Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet lakkot hígítani (1 db)

Mivel lehet a lakkot hígítani?

A fa ajtónkat szeretnénk lakkozni. Van itthon egy doboz lakk ami viszont régi egy kicsit, és már s?r?. Lehet valahogy hígítani? Ha igen, akkor mivel? Jó rá a sima hígító?

Legjobb válasz: Szerintem jó rá igen a sima higító.De csak egy picit rakjál bele.

Szerintem jó rá igen a sima higító.De csak egy picit rakjál bele.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
Bocsi, de szerintetek mi a síma hígító? És milyen a lakk? A dobozán/kupáján rajta kell lenni, mivel hígítható! Mivel azt írtad, régi, gondolom még nem vízbázisú, így valószínûleg lakkbenzinnel hígítható!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen fabunkereket tudtok (képeket léci)?

elvárásom:
Lányos de ne olyan hamupipőkést.(pl.zombik virágokkal vagy valami)
Ne legyen kicsti.
Egyszerű legyen.
Ne fán legyen.tű
Elől legyen(leheőleg)kertje.

3

Kerítéstartó profilt hogyan tudom megerősíteni?

A kerítéstartó profilok elrohadtak, kidőlnek a betonból. Meg lehet valahogy erősíteni, hogy ne kelljen a beton alapot feltörni és újra betonozni?

1

Beltéri festéket mivel ajánlatos felvinni a falra?

2 éve volt nálunk festés Dulux festékkel, alapozás is volt. Most a Polifarbe Platinum festéket szeretnénk használni. Ugye nem kell megint alapozni? Pár helyen lepergett a festék, ott azt tanácsolták, hogy le kell csiszolni, pormentesíteni a felületet. Férjem szívesen kipróbálná a festékszórós megoldást, de én a teddy felé hajlok. Sok rosszat olvasni a festékszóróról. A gyerekszobába fontos lenne a formaldehid mentes festék, ugye ez a márka nem káros az egészségre? Kicsit sok a kérdés tudom, de a legjobb megoldást szeretnénk. Szóval mivel fessünk és ajánlanátok ezt a márkát? Köszönöm!

1

Elektromosfűrészlánc élező. Az olcsób jó-e?

Tanácsot kérnék! Akinek az egyszerűbb élezője van,azzal is lehet dolgozni,vagy csak taknyolás az egész?
Előzmény: Én reszelem a láncokat,de évente egyszer elviszem köszörültetni. Itt már~már pofátlan-700 ft-ot kérnek egy 3~4 perces melóért.
Elhatároztam,veszek egy kis köszörűt. Tizen-huszonezrest már nem éeré meg,a barkácsboltos7ezres használható???
Nem műanyag,hanem fém asztalos.

2

Ezekhez a láncfűrészekhez vannak alkatrészek, és ha igen viszonylag olcsóak? Esetleg tudtok olyan fűrészgépet, ami 20 ezer forint alatt van és nagyon olcsóak hozzá az alkatrészek?

http://szerszampiac.hu/faipar/lancfuresz/akcio_chs_52ccm_ben.. ,

3

Hol kezdjem el burkolni a teraszom padlóját?

Sziasztok!

Főleg burkolók, tapasztalt emberek segítségét kérném.
Szeretném a félig zárt teraszomat leburkolni járólappal. Kb 17 m2 lenne. Hol kezdjem el? Beton alapja van, elég egyenesen lett betonozva. Kellene alapozni, vagy csak egyből rakhatom? Netán kell tapadó híd alá? Úgy tudom, ott kell kezdeni a lapok lerakását, ahol elsőre látszik. Az a gond, hogy nem 90 fokos a külső sarka, így nem biztos, hogy eltalálom a lap méretet, párhuzamát a többivel/többihez. Ha a faltól kezdem, az jobb lenne? Mivel szeretnénk korlátot cserélni, meg lehet azt tenni, hogy kihagyom a szélső sort, majd a másodikkal kezdem? Úgy emlékszem, azt mondták, érdemes él védőt tenni a szélére, nehogy letörjön. A fém él védő megfelelő, ugye?
Amikor lerakom a lapokat, de nem szeretném összejárkálni, hogy ne csússzanak el/széjjel, mit lehet rátenni, amin közlekedhetek? Valahogy be kell mennem a házba, mivel ott alszom majd ez idő alatt.

4

Miért égnek ki mindig olyan hamar az egyik csillárunk égői? Mi lehet a hibás?

Régi ház, régi csillár, de az azért csak kevés oknak...

Egy három körtés csillárról van szó, ez sincs többet használva, mint a mellette lévő szobában a még régebbi csillár... Egyelőre régi égőket használunk. De gondolom az energiatakarékos változat is hamar tönkre menne. Tényleg, 2-3 hetente kell cserélni mindig valamelyiket a háromból. (Nem mindig ugyanazt...)

Szerintem a csillárban lehet a baj. De mégis hol, mit nézzek meg, mit cseréljek benne???

4

1 hónap után is pezseg a beton ez normális?

Ház körül járda betonozás készült, napi 2-3 alkalommal locsolom, de 1 hónap után még mindig olyan hangot ad mintha 3 napos lenne.

4

Kerti utat bontott téglából rakatnám, hallottam fagyálló tégláról, hol szerezhető be?

1

Mi az a tárgy ami a tüzet lövelte ki? Drága egy olyan? És az a ragasztó amivel beragasztotta? Hol vehetnék olyat milyen az?

3:16-nál

Köszönöm a válaszokat!Kezdő barkácsoló vagyok! :)

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!