Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet módon a (329 db)

Lenne egy olyan problémám, hogy amikor a battlefield 1942-öt fel akarom telepíteni, (eredeti 4 lemezes változat) + kiegészítõ modok amikor megnyitom a setup. Exet akkor nem kéri a kódot és továbblép. Folyt (lent) Mi lehet erre a megoldás?

Ott ahol be kell jelölni hogy mit akarok fel telepíteni a játéknak a méretére azt írja, hogy 0 Kb illetve a kiegészítõ módokra is.

Legjobb válasz: xp kompatibilitási módban próbáld (setup.exe/jobb egérgomb/tulajdonságok/kompatibilitás)

xp kompatibilitási módban próbáld (setup.exe/jobb egérgomb/tulajdonságok/kompatibilitás)
A kérdező hozzászólása: xp-s rendszer van a gépemen.

Mi lehet ez a hiba? 1 hete küzdök. Haldoklik a modem?

Percenként bont a net.Hálókártya jó .Van úgy hogy netezek simán fél napig aztán rákezdi a percenkénti bontást .net szolgáltató meg 1 hete küldi a szerel?t :(

Legjobb válasz: T netnél hétfõn bejelentettem hasonló hibát és szerdára kijöttek. Csinált valami parasztvakítást utána kicserélte a modemet. 5 perc sem volt. Legyél határozottabb mikor felhívod õket. Gondolj arra hogy nem néznek semmibe csak a pénzedre mennek. Ha ellenkezik fenyegesd meg a fogyasztó védelemmel vagy hogy felmondod a szerzõdést. Légy kreatív

T netnél hétfõn bejelentettem hasonló hibát és szerdára kijöttek. Csinált valami parasztvakítást utána kicserélte a modemet. 5 perc sem volt. Legyél határozottabb mikor felhívod õket. Gondolj arra hogy nem néznek semmibe csak a pénzedre mennek. Ha ellenkezik fenyegesd meg a fogyasztó védelemmel vagy hogy felmondod a szerzõdést. Légy kreatív
A kérdező hozzászólása: Megfenyegettem õket ma ki is jöttek :( Nincs hiba megállapította .Modem az enyém, de szerinte a gépembe lesz a hiba.Ezek a szerelõk , no comment......

Természetes módon (nem szoliban) mivel lehet fokozni a barnulást? Pl :kakaóvaj?

Legjobb válasz: napi egy répa. a béta-karotintól jobban és egyenletesebben lehet barnulni.

napi egy répa. a béta-karotintól jobban és egyenletesebben lehet barnulni.
Úgy tudom, hogy a répa fogyasztásával valóban fokozható a barnulás! Szerintem lehet jóval többet is fogyasztani, mint napi 1 db, de ha tényleg mindennap megeszed az 1 répádat, az is lehet, hogy segíteni fog.


Garri's mod 11-ben mit lehet csinálni a Gmod Settings-el ott abba van hogy Tema Fortress 2-be lehet pipáni ezek miket csinálnak pls segitséget! Segittetek nekem?

Meg ha már itt tartunk hogyan lehet hozzá addonst csatolni?

Legjobb válasz: a hibákat bocs nem Tema Fortress Team Fortress és nem dohányozni pipáni hanem ki lehet jelölni a kockát.

A kérdező hozzászólása: a hibákat bocs nem Tema Fortress Team Fortress és nem dohányozni pipáni hanem ki lehet jelölni a kockát.
A team fortress 2 egy játék, aminek, ha be van pipálva az a négyzet, le tudod hozni az abban található propokat, és ragdollokat.

Mivel lehet segíteni a merevedés létrejöttét és minél hosszabban való meglétét természes módon?

Olvasgattam már egy kicsit, itt fönt és tudom hogy van pár fontos tényez? ,mint pl a lelki, fizikai állapotod, de az érdekelne, hogyha nem akarsz beszedni ilyen viagra szer? gyógyszereket akkor nem lehet valamilyen természetes módon bevinni azokat az anyagokat amelyek felel?sek a merevedés tartósságáért és alapvet?en létrejöttéért?

Legjobb válasz: Nekem elég annyi, ha piszkálom, vagyis inkább hozzányúlok.:)

Nekem elég annyi, ha piszkálom, vagyis inkább hozzányúlok.:)
Forever multi-maca, gin-chia. mindkettõ természetes, és müködik. ha érdekel, [email protected]-ra irj.

Mit lehet tenni a fájós foggal (már gyökérkezelt és nem fájhatna)? Van rá valamilyen természetgyógyászati mód?

Legjobb válasz: Nagyon sokan még mindíg, nem csak dédapáink, dédanyáink a házipálinkára esküsznek!!

Nagyon sokan még mindíg, nem csak dédapáink, dédanyáink a házipálinkára esküsznek!!
Sokat nem lehet tenni, régen is szenvedtek a fogfájással. Menj el mégegyszer orvoshoz, és õ végérvényesen megoldja a kellemetlen problémát...
Gyökérkezelés után még fájhat a fogad, persze kevésbé, mint kezelés elõtt.Türelem, Cataflam.Ha nem csökken 4-5 nap után sem, menj vissza fogorvosodhoz.A fájós fog körül is alaposan tisztítsd az ínyt.Kívûlrõl jegeld.
Hát szerintem nem igazán fájhatna a gyökérkezelt fog!Én már ezzel póruljártam egyszer!Ciszta volt az állkapoccsontomon, pont a gyökér felett!Fájt, de én is azt hittem, hogy a fogam, pedig idegkezelt volt és az orvos mondta, hogy nem fájhat!Hát nem is az fájt...Végeredményül elveszítettem azt a fogam...
Én nagyon tudom ajánlani neked a szegfûszeget! Pár darabot(elõször próbáld ki eggyel) elrágod nagyon fog csípni és elég erõs az íze de ez jobb mint egy fájdalom csillapító.. Ha egy nem használ és még van erõd próbára akkor próbáld ki kettõvel de az anyukámnak is ez volt nagyon sok mindent próbál és ez meg a pálink hatott.. De ha esetleg nem hat akkor én is a cataflam-ot ajánlom (vízben oldódo) az gyorsabban hat... remélem tudtam segíteni...
A válasz egyszerû!! Menj vissza a fogorvoshoz! A gyökérkezelt fog is fájhat, vagy legalábbis a mellette levõ íny begyulladhat, az is érzékeny lehet. Nekem pl egysze letörött, az is fájt. Szal irány a fogorvos, addig is lehet a fájdalmat csillapítani a fentebb leírtak szerint.

S. O. S. A gépem teljes indítással egy asztali képet mutat, ami nem funkcionál. Kikapcsolni sem lehet, egyedül kurzor mozog. Csökkentett módban működik, majd kiírja, hogy a biztonság kikapcsolt, nem lehet bekapcsolni. Mi lehet a hiba?

Csökkentett módban antimalware, M. Security Ess. Nem talált semmit, eset talált Win32/MyPCBackup nevű baziságot.

Legjobb válasz: Vírus? Malwarebytes Anti-Malware Free-t töltsd le és telepítsd "csökkentett mód hálózattal" módban, majd futtasd le. Ha sokat talál 2-3-nál többet javasolt a teljes ellenõrzést is ráengedni. Kipróbálhatod a Kaspersky Rescue Disk 10-et is. Le kell töltened a isot, majd ki kell írnod CD-re vagy DVD-re és errõl bootolj mint ha Wint telepítenél. Frissítsd az adatbázist és futtasd keresést. ESET-et is lefuttathatod csökkentett módban, abba sem szoktam csalódni.

Vírus? Malwarebytes Anti-Malware Free-t töltsd le és telepítsd "csökkentett mód hálózattal" módban, majd futtasd le. Ha sokat talál 2-3-nál többet javasolt a teljes ellenõrzést is ráengedni. Kipróbálhatod a Kaspersky Rescue Disk 10-et is. Le kell töltened a isot, majd ki kell írnod CD-re vagy DVD-re és errõl bootolj mint ha Wint telepítenél. Frissítsd az adatbázist és futtasd keresést. ESET-et is lefuttathatod csökkentett módban, abba sem szoktam csalódni.
a McPCBackup egy trójai, a SpyHunter program kiírtja. Beírod googleba: SpyHunter Crack és letöltöd és a program kiírtja :D

Az lenne a problémám, hogy elindítom a gépemet (normál módba) lefut ugye a Windows XP töltése és miután bedobna h belépjek a windowsba kiír egy hiba üzenetet a monitorom, hogy 'mode not supported'. Csökkentett módba viszont jó, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: a Windows betöltõdése elindulásakor nyomd az F8-as billentyût... (mint csökkentett módú indításkor) ...amikor megjelenik a Windows Speciális rendszerindítási lehtõségek menüje, a kurzormozgató billentyûkkel, válaszd a "Legutolsó helyes konfiguráció" lehetõségét! ha ez nem jönne be, egyesével távolítsd el, a nemrégen telepített új driver frissítést, esetleg szoftvert a mi a hibát okozhatja.

a Windows betöltõdése elindulásakor nyomd az F8-as billentyût... (mint csökkentett módú indításkor) ...amikor megjelenik a Windows Speciális rendszerindítási lehtõségek menüje, a kurzormozgató billentyûkkel, válaszd a "Legutolsó helyes konfiguráció" lehetõségét! ha ez nem jönne be, egyesével távolítsd el, a nemrégen telepített új driver frissítést, esetleg szoftvert a mi a hibát okozhatja.
ugyanis, csökkentett módban, csak a minimálisan szükséges driverek, szoftverek indulnak el, és ezek úgy tûnik, nem hibásak, ha ebben a módban rendesen mûködik a PC. Tehát olyan driver, vagy szoftver program okozhatja a hibát, ami nem feltétlen szükséges a Windoews mûködéséhez, és csak a Windows normál indítási módjában indul el. (a Windowsal együtt induló, NEM Rendszer-szoftverek között is keresheted a hibát, bár általában driver frissítések esetén jelentkezhet hasonló...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséged, de nem vállt be a legutóbbi helyes beállítások szerinti elindítás.. és azt nem értem az egészben, hogy most telepítettem újra a gépemet..
szedd le, Távolítsd el, az összes szofvert, programot ami nem Microsoft, majd egyesével rakd fel újra õket... (minden egyes progi telepítése után reinstall!)

Adott 1 fujifilm finepix s8000fd fényképezőkép. Manuális módban, teljesen sötét képeket készit, enyhén sötétes helyen. Kérdésem, mit állitsak rajta mi lehet a megoldás erre a fekete kép problémára? ( már megpróbáltam mindent állítani, de nem lettmás

Legjobb válasz: Manuális módban ugye elvileg mindent te állítasz. Itt jön be az, hogy érteni is kell a fényképezéshez, nem elég csak kattintgatni. Ha manuális módban sötét képet csinál egy szobában, akkor valami nincs jól beállítva. Záridõ, rekesz, érzékenység milyen értéken vannak?

Manuális módban ugye elvileg mindent te állítasz. Itt jön be az, hogy érteni is kell a fényképezéshez, nem elég csak kattintgatni. Ha manuális módban sötét képet csinál egy szobában, akkor valami nincs jól beállítva. Záridõ, rekesz, érzékenység milyen értéken vannak?
A kérdező hozzászólása: szia. barátom közben segített. a záridöt és a blendét kellett állitani a fényviszonyokhoz képest. még csak ismerkedem a géppel, meg a fényképezéssel :) köszi a segitséget :)

Mi az a Garry's Mod? Mi a Lényege? Mit lehet Benne csinálni? Mennyit foglal?

Legjobb válasz: modokkal meg mindennel elég sok helyet foglal, pár gigát mindenképp. Semmi lényegeset nem lehet benne csinálni, csak pl. játékokból kiszedett pályákon "építkezni", futkározni, ilyesmi.

modokkal meg mindennel elég sok helyet foglal, pár gigát mindenképp. Semmi lényegeset nem lehet benne csinálni, csak pl. játékokból kiszedett pályákon "építkezni", futkározni, ilyesmi.
Na ettõl azért sokkal több a játék ami nekem van 2, 98 gigás autót, repülõt, házat, robotot, hajót... nagyon kevés dolog van amit nem lehet építeni.Szinte unhatatlan fõleg ha töltesz le mellé addonokat (kiegészítõket) és nagyon egyszerû berakni õket a játékba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!