Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet módon (367 db)

S. O. S. A gépem teljes indítással egy asztali képet mutat, ami nem funkcionál. Kikapcsolni sem lehet, egyedül kurzor mozog. Csökkentett módban működik, majd kiírja, hogy a biztonság kikapcsolt, nem lehet bekapcsolni. Mi lehet a hiba?

Csökkentett módban antimalware, M. Security Ess. Nem talált semmit, eset talált Win32/MyPCBackup nevű baziságot.

Legjobb válasz: Vírus? Malwarebytes Anti-Malware Free-t töltsd le és telepítsd "csökkentett mód hálózattal" módban, majd futtasd le. Ha sokat talál 2-3-nál többet javasolt a teljes ellenõrzést is ráengedni. Kipróbálhatod a Kaspersky Rescue Disk 10-et is. Le kell töltened a isot, majd ki kell írnod CD-re vagy DVD-re és errõl bootolj mint ha Wint telepítenél. Frissítsd az adatbázist és futtasd keresést. ESET-et is lefuttathatod csökkentett módban, abba sem szoktam csalódni.

Vírus? Malwarebytes Anti-Malware Free-t töltsd le és telepítsd "csökkentett mód hálózattal" módban, majd futtasd le. Ha sokat talál 2-3-nál többet javasolt a teljes ellenõrzést is ráengedni. Kipróbálhatod a Kaspersky Rescue Disk 10-et is. Le kell töltened a isot, majd ki kell írnod CD-re vagy DVD-re és errõl bootolj mint ha Wint telepítenél. Frissítsd az adatbázist és futtasd keresést. ESET-et is lefuttathatod csökkentett módban, abba sem szoktam csalódni.
a McPCBackup egy trójai, a SpyHunter program kiírtja. Beírod googleba: SpyHunter Crack és letöltöd és a program kiírtja :D

Az lenne a problémám, hogy elindítom a gépemet (normál módba) lefut ugye a Windows XP töltése és miután bedobna h belépjek a windowsba kiír egy hiba üzenetet a monitorom, hogy 'mode not supported'. Csökkentett módba viszont jó, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: a Windows betöltõdése elindulásakor nyomd az F8-as billentyût... (mint csökkentett módú indításkor) ...amikor megjelenik a Windows Speciális rendszerindítási lehtõségek menüje, a kurzormozgató billentyûkkel, válaszd a "Legutolsó helyes konfiguráció" lehetõségét! ha ez nem jönne be, egyesével távolítsd el, a nemrégen telepített új driver frissítést, esetleg szoftvert a mi a hibát okozhatja.

a Windows betöltõdése elindulásakor nyomd az F8-as billentyût... (mint csökkentett módú indításkor) ...amikor megjelenik a Windows Speciális rendszerindítási lehtõségek menüje, a kurzormozgató billentyûkkel, válaszd a "Legutolsó helyes konfiguráció" lehetõségét! ha ez nem jönne be, egyesével távolítsd el, a nemrégen telepített új driver frissítést, esetleg szoftvert a mi a hibát okozhatja.
ugyanis, csökkentett módban, csak a minimálisan szükséges driverek, szoftverek indulnak el, és ezek úgy tûnik, nem hibásak, ha ebben a módban rendesen mûködik a PC. Tehát olyan driver, vagy szoftver program okozhatja a hibát, ami nem feltétlen szükséges a Windoews mûködéséhez, és csak a Windows normál indítási módjában indul el. (a Windowsal együtt induló, NEM Rendszer-szoftverek között is keresheted a hibát, bár általában driver frissítések esetén jelentkezhet hasonló...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséged, de nem vállt be a legutóbbi helyes beállítások szerinti elindítás.. és azt nem értem az egészben, hogy most telepítettem újra a gépemet..
szedd le, Távolítsd el, az összes szofvert, programot ami nem Microsoft, majd egyesével rakd fel újra õket... (minden egyes progi telepítése után reinstall!)

D-link dsl 360R modemmel ezt az üzenet kapom "A távoli szerver nem válaszol" . Egy T-home-s Pirelli modemmel viszont gond nélkül rá tudok csatlakozni a netre. Mi lehet a gond? (egyébként T-come-os hálózat)

már próbáltam snr növelést, csökkentést is.. fix ip-t adtam.. de semmi

Legjobb válasz: Gondolom valami hasonlót próbáltál: http://logout.hu/cikk/d-link_360r_adsl_modem_parameterezes/1.. Ezt a programot próbáld ki, a modemet közvetlenül a géphez csatlakoztatva: http://www.webtemp.org/?page=sm50b Hasonló grafikont kapsz mint a készítõk oldalán?

Gondolom valami hasonlót próbáltál: http://logout.hu/cikk/d-link_360r_adsl_modem_parameterezes/1.. Ezt a programot próbáld ki, a modemet közvetlenül a géphez csatlakoztatva: http://www.webtemp.org/?page=sm50b Hasonló grafikont kapsz mint a készítõk oldalán?
A kérdező hozzászólása: még nem néztem a progit mert nem volt idõm, de egyébként 10Mbit-es netem van, és nekem a grafikonnál a noise margin (snr)-nél 25.5 db van. gondolom ez okozza a problémát
A kérdező hozzászólása: jajaja egyébként próbáltam már ezt a programot
Ja és az sem mindegy milyen kiadású a DSL-360R, mi a H/W verziója B3, C3 stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigieket, egyébként ez a C3-as modem


Telepítettem Soft Mod-ot a PS-emre (2) és mikor az írott játékot akarom elindítani (fifa 13, prince of persia) Elindul meg minden csak a betöltésnél lefagy. Mi lehet a probléma? Rosszul telepítettem a Soft Mod-ot?

Legjobb válasz: (2)-ebböl gondolom 2-tes gépröl van szó ragd újjra a soft modot de ne úgyan azzal probáld ,töldsd le máshonan + pacheld a játékot ki írás elöt!

(2)-ebböl gondolom 2-tes gépröl van szó ragd újjra a soft modot de ne úgyan azzal probáld , töldsd le máshonan + pacheld a játékot ki írás elöt!
Akor sajnos lézer lesz vagy válogatos lemezek terén.Probálj usb röl játszani én is azt teszem .
A kérdező hozzászólása: Persze :) és a kompabilis konzolok között van az enyém is.. a ps emnek lenne baja?
Eredeti a memo card?
A kérdező hozzászólása: Nos.. Minden megvolt és még mindig lefagy :S nem tudom mi lehet a gond
Frisithetsz is.
A kérdező hozzászólása: a soft modot persze
A kérdező hozzászólása: A játékok jók mert már játszottam velük másik ps2-n nem lehet csak át konfigurálni?
A kérdező hozzászólása: lézer nem lehet mert az eredeti játékot viszi. USB rõl játszottam már de csak eredeti játékot tudok rátenni dvd rõl . mert wiinyóról nem tudom hogy kell leírnád?

A fifa 13 menedzer módban egy bizonyos időpontnál pl:2014 július 12 nem lehet továbbmenni a mecshez mert 5 másodpercig megáll az egész utánna kilép? Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Mindig u.a. az idõpontnál fagy meg? Nem tölti be az új idényt ? Nekem akkor fagyott le mikor 1 játékost felajánlottam 1 másikért de közben licitáltak érte más klubbok is ( több vasat tartottam a tûzbe :-) )Eredeti a játék vagy Torrent ? a crack-kelt Verziókra sokan panaszkodnak.hogy 2016-ig lehet játszani manager módban 1x meg azért nem ment tovább mert elválaltam Olaszorzság-ot (v-miért nem tetszett neki) vissza mentem a mentésben mikor felajánlotta megint nemet irtam.Utána ment simán !!

Mindig u.a. az idõpontnál fagy meg? Nem tölti be az új idényt ? Nekem akkor fagyott le mikor 1 játékost felajánlottam 1 másikért de közben licitáltak érte más klubbok is ( több vasat tartottam a tûzbe :-) )Eredeti a játék vagy Torrent ? a crack-kelt Verziókra sokan panaszkodnak.hogy 2016-ig lehet játszani manager módban 1x meg azért nem ment tovább mert elválaltam Olaszorzság-ot (v-miért nem tetszett neki) vissza mentem a mentésben mikor felajánlotta megint nemet irtam.Utána ment simán !!
A kérdező hozzászólása: Igen egy idõpontnál nem enged tovább menni 2016 július 8-tól nem enged tovább.
A kérdező hozzászólása: Lemondtam a szövetségi kapitány posztról és így már jó.Köszi a segítséget.:D

Csináltam egy Minecrafz szervert! Nyitottam neki portot (lynksys router van) Mindent el is fogad és mennie is kéne, de mikor elindítom ezt írja: Server is running offline mode. Mi lehet a megoldás?

(Tört szerverr?l van szó! És a saját ipm+ port al nem tudom elérni a szervert és senki más se!

Legjobb válasz: Próbáld meg IP helyett beírni ezt: localhost Én csak configolásra használtam a saját gépemen lévõ szervert így nem tudom mások melyik IP-vel tudnak felmenni, de mindíg így léptem be és mûködött rendesen. Az hogy "Server is running offline mode" azért van mert a server.properties fileban az online mode-ot false-ra állítottad. Bár a server hibaként közli le neked ez csak egy figyelmeztetés, hogy a tört minecraftosok is fel fognak tudni lépni a szerverre

Próbáld meg IP helyett beírni ezt: localhost Én csak configolásra használtam a saját gépemen lévõ szervert így nem tudom mások melyik IP-vel tudnak felmenni, de mindíg így léptem be és mûködött rendesen. Az hogy "Server is running offline mode" azért van mert a server.properties fileban az online mode-ot false-ra állítottad. Bár a server hibaként közli le neked ez csak egy figyelmeztetés, hogy a tört minecraftosok is fel fognak tudni lépni a szerverre

Adott 1 fujifilm finepix s8000fd fényképezőkép. Manuális módban, teljesen sötét képeket készit, enyhén sötétes helyen. Kérdésem, mit állitsak rajta mi lehet a megoldás erre a fekete kép problémára? ( már megpróbáltam mindent állítani, de nem lettmás

Legjobb válasz: Manuális módban ugye elvileg mindent te állítasz. Itt jön be az, hogy érteni is kell a fényképezéshez, nem elég csak kattintgatni. Ha manuális módban sötét képet csinál egy szobában, akkor valami nincs jól beállítva. Záridõ, rekesz, érzékenység milyen értéken vannak?

Manuális módban ugye elvileg mindent te állítasz. Itt jön be az, hogy érteni is kell a fényképezéshez, nem elég csak kattintgatni. Ha manuális módban sötét képet csinál egy szobában, akkor valami nincs jól beállítva. Záridõ, rekesz, érzékenység milyen értéken vannak?
A kérdező hozzászólása: szia. barátom közben segített. a záridöt és a blendét kellett állitani a fényviszonyokhoz képest. még csak ismerkedem a géppel, meg a fényképezéssel :) köszi a segitséget :)

Gta San Andreassal van gondom. Beraktam a Hot Coffe módot de amikor a csak megkérdezni, hogy akarsz e kávézni én nyomok egy "Y" -T és utána elsötétül a kép. A játék eredeti cd -s 1. 00 verziójú. Mi lehet a baj?

Nagyon megköszönném ha valaki tud segíteni,futtatást próbáltam Vistat is de de ezek sem segítettek. Windows 7 ultimate 64bit es oprendszerem van.16:9 es LG FLATRON monitor. És cheat kódokat sem írtam be! A gépem pedig azért eléggé erős!

Legjobb válasz: hat rosszul telepiteni eleg nehez vagis hat szamomra rohatul nehez de bisztos rossz a mod nehez jo modokat talalni foleg ha csak ugy ni randomra keresed oket ast kene is tudni h honan tolsd le oket

hat rosszul telepiteni eleg nehez vagis hat szamomra rohatul nehez de bisztos rossz a mod nehez jo modokat talalni foleg ha csak ugy ni randomra keresed oket ast kene is tudni h honan tolsd le oket
Rosszul telepítetted a MOD-ot vagy hibás. A sima, "Vanilla" San Andreasban sötétül el.
A kérdező hozzászólása: Innen töltöttem le >>http://gtagames.hu/san-andreas/egyeb/hot-coffee-mod<< A régi Directx 9 -et kötelezõ feltennem? Vagy az is lehet a baja hogy magas felbontáson van a játék?
persze h nem mind1, majd ha az invitel ad modemet jo lesz
beállítottad a Vezérlõpult - Hálózati kapcsolatokban, szolgáltatódnak az Invitelt, és megadtad a szükséges jelszót? http://s13.postimg.org/sxicgta5j/uj_kapcsolat.png
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam. Egyfolytában azt írja ki, h egy hálózati kábel nincs bedugva

Az 1.6.2-es bukkit szerveremre nem tudok csatlakozni és az online-mode-ot folyton átállítja true-ra! Mi lehet a megoldás?

A bat indító fájlba ez van beleírva: java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false PAUSE A tűzfal ki van kapcsolva. A szerver nem hamachis és berírom az IP-t, aztán a beállított szerverportot, amit a routeremen is engedélyeztem és nem megy.

Legjobb válasz: Ja! És a szerveren van vagy 20 plugin, melyek közül mindet leellenõriztem és megfelelõ a verziójuk, azon kívül amikor tölti be a szerver a pluginokat, akkor ezeket a hibákat is kiírja: 16:52:57 [WARNING] **** SERVER IS RUNNING IN OFFLINE/INSECURE MODE! 16:52:57 [WARNING] The server will make no attempt to authenticate usernames. Be ware. 16:52:57 [WARNING] While this makes the game possible to play without internet a ccess, it also opens up the ability for hackers to connect with any username the y choose. 16:52:57 [WARNING] To change this, set "online-mode" to "true" in the server.pro perties file.

A kérdező hozzászólása: Ja! És a szerveren van vagy 20 plugin, melyek közül mindet leellenõriztem és megfelelõ a verziójuk, azon kívül amikor tölti be a szerver a pluginokat, akkor ezeket a hibákat is kiírja: 16:52:57 [WARNING] **** SERVER IS RUNNING IN OFFLINE/INSECURE MODE! 16:52:57 [WARNING] The server will make no attempt to authenticate usernames. Be ware. 16:52:57 [WARNING] While this makes the game possible to play without internet a ccess, it also opens up the ability for hackers to connect with any username the y choose. 16:52:57 [WARNING] To change this, set "online-mode" to "true" in the server.pro perties file.
Az inditofjlt nyisd meg txt formában és ott van egy olyan hogy.online mod ott kell átirni akkor nem állitja folyton vissza.
Az inditofjlt nyisd meg txt formában és ott van egy olyan hogy.online mod ott kell átirni akkor nem állitja folyton vissza. ha hasznos avàlasz http://www.youtube.com/zozidalom ra iratkozz fel ezzelnekem sokat segitesz Es neked nem kerül semmibe.
A kérdező hozzászólása: de ott, az indító fájlban is átírom minden alkalommal és mindig visszarakja true-ra.
Akkor tölts le egy másik bukkitot, vagy írd át mindkét helyen. Ne csak a run.bat-ban.
A kérdező hozzászólása: Éppen az a gond, hogy ami óta 1.5.2-es bukkitot vagy annál újabb verziót használok, a run.bat-ban és a server.properties-ben is átírom és visszaállítja true-ra az online-mode-ot. Szóval másik bukkit kell.
Szia én nem bukkitot használok hanem spigot-ot. http://www.spigotmc.org/ nekem is ez a baj, én inkább ezt ajánlom kevesebb lagg :D, és nincs ilyen problémám. a tûzfaladat kapcsold vissza mert majd kér engedély automatikusan a szerverhez http://www.youtube.com/channel/UC4AriZv5ogncCNkC9j0OqvQ remélem segítette mindenkinek :DDD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!