Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet online tv, (9 db)

TV adó archívumából szeretnék lementeni adásokat, amit csak online lehet megnézni. A Real Player 11-et ajánlották, de azt blokkolja a Kaspersky. Mi lehet a megoldás erre? Milyen programmal próbálkozzak?

Legjobb válasz: A megoldás erre, hogy engedélyezed a RealPlayert Kasperskyben. Ha nem tudod hol kell, akkor amíg szeded a cuccot lõdd le, és ne mászkálj mindenféle gyanús pornó és warezoldalakon.

A megoldás erre, hogy engedélyezed a RealPlayert Kasperskyben. Ha nem tudod hol kell, akkor amíg szeded a cuccot lõdd le, és ne mászkálj mindenféle gyanús pornó és warezoldalakon.
A kérdező hozzászólása: inkább valami másik program kellene mert most látom hogy a programmal még egy "riskware trojan .generic" valami is érkezett amit a karanténba tett.Esetleg valaki egy másik programot nem tud véletlenül. köszi
Real Alternative http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/?id=UH7 leszedéshez viszont lehet kell még prg...wmrecorder...

Nézem külföldröl a magyar tv-t online, és tegnaptól mikor kinagyítom a képet elkezd csukladozva beszélni, ha kicsi a kép ok. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: megtaláltam a hibát, a böngészö nem volt jó neki nem bírta a croome-ot, explorer-ben tökéletes. :-)

A kérdező hozzászólása: megtaláltam a hibát, a böngészö nem volt jó neki nem bírta a croome-ot, explorer-ben tökéletes. :-)

Google chrome-ot használok és nem játssza le az online meccseket a vipbox. Tv-n. Mi lehet a baj?

Csak ez a pluginem van: StartSearch Video plug-in1.3.

Legjobb válasz: Nekem van benne Adblock Plus, de az oldal fordításánál jelezte, hogy kapcsoljam ki a reklám blokkolót. Egyébként mûködik. Mikor frissitette magát utoljára a Chrome? Nekem most 17.0.963.79 van.

Nekem van benne Adblock Plus, de az oldal fordításánál jelezte, hogy kapcsoljam ki a reklám blokkolót. Egyébként mûködik. Mikor frissitette magát utoljára a Chrome? Nekem most 17.0.963.79 van.

3-4 napja annak, hogy sem youtube videokat, sem online tv-t nem tudok nezni, mert a kepernyo zoldre valt. Hang van, csak kep nincs. Mi lehet a baj? Koszi elore is a segitsegeteket!

Legjobb válasz: Baj a video driverrel vagy a flash playerrel. Próbáld mindkettõt frissíteni. Ha nem segít (vagy lusta vagy, és ezzel akarod kezdeni), akkor csak jobbklik a zöldség közepébe, menj be flash beállításaiba, és kapcsold ki a hardveres gyorsítást (hardware acceleration). Utána a böngészõt indítsd újra.

Baj a video driverrel vagy a flash playerrel. Próbáld mindkettõt frissíteni. Ha nem segít (vagy lusta vagy, és ezzel akarod kezdeni), akkor csak jobbklik a zöldség közepébe, menj be flash beállításaiba, és kapcsold ki a hardveres gyorsítást (hardware acceleration). Utána a böngészõt indítsd újra.
fraps teljes verzió..
WM Recorder, csak kódot szerezz hozzá, isteni!

Online TV nézési probléma, mi lehet a gond?

Nos, sport csatornák hiányában Online szeretném nézni a meccseket, de a kép mindig rossz, és nemtudom, milyen kiegészít?, kodek kellene a jó képhez. Így néz ki most:

Mivel lehet rögzíteni online tv, ill. rádióadást, webkameraképet?

Legjobb válasz: Szerintem videoval és számítógéppel is...

Szerintem videoval és számítógéppel is...
cyberlink powercinema progival lehet tv és rádióadást rögzíteni, de szerintem a webkamerára is jó. Online rádiót egy régi winamppal, mert az újakban le van tiltva ez a plugin. Online tv-t elméletileg semmivel, legalábbis én nem tudok ilyen progiról.(de biztos van)

Legnagyob brit tv csatornák mik? Ezeket valahol online nézni lehet-e?

Legjobb válasz: BBC, tudtommal lehet onlány is nézni.

BBC, tudtommal lehet onlány is nézni.
itt a lista: http://www.tvpc.com/ChannelList.php kiválasztod melyik csatornát akarod nézni, és már nézheted is. nem tudom, h mindegyik mûködik-e, én csak egy-két amerikai csatornát szoktam itt nézni, de azok mennek:)

Az Ördögi kör c. sorozat (Cool tv) mai részét meg lehet valahol nézni online? Ha nem, akkor mi volt ma benne?

Legjobb válasz: szia. próbáld a www.yv.hu címen... és oda beírod, hogy ÖRDÖGI KÖR xy RÉSZ.

szia. próbáld a http://www.yv.hu címen... és oda beírod, hogy ÖRDÖGI KÖR xy RÉSZ.
http://www.google.hu, majd másold be: r o m a n t i k u s - s o r o z a t o k . g p o r t a l . h u Letöltheted innen.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!