mintha nem írták volna le? Valami kemikáliát ráönt és akkor lesz a gond, ha az vágja haza az anyagot. Egyébként biztos van egy kedves anyukája is, aki talán tud megoldást. És bocs, hogy olyan nálunk a család, hogy ezt meg lehet beszélni, én meg sajnos ebbõl indultam ki. De lehet megint lepontozni...
Nálunk is meg lehet beszélni, de azért apámmal közölni hogy összekentük a méregdrága bútort, nem lenne kedvemre való megoldás... Elmész a megfelelõ boltba, és megkérdezed hogy adott anyagot mivel lehet tisztítatni, ugye rácsöppent valami (pl. arcpakolás), majd azzal a tisztítószerrel amit mondanak kipucolod. Nekem amúgy a nedves törlõkendõ jött be legjobban, bár mindig frissiben takarítottam ha véletlenül szükség volt rá.
szerintem a vanish az jó...reklámozzák is , h mindent kivisz...egy próbát megér:)
Anyäddal beszéld megMond hogypettingelès közbe nem figyeltèl ès rä èlvezet a barätodA pettingelèsböl mèg nem volt baj sose
Ez a kérdés már több éves, de most már mondjátok meg a tutit, mert valami hasonló történt az autóm hátsó ülésével. Nem mûbõr, szokásos autókérpit. Ezen lehet viccelõdni, hálás téma, de tényleg szeretném tudni, mi a leghatásosabb módja eltüntetni a foltot.
Meleg vízzel és dörzsöléssel :) Spermának ez az elõnye, hogy meleg, nedves helyeken könnyen változtat halmazállapotot és helyet :)
A. Kérd meg a barátodat, hogy fesse be az egész bútort. B. Elmondod apunak, hogy a fiúd ráélvezett a kedvenc bútorára. C. Mázlid van és kijött a folt. D. Lelépsz dél-amerikába a folt miatt. E. Ha van kutyátok akkor ráfogod, hogy megdugta a bútort.
Nekem a Vanish szõnyegtisztító kiszedte a beszáradt ondófoltot a kocsi plüss üléshuzatából! Egy próbát megér! Használati ut. a flkonon!
Hát szerintem semmivel.Ha világos bútorról van szó akkor próbáld kiHipozni.ha sehogy se jön ki megmondod hogy véletlenül leöntötted almalével vagy ráfogod a macskára hogy odapisilt. Jobb ötletem nincsen
Hát szerintem egy körömkefés-mosószeres próbát megér... Vagy vegyél egy kiporszívózható kárpittisztítót. Azt jól bele kell dörzsölni, és ha megszáradt, ki lehet porszívózni. A hipo szerintem nagyon meglátszik... :-/
\"...kérd meg a barátodat, hogy fesse be az egész bútor...\" Úgy érted ondóval?
UV fény bontja spermát. Csak az a kérdés, hogy az ülõgarnitúrát hogyan viszed be a szoláriumba, ahol sok az UV.
no ez mivel egy éve vóóót megkérdem te jány tûled :mi let a ülõvel?
Nem probältad frissibe lenyalni jol lenyalniVagy te vagy az a läny aki megkèrdezte mijen izü a geciÉs mire välasz jött räszäradtDe ugylätom mär pär hete történt lègyszi ird meg mi törtènt apäddal és a fiuvalÖszekent azota mäst is
Elõzõnek: Baszki, hasonlíts már össze egy ondófoltot egy almafolttal. Egy szûz lánynak ezt lehet hogy beadod, de az apja nem lesz fogadókész az Hohes C Apple dumára.
Inkább mond meg neki, mielõtt még nagyobb kárt csinálsz a kárpitban (pl hipó)
a colàs välaszado vagyok....itt egy link;););)nézd mehttp://www.hirdessnet.hu/index.php?munka=uzenet&uzenet=29664..
Elõzõnek: Mit mondjon a csaj: pl.: Bocsi apu de a fiúm ráélvezett a gyönyörû bútorodra! Az én apám sem örülne az ilyesnminek, sõt üvöltene, és a gyerek orrát dörzsölné a foltba.
Én vízzel simán kidözsöltem a fekete takarómból.
Ha hazajönnek másnap ráküldesz egy profi kurvát apádra, aki a bútoron haggya magát csak megrakni. Onnan a gondod apádé, amjd õ megoldja, ráfogja a kutyára stb..
\" \"...kérd meg a barátodat, hogy fesse be az egész bútor...\" Úgy érted ondóval? \" Akár, persze akkor jó puttonyos barátja van. Meg lemerül az aksi rendesen. Ha elutaztak egy hónapra, akkor rá kell kapcsolni, de lehet, hogy csak mintás lesz. Akkor szabályos mintákat kell csinálni mindenhova.
Lágy, folyékony szappan + kis víz kiveszi a foltot egy kis körömkefe vagy törölközõvel megdörzsölöd.

Lassù mozgàsù spermàkra mi lehet a segítsèg? A spermaszàm jò csak sajna elèg lassùak.

Gondolkodunk màr az inszeminàcion is.Velem rendben van minden ,màr nagyon sok vizsgàlaton voltam.Kezdek kiborulni.Kb.1,5 ève pròbàlkozunk.

Legjobb válasz: Nekünk 15%ról 50%ra emelte a célirányosan mozgók arányát az e vitamin illetve a maca vibe.

Nekünk 15%ról 50%ra emelte a célirányosan mozgók arányát az e vitamin illetve a maca vibe.
Orvosi vizsgálat alapján tudod, hogy lassúak? Volt spermavizsgálat? Mert akkor inszem, igen.
Nekünk is hasonló a problémánk, én írtam az x-szel lejjebbi kérdést. Nálatok mennyi a progresszíven mozgók aránya? (Nálunk 40%)
FER14 vitaminkomplex.
Próbáljátok meg az inszeminációt. Ha tényleg a sperma a hibás akkor sikerülni fog. De ha mégsem akkor, más van a dologban.
A kérdező hozzászólása: Igen volt a pàrom a pàrom vizsgàlaton , kapott is vitaminokat de nem igen hasznàltak. 30% a mozgò spermaszàm. Az inszeminàcionàl van minimum hatàr?
kombucha tea
Mi most okosodtunk ki: 1 ml spermára van szükség minimum, amiben 10 millió jól mozgó spermium van. Ez lehet 1ml sperma 30 millió spermiummal, aminek a 33%-a mozog jól, de lehet akár 10 ml sperma is 5 millió/ml spermiummal, aminek a 20%-a mozog jól. Az én férjem is szedi a Maca Vibe-t és (nem akarom elkiabálni), folyamatosan javul a spermaképe, a kezdeti 1 millió/ml helyett már 5 millió/ml-nél tartunk.

Az baj ha mindig lenyelem a spermát (kivéve mikor a barátom rám élvez)? Tudom hogy nem lehet tőle teherbeesni csak egy általános kérdés hogy baj-e ha ennyire szeretem?

Legjobb válasz: ahogy vesszük, lehet, hogy egy kissé hízlalhat, mivel glükóz van benne, de ugyanakkor a csoki is hízlal, mégig esszük.

ahogy vesszük, lehet, hogy egy kissé hízlalhat, mivel glükóz van benne, de ugyanakkor a csoki is hízlal, mégig esszük.
irigylem a barátodat nincs is annál jobb érzés mikor szivod az anyagot mikor jon ki belõle és hatalmasat élvezel a nõ szájába az meg önfeledtem habzsolva nyeli az anyagot nagyon jol esik ez nekünk a sperma meg nagyon egészséges de azt is hallottam már rola hogy hizlal de mi nem hizlal mamár sok sikert sok jo szopást ja nem jár errefelé ha ott kevés lenne az anyag itt volna még neked na puszi a puncidra
Nem baj... semmi bajod nem lehet tõle
A kérdező hozzászólása: Ez nem kamu kérdés én lány vagyok ;) A barátommal meg épp most vesztünk össze szóval ennyit arról hogy ennek sosem lesz vége :( Már a szakítás szélén állunk :( Csak tudnám miért :'(
Sorry... De egy ien bevállalós csajnak mindenki örülne... Kivéve, ha fiu vagy és ez egy kamukérdés!!!
A kérdező hozzászólása: Kész poéngyár x) :D höhö... Hát én csak annyit tudok mondani, hogy nem fogom elhagyni a barátom de ha el is hagynám akkor sem kezdenék bele egy új kapcsolatba. :P
Ha szakitasz a bariddal, megismerkedhetnénk.../Ez csak viccc/ De minden viccnek fele komoly!!!!
A kérdező hozzászólása: IMÁDOM!!! :) Ez már szinte olyan mint a drog komolyan mondom (igaz sosem drogoztam meg sosem szívtam még el egy szál cigit sem) de nagyon imádom csinálni orálisan!!
Istenem! Vannak mág kiválasztott férfiak... Öszintén irigylem a barátodat!
A kérdező hozzászólása: Igen, igen ezt az ananászos meg ez az amazos dolgot hallottam már és olvastam már róla. :) De az én barátomnak nincs ilyenre szüksége mert ezek nélkül is fantasztikus az íze!!!! Ez most az utsó elõttinek szól, hogy ha nem szeretném ennyire a barátomat és õ sem engem akkor lehetséges hogy én sem szeretném annyira lenyelni a spermáját. Megmondom õszintén másfél éve vagyunk együtt és az elõzõ kapcsolataimban egyáltalán nem kívántam még a testi kapcsolatot se!!! Engem nagyon felizgat mikor érzem hogy a számba spricceli az összes spermáját! Nagyon szeretem! :) :)
mond meg a barátodnakigyon elõtte pár órával ananászlevet. állítólag attól édeskés íze lessz, vagy meg kevesebb húst egyen, és sok zöldséget, bizonyított tény hogy a vegetáriánus faszoknak "ízletesebb" spermájuk van.
Irigyellek, és majdnem elhánytam magam tõle :s Pedig néha jó lenne rávenni magam a barátom miatt, de így nehézkes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is úgy tudtam hogy a sperma egészséges, dehát mit tegyek ha IMÁDOM :D Mégegyszer köszönöm! :)
ha vársz 1-2évet akkor valamelyik bolod tudos majd azt fogja mondani hogy baj. akkor vársz még1-2évet és a másik tudos azt fogja mondani hogy nagyon egészséges.
Most mégis, miért lenne baj? Érdekelne, hogy jutottál erre a lehetséges következtetésre.
Semmi gond, ha szereted jo etvagyat hozza :D
sztem, Õ nem érdemel meg Téged!!! Én egy ien csajszinak kinyalnám még a nem létezõ punciját is, 10x egymás után!!! Gyere, légy az enyém!!! Egy ien elkényeztetett köcsögöt hagyj a francba... Nála a napi 3x40gr, havi 1 milla!!!

Lehet valaki terhes azoktol az oromkonnyektol? Vagy minek is nevezik? Spermat nem engedtek belem.

menzeszemnek szombaton kell megjonni,de masfe hete faj a hasam,mintha megjonne.tegnap hanyingerem volt.gyomrom nem valami jo.miez?

Legjobb válasz: dokihoz!

dokihoz!
Elõváladék a neve. Menj el nõgyógyászhoz :DD úgy értem :(
A kérdező hozzászólása: megvarom a szombatot.meg e jon a menzeszem....mennyi az eselye amugy?es koszi a valaszokat.
50% ! Vagy megjön, vagy nem :|
FYI: A nõk nagy része a pre-ejakulációtól esik teherbe.

Az igaz, ha a heréket minnél jobban lejebb feszítjűk, annál messzebre lehet lőnni a spermát?

Hengerel, gumival, vagy hasonló dolgokkal amik lehúzák jobban....

Legjobb válasz: Ezt a hülyeséget meg honnan szedted ?

Ezt a hülyeséget meg honnan szedted ?
Figyu, ha szeretnéd én megcibálom tökeidet, aztán kiderül, hogy meddig lõsz el...
Hat ha az ondovezetek elszakad, akkor csak vert fog loni, de azt sokat es messzire
Ez nem csuzli...
A kérdező hozzászólása: Sok pornóban látni ilyet, hogy karikák vannak a pasi mogyorói felett...
A kérdező hozzászólása: Itt egy példa: http://images.tribe.net/tribe/upload/photo/928/64e/92864ea0-..
És te meg mindent elhiszel, amit filmben, videón látsz?
igaz, de kell hozzá az a speciális karika piercing is!

Mit gondoltok, teherbe lehet esni, ugy hogy a parommal megszakitassal csinaljuk es ram elvez. Es amikor kimegyek "tusolni" en magamba juttatom a kezemmel a spermat? Nem lesz baja a spermanak?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Nem tartom tisztességesnek a pároddal szemben, ha így akarsz teherbe esni. Nem ítélkezni akarok feletted, de a gyermeknek az édesapjára is szüksége van. Én, ha férfi lennék, és így kihasználna a párom, biztosan szakítanék vele! 31N

Kedves Kérdezõ! Nem tartom tisztességesnek a pároddal szemben, ha így akarsz teherbe esni. Nem ítélkezni akarok feletted, de a gyermeknek az édesapjára is szüksége van. Én, ha férfi lennék, és így kihasználna a párom, biztosan szakítanék vele! 31N
Csak nehogy kidobjon utána, eléggé gáz lenne.És ha nem akar gyereket?Akkor tuti otthagy, én is ezt tenném, ha ilyen módon esnél teherbe, mert ez pofátlanság.
Igen teherbe lehet esni bizony.
Ha megszakítással csináljátok és egyéb módon nem védekeztek, még akkor is lehetsz terhes, hiszen az elõváladék is tartalmazhat életképes spermiumokat. Szerintem sem ez a legmegfelelõbb módja, a pároddal szemben pedig tényleg gerinctelenség.
A srác pénzére van szükséged? Gyerektartásra, vagy mi? Gondolod, hogy úgy megtarthatod, ha teherbe esel? Térjél már az eszedhez, mert ennyire h*lye nem lehetsz! Ha nem akar gyereket, úgy ott fog hagyni, mint a sicc! Ha pedig csak a pénzére fáj a fogad, akkor a gyereked fogja az egészet megsínyleni aki apa nélkül nõ fel. Kicsit gondolkodj, mielõtt ekkora hülyeséget csinálsz! 25F
Nagyobb esélye van, hogy az elõváladéktól esel teherbe mint tusolás közben magadba tuszkolod. Vízzel érintkezve a spermiumok meghalnak, szabad levegõn meg csak nagyon kevés ideig élnek. Max amint rádélvez be kell kenned a puncid.
A donor mintájának elég szigorú feltételeknek kell megfelelni. 100 millió sejt/mL. A WHO szabvány 40 millió. Plusz fontos még a mozgékonyság motilitás, illetve a sejt szabályos alakja is. Budapesten a Krio intézet és a Humancell foglalkoznak ilyesmivel. 4-5 napos teljes önmegtartóztatás után történik az elsõ mintaadás, amely során megnézik a sejtszámot és ha megfelel, akkor jöhet a többi teszt (vérkép, vizelet, pszichológia, stb.). A magyar törvények szerint 1 donornak (ha megfelel) 4 utóda lehet bankból.
Én adtam le egyetemista koromban úgy tíz éve. Akkor a Szabolcs Utcai Kórházban lehetett a Meddõségi Központban, viszont ez a kórház-ha jól tudom- 2008-ban bezárt. Hetente egyszer lehetett menni, és alkalmanként 3500 ft-ot fizettek.( Nem tudom mi az istent csináltak ennyi anyaggal. Elõtte azt hittem, hogy csak párszor lehet adni, de nem.) Mielõtt donor leszel, egy elég komoly vizsgálatsorozaton kell keresztülmenni. Elõször is teljeskörû andrológiai vizsgálatot hajtanak végre. Nekem egy kb. 100 kilós doktornéni csinálta. "Nagy élmény volt". Feldugnak egy kis csövet a hugycsõbe(!). Elég kellemetlen (napokig csípett még pisiléskor). Aztán a végbélnyíláson keresztül megvizsgálta a prosztatát, majd a teljesség kedvéért finoman megmogyorózta a heréimet. Mindezt reggel 7-kor. Ezután spermamintát kellett adni. Egyrészt vizsgálták a spermasejtek mozgékonyságát, másrészt, hogy mennyire bírják a fagyasztást (legalább 20%-nak túl kell élni). Szóval elég komoly procedúra, (különösen, hogy csak minden második férfinél van meg a 20 %-os túlélési arány, viszont akinek nincs meg már annak is megcsinálták a hugycsõ mintavételt..), de elég jó kis kiegészítõ pénz volt nekem akkor heti 3500 ft, sztem most lehet olyan 5000 is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!