Találatok a következő kifejezésre: Mivel lehet hogy volt férjem (12 db)

Mivel lehet megakadályozni, hogy volt férjem elvigye a gyerekekt?

A 3 éves fiam összevan zavarodva és kifordult magából mióta elment. Nem akarom hogy az új kapcsolatával lássa az apját, összezavarná.

Legjobb válasz: Ha a láthatásról bírósági ítélet vagy jóváhagyott egyezség van akkor még neked lesz belõle bajod, ha nem engeded. Esetleg meg kellene beszélni a volt férjjel a láthatás részleteit.

Ha a láthatásról bírósági ítélet vagy jóváhagyott egyezség van akkor még neked lesz belõle bajod, ha nem engeded. Esetleg meg kellene beszélni a volt férjjel a láthatás részleteit.
Így van. Egyelõre egyedül jöjjön láthatásra. És közben lassan készítse fel a gyereket, hogy neki másik asszonykája van. Mert ugye ha ott jön a közös gyerek, akkor ne egyszerre érje a sokk.
Semmi baja nem lesz a gyereknek ha másik nõvel látja az apját!A gyereknek az apjára van szüksége, akár másik nõ van az oldalán akár nincs.Ha segíteni akarsz a kisfiadnak, akkor segíts elfogadtatni ezt a helyzetet, amibe belesodortátok!Csak rontasz a helyzeten ha akadályozni akarod kettejük találkozását.Õ a kisfiú apja, és ha csak az a bûne, hogy elhagyott, azért ne a kisfiadat büntesd.Késõbb ez csúnyán visszaüthet.Szeresd nagyon és soha ne szidd elõtte az apját!

Mit csináljak, hogy a férjem megértse, hogy nem lehet szexelni? 13 hetes terhes vagyok, túl két vetélésen. A méhlepény eléri a méhszájat, ő is ott volt az uh-on, mikor az szonográfus is mondta, hogy kerüljük a házaséletet.

De ? ezek ellenére is minden este felhozza a témát, és mivel én nem megyek bele, azzal fenyeget, hogy majd megba*ik mást. Tudom, hogy másképp is meg lehet oldani, de ? már az orális szexet unja. Más féjre is ilyen, vagy csak az enyém ilyen érthetetlen, hogy nem tudja megérteni, hogy nem lehet?

Legjobb válasz: Szia!Ne haragudj de a férjed jó nagy bunkó!!!!!!Szeret egyáltalán téged???Épeszû ember nem mond ilyet a várandós feleségének!!!!És pláne nem így viselkedik!!

Szia!Ne haragudj de a férjed jó nagy bunkó!!!!!!Szeret egyáltalán téged???Épeszû ember nem mond ilyet a várandós feleségének!!!!És pláne nem így viselkedik!!
Bocs hogy ezt mondom de egy [email protected] a férjed... Én a párommal a 12.hét óta nem élünk intim életet, megoldom neki máshogy. Mindketten olyan nézetet vallunk, amibe nem fér bele terhesen az intim élet. Mert az egy baromság hogy a pici élvezi, sõt ... Ráadásul a méhösszehúzódások is problémát okozhatnak... Ezért van az hogy egyesek a terhesség vége felé így indítják be a szülést... Szóval lehet hogy más férje is ilyen az enyém nem. Úgyhogy összeteszem a két kezem. A férjednek meg üzenem, hogy máskor elõbb gondolkodjon hogy mit akar [email protected] vagy gyereket a ti körülményeitek miatt. (2 vetélés). Nagyon sajnálom hogy ezzel is csak nehezíti a terhességedet, gondolom akkor másban se nagyon együttérzõ és segítõkész.
nálunk nem lehetett sex, most már lehet, de nálunk fordított helyzet volt, én másztam férjemet, mert már néha alíg bírtam, õ meg h nem nem nem.... rosszul is esett :) nem is tudom mit csináltam volna ha õ akarja, én meg nem, és pláne h baj is lehet belõle... :( 37h km
Bocsi, de a férjed egy p*cs. Szerintem erõsen gondold át, hogyan / mennyire kötöd össze pont vele az életed. Egy gyerek erõs kapocs ám.
Ekkora tapló a földön nincs!!!!!! A helyedben én elgondolkodnék raja, hogy ha már most nem számít neki a gyerek, akkor késõbb milyen lesz a viszonya hozzá. Anno nekem sem lehetett, mert ugyanilyen gondjaim voltak, de a férjem megértette, de ha nem értette volna meg és félremegy, akkor most sírhatna a gyerekei után.....
ez most komoly? a szemem kerekedikki hogy ilyenek vannak....nekem hihetetlen hogy egy férfi ekkora tuskó legyen. az én férjem alig mer közeledni, szexelni velem, pedig nekünk szabad, mégis anynira félti a kismanónkat, meg hogy nekem is jó legyen. azt hiszem itt egy nagy alapos beszélgetés kell nektek, felfoghatná miket kockáztat ha nem tartjátok be az orvosi utasításokat! vigyáz magadra
Jaj...igaza van az elõttem szólónak, menjen, ha menni akar... Neked leginkább nyugalomra van szükséged, nem pedig arra, hogy terrorizáljon. Sok sikert kívánok Neked!!! :)
Valószínûleg nem fontos neki a gyerekvállalás. Azért ment csak bele, mert így volt még egy ok a dugásra. Elég primitív ez a pasi.
Mondd meg neki, hogy menjen, de akkor vissza se jöjjön. Nem vall túl nagy IQ-ra ez a hozzáállás. Ha nem veszi az adást, menjen veled a dokihoz, õ majd elmagyarázza neki a dolgokat.
Hát én erre szavakat se találok. Felnõtt férfi miért nem fogja fel hogy nem lehet... Fõleg ha az orvos is megmondta hogy nem lehet szex. Egyszerûen én nem értem meg hogy õ hogy nem fogja fel hogy ez veszélyes és akár megint elvetélhetsz.
Szerencsére ilyennel még nem találkoztam, de van egy mondás, elõbb-utóbb minden zsák megtalálja a foltját... Eszembe nem jutna ilyen kérdést kiírni...
Ez egy egoista barom. Szeret egyáltalán téged? Akarta a babát, vagy csak egy púp számára aki miatt nem sexelhet? Mi lesz majd késõbb, hisz még nagyon az elején vagy....
Jézusom! Az ilyennek nem venném a farkát a számba! Mondjuk másnak se. Hagyd, hagy menjen! Ha nem érti meg, hogy a baba élete a tét, akkor menjen mást k***gatni! Ilyen egy barmot! Valószínûleg nem is akarja a gyereket.

3 hónapos a babám, ugynéz ki, hogy a férjem megfertőződőtt a bárányhimlővel. Mivel még sosem volt. Félek, hogy a pici is meg fogja kapni, hisz egyhelyiségben élünk vele. Lehet baja a babának, és természetesen a férjemnek?

Legjobb válasz: Egyikõjüknek sem lesz semmi baja. A férjed hamar túl lesz rajta a pici meg ha meg is kapja akkor jobban odafigyeltek rá, az orvos többet tudna mondani de ne aggódj tesóm is ilyen pici korában lett bárányhimlõs, meg sem kottyant neki.

Egyikõjüknek sem lesz semmi baja. A férjed hamar túl lesz rajta a pici meg ha meg is kapja akkor jobban odafigyeltek rá, az orvos többet tudna mondani de ne aggódj tesóm is ilyen pici korában lett bárányhimlõs, meg sem kottyant neki.
Kicsit ellentmondanék. Addig igaz, hogy a babádnak semmi baja nem lesz minél fiatalabb annál enyhébb a lefolyása, nem lesz semmi baja. A férjed meg fogja szenvedni.
Ha anyatejes a babád, akkor fél éves koráig- ha csak szopik- védve van általad. Persze ha te átestél rajta. Javítsatok ki, ha tévedek, de én úgy tudom, ez így van.
A kérdező hozzászólása: Én voltam már, és anyatejes, a párom peddig még nem, és már 5 napja lázas.És tegnap óta furcsa bõrpirosodásai vannak a kezein a hátán és a melkasán, de még semmi jele annak, hogy pöttyök lesznek belõle. És rettentõen fájdalja a szemét és a fejét.

Lassan 6 éve hogy együtt vagyok a férjemmel júniusban volt az esküvőnk és sajnos eljutottunk arra a szintre hogy nincs házas életünk. Mit tegyek? Mi lehet a baj?

elefogtunk az állattartásba és mindig az a mentsvára hogy fáradt.20-on évesek vagyunk ? 26 én 23 és szörny? még kimondani is de sajnos heti 1x ha van házas életünk.azt mondja ? ugyan úgy szeret még jobban mint valaha.Úgy hozta a sors hogy a babáért meg kell küzdenünk de ezt még az esküv? el?tt tudta,azt mondta szeretne gyereket de ha nem lesdz neki az sem számít csak maradjak mellette örökre.viszont én meg vergödök most mint hal a parton mert nem tudom mi lehet a baja.megcsalni biztons nem csal meg.és az a baj hogy ha én nem kezdeményezek akkor nem is lesz semmi,? nem hajlandó kezdeményezni.Kiderült rólam egy nagy titok hogy az (apám) molesztált gyerek koromba és talán emiatt nem mer kezdeményezni,de ezt is tudta miel?tt elköteleztük magunkat.bocsánat hogy ennyi mindent írok le egíyszerre de már nem bírom magamba tartani.mondom neki hohgy velem is tör?dhetne kicsit többet .az este is mondtam neki gyere búj mellém saz ágyba de ? a gép elköt ült és annyit mondott mindjárt.na az a mndjárt kb akkora jött el mikor aludtam.Mit csináljak?

Legjobb válasz: Minden embernek igénye van a szexre. Van, akinek napi tízszer, van akinek havi egyszer. A kapcsolat elején általában még akinek kisebb az igénye, az is többször kívánja, akár minden nap van szex, sõt lehet, hogy nem is egyszer. Aztán szépen lassan a kisebb igényû fél alább ad, és már csak heti egyszer kívánja, míg a nagyétvágyú fél igénye ugyanúgy megmarad, és ez már nincs kielégítve. És legtöbbször rosszul kerülnek össze a párok. Én is ebben szenvedek most, kéthetente/havonta van valami kis 20 perce légyott a párommal, én meg majd meg õrülök, hogy egy 3 éves kapcsolatban ott tartok, hogy magamat kell kényeztetnem nap mint nap. Lassan olyan, mintha magammal járnék. Én is próbálok lépni, csak közben meg szeretem, és ez visszatart. De nem sokáig bírom már ezt. Nálunk is az a kifogás, hogy fáradt, pedig ugyanannyit dolgozik és ugyanott, ahol a kapcsolatunk elején. Neki 2 munkanap után 2 szabadnap jön, ilyen a beosztása. A 2 munkanapon viszont 14-16 órát dolgozik. A kapcsolatunk elején egy ilyen kétnapos periódus után sem volt gondja azzal, ha még hajnal 2-kor kellett ágyba döntenie, most viszont csak elõadja a hattyúk halálát, hogy õ a világ legfáradtabb embere. Én meg hoppon maradok. Én is bevetettem már a szexi fehérnemûtõl kezdve mindent, ami be is vált, de ha minden nap abban lennék, akkor egy idõ után az is hatástalan lenne, megszokná. Na meg nem is vehetek minden héten újat, annyira azért nem vagyok eleresztve... Megcsalni õ sem csal meg, nincs ideje, mert vagy dolgozik, vagy velem van, vagy nincs velem, de végig levelezünk, így tudunk egymás minden percérõl. Meg amúgy szeret is, ezt tudom meg érzem, épp csak kezd impotenssé válni...

Minden embernek igénye van a szexre. Van, akinek napi tízszer, van akinek havi egyszer. A kapcsolat elején általában még akinek kisebb az igénye, az is többször kívánja, akár minden nap van szex, sõt lehet, hogy nem is egyszer. Aztán szépen lassan a kisebb igényû fél alább ad, és már csak heti egyszer kívánja, míg a nagyétvágyú fél igénye ugyanúgy megmarad, és ez már nincs kielégítve. És legtöbbször rosszul kerülnek össze a párok. Én is ebben szenvedek most, kéthetente/havonta van valami kis 20 perce légyott a párommal, én meg majd meg õrülök, hogy egy 3 éves kapcsolatban ott tartok, hogy magamat kell kényeztetnem nap mint nap. Lassan olyan, mintha magammal járnék. Én is próbálok lépni, csak közben meg szeretem, és ez visszatart. De nem sokáig bírom már ezt. Nálunk is az a kifogás, hogy fáradt, pedig ugyanannyit dolgozik és ugyanott, ahol a kapcsolatunk elején. Neki 2 munkanap után 2 szabadnap jön, ilyen a beosztása. A 2 munkanapon viszont 14-16 órát dolgozik. A kapcsolatunk elején egy ilyen kétnapos periódus után sem volt gondja azzal, ha még hajnal 2-kor kellett ágyba döntenie, most viszont csak elõadja a hattyúk halálát, hogy õ a világ legfáradtabb embere. Én meg hoppon maradok. Én is bevetettem már a szexi fehérnemûtõl kezdve mindent, ami be is vált, de ha minden nap abban lennék, akkor egy idõ után az is hatástalan lenne, megszokná. Na meg nem is vehetek minden héten újat, annyira azért nem vagyok eleresztve... Megcsalni õ sem csal meg, nincs ideje, mert vagy dolgozik, vagy velem van, vagy nincs velem, de végig levelezünk, így tudunk egymás minden percérõl. Meg amúgy szeret is, ezt tudom meg érzem, épp csak kezd impotenssé válni...
Szerintem minden kapcsolatban vannak ilyen szexmentes idõszakok. A heti egy alkalom még nem is olyan katasztrófa. Én is azt hittem, hogy ennyi volt, amikor a párom minden egyes nap elutasított azzal, hogy fáradt. Megértettem. Ez akkortájt lehetett, amikor 2 évesek voltunk. Aztán hirtelen újra elkezdett kezdeményezni, minden rendben volt. Majd 2 évre rá megint elõjött a probléma. Hullámszerûen. Most babát várunk, most miattam kevesebb a szex. Ez van. A párod valószínûleg tényleg sokat dolgozik, fáradt, kimerült. Kicsit próbáld meg õt is megérteni.
Nem a gyerekkori problémád miatt nem mer kezdeményezni. Ez a kapcsolat kimerült, ennyi volt benne, nem kíván már téged. Abban biztos lehetsz, hogy rendszeresen kielégíti saját magát, csak veled nem akar együtt lenni. És ez csak egyre rosszabb lesz, mert te egyedül nem tusz változtatni. Most jönni fognak majd a sablon hülye jótanácsokkal, hogy öltözz szexisen, meg gyertyafényes vacsi, meg szerepjátékok a szexben... de biztos vagyok abban, hogy ezeket már mind bevetetted és végsõ kétségbeesésedben írtál ide. Nincs visszaút, vagy szex nélkül élsz még egypár évig, amikor egyikõtök holtbiztosan félrelép majd, közben viszont a te önbecsülésed a béka feneke alá süllyed, vagy otthagyod Mr. Tutyimutyit azonnal.
Én azt nem értem, hogy miért hiszik az emberek azt, hogy míg világ világ, minden nap 10x szeretkeznek. Ha véltlen csak 9x, már gáz van.
hát heti 1 az nem is akkora katasztrófa, pláne ha az rendes kiadós nempedig gyorsan merevedésem van és 5 perc alatt lerendezzük kaliberû. és persze függ tõle hogy mennyit melózik a másik, mert a sokadik óra után már nekem se lenne energiám még produkálni magam egy óráig a másikon fekve. Te nem változtál elõnytelenül ezalatt az idõ alatt?
Az esküvõ elõtt minden rendben volt?
A férjed ilyenkor azt látja, hogy õ fáradt, mindent megtesz értetek, és te nem hagyod kikapcsolódni. (Nem azt mondom, hogy így van, csak annyit, hogy ezt látja.) Elõfordulnak ilyen idõszakok az ember életében, kicsit hagyd magad sodródni, és ne próbálkozz!
Odaállsz elé és ezt mondod neki szó szerint. Vagy gyakrabban megdugsz, vagy elválunk!
A kérdező hozzászólása: Õ napi 9 órát dolgozik én 8at.de ha haza érek fozok takaritok allatokal foglalkozók.van birkatol poniig minden.nem kevés idõ mire végig jutok mindenen.azóta van változás, megbeszéltük hogy ez nem jó így és változtassunk mert elõbb utóbb vége lesz a kapcsolatunknak.rájött õ is hogy nem hivatkozhat mindig arra hogy fáradt.beismerem most hogy beszélgettünk hogy én is sokat hibaztam.én sem voltam túl kedves hozzá, pl este nem bujtam hozzá nem volt semmi testi kontaktus csap puszi és semmi ölelés mert úgy voltam vele ha õ sem adja meg amire én vágyom akkor a sokadik kudarc után miért legyek kedves.remélem minden jóra fog fordulni.
Nálunk is volt ilyen idõszak, el is fajult, de végül sikerült rendezni a dolgokat. Mindketten engedtünk kicsit a másik javára, mindketten lefaragtunk a saját igényeinkbõl és innentõl kezdve elkezdõdött valami nagyon jó dolog. Állítom vetekszik az elsõ szerelmes hónapokkal. Egyébként te is annyit dolgozol, mint õ? Mert ha túl sok a felesleges energiád, nem csodálom, hogy itt tartotok.
A kérdező hozzászólása: csak az a kérdés meddig érdemes várni a változásra, az önbecsüléswm kezd a béka segge alatt lenni, pedig mindent bevetek.szexi fehérnemû az bejön de mint elöttem is írták nem lehet minden alkalomnál használni mert egy idõ után immunis lesz rá
De kérdezõ, a kedélyállapot hullámzó. A szüleid gondolom már nyugodt életet élnek, a lányuknak saját családja van (nem tudom van-e testvéred), szóval ilyen nyugodtságban teljesen más a test és az elme mûködése. Ti még az elején vagytok ennek a családosdinak, szóval feszültség feszültség hátán. Ez természetes. Az embert érik impulzusok, minél több dolgot csinál, minél több dolog veszi körbe, annál több. Ahogy a kedv, úgy a kedélyállapot is hullámzó és ez így van rendjén.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy magának csinálja be is vallja, tudom hogy nem a szex kötûl forog a világ, de a heti 1 alkalom nekem kevés.ezt mondtasm neki is.tudom hogy fáradt de ha az anyjáék heti 4x5 x csinálják hogy közel vannak az 50-hez akkor nálunk drasztikusan kevés.nálunk is volt hogy napi 5x voltunk együtt de ez már a múlt.nem változtam semmit sem mióta elvett.õ nagyon akjar gyereket de egyenlõre még nagyon az elején vagyunk a babásodásnak.nem tudom mit tegyek mert a szexen kívûl meg minden jó.
ha kevés akkor te is segíts magadon míg nem oldódik a probléma. tudod mire való a 2 kezed...
Hát attól függ, hogy miért rugták ki, meg miért volt a fönöke felháborodva....
Be volt jelentve? ha igen, akkor a szerzõdés határozott idejû volt vagy határozatlan? Felmondási idõt betartotta? Mivel indokolta, h nem fizet? stb, stb...... sok sok kérdés felmerül, hogy válaszolni lehessen.
Munkaügyi bíróságon kívül nem sokat, esetleg az APEH-nak is lehet szólni, ha bizonytalan a munka tisztasága.

A férjem eddig minden vizsgálatkor bent volt velem, kivéve az első kettőt. Mikor nézik, hogy mennyire tágultam, akkor is bent lehet? Vagy ez hogy szokott történni?

Legjobb válasz: Nekem minden vizságálaton bent volt, soha nem küldték ki, akármit is vizsgált az orvosom.

Nekem minden vizságálaton bent volt, soha nem küldték ki, akármit is vizsgált az orvosom.
Hüvelyi vizsgálattal, kézzel vizsgálja a doki.
Szia! Nálunk azt mondta a doki, hogy ami a kismamát nem zavarja, az õt sem. Ezek szerint nálatok is így van. Egyébként meg a legtöbb rendelõben el van takarva a szülõszék, amin vizsgálnak, szóval szerintem nyugodtan bent lehet, nem fogja látni, ahogy vizsgálnak. A tágulást kézzel nézi meg hüvelyi úton, mint a legelsõ vizsgálatkor a terhességet. Csak ez sokkal kellemetlenebb. 38 hetes kismama
Szia! Igen lehet keresztanya, mivek meg van keresztelve! Nem kell, hogy bérmálkozó vagy elsõáldozó is legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, csak az a baj hogy voltunik papnál és azt mondta hogy egy tanfolyamon kellene részt venni csak akkor lehetne, máskülönben tanuként fog szerepelni papiron
ezért vagyok dialetikus materialista...
Hát, ha nagyon vaskalapos a pap, akkor nem engedi meg szerintem. Nem feltétlenül azért, mert nincs megbérmálva, hanem mert rendezetlen kapcsolatban él, mármint egyházilag rendezetlen. Mivel élettársa van és nem férje. Bizonyos papok nagyon háklisak erre, mert ugye a vallás szerint nem lehetne. Barátnõm anyukáját kizavarta a pap a gyóntatófülkébõl, mikor kiderült, hogy nem volt egyházi esküvõjük. De ez papfüggõ, mondom. Lehet, hogy némelyik nem veszi olyan szigorúan.

Hogy lehet hogy a tesom még 5 év után is csak az esküvőjéről ömleng hogy milyen boldog és volt élete legszebb napja és révbe ért és imádja a férjét vagy csak bosszantani akar mivel nekem 30 évesen sincs senkim?

Legjobb válasz: Ui. és az a 30 év nem a világvége, neked ezután jön el az igazi, csak keresni kell, szóval reméld, hogy a megfelelõ pasi megtalálása családi vonás :)

Ui. és az a 30 év nem a világvége, neked ezután jön el az igazi, csak keresni kell, szóval reméld, hogy a megfelelõ pasi megtalálása családi vonás :)
Kérdezõ, szép szüleitek lehetnek, ha mindketten ilyen pénzéhes ribik lettetek.
Ez is csak a nõkre jellemzõ, hogy ilyeneket gondolnak egymásról. 26/N
Szerintem meg, ha még 5 év után is az esküvõjérõl ömleng, akkor ott azóta nem történt az égvilágon semmi. Nekem ez inkább furcsa, mint bosszantó. Ha belegondolok, inkább olyannak tûnik, mintha csalódott volna, és az ömlengéssel akarja palástolni, mi több, magát is meggyõzni.
Szerintem nem lehet olyan jó a tesódnak, ha eltartják és gyerek státuszban van. gyakorlatilag nincs szava a háznál. Ezt irigyled?
Mert egy hûtõmágnesnek mondjuk jobban örültél volna? Vagy mi ez a szar felsõs felháborodás? Szerezz magadnak te is egy gazdag fickót, és nem kell többé irigykedned...
Egyszerûen az örömét osztja meg, szerintem. Én ugyanígy érzek, de nincs lánytestvérem, akivel kitárgyalhatnám a szerelmi életemet, öcsémet meg nem érdekli, ezért a barátnõimnek ömlengek. Ez akkor gáz, amikor nekik gondjuk van a férjükkel, na akkor néha keresem a rossz dolgokat, hogy ne érezzék rosszul magukat. Amúgy nem azért van, mert a férje annyira tökéletes, hanem a tesód van belezúgva még mindig, jól választott.
Vagy az örömét osztja meg, vagy dicsekedni és bosszantani akar, hogy irigykedj rá. Nekem egy barátnõm csinálta ugyanezt.
A kérdező hozzászólása: Aztan hogyan szerezzek ?gazdag pasik csak ugy hullanak az egbol?
A kérdező hozzászólása: Ráadásul orvos a férje nõgygyász és nem kell dolgoznia azt is mesli hogy most costaricara mennek most ibizán voltak és errõl is ömleng aztán csak egy szar felsõt hozott ajándékba most is.
Hiba lett lepontozva 4-es, teljesen jó amit ír, én is ezt gondolom. Pláne úgy, hogy valószínûleg a tesód tényleg csak körmöt reszel, mert gondolom, nem kapák kukoricát és pucol WC-t otthon ennyi pénz mellett......
Én, mint külsõ szemlélõ úgy látom vagyis gondolom, hogy testvéred azért hozza ezt fel neked 5 év után is mert valószínû azóta semmi érdekes nem történt a házassága alatt, egy helyben állnak (nem nyaralásra gondolok). Van gyerek? Ha valakinek tényleg révbe ért az élete akkor 5 év után nem csak az esküvõje napjáról tudna beszélni.
13 Az nagyon jó, hogy mindketten ki vagytok békülve a szerepeitekkel. Szerintem sokkal több a középút, aki ez is, az is. Én pl. imádok itthon lenni a kislányommal, foglalkozni vele, soha nem adnám bölcsibe, viszont a házimunka kikészít, tehát nem vagyok egy tipikus háztartásbeli, meghalnék, ha csak ennyi lenne. Ami által viszont definiálom magam, tehát az anyaság-feleségen kívüli dolgok, az most nincs és nagyon hiányzik, mert elvesztettem önmagam. Ugyanakkor karrierista sem vagyok. Nekem az itthoni lét és a munka kellemes egyensúlya, ami még görcsölés nélkül véghez vihetõ, ad teljes nyugalmat és önbecsülést. De ebben is mindenki más. Kérdezõ, szerintem meg te már ugyanezt kérdezted máskor is, akkor is görcsösen férjhez akartál menni valami gazdag palihoz, mert a tesód orvosfeleség. Neked ez a vesszõparipád?
13-as nagyon "szépen" leírtad, ha egy ember, aki történetesen nõ és szeret a szakmájában dolgozni az egybõl "karrierista". Tudod én sokkal több olyan nõt ismerek, akik otthonmaradtak a gyerekkel és totál depressziósak lettek, mert NEM tudtak önmegvalósítani! Ez minden emberi lény számára fontos és szükséges ahhoz, hogy boldog legyen. Vannak nõk, akik az anyaságban találják ezt meg valóban. De jóval kevesebb ilyen van, mint ahány otthon lévõ anyuka. Ne higgyük már azt, hogy azért mert valakinek vaginája van, minden vágya a gyerek meg az ellátása! A nõk nem a gyerekért élnek.
És azt sem igaz, hogy minden dolgozó nõ karrierista. Sok nõ azért dolgozik, mert élnek meg a férj keresetébõl, és lehet, hogy sokkal szívesebben lenne otthon a gyerekével, de bizony pénz nélkül nem sokra menne.
Én meg azért dolgozom, mert szeretek dolgozni, és azt, amit csinálok. Emellett lehet jó a családi életem, szerintem elsõsorban a minõségi együtt töltött idõ számít. Ha ettõl karrirerista vagyok, ám legyen, mivel nekünk jó így, nem bánom.
Ugye biztosan tudjátok, hogy szex közben mit hova kell dugni?
Ez a kérdés most komoly? Egy férjes asszonytól?!!
A jó szex után én 10-12 percig csuklom, a rossz szex után meg viszket a lapockám...
Mégis milyen választ lehetne erre írni szerinted? Honnan a fenébõl kéne tudnom/tudnunk hogy neked miért zsibbad az orrod élvezés után? -.-
Nálunk ugyanez volt. Sürgõsen szokj le a kokainról!
Utolsó xD
én elálmosodok a jó és a rossz szex után is..:O
A kérdező hozzászólása: Nem kokainozom és így nincsen mirõl leszoknom:DDDD
Lehet mostanában már ritkábban ver orrba a párod sex közben! :) Remélem segítettem! 28F
A kérdező hozzászólása: semmi koze az orrom zsibbadasnak az orbavagashoz, soha sem vagott orba es nemis teszi meg mert nem egy allat a parom aki utne meg verne.
Honnan tudod? Lehet élvezés közben észre sem veszed! Sosem lehet tudni! :)
ijen ojan..XDDD
A kérdező hozzászólása: ja azx en agyam meg az ijen valaszoktol amiket te kuldesz
A kérdező hozzászólása: Igen tudjuk hogy mit hova kell dugni, mar nem vagyok gyerek.Az orgazmusom utan elzsibbad az orrom, miert ez ojan hihetetlen?
igen OLYAN hihetetlen..-_-
Ha ez nálad normális akkor mi a kérdésed? Hogy miért nincs sûrûbben orgazmusod vagy mi?
Most akkor mi a lényeg? 1.Jó volt a szex régebben és elzsibbadt az orrod. (Ez rendben!) 2.Most ugyanolyan jó a szex, csak nem zsibbad el az orrod? (A sex minõsége a lényeg, az orrzsibbadás nem számít!) 3. Már nem olyan jó a szex, ezért nem zsibbad el az orrod? (Ez bizony nem jó jel!)
A kérdező hozzászólása: De igen mindég van orgazmusom, de ritkán zsibbad el az orrom?
szerintem fake, aki j vel írja az olyant ....
Hát ha még mindig van orgazmusod, akkor nem tök mindegy, hogy elzsibbad-e az orrod, vagy sem? -.-
A kérdező hozzászólása: De jo a szex most is, csak szeretem volna tudni hogy masoknak is elzsibbad e az orruk egy jo szex utan?
Nekem az agyam zsibbad az ilyen kérdésektõl.
A kérdező hozzászólása: En tudom, es legyen ez az en gondom.DDDDD
Állami megelõlegezést kérhetsz.
Állami megelõlegezés kérése. Ne számíts sok jóra, ha van tulajdona.Az én lányomnál már második éve megy a huzavona e miatt.
jesszus milyen emberek vannak, képes vagy a gyerekeid apját börtönbe küldeni??? gondolom nem ki.aszásból nem fizet hanem mert nincs pénze.
most fogom kérni az államtól a megelõlegezést. És majd meglátjuk a másfél év alatt mire jut gondolkodásban. Ha kijön és megint nem fizet, akkor újra feljelentem. Ennyi.
tegnap 23:45 A letöltendõ büntetés mellett láttál valami pénzmagot is?
kedves 4es, akkor láss csodát, az én lányom apja most kapott 18 hó letöltendõt ezért. 3as vagyok
Kár volt lepontozni, bár nem érdekelnek a kezecskék. A lányom pont ebben a cipõben jár második éve. Papa kilépett munkahelyrõl és annyi. Kérte a gyerektartás állami megelõlegezését tavaly.Mivel a papának van egyhatod házrész tulajdona, ezért elõször felszólították, fizessen. Aztán megint felszólították, ki tudja hányszor. A lányom végrehajtást kért a házrészre. Mert ezt is külön kérni kell. Lassan kiírták az egyhatod részt árverésre. Ez két hónapig tart. Ha nem eredményes, újra kiírják árverésre. Ez is két hónap. Talán januárban végre a végrehajtó hajlandó lesz leírni, hogy a követelés nem behajtható. Akkor talán végre kapja az állami megelõlegezést.
Jaj utolsó te hány embert láttál már akit ez miatt ítéltek el. Még a tolvajok, gyilkosok is szabadon futkosnak.
jelentsd fel a rendõrségen, a gyerektartás nem fizetése ugyanis bûncselekmény. Majd ha elküldik a dutyiba, akkor lesz ideje átgondolni, hogy a gyereket nem csak megcsinálni kell.
A végrehajtótól, vagy a Magyar Államkincstártól.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!