Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet online (204 db)

Mikor lehet online nézni a való világot?

Mert eddig úgy volt, hogy 17-19óráig és éjfélt?l reggel 10ig. Eddig akármikor megnéztem, soha nem volt él? adás... "pillanatnyilag nincs közvetítés"

Legjobb válasz: igen. kb egy hete nem megy az online kozvetites. m karbantartas van

igen. kb egy hete nem megy az online kozvetites. m karbantartas van

Hogyan, mivel lehet online játékot csinálni? Olyanokat mint amilyenek a freeonlinegames.com oldalon vannak. Milyen programmal, hogyan?

Legjobb válasz: C++ vagy Assembly kell hozzá...valamint iszonyú sok programozói tudás. Szóval ilyen "program szar; uses crt; begin" tudománnyal semmire nem mész... Másik lehetõség, hogy vannak ilyen "game maker" programok, amikkel játékot lehet "írni"...de ezek olyanok is. Kalap szart nem érnek.

C++ vagy Assembly kell hozzá...valamint iszonyú sok programozói tudás. Szóval ilyen "program szar; uses crt; begin" tudománnyal semmire nem mész... Másik lehetõség, hogy vannak ilyen "game maker" programok, amikkel játékot lehet "írni"...de ezek olyanok is. Kalap szart nem érnek.
Az igazat megvallva az ilyen netes játékok Flashben (AS) íródnak. ASM-ben elég kevesen programoznak, akik igen, azok nem online játékra pazarolják a tudásukat :D C++ is másra való. Adobe Creative Suite része az Adobe Flash, abban készülnek az említett oldalon található játékok. (Persze amit mondd az összetettségrõl az elsõ, abban van valami. A programozói tudás kell hozzá, gameMaker.exe-vel nem fogsz ilyeneket csinálni)
Elsõ vagyok :) Igen, ez így van, de nem akartam egybõl a mélyvízbe küldeni. Tanulja meg a Basicot meg a Turbo Pascalt...ha azokat mesterszinten ismeri, belefoghat valami komolyabba is, máskülönben fogalma se lesz róla, hogy mit is csinál... A Game maker programok meg a nyomorékoknak valóak.
Iszonyat nagy tudás kell hozzá.


Az történt hogy ps3ra megvettem a Battlefield 3at de mivel lejárt az online pass vettem egyett az amerikai psn ből mert amerikai az accountom de vmiért nem müködött az online pass Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: A játék eu-s? Ha igen, akkor próbáld azt, hogy a játékot olyan felhasználóval indítod amivel európai storera regisztráltál. Ha így se menne akkor valószínûleg az amerikai online pass nem kompatibilis az eu-s játékkal. Ez esetben írj egy levelet az elektronic artsnak.

A játék eu-s? Ha igen, akkor próbáld azt, hogy a játékot olyan felhasználóval indítod amivel európai storera regisztráltál. Ha így se menne akkor valószínûleg az amerikai online pass nem kompatibilis az eu-s játékkal. Ez esetben írj egy levelet az elektronic artsnak.
A kérdező hozzászólása: Én is erre gyanakodtam. Köszönöm a segítséget!

Mivel lehet lejátszani úgy egy feliratot hogy akkor induljon mikor nézem az online filmet?

Pontosabban hogy elindítom a programot kikeresem a winchesterről a feliratot elindítom az online filmet és valahogy egy időbe látni a filmet és a feliratot.

Legjobb válasz: Egyszerûen: sehogy bonyolultabban: nem tudom, biztos meg lehetne valahogy, de nincs értelme. Inkább töltsd le valahogy a filmet, vannak olyan programok, vagy böngészõ kiterjesztések, amikkel le lehet "lopni" az online filmes oldalakról a filmeket. Utána keresel feliratot és kész.

Egyszerûen: sehogy bonyolultabban: nem tudom, biztos meg lehetne valahogy, de nincs értelme. Inkább töltsd le valahogy a filmet, vannak olyan programok, vagy böngészõ kiterjesztések, amikkel le lehet "lopni" az online filmes oldalakról a filmeket. Utána keresel feliratot és kész.
A kérdező hozzászólása: Igen értem, de ez inkább egy sorozat és a 3. évadától van csak feliratosan szóval kb 60-70 részt kellene letöltenem az amúgysem olyan gyors internetemmel
Nem tudom van e olyan progi ami külön lejátsza csak a feliratot. Végsõ esetben elindíthatsz bármilyen filmet, amihez hozzánevezed a feliratot és onnan nézed...
Semmit. Nem arra van kitalálva, hogy online filmeket nézegess rajta.
Hol néztél filmet?Milyen oldalon?Milyen formátomút?
9mm.Hidd el arra is jó.ezek már nem tévék, hanem multimédia lejátszók beépített képernyõvel.
A kérdező hozzászólása: Online-filmek, és played lejátszót használtam.
Próbálj másikat, de ha nem megy próbálj softver frissítést keresni hozzá a neten.Lehet az ujj softverrel több codec vagy más lejátszó kerül rá.

Online csekkolásnál elakadtam, nem lehet online csekkolni. Mit jelent ez, az anyagiakat befolyásolja? A beszállókártyát akkor a repülõtéren kapom meg?

We’re sorry our online check-in limit, of seats that we can allocate automatically, has been reached so we’ve switched you to airport check-in. Please do not worry, there isn’t a problem with your booking and your seat(s) will be allocated at the airport. Please note you will not be charged any additional fees for collecting your boarding pass at the airport.

Legjobb válasz: Igen, a repülõtéren majd becsekkolnak, nem lesz költsége.

Igen, a repülõtéren majd becsekkolnak, nem lesz költsége.
" Please note you will not be charged any additional fees for collecting your boarding pass at the airport." Itt írja, hogy nem kell a reptéri utasfelvételert fizetni majd. Meg elõtte azt is, hogy ne aggódj semmi gond a foglalásoddal, majd kapsz helyet a reptéren.

Az 1.6.2-es bukkit szerveremre nem tudok csatlakozni és az online-mode-ot folyton átállítja true-ra! Mi lehet a megoldás?

A bat indító fájlba ez van beleírva: java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false PAUSE A tűzfal ki van kapcsolva. A szerver nem hamachis és berírom az IP-t, aztán a beállított szerverportot, amit a routeremen is engedélyeztem és nem megy.

Legjobb válasz: Ja! És a szerveren van vagy 20 plugin, melyek közül mindet leellenõriztem és megfelelõ a verziójuk, azon kívül amikor tölti be a szerver a pluginokat, akkor ezeket a hibákat is kiírja: 16:52:57 [WARNING] **** SERVER IS RUNNING IN OFFLINE/INSECURE MODE! 16:52:57 [WARNING] The server will make no attempt to authenticate usernames. Be ware. 16:52:57 [WARNING] While this makes the game possible to play without internet a ccess, it also opens up the ability for hackers to connect with any username the y choose. 16:52:57 [WARNING] To change this, set "online-mode" to "true" in the server.pro perties file.

A kérdező hozzászólása: Ja! És a szerveren van vagy 20 plugin, melyek közül mindet leellenõriztem és megfelelõ a verziójuk, azon kívül amikor tölti be a szerver a pluginokat, akkor ezeket a hibákat is kiírja: 16:52:57 [WARNING] **** SERVER IS RUNNING IN OFFLINE/INSECURE MODE! 16:52:57 [WARNING] The server will make no attempt to authenticate usernames. Be ware. 16:52:57 [WARNING] While this makes the game possible to play without internet a ccess, it also opens up the ability for hackers to connect with any username the y choose. 16:52:57 [WARNING] To change this, set "online-mode" to "true" in the server.pro perties file.
Az inditofjlt nyisd meg txt formában és ott van egy olyan hogy.online mod ott kell átirni akkor nem állitja folyton vissza.
Az inditofjlt nyisd meg txt formában és ott van egy olyan hogy.online mod ott kell átirni akkor nem állitja folyton vissza. ha hasznos avàlasz http://www.youtube.com/zozidalom ra iratkozz fel ezzelnekem sokat segitesz Es neked nem kerül semmibe.
A kérdező hozzászólása: de ott, az indító fájlban is átírom minden alkalommal és mindig visszarakja true-ra.
Akkor tölts le egy másik bukkitot, vagy írd át mindkét helyen. Ne csak a run.bat-ban.
A kérdező hozzászólása: Éppen az a gond, hogy ami óta 1.5.2-es bukkitot vagy annál újabb verziót használok, a run.bat-ban és a server.properties-ben is átírom és visszaállítja true-ra az online-mode-ot. Szóval másik bukkit kell.
Szia én nem bukkitot használok hanem spigot-ot. http://www.spigotmc.org/ nekem is ez a baj, én inkább ezt ajánlom kevesebb lagg :D, és nincs ilyen problémám. a tûzfaladat kapcsold vissza mert majd kér engedély automatikusan a szerverhez http://www.youtube.com/channel/UC4AriZv5ogncCNkC9j0OqvQ remélem segítette mindenkinek :DDD

Wizz Airnel miért nem engedi az online checkolast, mi lehet a baj?

Múltkor nem volt semmi probléma. Most kitöltöm az utas adatai mezőt és nem engedi menteni. Pedig 2016-ban fog lejarni a szemelyim. Májusban nem volt gond. Ugyan most van feladandó poggyaszom is...mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Hívd fel az ügyfélszolgálatot, ott a számuk az oldal alján, készséggel válaszolnak. Egyébként a Gyakori kérdések között is ott a válasz. Az online chek in-t csak bizonyos idõvel az indulás alõtt engedi, ha korábban próbálod, nem megy.

Hívd fel az ügyfélszolgálatot, ott a számuk az oldal alján, készséggel válaszolnak. Egyébként a Gyakori kérdések között is ott a válasz. Az online chek in-t csak bizonyos idõvel az indulás alõtt engedi, ha korábban próbálod, nem megy.
A kérdező hozzászólása: Nem próbáltam elõbb :-)
nem értem
A marketing hozadéka szerintem leginkább az értékesítési növekménnyel írható le. De vannak erre más mérési módok, pl. márka/cégnév ismertség mérése, kvalitatív kutatással felderíthetõ tényezõk. Ha egyszerûen akarod leírni: a marketing hozadékát azok a vevõk jelentik, akik eddig nem vásároltak az adott cégnél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!