Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet meghódítani egy férfit (8 db)

Mivel lehet, meghódítani egy férfit?

Úgy értem, hogy tetszem neki, de még nem ismerjük egymást. Ilyen női praktikákra gondoltam vagy tapasztalatokra.

Legjobb válasz: puncival :D

puncival :D
mosolyogj rá. esetleg villants:D légy kacér
Nem vagyok nõ, nem tudom.Gondolom szexualitással.
Szerintem ne te akard meghóditani a pasit, hanem inkább várd meg , h a pasi hóditson meg téged :)
egy férfit nõiességgel. szerintem.
Igen, nõiességgel, ha férfi. Tudod, szoknya, magassarkú, rúzs...

Mivel lehet meghódítani egy ikrek férfit? Mit szeret? Én amúgy mérleg nő vagyok =)

Eléggé igaz rá a csillagjegye, szétszórt és szereti a n?ket, kalandjai is voltak b?ven..

Legjobb válasz: Nekem már volt ilyen pasim. Én is ikrek vagyok, és tök hasonlóak voltunk. Azt mondta azért szeretett belém, mert olyan titokzatos voltam, különleges, szóval, más, mint a többi. A titokzatosság nem hülyeség különben. erre sok férfi bukik, amikor nem vagy nyitott könyv elõttük, és õk akarnak megfejteni téged! Ne engedd magad könnyen, de ha megkap, akkor mindig mutass valami újat. Annak ellenére, hogy tényleg kicsapongó férfiakról van szó( nagy általánosságban)nekem sikerüklt megfognom,(4 évig voltunk együtt) pedig nem is ez volt a célom. Talán ez is a titka. Az elérhetetlennek tûnõ nõkre buknak.

a lényeg hogy mindig tudj neki valami újat mutatni:) Ne légy túl tapadós mert azt nagyon nem szeretik.Kéresd magad!Persze ne vidd túlzásba!NE légy nála sosem okosabb.Az ikrek pasik imádják ha õk jobban tudnak valamit mint a másik. De az tényleg igaz hogy egy pasit nem a horoszkópja alapján kell meghódítani:) de lehet egy kiindulópont
A kérdező hozzászólása: Igen, szerencsésnek érzem, hogy nem vagyok féltékeny, ellenõrzõ és parancsolgató típus. Ha elfelejtett felhívni (pedig megígérte) sem kértem számon és nem rendeztem jelenetet pedig azért belül egy kicsit megsértõdtem. Igen, imádja a sört, és én is megiszom azért :) Étel, ital, meg még sok területen eddig elég sok hasonlóságot fedeztünk fel :) Szerencse, hogy tényleg nem vagyok se féltékeny, se parancsolgató típus.. csak eddig nem sok jót hallottam róla :S Olyanokat, hogy egyszerre több csaja volt, meg egyéjszakás kalandja is akadt már.. látszik amúgy, hogy olyan típus, akinél ragaszkodással és számonkéréssel nem lehet menni semmire. Köszönöm szépen majd meglátjuk mi sül ki belõle!! :) :)
Nekem már volt ilyen pasim. Én is ikrek vagyok, és tök hasonlóak voltunk. Azt mondta azért szeretett belém, mert olyan titokzatos voltam, különleges, szóval, más, mint a többi. A titokzatosság nem hülyeség különben. erre sok férfi bukik, amikor nem vagy nyitott könyv elõttük, és õk akarnak megfejteni téged! Ne engedd magad könnyen, de ha megkap, akkor mindig mutass valami újat. Annak ellenére, hogy tényleg kicsapongó férfiakról van szó( nagy általánosságban)nekem sikerüklt megfognom, (4 évig voltunk együtt) pedig nem is ez volt a célom. Talán ez is a titka. Az elérhetetlennek tûnõ nõkre buknak.
Szerintem az ikrek imád sokat beszélni és hülyéskedni. Ha te is hasonló vagy, és jó a humorérzéked, akkor tök jól ellesztek :) Csak ne féltékenykedj, és ne akarj parancsolgatni neki :) Nagyjából ennyi. Ha a beszélgetés jól megy és mindig érdekesnek talál téged, akkor a többivel se lesz gond :)
A kérdező hozzászólása: Már olvasgattam googleban de most fõleg konkrét tapasztalatokra lennék kíváncsi :)
A jegyeitek alapján abszolúte nyerõ párosítás vagytok, de itt is lehetnek azért komplikációk. :) Ahogy a többiek írták, az Ikrek szeret sokat beszélgetni, általában sok témában, és alaposan jártas, elég okosak, elemzõek.Pozitívan állnak hozzá mindenhez, és úgy vettem észre, hogy nem nagyon szeretik az üresfejû cicababákat, meg azokat a nõket sem, akik nem viselik el, ha mondjuk az Ikrek férfi egy nõismerõsével beszélget.Szóval utálják a féltékenységet, meg az ellenõrizgetést.Ellenben szeretik viszont a vagány, jó humorú csajokat. Jó, ha tudsz fõzni finom ételeket, mert enni azt szeret, mellé egy jó sör (esetleg neked is, az még jobb :) ), és ha beveted magad, akkor tuti a tiéd. ;) A Mérleg nõknek egyébként is veleszületett bájuk van, amit a Vénusztól kapnak. Én mindenesetre szurkolok neked, az Ikrek jó pasi. ;)
A kérdező hozzászólása: Ez érdekes :) Egyébként lehet benne valami. Elõször én is leráztam több ízben is :) Aztán végül megadtam magam mégis :) Egyébként köszönöm szépen a tanácsokat! :)
A kérdező hozzászólása: Illetve nem az a baj hogy pörög hanem hogy annyira elfoglalt hogy sokszor rám sem marad ideje. :S
A kérdező hozzászólása: Igen amúgy nagyon hasonlóak vagyunk, mindenféle téren. Utoljára 6, 5 órát voltunk együtt :D Csak az a baj vele, hogy eléggé szétszórt, állandóan pörög, ezt-azt elfelejt.. elkésik, ilyesmik. :D Mondjuk én nem szoktam számonkérni, meg nem is féltékenykedek, szóval ezzel nincs probléma :)
Tudod mit? Tényleg nem lehet általánosítani
Ikrek vagyok, de nem vagyok szétszórt, minden hetero férfi szereti a nõket, és kalandjaim nem voltak bõven, mert alapvetõen monogám típus vagyok. Hogy mivel lehet meghódítani?Kellõ alázattal, az sosem jó ha a nyúl akarja vinni a vadászpuskát.Amúgy rám is azok a nõies tulajdonságok hatnak mint a többi csillagjegyû férfira: értelmes, érzékeny, érzéki, kedves, közvetlen, csinos, ápolt, igényes, és persze legyen saját véleménye. Úgy tûnik hogy a férfi az csak férfi, bármilyen áltudományról legyen is szó.
A kérdező hozzászólása: Jóó. Csak gondoltam ha már itt van ez a témakör, hogy "asztrológia, horoszkóp", akkor megkérdezhetem. Tudom, hogy nem minden, de azért nekem eddig jópárszor bejöttek ezzel kapcsolatban dolgok. Persze nem mindig igaz, ezt tudom.
Egy Ikrek pasi mindig kész a kalandra , flörtre -még akkoris ha barátnõje van. Neki nincs olyan, hogy elkötelezõdés, csak késõbbi életszakaszában . Nem féltékenykedik, és aki a párja akar lenni jó, ha hasonlóan vélekedik, mert az Ikrek férfit menekülésre kényszeríti a kérdezz-felelek.
A férfiak szarnak a horoszkópra. Ha közeledsz is felé, jobban jársz, ha nem hozod fel neki...
ugyanúgy kell meghódítani mint egy nem ikrek férfit...
Kicsit el kell keserítselek.. a Horoszkóp nem minden... Egy férfit nem a horoszkópja szerint tudsz "meghódítani" Ahoz legfõbb képpen Te kellesz a belsõ tulajdonságaid és a külsõ ... Elõször szerintem próbáld kiismerni azt a fiút :D
A kérdező hozzászólása: Tényleg nagyon szereti a nõket, hamar kiderült, hogy megcsalt.. ennyit errõl :) Jaj, elõjött a nõkre annyira jellemzõ bosszúvágyam.. :)

Hogyan vagy mivel lehet meghódítani egy nálam jóval idősebb férfi szívét? én:19 ő:54 És mielőttt bárki azt hinné, nem pénzes pasas, egyszerüen csak egy igazán jó ember.

Legjobb válasz: HOLY MOTHER OF GAWD... ez aztán korkülönbség. am ultimate-joker-megoldás ami az esetek 150%-ában mûködik: villantsd meg a cickóid

HOLY MOTHER OF GAWD... ez aztán korkülönbség. am ultimate-joker-megoldás ami az esetek 150%-ában mûködik: villantsd meg a cickóid
Mindenféle rossz indulat nélkül. Mi a fenét eszel egy lassan nagyapád korú emberben? Tegyük fel, hogy tényleg nem pénzes, és lévén 54 éves, valószínûleg már nem is olyan szívdöglesztõ (persze elõfordulhat). De az is tény, hogy nem csak a külsõ számít. Az viszont elég lagymatag, hogy "igazán jó ember". Ennyi erõvel kapásból tudnék neked írni vagy 30 igazán jó embert (férfit, nõt egyaránt), akkor bármelyiket meg akarnád hódítani? Szóval tényleg érdekelne, mi is az, ami megfog egy ennyivel idõsebb férfiban? Amúgy gondolom mivel már érett emberrõl beszélünk, gondolom el lehet vele beszélgetni, hogy gondolkodik-e még párkapcsolatban, mit gondol arról, hogy egy fiatalabb lánnyal összejönne. Közös programokat szervezhetsz, és ezek után, vagy közben csak észre veszi, hogy mi a helyzet, és megteszi a megfelelõ lépéseket. Ha mégsem, még mindig ott van, hogy elbeszélgetsz vele, hogy lát-e kettõtöknek valamilyen jövõt.
És amikor te még csak 30 leszel, majd pelenkázhatod a 65 éves öregembert. De te biztos ki fogsz tartani mellette, hûségesen. Hát persze.
Azt a gerontofil mindenedet!:-D
Azt a [email protected] élet. Ha a férfi akarná a kapcsolatot, még megérteném...
húú de apakomplexusos..
de minek egy 19 évesnek egy 54 éves ?
A kérdező hozzászólása: Köszi 16-os. Aranyos vagy:) Kedves 18-as: Én úgy gondolom nem kell ehhoz terapeuta, hanem elég néhány jóbarát, vagy egy megértõ felnõtt, akivel ezt meg lehet beszélni. Orion640: Én is erre próbálok rájönni:)
35 nem jó???
Kislány ahogy itt többen is javasolták (ha máshogy nem burkoltan) tényleg menj el terapeutához, akinek a segítségével az apakomplexusodat meg tudod oldani. Nem azért mert bûn, vagy elítélendõ az idõsebb krapek, hanem mert tényleg problémáid vannak ezen a területen és ez hosszú távon boldogtalanná fog tenni.
egyre tobb az ilyen kerdes... most vagy egyre tobb verpistike kamuzik vagy egyre tobb csajnak megy el a jozan esze es ez lesz az uj divat
Nekem szimpi csajnak tûnsz, de lennék a fickó helyében így 23 évesen is. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm VVMMvvmm! Nagyon erõsen fogok gondolkozni rajta:)
A kérdező hozzászólása: Jahjj..tudom-tudom...biztos vagyok benne hogy van bölcsebb. Ez elég nehéz dolog, és lehetséges hogy csak a hormonok dolgoznak bennem, és lehet hogy néhány év, és úgymond "kinövöm", de már 3. éve nagyon oda vagyok érte, és elég nehéz így. De köszönöm 8-as.
Szerintem kedves kérdezõ ne törõdj a korkülönbséggel. Nem vagy te statisztikus.DE!!! Gondold végig, hogy mit akarsz a jövõtõl!
8-as vagyok És hova kell neked bölcsebb és érettebb, 19 évesen? Amúgy van a fiatalok között is bölcsebb, meg érettebb, mint az átlag.
A kérdező hozzászólása: Kedves Berényi Miklós köszönöm, már én is gondolkoztam ezen, de ez nem elég nyomós ok, hogy ne szeressem. És egyáltalán nem a külsejébe vagyok belezúgba, hanem mint ember fogott meg. A személyisége a lenyûgözõ, de lehet hogy tényleg azért mert bölcsebb, éretttebb.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem "unatkozásból" írtam ezt ki. Nem tudom miért hiszed. Egy "ici-picit" nagy a korkülönbség. De jó néhány évvel ezelõtt még megszokottnak tartották a nagy korkülönbséget. De lehet hogy velem van a baj. Igazából sosem "jöttek be" a velem egykorú fiúk. Most lehet mondani hogy:húú de apakomplexusos..de nem tehetek róla.
Baarby105 ez valós kérdés, vagy csak unatkoztál? Különben láttam én már-életben-ennél nagyobbnak tûnõ különbséget is.És müködik.
irígykedem a pasira! Én hasonló vagyok.
35 év... Az bizonyos népcsoportoknál 2 generáció.
Sok okos, hát nem a korát szerette meg, hanem a pasit! A szívét szívvel lehet meghódítani, intellektus, ilyesmik.

Mivel lehet meghódítani egy bak férfit?

Legjobb válasz: bakot akarsz lõni?

bakot akarsz lõni?
Húzd meg a farkát! ;)
Sütivel és értelemmel.
tûzz egy zászlót a fejébe, és ordibáld hogy "MEGHÓDÍTOTTAM". természetesen, ha ez megvan, csinálj egy közös képet és posztold ki Facebookra.
Legyél egyszerû, de kifinomult, intelligens.
A Bakok spórolosak, és szeretnek raktározni, és ugy vannak vele h majd 20 év mulva jó lesz és antik lesz belõle és azáltal pénzhez jut :) Szóval értékes dolgoknak is örülnek.
A kérdező hozzászólása: :) ) Köszi
No poénkodást félretéve, komolyan válaszolva a kérdésre.. erõs föld jegy, ezért fontosak neki a kézzelfogható dolgok. Ételek italok, a biztonságérzet, a nõiesség szép ízléses megjelenés de nem hivalkodó olyan amely barátságos jó érzetet áraszt de mégis vonzó. A fényûzés nem a világa, jobban szereti az otthon melegét. Illetve könnyen a szokásai rabja lehet, kicsit nehezen változtat szokásain és ezek nagyon fontosak neki azonosul velük. Tehát ha a hobbija vagy egy ilyen szokása iránt érdeklõdést tanúsítasz odafigyelsz rá az nagyon imponáló lehet a szemében. Az egyik legfontosabb talán a családcentrikusság.. ha ezt érzi rajtad is közel engedhet magadhoz, neki fontos hogy lássa van közös utatok együtt jó ha ezt látja érzi nálad. A bakok hosszútávra gondolkodnak mind a karrier mint a szerelem terén. Remélem segítettem! :)
A kérdező hozzászólása: hahaha...nagyon vicces volt
attól még mert bak, nem lehet megmondani a személyiségét! én is bak vagyok (csak nõ) de ezek közül a fele se igaz rám. szóval, tökmindegy, h bak, vagy hal, ha meg akarod hódítani, legyél önmagad, ha így sikerül akkor jó, ha nem, akkor meg nem sikerült. ja, és nevess a viccein :D

Mivel lehet meghódítani, mire figyel fel, egy rák férfi?

Kérlek normális válaszokat írjanak a horoszkóphoz ért?k, mert én ugyan szkeptikus vagyok a témában, de most hosszú id? után végre szerelmes vagyok és ? azt mondta illik rá a rák jellemzése, hát gondoltam megkérdezem.

Legjobb válasz: Igazából semmivel, legyél önmagad, és vagy be jössz, vagy nem, de erõltetni, megjátszani magad felesleges lenne, ha az ellenkezõje vagy. Egy rák férfi.

Igazából semmivel, legyél önmagad, és vagy be jössz, vagy nem, de erõltetni, megjátszani magad felesleges lenne, ha az ellenkezõje vagy. Egy rák férfi.
mosolygós, vicces, ápolt, õszinte rák nõ
legyél természetes mind külsõleg, mind belsõleg. ápolt, okos, érdeklõdõ, lelkes, bírj azokkal a tulajdonságokkal, amiben õ hiányt szenved: kitartás, ambíció, gyakorlatiasság, optimizmus. légy házias, szexis, udvarias. bátorítsd õt, és többé le sem tudod vakarni. 35/N
A kérdező hozzászólása: Na, ez jó, mert ezekkel a tulajdonságokkal bírok, szóval meg se kell játszanom magam. :)
akkor sok boldogságot, kívánom, hogy hosszú, boldog szerelemben éljetek.
cici legyen kirakva, es gyakran ejts le dolgokat amiket aztan elotte felveszel... szkeptikus vagy mi?? oszt ilyen hulye kerdessel megiscsak elojottel:) ) hat gratulalok
Természetes, ápolt, igényes, szerény(ez nekem nagyon fontos), de mindenképp önmagad légy! Rák ffi
Emellé legyél atomfizikus, 2 nobel díjjal, ennek ellenére nézd fel rá, és tiszteld az esze miatt, és nevess az idétlen viccein. Rendelkezz továbbá hétszámjegyû nettó fizetéssel, legyen nagy a melled, naponta újulj meg, szopjál jól, legyél egy ringyó az ágyban, úrinõ társaságban, kivéve ha szûzlányra, háziállatra vagy gyerekre vágyna inkább, mert akkor az. Sose csald meg, lehetõleg rá se nézz másik hapsira, de neki nézd el, ha néha más nõkkel (férfiakkal, stb) szórakozna. Pótold az anyukáját, a szakmai sikereit, legyél a pszichiátere és a stylistja, valamint szakács, cseléd, és legalább az egyik melled helyére szereltess be sörcsapot. Ha ez mind megvan, akkor te leszel minden férfi álma, nem csak a rákoké. De ha nincs meg, akkor elég, ha jól szopsz.
*nézz

Mivel lehet igazán meghódítani egy férfit?

5 évvel id?sebb t?lem!De én már most naon szeretem,pedig csak egy hete ismerem

Legjobb válasz: ha nem vagy buta,àpolt vagy,tudsz mosolyogni hibàidon,nem beszélsz csunyàn,tudod hogy mi a hàztartàsban a teendöd(mosni,fözni,takaritani,) nem feltünöen viselkedni(vihogàs,extra rövd szoknya,2 kilo festék9 szeretik a jo parfüm illatot,meg ha kedves vagy

ha nem vagy buta, àpolt vagy, tudsz mosolyogni hibàidon, nem beszélsz csunyàn, tudod hogy mi a hàztartàsban a teendöd(mosni, fözni, takaritani, ) nem feltünöen viselkedni(vihogàs, extra rövd szoknya, 2 kilo festék9 szeretik a jo parfüm illatot, meg ha kedves vagy
Nagyrészt egyet értek az elõzõ válaszadóval, csak kiegészíteném. Mert azért szerintem számít, hogy hány évesek vagytok. Már értem ezalatt azt, hogy például nekem például 10 éve más jött be, mint most. De úgy általánosságban: kedvességgel, õszinteséggel, viccekkel, egy kedves mosollyal, stb... Azon meg ne akadj ki, hogy 5 évvel fiatalabb vagy, nem számít. Az az 5 év amúgy semmit nem jelent, oda és vissza egyaránt.
A kérdező hozzászólása: Én 16 vagyok, õ pedig 21!!!:) :)
Elsõ 5 évben a testeddel, a második 5 évben a fõztöddel, a marmadik 5 évben a puszta jelenléteddel...

Hogyan lehet egy férfit meghódítani úgy Isten igazából? Mik erre a megfelelő tettek, bevetések?

30 éves vagyok. Segítsetek!Nagyon tetszik egy férfi,de nem tudom hogyan vessem be a hálóm :) Tanácsokat kérnék,minél többet!!! Köszönöm! :)

Legjobb válasz: szerintem pont ez a legvisszataszítóbb egy férfi számára,ha valaki nagyon nyomul rá.

szerintem pont ez a legvisszataszítóbb egy férfi számára, ha valaki nagyon nyomul rá.
Fõzz/Süss neki valamit.
A férfi milyen idõs? Öltözz fel szépen csinosan, legyél nõ, ne buta liba :) :) Ennyi a titka :) Nõ, akivel lehet beszélgetni, értelmes és ápolt, csinos :) :) Tényleg mindössze ennyi, nem bonyolult :) :) Ja és lehessen nevetni veled :) :) Ez egy nõ tanácsa, remélem azért nem dobod el rögtön az ötletet, hidd el nekem, hogy beválik :)
meg hallgatod és tudsz válaszolni is ha kérdez tõled valamit
nekem sajnos fogalmam sincs, de érdekelne egy pár tanács engem is még, mert ha ilyen egyszerû lenne, mint az elõzõ válaszolók szerint, akkor tolonganának körülöttem a pasik. :) )
22:10, nálad mi a gond? :)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok nyomulós típus, pont az ellentettje. Az ápoltság számomra az elsõ helyen szerepel, tudok válaszolni, kérdezni.Vagyis mindig tudom az arany középszert... Éppen ezért érdeklõdnék, hogy ki hogyan csinálja, én most kicsit elbizonytalanodtam...
2 tuti tippem van erre :D
azzal, ha általában egy kedves, aranyos, bájos, mosolygós, okos, vidám, laza csajszi, de ha úgy van akkor tud egy "mocskos" nimfomán vadmacska is lenni. :$ ;) legjobb kombó!
Amúgy ilyenkor hol vannak a kommentek, hogy "a kezdeményezés, hódítás a fiúk dolga, én lány létemre bizony soha nem fogok kezdeményezni fiúnál, ha õ nem kezdeményez, akkor biztosan nem én leszek a barátnõje" és hasonlók. Az oldalból is látszik, hogy teljesen felesleges adni a lányok véleményére. Kiállnak egy álláspont mellett, a következõ kérdésnél már másképp vélekednek. :D
Egyszerûen légy egyedi. Ha olyan palit akarsz kifogni aki meg is érdemel. Akinek a tömeggyártott bula kell az sosem lesz elég jó neked...
szép vagy okos vagy és mély dekoltázzsal lehajolsz elötte :D
Ha jók az adottságaid, akkor már lenyûgözted. Másképp nem lehet.
Na ez a világ legfeleslegesebb kérdése, mert erre mindenki tudja a választ, hiszen mindenhol ezt látni/hallani. :)
mosolyogj rá, ennyi :D
Õszinteség, és természetesség, már nekem nem kell hozzá.
Aranyos, kedves, bolond:D természetesen szép :)
engem azzal tud lenyugozni egy lány ha egy kicsit fius/ nagyon szép alakja van. nem tudom miért de igy van :D arc annyira nem érdekel, amig látszik rajta h értelmes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!