Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet módon a menstruációt (2 db)

Mivel lehet természetes módon a menstruációt késleltetni?

Legjobb válasz: Nagy dózisú C-vitamin elméletben eltolhatja pár napot. ( 100mg-os pezsgõtabletta napi 1db, 3napig. Nekem legalábbis eltolta ) Csak sok vizet kell mellé inni.

Nagy dózisú C-vitamin elméletben eltolhatja pár napot. ( 100mg-os pezsgõtabletta napi 1db, 3napig. Nekem legalábbis eltolta ) Csak sok vizet kell mellé inni.
én citromos üditõvel szoktam késleltetni nekem ez bevált
Nekem az agykontroll segített.Ha nagyon akartam 1-3 napot mindig tudtam mozgani a ciklus végét, de nem szabad vele nagyon játszani, mert felborulhat a hormonháztartást. Mondjuk soha semmi olyat nem találtam, amiben megakadályozhatott volna a mensi megléte.
Az én barátnõm módszere a citrom volt. Minden nap megevett belõle 2db-ot, hogy a barátjával minél több napig csinálhassák. Igaz, hogy késett neki tõle, de nagyon sok volt ettõl a gyomorsava. Nem tudom, hogy nálad ez mit fog kiváltani, de ne egyél belõle ennyit. Max. 1/2-1db, akkor is meg lesz a hatása.
Méghogy agykontrollal! Ekkora badarságot sem hallottam még! :) )) Legtöbben a citromra esküsznek! De minek késleltetni, minnél elõbb túllenni rajta és kész!
igy van agykontrollal is lehet programozni.. hihetetlen az emberi tájékozatlanság manapság, legalább ha nem ért egyet akkor nézzen már utána ennek a témakörnek és úgy szóljon közbe, mert a hozzászólásával csak lejáratja saját magát!
Az utolsó elöttinek csak annyit szeretnék hozzátenni: Azért akarják sokan késleltetni, mert talán valamit csinálni akarnak, amit nem lehet késõbbre tenni. Bármijen rendezvény, ritkán lehet a barátjával, orvos, BÁRMI.:@ kizártnak tartom, hogy akartad valaha pár nappal késõbb. A c-vitaminról én is hallottam, bármijen formában.
az utolsó válsz nagyon tetszett mert igaz!!! nyáron nyaralás, télen meg ki akarna úgy sziveszteri buliba menni hogy állandóan azon aggódjon, hogy jajj istenem nem áztam átt... a citromról én az egyik barátnõmtõl halottam lassan egy hete eszek minden este 1db-t és még van egy hetem reméllem hogy egy hetetfog tõle késni :)

A menstruációt mivel lehet szabályozni természetes úton módon?

közel 5 éve menstruálok és még mindíg, hol 28 naposak a ciklusok hol 31 naposak.

Legjobb válasz: ezt nem lehet beállítani házi praktikákkal..néha bejön a citromlé meg egyéb praktikák de az se végleges..nekem a fogamzásgátló teljesen normálisan beállította:)

ezt nem lehet beállítani házi praktikákkal..néha bejön a citromlé meg egyéb praktikák de az se végleges..nekem a fogamzásgátló teljesen normálisan beállította:)
Nálam tabitól beállt, de miután abbahagytam évekig tartott mire megint beállt, amúgy bármitõl elõfordulhat h. pár nap eltérés lesz, kaja, stressz, sport.Ha kiegyensúlyozottan élsz és egészségesen akkor elvilegbe fog állni, de akkor is elõfordulhat h. 1-2 nap eltér
Nekem a cickafarkfû tea és ülõfürdõ segített.
vannak teák, de a teák sajnos nem befolyásolják a hormonokat, valakinek beválik, de akinél komoly gond van, annál nem áll be... Nekem sosem volt normális menstruációm, csak kb 5x akkor is orvosi segítséggel, egyébként meg csakis fogamzásgátlóval, amirõl tudni kell, hogy nem igazi menstruációt produkál, hanem csak egy állmenstruációt, hiszen nem történik peteérés.(elvileg).
A tabi nem rak rendbe semmit. Mesterséges ciklust csinál, nem a tiédet rendezi. Nem tudom miért olyan nehéz ezt megérteni. Amúgy gynexet vagy barátcserje kapszulát próbáld ki. Ártani nem fognak, mert csak gyógynövényeket tartalmaznak, de van akinél beválik.:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!