Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet meghódítani egy (23 db)

Mivel lehet meghódítani egy 23 éves fiút?

Egy melóhelyen dolgozunk.Kicsit zárkózott fajta de el lehet vele hülyéskedni,meg beszélgetni.Én 20 éves vagyok és nagyon tetszik.Ugy ahogy tudok róla mindent ? is énrólam.Már egy csomószor kávéztunk,cigiztünk együtt.De semmi.Hogyan csináljam?Azt sem tudom hogy barátként,munkatársként néz rám vagy esetleg tetszem neki.Hogy tudhatnám meg ezt a legdiszkrétebben.Nem szeretném ha megtudná hogy puhatolózom róla.Segítsetek.Ötletek?

Legjobb válasz: Nem tudom mennyire zárkózott, próbáld meg valahogy elérni hogy nyisson feléd. Derítsd ki mik a hobbijai, ha ez megvan már tudod nagyjából milyen vérmérsékletû lehet és annak alapján tudsz vele témát választani a következõkben. Próbáld valahogy megmutatni felé a pozitív tulajdonságaidat, hogy érezze, hogy veled jól járna, ha összemelegednétek :) Esetleg apró jelekkel a tudtára adhatod hogy vonzó fizikailag is. ( dicsérd meg a ruháját, haját, lehet hogy kicsit önbizalom hiányos és azért zárkózott) Add meg neki a kezdõlökést/ bátorságot ahhoz, hogy Õ nyomuljon rád :)

Nem tudom mennyire zárkózott, próbáld meg valahogy elérni hogy nyisson feléd. Derítsd ki mik a hobbijai, ha ez megvan már tudod nagyjából milyen vérmérsékletû lehet és annak alapján tudsz vele témát választani a következõkben. Próbáld valahogy megmutatni felé a pozitív tulajdonságaidat, hogy érezze, hogy veled jól járna, ha összemelegednétek :) Esetleg apró jelekkel a tudtára adhatod hogy vonzó fizikailag is. ( dicsérd meg a ruháját, haját, lehet hogy kicsit önbizalom hiányos és azért zárkózott) Add meg neki a kezdõlökést/ bátorságot ahhoz, hogy Õ nyomuljon rád :)
engem így szedett fel férjem anno, mi is 1 melóhelyen dolgozunk :) na! kijártunk mi is cigizni, és akkor h ismer egy jó helyet , ahol fini a tiramisu (akármit kitalálhatsz)m én meg oké, hát menjünk :) és hát itt tartunk, ez volt 2 éve :) sok sikert!!!!
Lehet, hogy túl sokszor b*szták már át és elege van az emberekbõl, vagy csak nem akar kapcsolatot, esetleg veled nem akar. Bármit is teszel a szokásos nõ "akkor hogyan tegyem féltékennyé?" baromságot felesd el!

Mivel lehet meghódítani egy ikrek férfit? Mit szeret? Én amúgy mérleg nő vagyok =)

Eléggé igaz rá a csillagjegye, szétszórt és szereti a n?ket, kalandjai is voltak b?ven..

Legjobb válasz: Nekem már volt ilyen pasim. Én is ikrek vagyok, és tök hasonlóak voltunk. Azt mondta azért szeretett belém, mert olyan titokzatos voltam, különleges, szóval, más, mint a többi. A titokzatosság nem hülyeség különben. erre sok férfi bukik, amikor nem vagy nyitott könyv elõttük, és õk akarnak megfejteni téged! Ne engedd magad könnyen, de ha megkap, akkor mindig mutass valami újat. Annak ellenére, hogy tényleg kicsapongó férfiakról van szó( nagy általánosságban)nekem sikerüklt megfognom,(4 évig voltunk együtt) pedig nem is ez volt a célom. Talán ez is a titka. Az elérhetetlennek tûnõ nõkre buknak.

a lényeg hogy mindig tudj neki valami újat mutatni:) Ne légy túl tapadós mert azt nagyon nem szeretik.Kéresd magad!Persze ne vidd túlzásba!NE légy nála sosem okosabb.Az ikrek pasik imádják ha õk jobban tudnak valamit mint a másik. De az tényleg igaz hogy egy pasit nem a horoszkópja alapján kell meghódítani:) de lehet egy kiindulópont
A kérdező hozzászólása: Igen, szerencsésnek érzem, hogy nem vagyok féltékeny, ellenõrzõ és parancsolgató típus. Ha elfelejtett felhívni (pedig megígérte) sem kértem számon és nem rendeztem jelenetet pedig azért belül egy kicsit megsértõdtem. Igen, imádja a sört, és én is megiszom azért :) Étel, ital, meg még sok területen eddig elég sok hasonlóságot fedeztünk fel :) Szerencse, hogy tényleg nem vagyok se féltékeny, se parancsolgató típus.. csak eddig nem sok jót hallottam róla :S Olyanokat, hogy egyszerre több csaja volt, meg egyéjszakás kalandja is akadt már.. látszik amúgy, hogy olyan típus, akinél ragaszkodással és számonkéréssel nem lehet menni semmire. Köszönöm szépen majd meglátjuk mi sül ki belõle!! :) :)
Nekem már volt ilyen pasim. Én is ikrek vagyok, és tök hasonlóak voltunk. Azt mondta azért szeretett belém, mert olyan titokzatos voltam, különleges, szóval, más, mint a többi. A titokzatosság nem hülyeség különben. erre sok férfi bukik, amikor nem vagy nyitott könyv elõttük, és õk akarnak megfejteni téged! Ne engedd magad könnyen, de ha megkap, akkor mindig mutass valami újat. Annak ellenére, hogy tényleg kicsapongó férfiakról van szó( nagy általánosságban)nekem sikerüklt megfognom, (4 évig voltunk együtt) pedig nem is ez volt a célom. Talán ez is a titka. Az elérhetetlennek tûnõ nõkre buknak.
Szerintem az ikrek imád sokat beszélni és hülyéskedni. Ha te is hasonló vagy, és jó a humorérzéked, akkor tök jól ellesztek :) Csak ne féltékenykedj, és ne akarj parancsolgatni neki :) Nagyjából ennyi. Ha a beszélgetés jól megy és mindig érdekesnek talál téged, akkor a többivel se lesz gond :)
A kérdező hozzászólása: Már olvasgattam googleban de most fõleg konkrét tapasztalatokra lennék kíváncsi :)
A jegyeitek alapján abszolúte nyerõ párosítás vagytok, de itt is lehetnek azért komplikációk. :) Ahogy a többiek írták, az Ikrek szeret sokat beszélgetni, általában sok témában, és alaposan jártas, elég okosak, elemzõek.Pozitívan állnak hozzá mindenhez, és úgy vettem észre, hogy nem nagyon szeretik az üresfejû cicababákat, meg azokat a nõket sem, akik nem viselik el, ha mondjuk az Ikrek férfi egy nõismerõsével beszélget.Szóval utálják a féltékenységet, meg az ellenõrizgetést.Ellenben szeretik viszont a vagány, jó humorú csajokat. Jó, ha tudsz fõzni finom ételeket, mert enni azt szeret, mellé egy jó sör (esetleg neked is, az még jobb :) ), és ha beveted magad, akkor tuti a tiéd. ;) A Mérleg nõknek egyébként is veleszületett bájuk van, amit a Vénusztól kapnak. Én mindenesetre szurkolok neked, az Ikrek jó pasi. ;)
A kérdező hozzászólása: Ez érdekes :) Egyébként lehet benne valami. Elõször én is leráztam több ízben is :) Aztán végül megadtam magam mégis :) Egyébként köszönöm szépen a tanácsokat! :)
A kérdező hozzászólása: Illetve nem az a baj hogy pörög hanem hogy annyira elfoglalt hogy sokszor rám sem marad ideje. :S
A kérdező hozzászólása: Igen amúgy nagyon hasonlóak vagyunk, mindenféle téren. Utoljára 6, 5 órát voltunk együtt :D Csak az a baj vele, hogy eléggé szétszórt, állandóan pörög, ezt-azt elfelejt.. elkésik, ilyesmik. :D Mondjuk én nem szoktam számonkérni, meg nem is féltékenykedek, szóval ezzel nincs probléma :)
Tudod mit? Tényleg nem lehet általánosítani
Ikrek vagyok, de nem vagyok szétszórt, minden hetero férfi szereti a nõket, és kalandjaim nem voltak bõven, mert alapvetõen monogám típus vagyok. Hogy mivel lehet meghódítani?Kellõ alázattal, az sosem jó ha a nyúl akarja vinni a vadászpuskát.Amúgy rám is azok a nõies tulajdonságok hatnak mint a többi csillagjegyû férfira: értelmes, érzékeny, érzéki, kedves, közvetlen, csinos, ápolt, igényes, és persze legyen saját véleménye. Úgy tûnik hogy a férfi az csak férfi, bármilyen áltudományról legyen is szó.
A kérdező hozzászólása: Jóó. Csak gondoltam ha már itt van ez a témakör, hogy "asztrológia, horoszkóp", akkor megkérdezhetem. Tudom, hogy nem minden, de azért nekem eddig jópárszor bejöttek ezzel kapcsolatban dolgok. Persze nem mindig igaz, ezt tudom.
Egy Ikrek pasi mindig kész a kalandra , flörtre -még akkoris ha barátnõje van. Neki nincs olyan, hogy elkötelezõdés, csak késõbbi életszakaszában . Nem féltékenykedik, és aki a párja akar lenni jó, ha hasonlóan vélekedik, mert az Ikrek férfit menekülésre kényszeríti a kérdezz-felelek.
A férfiak szarnak a horoszkópra. Ha közeledsz is felé, jobban jársz, ha nem hozod fel neki...
ugyanúgy kell meghódítani mint egy nem ikrek férfit...
Kicsit el kell keserítselek.. a Horoszkóp nem minden... Egy férfit nem a horoszkópja szerint tudsz "meghódítani" Ahoz legfõbb képpen Te kellesz a belsõ tulajdonságaid és a külsõ ... Elõször szerintem próbáld kiismerni azt a fiút :D
A kérdező hozzászólása: Tényleg nagyon szereti a nõket, hamar kiderült, hogy megcsalt.. ennyit errõl :) Jaj, elõjött a nõkre annyira jellemzõ bosszúvágyam.. :)

Hogyan vagy mivel lehet meghódítani egy nálam jóval idősebb férfi szívét? én:19 ő:54 És mielőttt bárki azt hinné, nem pénzes pasas, egyszerüen csak egy igazán jó ember.

Legjobb válasz: HOLY MOTHER OF GAWD... ez aztán korkülönbség. am ultimate-joker-megoldás ami az esetek 150%-ában mûködik: villantsd meg a cickóid

HOLY MOTHER OF GAWD... ez aztán korkülönbség. am ultimate-joker-megoldás ami az esetek 150%-ában mûködik: villantsd meg a cickóid
Mindenféle rossz indulat nélkül. Mi a fenét eszel egy lassan nagyapád korú emberben? Tegyük fel, hogy tényleg nem pénzes, és lévén 54 éves, valószínûleg már nem is olyan szívdöglesztõ (persze elõfordulhat). De az is tény, hogy nem csak a külsõ számít. Az viszont elég lagymatag, hogy "igazán jó ember". Ennyi erõvel kapásból tudnék neked írni vagy 30 igazán jó embert (férfit, nõt egyaránt), akkor bármelyiket meg akarnád hódítani? Szóval tényleg érdekelne, mi is az, ami megfog egy ennyivel idõsebb férfiban? Amúgy gondolom mivel már érett emberrõl beszélünk, gondolom el lehet vele beszélgetni, hogy gondolkodik-e még párkapcsolatban, mit gondol arról, hogy egy fiatalabb lánnyal összejönne. Közös programokat szervezhetsz, és ezek után, vagy közben csak észre veszi, hogy mi a helyzet, és megteszi a megfelelõ lépéseket. Ha mégsem, még mindig ott van, hogy elbeszélgetsz vele, hogy lát-e kettõtöknek valamilyen jövõt.
És amikor te még csak 30 leszel, majd pelenkázhatod a 65 éves öregembert. De te biztos ki fogsz tartani mellette, hûségesen. Hát persze.
Azt a gerontofil mindenedet!:-D
Azt a [email protected] élet. Ha a férfi akarná a kapcsolatot, még megérteném...
húú de apakomplexusos..
de minek egy 19 évesnek egy 54 éves ?
A kérdező hozzászólása: Köszi 16-os. Aranyos vagy:) Kedves 18-as: Én úgy gondolom nem kell ehhoz terapeuta, hanem elég néhány jóbarát, vagy egy megértõ felnõtt, akivel ezt meg lehet beszélni. Orion640: Én is erre próbálok rájönni:)
35 nem jó???
Kislány ahogy itt többen is javasolták (ha máshogy nem burkoltan) tényleg menj el terapeutához, akinek a segítségével az apakomplexusodat meg tudod oldani. Nem azért mert bûn, vagy elítélendõ az idõsebb krapek, hanem mert tényleg problémáid vannak ezen a területen és ez hosszú távon boldogtalanná fog tenni.
egyre tobb az ilyen kerdes... most vagy egyre tobb verpistike kamuzik vagy egyre tobb csajnak megy el a jozan esze es ez lesz az uj divat
Nekem szimpi csajnak tûnsz, de lennék a fickó helyében így 23 évesen is. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm VVMMvvmm! Nagyon erõsen fogok gondolkozni rajta:)
A kérdező hozzászólása: Jahjj..tudom-tudom...biztos vagyok benne hogy van bölcsebb. Ez elég nehéz dolog, és lehetséges hogy csak a hormonok dolgoznak bennem, és lehet hogy néhány év, és úgymond "kinövöm", de már 3. éve nagyon oda vagyok érte, és elég nehéz így. De köszönöm 8-as.
Szerintem kedves kérdezõ ne törõdj a korkülönbséggel. Nem vagy te statisztikus.DE!!! Gondold végig, hogy mit akarsz a jövõtõl!
8-as vagyok És hova kell neked bölcsebb és érettebb, 19 évesen? Amúgy van a fiatalok között is bölcsebb, meg érettebb, mint az átlag.
A kérdező hozzászólása: Kedves Berényi Miklós köszönöm, már én is gondolkoztam ezen, de ez nem elég nyomós ok, hogy ne szeressem. És egyáltalán nem a külsejébe vagyok belezúgba, hanem mint ember fogott meg. A személyisége a lenyûgözõ, de lehet hogy tényleg azért mert bölcsebb, éretttebb.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem "unatkozásból" írtam ezt ki. Nem tudom miért hiszed. Egy "ici-picit" nagy a korkülönbség. De jó néhány évvel ezelõtt még megszokottnak tartották a nagy korkülönbséget. De lehet hogy velem van a baj. Igazából sosem "jöttek be" a velem egykorú fiúk. Most lehet mondani hogy:húú de apakomplexusos..de nem tehetek róla.
Baarby105 ez valós kérdés, vagy csak unatkoztál? Különben láttam én már-életben-ennél nagyobbnak tûnõ különbséget is.És müködik.
irígykedem a pasira! Én hasonló vagyok.
35 év... Az bizonyos népcsoportoknál 2 generáció.
Sok okos, hát nem a korát szerette meg, hanem a pasit! A szívét szívvel lehet meghódítani, intellektus, ilyesmik.

Mivel lehet, meghódítani egy férfit?

Úgy értem, hogy tetszem neki, de még nem ismerjük egymást. Ilyen női praktikákra gondoltam vagy tapasztalatokra.

Legjobb válasz: puncival :D

puncival :D
mosolyogj rá. esetleg villants:D légy kacér
Nem vagyok nõ, nem tudom.Gondolom szexualitással.
Szerintem ne te akard meghóditani a pasit, hanem inkább várd meg , h a pasi hóditson meg téged :)
egy férfit nõiességgel. szerintem.
Igen, nõiességgel, ha férfi. Tudod, szoknya, magassarkú, rúzs...

Mivel lehet meghódítani egy fiút, úgy hogy nem is ismerjük egymást?

15-éves lány

Legjobb válasz: Elso lepeskent talan meg kene ismerni.

Elso lepeskent talan meg kene ismerni.
A kérdező hozzászólása: de hogyan? :) én lépni nem merek..csak ötletek kénének hogy hogyan figyeljen fel rám?
a csecseddel sokat elérhetsz
Közös ismerõsökön keresztül például. Érdeklõdj iránta annál, aki ismeri, próbáljatok meg összehozni valami, ahol mindketten ott vagytok. Ha nincs közös ismerõs, megoldás lehet a facebook is.

Mivel lehet meghódítani egy bak férfit?

Legjobb válasz: bakot akarsz lõni?

bakot akarsz lõni?
Húzd meg a farkát! ;)
Sütivel és értelemmel.
tûzz egy zászlót a fejébe, és ordibáld hogy "MEGHÓDÍTOTTAM". természetesen, ha ez megvan, csinálj egy közös képet és posztold ki Facebookra.
Legyél egyszerû, de kifinomult, intelligens.
A Bakok spórolosak, és szeretnek raktározni, és ugy vannak vele h majd 20 év mulva jó lesz és antik lesz belõle és azáltal pénzhez jut :) Szóval értékes dolgoknak is örülnek.
A kérdező hozzászólása: :) ) Köszi
No poénkodást félretéve, komolyan válaszolva a kérdésre.. erõs föld jegy, ezért fontosak neki a kézzelfogható dolgok. Ételek italok, a biztonságérzet, a nõiesség szép ízléses megjelenés de nem hivalkodó olyan amely barátságos jó érzetet áraszt de mégis vonzó. A fényûzés nem a világa, jobban szereti az otthon melegét. Illetve könnyen a szokásai rabja lehet, kicsit nehezen változtat szokásain és ezek nagyon fontosak neki azonosul velük. Tehát ha a hobbija vagy egy ilyen szokása iránt érdeklõdést tanúsítasz odafigyelsz rá az nagyon imponáló lehet a szemében. Az egyik legfontosabb talán a családcentrikusság.. ha ezt érzi rajtad is közel engedhet magadhoz, neki fontos hogy lássa van közös utatok együtt jó ha ezt látja érzi nálad. A bakok hosszútávra gondolkodnak mind a karrier mint a szerelem terén. Remélem segítettem! :)
A kérdező hozzászólása: hahaha...nagyon vicces volt
attól még mert bak, nem lehet megmondani a személyiségét! én is bak vagyok (csak nõ) de ezek közül a fele se igaz rám. szóval, tökmindegy, h bak, vagy hal, ha meg akarod hódítani, legyél önmagad, ha így sikerül akkor jó, ha nem, akkor meg nem sikerült. ja, és nevess a viccein :D

Mivel lehet meghódítani, mire figyel fel, egy rák férfi?

Kérlek normális válaszokat írjanak a horoszkóphoz ért?k, mert én ugyan szkeptikus vagyok a témában, de most hosszú id? után végre szerelmes vagyok és ? azt mondta illik rá a rák jellemzése, hát gondoltam megkérdezem.

Legjobb válasz: Igazából semmivel, legyél önmagad, és vagy be jössz, vagy nem, de erõltetni, megjátszani magad felesleges lenne, ha az ellenkezõje vagy. Egy rák férfi.

Igazából semmivel, legyél önmagad, és vagy be jössz, vagy nem, de erõltetni, megjátszani magad felesleges lenne, ha az ellenkezõje vagy. Egy rák férfi.
mosolygós, vicces, ápolt, õszinte rák nõ
legyél természetes mind külsõleg, mind belsõleg. ápolt, okos, érdeklõdõ, lelkes, bírj azokkal a tulajdonságokkal, amiben õ hiányt szenved: kitartás, ambíció, gyakorlatiasság, optimizmus. légy házias, szexis, udvarias. bátorítsd õt, és többé le sem tudod vakarni. 35/N
A kérdező hozzászólása: Na, ez jó, mert ezekkel a tulajdonságokkal bírok, szóval meg se kell játszanom magam. :)
akkor sok boldogságot, kívánom, hogy hosszú, boldog szerelemben éljetek.
cici legyen kirakva, es gyakran ejts le dolgokat amiket aztan elotte felveszel... szkeptikus vagy mi?? oszt ilyen hulye kerdessel megiscsak elojottel:) ) hat gratulalok
Természetes, ápolt, igényes, szerény(ez nekem nagyon fontos), de mindenképp önmagad légy! Rák ffi
Emellé legyél atomfizikus, 2 nobel díjjal, ennek ellenére nézd fel rá, és tiszteld az esze miatt, és nevess az idétlen viccein. Rendelkezz továbbá hétszámjegyû nettó fizetéssel, legyen nagy a melled, naponta újulj meg, szopjál jól, legyél egy ringyó az ágyban, úrinõ társaságban, kivéve ha szûzlányra, háziállatra vagy gyerekre vágyna inkább, mert akkor az. Sose csald meg, lehetõleg rá se nézz másik hapsira, de neki nézd el, ha néha más nõkkel (férfiakkal, stb) szórakozna. Pótold az anyukáját, a szakmai sikereit, legyél a pszichiátere és a stylistja, valamint szakács, cseléd, és legalább az egyik melled helyére szereltess be sörcsapot. Ha ez mind megvan, akkor te leszel minden férfi álma, nem csak a rákoké. De ha nincs meg, akkor elég, ha jól szopsz.
*nézz
Ne a horoszkópot olvasd, hanem lépj te, ha tetszik!
Vaginával.
Engem jó kajával, sörrel, meg kötetlen laza orális szerelemmel! És már nyert ügyed is van! De én Skorpió vagyok! WTF! XD!
Elore is elnezest kerek, ne vedd szemelyeskedesnek, de nem birom visszatartani a merhetetlenul cinikus enemet: Szerintem mindenkeppen olvasd el a kinai horoszkopjat, az indian horoszkopjat, az aszcendenset, a szammisztika segitsegevel, a szuletesi szama es a teljes neve alapjan szamitsd ki a sorsszamat, a nevszamat, a szemelyisegszamat, a szivszamat, a parkapcsolatokra vonatkozo szamat, olvasd el a szamokhoz tartozo leirasokat es maris teljes valojaban megismerted ezt az embert, igy tudni fogod, mire vagyik! Vagy inkabb... varj csak... Van egy teljesen elvadult otletem: beszelgess vele es probald ugy megismerni!
ezzel a horoszkópos fassszsággal a fassszom tele van! kú-rvára semmit sem jelent! ne az alapján akard meghódítani! és h válaszoljak! KEZDEMÉNYEZZ NYUGODTAN!

Milyen módszerel lehet meghóditani egy olyan srácot akivel csak szexpartnerek vagyunk de én többet érzek iránta és szeretném ha ő is töbet érezne Ugyértve a szexpartner h még csak petting volt! Van rá esély h belém szeresen? De ezt mivel érhetném el?

Legjobb válasz: Ha nem tetszenél neki fizikailag, valószínûleg nem téged válsztott volna szexpartnernek. Más kérdés, hogy a fiúk általában nem becsülik sokra az olyan lányokat, akik szó nélkül odadobják magukat, miután ezzel lealacsonyítják magukat. Ez ellen lehet kapálózni, attól még így van. Lány létemre mindig is fiúk voltak a legjobb barátaim, és bár ezt a fiút konkrétan nem ismerem, bármelyikükkel beszélgettem eddig ilyen témáról, mind ezt mondták. Amelyik lány nem követeli meg, hogy tiszteljék, azt nem is fogják tisztelni. Tisztelet nélkül pedig nincs jó párkapcsolat. Persze örök érvényû tanácsok, mint pl. hogy beszélj neki az érzéseidrõl, próbálj minél több közös programot szervezni vele, itt is állnak, de az az érzésem, hogy a lapokat már leosztottátok, és itt nem neked áll a zászló.

Ha nem tetszenél neki fizikailag, valószínûleg nem téged válsztott volna szexpartnernek. Más kérdés, hogy a fiúk általában nem becsülik sokra az olyan lányokat, akik szó nélkül odadobják magukat, miután ezzel lealacsonyítják magukat. Ez ellen lehet kapálózni, attól még így van. Lány létemre mindig is fiúk voltak a legjobb barátaim, és bár ezt a fiút konkrétan nem ismerem, bármelyikükkel beszélgettem eddig ilyen témáról, mind ezt mondták. Amelyik lány nem követeli meg, hogy tiszteljék, azt nem is fogják tisztelni. Tisztelet nélkül pedig nincs jó párkapcsolat. Persze örök érvényû tanácsok, mint pl. hogy beszélj neki az érzéseidrõl, próbálj minél több közös programot szervezni vele, itt is állnak, de az az érzésem, hogy a lapokat már leosztottátok, és itt nem neked áll a zászló.
Helóka!ugyan ebben a helyzetben vagyok én is!mi még csak tervezzük hogy szexelünk, de õ már megmondta a legelején hogy több nem lehet köztünk mert nem akar kapcsolatot!ez az elején nem is volt vészes meg semmi de idõ után beleszerettem! testi vonzalmat érez irántad és nem is lehetsz számára közömbös!lehet fél a komolyabb kapcsolattól, vagy az is lehet hogy van valaki(barátnõje)akirõl te nem tudsz!és ezért! ilyenkor az hogy meghóditani már nem nagyon mûködik mert már odaadtad neki magad!lehet korai volt!
A kérdező hozzászólása: nem FEKÜDTÜNK MÉG LE csak petting volt!!de keményen!!én imádom de nem tudja nincs barátnõje de a volt barátnõével nagyon megszívta, ezért fél de nem tom mit tegyek így nekem xar

Mien szavakkal lehet meghódítani egy lány szívét?

lányok segítségét kérem

Legjobb válasz: FÕZZÉ KAJÁT BÜDÖS BANYA

FÕZZÉ KAJÁT BÜDÖS BANYA
kõ kóla? hee
BMW X5, nercbunda, gyémántberakásos gyûrû.
becézgetések, bókolások, esetleg elmondasz egy idézetet és mondod h ez ránk igaz ^^ vagy csak simán legyél õszinte és mond el neki mitérzel és ez használni fog ^^.
A kérdező hozzászólása: ok kössz
A kérdező hozzászólása: nem kõ kóla
minden lányt máshogy lehet meghódítani. Én személy szerint örülnék ha hozna egy rózsát a randira.Legyen kedves, figyelmes.Bókok hát pl.:"elveszek gyönyörû szemeid között." vagy "Olyan csinos vagy, hogy egybõl beindulok, elég ha csak együtt vagyunk." Az a lényeg, hogy ne az elcsépelt bókok legyenek, használd a fantáziád. 14/L
Egyedi és -szerintem- humoros kell, hogy legyen. De változatos a dolog. Függ a korától, az érdeklõdi körétõl, stílusától. Hidd el nekem, recept nincs. Van akinek tetszik, ha egy fiú zavarban van, van, akit idegesít. Ami viszont fontos, légy határozott ( ez nem egyenlõ a rámenõsséggel) De, ha véletlenül nem tetszel neki egy kicsit sem, csinálhatsz akármit, mindegy. Szerintem küldj neki képeslapot vagy vigyél neki virágot, és hívd el valahová. Így hamar kiderül, hogy érdemes-e a szavakat tekergetni, te többnyire bejön.
szerintem ez tényleg jól mûködik a mai világban. BMW X5, nercbunda, gyémántberakásos gyûrû.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!