Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet inoxot (4 db)

Mivel lehet inox tüzhelyet szépen tisztitani?

Legjobb válasz: lehet kapni erre speciális tisztítószert akár a TESCO ban is, vagy a DM- ben, nem tudom a nevét, de a kerámialaphoz is van külön és a tûzhelyre is.Elolvasod a cimkét és az biztosan jó lesz, nekem fekete üveg van és kerámialap, azt mindig az épp akciós, de kerámialaphoz valóval tisztítom, az inoxnak is van ilyen, egyébként az enyhén ecetes letörlés is jó azt a mosogatónál szoktam.

lehet kapni erre speciális tisztítószert akár a TESCO ban is, vagy a DM- ben, nem tudom a nevét, de a kerámialaphoz is van külön és a tûzhelyre is.Elolvasod a cimkét és az biztosan jó lesz, nekem fekete üveg van és kerámialap, azt mindig az épp akciós, de kerámialaphoz valóval tisztítom, az inoxnak is van ilyen, egyébként az enyhén ecetes letörlés is jó azt a mosogatónál szoktam.
A Baumax-ban vettem, az a neve: Mellerud nemesacél és króm ápoló. 250 ml-es, és elég drága, de csodaszép lesz tõle a tûzhely, a csapokra nem fogsz ráismerni.
A kérdező hozzászólása: oké, megnézem, köszi! :)
A kérdező hozzászólása: köszi!

Még új Inox gáztűzhelyem rózsáin barnás elszíneződés található, sajnos az inox tisztitó nem hozza le. Mivel lehet leszedni?

Cif-et probáltam, valami más tipp... várom válaszotokat

Legjobb válasz: A miénk nem tudom, hogy milyen márkájú, de tudom, hogy nem külön INOX felületre való, hanem vízkõoldós szer, spray-s kiszerelésû, na és tökéletesen leszed minden barnás foltot az INOX felületekrõl.

A miénk nem tudom, hogy milyen márkájú, de tudom, hogy nem külön INOX felületre való, hanem vízkõoldós szer, spray-s kiszerelésû, na és tökéletesen leszed minden barnás foltot az INOX felületekrõl.

Mivel lehet az inoxot takarítani?

Már mindent kipróbáltam (vegyszerek) és nem lesz szép csillogó, hanem csíkos és foltos marad.

Legjobb válasz: Rossz hírem van. leginkább semmivel. Vannak olyan inox cuccok amik ún. tappancsmentesek. Ha nem ilyened van, akkor olyan marad mint az enyém, retkesfoltos, hiába takarítom, mindig olyan mintha koszos lenne:(

Rossz hírem van. leginkább semmivel. Vannak olyan inox cuccok amik ún. tappancsmentesek. Ha nem ilyened van, akkor olyan marad mint az enyém, retkesfoltos, hiába takarítom, mindig olyan mintha koszos lenne:(
Cif Inox spay, nekem bevált :)
Nekem nem volt a cif inoxa. Kb. semmire nem jó, és méregdrága:(
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommenteket a cif nekem sem vált be. Ha esetleg valaki még tud valamit szívesen fogadom.


Az inox főzőlap gázrózsájának "fényes" részét illetve a ráégett koszt mivel lehet letakarítani?

Legjobb válasz: Én azt idõnként le szoktam szedni, kicsit beáztatom melevízbe és a cifnek a nem súrolós, fújós, de most meg nem mondom, melyik tisztítószerében is áztatom kicsit, aztán szépen letörlöm. A fõzõlapot az inoxtisztítóval szoktam, ráfújom és egy idõ után elõbb vizes szivaccsal, majd papírtörlõvel letörlöm.

Én azt idõnként le szoktam szedni, kicsit beáztatom melevízbe és a cifnek a nem súrolós, fújós, de most meg nem mondom, melyik tisztítószerében is áztatom kicsit, aztán szépen letörlöm. A fõzõlapot az inoxtisztítóval szoktam, ráfújom és egy idõ után elõbb vizes szivaccsal, majd papírtörlõvel letörlöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!